| Jedi Outcast x Jedi Academy | |
|
+8Cross Mandalorian Shred Naki Cody Darth Gryat ScorpiO Padme von Kell Potan von Kell 12 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Jedi Outcast x Jedi Academy Wed Jul 28 2010, 20:38 | |
| Co je podle vás lepší, starší ale dle mě příběhově propracovanější jedi outcast a nebo novější, víc možností nabízející jedi academy? _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: Jedi Outcast x Jedi Academy Wed Jul 28 2010, 20:48 | |
| Mno, takhle...Vickrat sem hrala academy..Lip se mi na ni kouka, kdyz si muzu zvolit hrdinu sama.. Jednotlivy mise me bavily...Pribeh bych taky mozna povazovala za lepsi, kdybych znala predtim pribeh outcastu (Tady se zas jednou ukazuje proc hrat ty dily postupne ), asi bych povazovala za pecku, ze propustena Tavion se mi zas snazi nakopat zadek.. Navic sem si nekde precetla spoiler o Roshovi, ze se obrati proti me.. Zase pribeh Outcastu sem hltala vic, i kdyz sem ho castecne taky znala..Navic je tam prvek lovestory, na coz ja slysim takze herne je lepsi academy, clovek se v soubojich vic vyblbne...Na druhou stranu Outcast ma lepsi pribeh, navic mam rada kdyz nezacinam hnedka se svetelnakem Takze asi davam hlas outcastu, i kdyz JA je moje srdcovka, pac to byla prvni sw hra co sem hrala _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
ScorpiO Dark Lord of the Sith
Poeet p?íspivku : 4650 Age : 37 Registration date : 07. 02. 08
| Předmět: Re: Jedi Outcast x Jedi Academy Wed Jul 28 2010, 21:07 | |
| tak dle mého je academy důstojným (leč velmi krátkým) nástupcem outcastu ale pokud bych si mel vybrat sahnu po outcastovi prtoze pribeh je bezesporu mnohem lepsi, hlavne je spojen s knihou Crystal Star a vice rozveden kdezto Učedníci ragnose jsou pokud vím pouze jednou zmíněni a to v serii Fate ofthe jedi, ted si nevybavuju v ker knize ale je to v Mawu kde Luke mluvi se spáčema.
Academi ma opravdu vice moznozti a krasne nove vychytavky s mecem ale to je proste podle me malo a hlavne me pri prvnim hranim nasralo jak strasne kratka hra je. | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
Poeet p?íspivku : 6890 Age : 38 Registration date : 04. 05. 08
| Předmět: Re: Jedi Outcast x Jedi Academy Wed Jul 28 2010, 21:08 | |
| hlasuju pro Jedi Academy, příběh je sice krátkej. ale mě si získal multiplayerem kterej hraju už nějakejch 4-5 let. | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Jedi Outcast x Jedi Academy Wed Jul 28 2010, 22:43 | |
| Tak u mě je to jednoznačně Outcast. Příběhově je lepší, graficky skoro stejný, multiplayer horší, ale stejně se mu JKA nevyrovná. Už jenom to když Kyle zachrání Jan a obejme ji, moc pěkná scéna. | |
|
| |
| Předmět: Re: Jedi Outcast x Jedi Academy Wed Jul 28 2010, 22:43 | |
| Tu mam naprosto nejradsi _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Jedi Outcast x Jedi Academy Wed Jul 28 2010, 23:11 | |
| Já z celý hry taky. Na to se vždycky těšim když to hraju. | |
|
| |
| Předmět: Re: Jedi Outcast x Jedi Academy Wed Jul 28 2010, 23:13 | |
| jj, tu v cele a pak na Yavinu _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
| Předmět: Re: Jedi Outcast x Jedi Academy Wed Jul 28 2010, 23:26 | |
| Počkej, co je na Yavinu? Osvěž mi paměť pls. | |
|
| |
| Předmět: Re: Jedi Outcast x Jedi Academy Wed Jul 28 2010, 23:28 | |
| Jak vylezaj z toho spadlyho modulu...tak nez kyle odbehne, tak se dokonce polibi ne? _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
| Předmět: Re: Jedi Outcast x Jedi Academy Wed Jul 28 2010, 23:32 | |
| To je na Yavinu? A jo, asi jo. Jo, to je taky pěkný. | |
|
| |
| Předmět: Re: Jedi Outcast x Jedi Academy Wed Jul 28 2010, 23:33 | |
| Myslim ze je to hned na zacatku yavinu _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
| Předmět: Re: Jedi Outcast x Jedi Academy Wed Jul 28 2010, 23:43 | |
| Myslim že vim co myslíš. | |
|
| |
Shred Naki High Jedi General
Poeet p?íspivku : 922 Age : 39 Vyznamenání : Solus veman aka sa beroya Registration date : 14. 04. 08
| Předmět: Re: Jedi Outcast x Jedi Academy Thu Jul 29 2010, 10:14 | |
| Já hlasuju za Outcast. Fakt dobrý příběh. JA jsou víceméně jenom souboje, na který někdo naplácal "příběh" aby měly nějakou linii.
Jinak velkým plusem JA je KotF. Už aby byla 2. část... | |
|
| |
Mandalorian Grand Moff
Poeet p?íspivku : 12786 Age : 38 Vyznamenání : Synek von Hau Registration date : 16. 05. 08
| Předmět: Re: Jedi Outcast x Jedi Academy Thu Jul 29 2010, 18:09 | |
| Outcast forever _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
|
| |
Cross Sithský lord
Poeet p?íspivku : 1450 Age : 30 Registration date : 16. 01. 11
| Předmět: Re: Jedi Outcast x Jedi Academy Fri Aug 12 2011, 11:53 | |
| Jedi Academy-víc možností
JEdi Outcast- lepší příběh a lepší závěrečnej boss | |
|
| |
Dumbass984 Padawan
Poeet p?íspivku : 58 Age : 224 Vyznamenání : VTP-Výrobce Toaletního papíru Registration date : 04. 02. 12
| Předmět: Re: Jedi Outcast x Jedi Academy Fri Dec 28 2012, 13:11 | |
| outcast příběhově lepší a academy lepší herně. promě jsou na stejno každý lepší nebo horší v něčem jiném | |
|
| |
Darth Soren Sithský lord
Poeet p?íspivku : 921 Age : 31 Vyznamenání : Poslední imoralista Registration date : 29. 11. 12
| Předmět: Re: Jedi Outcast x Jedi Academy Fri Dec 28 2012, 14:54 | |
| Academy sa mi páčilo viac, možno to bude výberom light/dark side a alternatívnym koncom. Ale mínusom v nej bola jednoznačne nevyváženosť záverečných bossov. | |
|
| |
ScorpiO Dark Lord of the Sith
Poeet p?íspivku : 4650 Age : 37 Registration date : 07. 02. 08
| Předmět: Re: Jedi Outcast x Jedi Academy Fri Dec 28 2012, 16:00 | |
| osobne mi na academy velice vadilo to jak byla kratka...bylo to fakt spise jak datadisk co se delky singlu tyce | |
|
| |
Jek Porkins Grand Moff
Poeet p?íspivku : 373 Age : 25 Vyznamenání : Poslední bavič z 4077 Registration date : 09. 11. 13
| Předmět: Re: Jedi Outcast x Jedi Academy Tue Nov 26 2013, 18:19 | |
| rozhodně je lepší academy, kvůli výběru postavy | |
|
| |
William Kiffar Jedi
Poeet p?íspivku : 1524 Age : 37 Registration date : 04. 07. 08
| Předmět: Re: Jedi Outcast x Jedi Academy Sun Dec 01 2013, 21:08 | |
| Jed Outcast. Protože obtížnost té hry je brutální a realistická. (Pokud necheatujete) Academy projdete neohroženě s mečem v ruce tak rychle, že si ani nevšimnete, že tam nějaký ten příběh vůbec je. Outcast navíc krásně zapadá do EU, kdežto Academy si už vymýšlí nesmysly typu "vysání" force nexusu žezlem atd. O Tom, jak znásilní Noghrie snad raději ani mluvit nebudu. Mno, nechci se moc rozepisovat, takže zkráceně: Jedi Knight = Naprosto geniální příběh. Lokace, obtížnost, nepřátelé vše super. Bohužel dnes už nehratelné, pokud si před tím nešlehnete. Jedi Outcast = Ještě pořád poctivá stará řemeslná práce. Příběh, grafika, prostředí, hratelnost vše v rovnováze. Jedi Academy = Mizerná herní doba, mimo EU, mimo JK!!!! => Kyle tam hraje patnácté housle. V čem ovšem JA vynikalo, byl MP. Škoda jen, že se komunita vyřádila na JO a pro JA už nevzniklo tolik kvalitních map a postav. _________________
| |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Jedi Outcast x Jedi Academy | |
| |
|
| |
| Jedi Outcast x Jedi Academy | |
|