OSW - O Star Wars Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemLatest imagesRegistracePřihlášení

Občanská válka na Naboo, mise pro Fhorna Thalla a An-Drew Deera

Goto down 
4 posters
Jdi na stránku : 1, 2, 3  Next
AutorZpráva
vooj-tae
501st commander
501st commander
vooj-tae

Poeet p?íspivku : 426
Vyznamenání : imperiální hvězda za statečnost :P
Registration date : 31. 01. 08

Občanská válka na Naboo, mise pro Fhorna Thalla a An-Drew Deera Empty
PříspěvekPředmět: Občanská válka na Naboo, mise pro Fhorna Thalla a An-Drew Deera   Občanská válka na Naboo, mise pro Fhorna Thalla a An-Drew Deera Icon_minitimeSat Feb 09 2008, 16:53

0 BBY, Nad Yavinem:

X-wing Luka Skywalkera právě odlétá od explodující Hvězdy smrti a nechává za sebou spoustu mrtvých Imperiálů. Darth Vader se štěstím uniká ve svém TIE Advanced X-1 a skáče do hyperprostoru.

Občanská válka na Naboo, mise pro Fhorna Thalla a An-Drew Deera ANH168268

An-Drew Deer:
Naboo, tajná základna RSF:

Tajná základna Rebel Security Forces se nachází pod zemí asi 100 km od Theedu a jeho imperiální základny. Vchod je ukryt v lese po rozložitým dubem. Špičkové vybavení základny svědčí o dobrých finančních příjmech celé Aliance. Jsi tu už 14 dní, když tě zavolá Aalin, ať se dostavíš do konferenčního sálu. Všichni zde jsou ve velmi dobré náladě a evidentně něco oslavují. "Povedlo se jim to!" slyšíš někoho křičet. Zeptáš se, co se stalo a Aalin ti zdělí:
"Naši hoši zničili Hvězdu Smrti! Bohužel jsme přišli o celou planetu, Alderaan. Ale zasadili jsme Impériu důležitý úder. Než se z toho vzpamatují, máme prý získat ty informace ze základny, aby sem mohl admirál Ackbar se svou flotilou přiletět a planetu osvobodit. Zítra v 9 hodin ráno se sem dostav, probereme si náš plán. Teď se ale bav, musíme oslavit toto velké vítězství." Vykouzlí svůj nejlepší úsměv a odchází ke skupince agentek.

Fhorn Thall:
Imperiální základna, Theed:

Právě tě vzbudil tvůj budíček. 6:00 hodin standartního času. Vstaneš a jako každý den zamíříš do malinké koupelny ve svém pokoji. Umyješ se, oblékneš uniformu a zamíříš na ranní nástup mužstva. Po celé základně panuje zmatek, ale nevší máš si toho, míříš na dvůr, kde probíhá nástup. Po nástupu k tobě přijde kapitán.
"Poručíku, něco vám musím oznámit. Hvězda smrti byla zničena povstalci u planety Yavin IV. Naši vojáci je odtamtdu vyhnali a rebelové se rozutekli po celé galaxii. Zasadili nám tvrdý úder. Velkomoff Tarkin je po smrti s polovinou velení loďstva. Lordu Vaderovi se podařilo stěží utéct. Myslel jsem, že by ste to měl vědět. Vojákům nic neříkejte, musí se soustředit na své zdejší povinnosti. Zítra je cvičení, chci mít mužstvo rozděleno na 6 týmů, 2 strany po třech. Budeme v lese simulovat boj s nepřítelem v lesním terénu. Tak ať jste připraveni u hlavní brány v 7 hodin ráno."
Návrat nahoru Goto down
http://www.msc-clan.eu
Derk Yall
Grand Moff
Grand Moff
Derk Yall

Poeet p?íspivku : 11775
Registration date : 03. 02. 08

PříspěvekPředmět: Re: Občanská válka na Naboo, mise pro Fhorna Thalla a An-Drew Deera   Občanská válka na Naboo, mise pro Fhorna Thalla a An-Drew Deera Icon_minitimeSat Feb 09 2008, 17:23

Fhorn Thall:

"Rozumím pane," usvědčím velitele o porozumění rozkazu.
Hvězda smrti byla zničena. Znamení to obrat. Povstalci nám uštědřili příliš hlubokou ránu.
Nejen, že jsme ztratili půlku velení, ale tato akce povzbudí mnohé natolik, aby se přidali k povstalecké alianci.
Ale bylo i dobře, že hvězda smrti byla zničena. Ničení planet se mi vůbec nezamlouvalo.

Obrátil jsem se k datapadu a začal rozdělovat mužstvo na týmy. Trvalo mi to jen půlhodinu.
Nedávno mi bylo dvacet osm, sice jsem u 652 divize, ale tady na Naboo se většinou nic neděje, a já jsem s tím spokojen. Znepokojen jsem však trochu svým vzhledem, ve vlasech se mi objevují šediny.
Měl bych se oženit, dokud vypadám aspon pěkně. Ale koho? Aldu Freinovou? Moji komunikační důstojnici? Je jí dvacet pět, je milá, zdvořilá, a je to kamarádka, ale ta má spiš ráda Glesa Wertha. Mého dvacet šest letého zástupce.
Frell Histovou? To ne, je to místní kráska a mě by si jistě nevybrala.
Takže dál...

Strávil jsem pár minut přemýšlením nad možnými manželkami abych dospěl k tomu, že tu pro mě asi žádná neni.
Byl jsem trochu smutný, ale nedával to najevo.
Stále doufám, že si jednu najdu.
Z nudy jsem si začal prozpěvovat jednu písničku, kterou mě naučili doma. Slova jsem si již moc nepamatoval, takže jsem do rytmu vkládal ruzné složeniny.
Když me nudilo i toto, zabavilo mne to jen na půl hodiny, zašel jsem do kancláře a nechal si připravit spisy o zločineckých aktivitách.
Pohodlně jsem se usadil do křesla a začal listovat.
"Krádež swoopu... Zmizelé domácí zvíře... Dopravní nehody..."
Připady zde až na pár vyjímek nebyly veliké.
Našel jsem papír s zatykačem.
Zabil tři vojáky, popis neuplný ale aspon se ví, že to je wookie.
Kdybych nemusel zítra na cvičení jistě bych se po tomhle wookieem porozhlédl.
Návrat nahoru Goto down
http://www.ostarwars.profitux.cz
An-Drew Deer
High Jedi General
High Jedi General
An-Drew Deer

Poeet p?íspivku : 495
Vyznamenání : Hrdina Sovětského Svazu,Železný Kříž I. řádu
Registration date : 04. 02. 08

PříspěvekPředmět: Re: Občanská válka na Naboo, mise pro Fhorna Thalla a An-Drew Deera   Občanská válka na Naboo, mise pro Fhorna Thalla a An-Drew Deera Icon_minitimeSat Feb 09 2008, 19:01

základna RSF

Tato zpráva mě velmi potěšila.
Konečně aliance udělila tomu zavšivenému Impériu lekci. To si budou ještě dlouho pamatovat.
Přisedl jsem si k uslavůjícím a začal taky slavit...
Ráno jsem měl projistotu budík na sedmou. Hlava mě pěkně bole. S tou oslavou sme to trochu přepískly.
Dal jsem si ledovou sprchu a taky něco na povzbuzení smyslů(něco jako kafe) Po snídani jsem se dostavil do kongresové místnosti kde už sedělo hodně lidí...
Návrat nahoru Goto down
vooj-tae
501st commander
501st commander
vooj-tae

PříspěvekPředmět: Re: Občanská válka na Naboo, mise pro Fhorna Thalla a An-Drew Deera   Občanská válka na Naboo, mise pro Fhorna Thalla a An-Drew Deera Icon_minitimeSun Feb 10 2008, 20:14

An-Drew Deer:
Naboo, tajná základna RSF, konferenční sál:

"Aah, Deere, už na tebe čekáme. Konference tedy může začít. Generále, máte slovo:" řekne Aalin a posadí se vedle tebe. Zvedne se moudrý starší pán, předstoupí před holoprojektor a spustí hluboký, autoritativním hlasem:
"Vážení přátelé a pomocníci. Jistě všichni víte, co je naším úkolem, a tak přejdu rovnou k věci." Stiskne tlačítko na ovládacím panelu a holoprojektor ožije:

Občanská válka na Naboo, mise pro Fhorna Thalla a An-Drew Deera Map_of_imp_base_teams

"Jak vidíte, náš úderný oddíl bude rozdělen na modrý a červený tým. Naše hlavní výhoda je moment překvapení. Zítra v noci se všichni postupně schromáždíme u kanálu venku ze základny a kanálem se dostaneme dovnitř. Červený tým kapitána Aalina a 10 jeho mužů se dostane dovnitř v kuchyni, kde bude jen pár droiů, kteří by si vás neměli vůbec všímat. Z kuchyně přez v noci prázdnou jídelnu se dostanete do podloubí. Zde chodí stráž po 2 mužích, hlídek je několik, ale neměli by ste mít problém zneškodnit je omračujícími výstřely. Podloubím se dostanete až k ubytovně důstojníků. Ti by měli všichni spát a neměli byste mít problém se dostat až ke komunikačnímu sálu. Zde bude mít službu jen 1-2 technici, neměli by dělat hrdiny. 3 muži tam zůstanou(růžový tým) a postarají se o zrušení jakékoliv komunikace na základně, ze základny či do základny. Zbytek půjde až k hlavní databance, kde vyzvedne to nejdůležitější: Informace o armádě v celém sektoru. Modrý tým kapitánky Dreiové se dostane kanalizací do koupelny. Pokud tam budou nějací hygienychtivý stormtroopeři, omračte je a hoďte zpátky do kanalizace. Projdete chodbou až do podloubí a pokud nepotkáte hlídku tak až na dvůr. Proplížíte se ke skladu, kam se 8 mužů vydá sebrat co nejvíc munice a zbytek zničit časovanou náloží, která vybuchna když už budete dávno pryč. Poslední úkol je dostat se nepozorovaně do kapitánova apartmá a vzít ho jako rukojmí. Kdyby se něco pokazilo mělo by vám to zajistit bezpečný únik ze základny. Nějaké otázky?" Vedle tebe sedící Aalin ti sdělí, že jsi v červeném týmu.
Návrat nahoru Goto down
vooj-tae
501st commander
501st commander
vooj-tae

PříspěvekPředmět: Re: Občanská válka na Naboo, mise pro Fhorna Thalla a An-Drew Deera   Občanská válka na Naboo, mise pro Fhorna Thalla a An-Drew Deera Icon_minitimeMon Feb 11 2008, 07:12

Fhorn Thall:

Další den ráno vstáváš jako tradičně v 6. Za hodinu je cvičení, měli byste se vrátit až někdy k večeru. Pak ti určitě zbyde čas podívat se na kloub tomu vrahovi imperiálních vojáků. Pečlivě se oblékáš do své polní výstroje a za půl hodiny už rozděluješ mužstvo do 6 týmů, 3 červené a 3 modré týmy, každý po 10 mužích. Vyrážíte. V lese jste za 3 hodiny rychlé chůze... rozdělíte se a každý tým se svými rozkazy vyráží na jiný konec lesa.
Návrat nahoru Goto down
An-Drew Deer
High Jedi General
High Jedi General
An-Drew Deer

PříspěvekPředmět: Re: Občanská válka na Naboo, mise pro Fhorna Thalla a An-Drew Deera   Občanská válka na Naboo, mise pro Fhorna Thalla a An-Drew Deera Icon_minitimeMon Feb 11 2008, 15:04

základna RSF

Pokýval jsem hlavou a otočil se k Aalinovi.
Teď odpoledne a dopoledne bude nějakej trénink nebo volno?
Zeptal jsem se a doufal že bude taky nějaké volno.
Plán byl velmi dobrý ale něco mi říkalo že by to bylo příliš snadné než aby to vyšlo podle plánu. Ale doufal jsem že to tušení nic neznamená.
Návrat nahoru Goto down
Derk Yall
Grand Moff
Grand Moff
Derk Yall

PříspěvekPředmět: Re: Občanská válka na Naboo, mise pro Fhorna Thalla a An-Drew Deera   Občanská válka na Naboo, mise pro Fhorna Thalla a An-Drew Deera Icon_minitimeTue Feb 12 2008, 11:19

Fhorn Thall:
Uprostřed lesa:

Přehlížím opatrně bojiště. Snažím se nalézt jakkékoli známky po bílém brnění stormtrooperů, které by v vlese mělo být dobře viditelné. Já mám tu výhodu, ale i nevýhodu, že mám vlastně šedou důstojnickou uniformu a jen prsní pancíř s helmou, takže jsem hůř spatřitelný, ale zas méně chráněný.
No, tak, vylezte hoši. Začíná tu být nuda a brzo začne pršet.
Stále nic, jen se ozval hrom, který přerušil klidnou atmosféru.
Najednou jsem to viděl. Nepatrný stín u jednoho stromu. A pak se objevila hlaven blasteru.
"Ty," ukáži na stormtroopera za mnou. "Tam ten stín, vidíš?" souhlasně zakývá.
"Ohlídej to, jakmile ho uvidíš dost pozorně střílej," přesunu se k zbytku družstva.
"Tak, jsou v údolí před námi, my zůstaneme zde a budem střílet ze předu. Zbylá dvě družstva, modrá dvě a tři se je pokusí obejít. Bežte na pozice," jen jsem dořekl a vojáci se již přesouvali.
"Komunikační," zavolám do komlinku.
"Ano, veliteli?" ozve se aldin hlas.
"Potřeboval bych udělit rozkazy dvou družsvům, ale nechci použít nezabezpečený kanál," oznámím ji.
Chvilku se neozývá.
"No, nikde to neni zakázané, tak proč ne," přepošlu ji rozkazy a po chvíli mi oznámí, že byly odeslány velitelům družtev.
"Ještě něco?" otáže se mě.
"Ne to je vše, konec," ukončím hovor a přesunu se ke svým mužům.
Zkontruluji si zásobník své E-11. Je plný.
Náhle se ozve zvuk výstřelu a hned na to letájí ode všad.
Past sklapla a družstva dole jsou obklíčena.
Kapky deště spadnou na zem.
Ne, to ne, ja se nechci promoknout.
Vystřelím pár ran a ty se zaryjou nepřátelskému stormtrooperovy do helmy a padá na zem.
Štěstí, že jsou to jen omračující výboje.
Návrat nahoru Goto down
vooj-tae
501st commander
501st commander
vooj-tae

PříspěvekPředmět: Re: Občanská válka na Naboo, mise pro Fhorna Thalla a An-Drew Deera   Občanská válka na Naboo, mise pro Fhorna Thalla a An-Drew Deera Icon_minitimeTue Feb 12 2008, 18:43

An-Drew Deer:
Naboo, tajná základna RSF:

Máš volno a tak si jdeš trochu zastřílet z kuše do lesa a prosvičit se v házení granátů. Další den ráno se nasnídáš, zajdeš za Aalinem a ten ti sdělí, že nástup pro výbavu je ve 4 hodiny. Do té doby máš volno, a tak trošku relaxuješ a psychicky se připravuješ na svou první akci. Ve čtyři hodiny nastoupíš k ostatním z červeného týmu. Odmítneš blaster a necháš si svou kuši, ale Aalin ti raději přidělí malý kapesní blaster jako zálohu. Také dostaneš 2 omračjící granáty. Helmu tvojí velikosti bohužel nemají, ale stejně na helmy nejsi zvyklý... Jsi trochu nervózní ale když nasedáte do speedrů pročistíš si hlavu a vyrážíš do noci...
Hele kámo já vymyslim příběh a ty mi dycky jenom odpovíš, posuň to vždycky trochu dál, tendle příspěvek si klidně mohl napsat ty ne já...Budete bojovat proti sobě a kdo zvítězí to rozhodnou VAŠE příspěvky, ne ty moje, takže příběh je nyní jen a jen na vás... :afro:
Návrat nahoru Goto down
vooj-tae
501st commander
501st commander
vooj-tae

PříspěvekPředmět: Re: Občanská válka na Naboo, mise pro Fhorna Thalla a An-Drew Deera   Občanská válka na Naboo, mise pro Fhorna Thalla a An-Drew Deera Icon_minitimeTue Feb 12 2008, 18:51

Fhorn Thall:
Uprostřed lesa:

Stormtrooper se skácel k zemi, všichni tví muži se vrhli do útoku na obklíčeného nepřítele. Vypadá to, že cvičení skončí dřív než kapitán čekal, ještě stihneme večeři...usměješ se. Najednou ucítíš známý tlak v zádech a respirátorem prohnané: "Ani hnout, odhoďte zbraň" Odhodíš zbraň a koukáš se na stormtroopera druhého týmu s 5 svými kolegy, kteří vás evidentně obešli a zajali tě. Okamžitě vydáš rozkaz svému týmu ať se vzdá. Vojáci rádi poslechnou, již začíná silně pršet. Omráčení se začínají zvedat a tak jen pogratuluješ druhému týmu a míříte zpět k pěchotním transportérům...

Derk Yall
Grand Moff
Grand Moff
Derk Yall

PříspěvekPředmět: Re: Občanská válka na Naboo, mise pro Fhorna Thalla a An-Drew Deera   Občanská válka na Naboo, mise pro Fhorna Thalla a An-Drew Deera Icon_minitimeTue Feb 12 2008, 19:36

Fhorn Thall:
Juggernaut - cesta do Theedu:

Usednu naproti mému zástupci, oba jsme si již sundali brnění, takže na nám zůstala jen promočená důstojnická uniforma.
To se mu povedlo při tom cvičení.
"Jak jsi to udělal, s tím obklíčením?" položím mu otázku a začnu pít pití z termosky, kterou jsem si vzal sebou.
Usměje se na mě a povídá,
"Jednoduše, stačilo vědět, kudy pošleš své lidi Fhorne," usměje se a opře o sedačku.
"Ale jak, vždyt jsi se to nemohl dozvědět..." zastavím se v půlce věty.
Ta malá zmije, takhle mě podrazit. Tohle schytaj oba.
Ušklíbnu se na něj.
"Řekla ti to hned, jakmile jsem ji to poslal, že?" řeknu pobaveně.
"No, prostě... Jo, řekla, ale nediv se. Proč by mi má snoubenka nepomohla tě porazit," řekne mi.
Cože, snoubenka?, že já o tom nic nevím.
"Nekečás?" v mém překvapení to na něj téměř vykřiknu.
"Mluvím pravdu, za týden budem manželé," zašmátrá v kapse.
"Tady mám prstýnky, jsou pěkné, že?"
Prstýnky, byly skutečně pěkné. Byly zlaté s vyrytými lístky alderaanského stromu.
Stromu, který byl téměř vymícen při zničení Alderaanu.
"A kamarádům jste o tom nechtěli říct co, Gelsy Werthe?" štouchnu do něj.
"No.. časem jsme to chtěli říct," odpoví mi poněkud zdrženlivě.
"No, dobrá, ale ted mi o tom řekni všechno. Povídej, přeháněj."
Zdlouhavá cesta byla krácena tímto příjemným rozhovorem, jen párkrát přerušovaným mými dotazy.
Kéž jim ta jejich láska vydrží...
Návrat nahoru Goto down
An-Drew Deer
High Jedi General
High Jedi General
An-Drew Deer

PříspěvekPředmět: Re: Občanská válka na Naboo, mise pro Fhorna Thalla a An-Drew Deera   Občanská válka na Naboo, mise pro Fhorna Thalla a An-Drew Deera Icon_minitimeTue Feb 12 2008, 20:57

na cestě k základně

Byl sem velmi nervozní. Byla to moje první akce. Sice sem dělal nějaký menší akce na nebezpečný zločince ale útok na Imperiální základnu byl i na mě moc.
Za speedrem sem seděl já a držel se dalších 5ti. Seděl sem na speedru s jedním rebelem. Byl to člověk asi 40let starý. Povídal jsem si s ním a za chvíli jsme byli ve městě. Zastavili jsme v kantýně která byla kousek od toho kanálu kterým sme tam měli vlést.
Každý si něco objednal a tak sme si chvíli jen tak povídali. A čas plynul...
Návrat nahoru Goto down
vooj-tae
501st commander
501st commander
vooj-tae

PříspěvekPředmět: Re: Občanská válka na Naboo, mise pro Fhorna Thalla a An-Drew Deera   Občanská válka na Naboo, mise pro Fhorna Thalla a An-Drew Deera Icon_minitimeThu Feb 14 2008, 15:33

An-Drew Deer:
Theed, nedaleko základny, 18:30 standartního času:

Jen jste vypili něco malého nealkoholického, dal vám generál komlinkem signál aby ste vyrazili. Vklidu a nenápdně se zvednete a postupně odcházíte z kantýny směrem k opuštěnému poklopu. Postupně vlezete do kanálu a poslední uzavře poklop. Venku zůstává pouze 1 muž jako hlídka s komlinkem. Rozdělíte se na dvě skupiny a vyrážíte...

Teď je to na tobě jak to sehraješ, piš u toho i časové údaje...(např.:18:35 jsme se vynořili v koupelně a tak...) kvuli synchronizaci s Fhornem... Plán akce sem už psal Wink

Fhorn Thall:
Naboo, nedaleko Theedu, 18:30 s.č.:

Už v dáli vidíte obrovský Theed, je tak ještě 5 kilometrů daleko, Juggernautem dobrých 15 minut, 20 k základně... už se nemůžeš dočkat večeře a teplé, suché postele...

To samé platí samozřejmě i pro tebe...
Návrat nahoru Goto down
An-Drew Deer
High Jedi General
High Jedi General
An-Drew Deer

PříspěvekPředmět: Re: Občanská válka na Naboo, mise pro Fhorna Thalla a An-Drew Deera   Občanská válka na Naboo, mise pro Fhorna Thalla a An-Drew Deera Icon_minitimeFri Feb 15 2008, 15:35

v kanále

Kanál byl pěkně čistý jako celé toto město. Bylo patrné že ho tady pravidelně uklízí a taky tady nebyli žádné obří krysy a podobně jako ve spodních patrech Corusantu.
Cesta ke kuchyni trvala asi deset minut což znamená že sme byli v 18.40 u odtoku a pomalu vylezli do kuchyně.
Byla prázná a tak jsme se připravili na přechod do jídelny.
Nebylo slyšet že by tu někdo byl. Všude tady bylo až podezřelé ticho...
Návrat nahoru Goto down
Derk Yall
Grand Moff
Grand Moff
Derk Yall

PříspěvekPředmět: Re: Občanská válka na Naboo, mise pro Fhorna Thalla a An-Drew Deera   Občanská válka na Naboo, mise pro Fhorna Thalla a An-Drew Deera Icon_minitimeFri Feb 15 2008, 16:39

Fhorn Thall:
Naboo, nedaleko Theedu, 18:50 s.č.:

Dorazili jsme k základně. Juggernauty pomalu zastavili a osazenstvo začalo vystupovat.
Konečně jsme tady. Po celodením cvičení mám hlad. Ale to asi všichni.
Jakmile vystoupím trochu se protáhnu. Paprsky zapadajícího slunce mi svítí do očí.
"Nevíte někdo co máme k jídlu?"
Nesouhlasné kývání mě ujistí v tom, že to bude jistě něco překvapyvého.
Snad to nebude jako ta břečka co jsmě měli minule.
Všichni zamíříme k otevřené bráně. Jugernauty mezitím pomalu vjíždějí do garáže.
To byl zase den.
Vydám se směrem k mé ubikaci.
Návrat nahoru Goto down
vooj-tae
501st commander
501st commander
vooj-tae

PříspěvekPředmět: Re: Občanská válka na Naboo, mise pro Fhorna Thalla a An-Drew Deera   Občanská válka na Naboo, mise pro Fhorna Thalla a An-Drew Deera Icon_minitimeMon Feb 18 2008, 17:26

Imperiální základna, Theed, Naboo:

Rebelům to šlo zatím až podezřele snadno, jako by celá základna byla prázdná... An-Drew se svým týmem bezpečně došel až ke komunikačnímu sálu, kde bezpečně a tiše zneškodnili celé osazenstvo(5 mužů a žen) a přerušili veškerou externí i interní komunikaci. Nechali zde stanovený počet hlídkujících a vydali se k databance, která byla zcela prázdná a tak se technici dali do okamžitého stahování patřičných dat....střelba....

...Zrovna se Fhorn vrací směrem k ubikaci, za zády tlupu stormtrooperů, když v tu chvíli se něco pohne u podloubí, ve tmě nevidí co.
"Kdo je tam?" zařve mladý důstojník, odpovědí je mu soustředěná blasterová palba a výbuch omračujícího granátu, který vrhne mezi řady elitních vojáků zmatek. Instinktivně se odplazíš za barel, a když se dým rozplyne, vidíš na zemi 4 ležící stomrtroopery, protivník stále střílí zpoza rohu na již povětšinou schovanou posádku základny...

Občanská válka na Naboo, mise pro Fhorna Thalla a An-Drew Deera Map_of_imp_base_battle
Návrat nahoru Goto down
An-Drew Deer
High Jedi General
High Jedi General
An-Drew Deer

PříspěvekPředmět: Re: Občanská válka na Naboo, mise pro Fhorna Thalla a An-Drew Deera   Občanská válka na Naboo, mise pro Fhorna Thalla a An-Drew Deera Icon_minitimeSun Feb 24 2008, 19:43

Uslyšel jsem střelbu zrona když někdo z týmu stahoval ty data.
Co to sakra je? Jaktože všichni imperialisti nespí?
Zeptal jsem se Alina.
Pak jsem mu naznačil že se tam pudu podívat.
Dobil jsem si svoji kuši a spolu s dalším kolegou se opatrně plížil za hlukem.
Po několika minutách jsem se dostal až k místu hluku. Uviděl sem jak tady probíhá ostrápřestřelka našich a imperiálů.
Vrátil sem se zpět k Alinovi: Je tam přestřelka našich a imperiálů. Vypadá to tak že všichni někde byli. Nějaká akce či co.
Pomůžem jim nebo stáhnem data a zdrhnem?
Návrat nahoru Goto down
vooj-tae
501st commander
501st commander
vooj-tae

PříspěvekPředmět: Re: Občanská válka na Naboo, mise pro Fhorna Thalla a An-Drew Deera   Občanská válka na Naboo, mise pro Fhorna Thalla a An-Drew Deera Icon_minitimeSun Mar 02 2008, 20:12

An-Drew Deer:
Naboo, Imperiální základna:

Aalin se otočí k tobě a praví: "Sme tu hlavně kvuli těm datům tak odsud rychle vypadneme než jim začne bejt podezřelý proč nejde komunikace..."
Zavrčíš na souhlas a otočíš na techniky, kteří zrovna stahují poslední části důležitých dat. Radši jdeš hlídat na chodbu...
Derk Yall
Grand Moff
Grand Moff
Derk Yall

PříspěvekPředmět: Re: Občanská válka na Naboo, mise pro Fhorna Thalla a An-Drew Deera   Občanská válka na Naboo, mise pro Fhorna Thalla a An-Drew Deera Icon_minitimeThu Mar 20 2008, 00:17

Fhorn Thall:

"Co to sakra je?"
Blasterový výboj se otře o sud a pár dlaších ho proděraví tešně vedle mé hlavy.
Doprdele, proč ted, kterého vola napadlo útočit na základnu?
Vyběhnu z krytu poskytovaného barelem a běžím se shovat za několik krabic, kde se krčí tři vojáci.
Už jen kousek, koušíček!
Skoro jsem se k nim dostal bez potíží, zbývali dva metry, když jsem ucítil urputnou bolest v noze. Naštěstí díky setrvačnosti jsem dopadl do krytu poskytovaném krabicemi.
Kurva, doprdele! zaklel jsem v duchu.
Chytl jsem se za nohu a zkoumal zranění.
Sakra, zničená kost.
Přes bolesti jsem se opřel o druhou nohu a vystřelil pár střel k nepříteli. Nevěděl jsem jestli jsem někoho zasáhl nebo zranil, ale je mi to ted jedn.
"Hodte tam granát a postupujte pomalu a obežřetně vpřed. Zajištěte rychle celou základnu. Především databanku. Tu nesmějí dostat," zavelím svým mužům a znovu párkrát vystřelím.
Jeden ze stormtrooperů se připravoval hodit granát.
Návrat nahoru Goto down
An-Drew Deer
High Jedi General
High Jedi General
An-Drew Deer

PříspěvekPředmět: Re: Občanská válka na Naboo, mise pro Fhorna Thalla a An-Drew Deera   Občanská válka na Naboo, mise pro Fhorna Thalla a An-Drew Deera Icon_minitimeThu Mar 20 2008, 12:31

Byli slyšet výstřely a bylo jich hodně. Nešlo poznat kdo jak moc střílý zbraně měly stejný zvuk.
Na chodbu se vřítil jeden stormtrooper. Než však stačil vystřelit sejmul sem ho.
Už prolamují obranu musíme jít. Co ty data?
Z místnosti vy běhly už všichni technici a i ostatní.
Tak jdeme?...
Návrat nahoru Goto down
vooj-tae
501st commander
501st commander
vooj-tae

PříspěvekPředmět: Re: Občanská válka na Naboo, mise pro Fhorna Thalla a An-Drew Deera   Občanská válka na Naboo, mise pro Fhorna Thalla a An-Drew Deera Icon_minitimeFri Mar 21 2008, 08:41

Fhorn Thall:
Naboo, imperiální základna:

Granát bouchl přesně v průchodu a na zem padli 2 mrtvý rebelové, 5 stormtrooperů se nahrnulo do podloubí a ty jdeš hned za nimi, ale už u první zatáčky potkáte dalšího rebela, který vás zdrží a než ho sejmete, vezme s sebou i jednoho stormtroopera, už je máš jen 4...Proběhneš obrovskou rychlostí až k chodbě k databance, ale prvního stormtroopera zastřelí nějaký Wookiee, který dál střílí z kuše a s ním pár rebelů, takže jste nuceni skočit do konferenčního sálu vedle databanky..."Kruci!!" zakleješ nahlas...

An-Drew Deer:

Všichni jsou již na odchodu když zastřelíš jednoho stormtroopera, za ním jsou ale další 3 a vy je střelbou zaženete do konferenční místnosti. Jeden technik k tobě přiběhne a vráží ti do ruky datakartu:
"Musíš se s ní dostat ven ze základny a doručit jí na Hoth, je to planeta v Bespinském systému, tam najdeš naši tajnou základnu, ale teď už běž!"
Nestačí to ani doříct a z konferenčního sálu vyletí pár výstřelů, které proletí těsně kolem tebe a technik padá k zemi mrtvý...měl bys odsud vypadnout, a to hned!!!
Návrat nahoru Goto down
An-Drew Deer
High Jedi General
High Jedi General
An-Drew Deer

PříspěvekPředmět: Re: Občanská válka na Naboo, mise pro Fhorna Thalla a An-Drew Deera   Občanská válka na Naboo, mise pro Fhorna Thalla a An-Drew Deera Icon_minitimeFri Mar 28 2008, 22:52

Zamručím něco wookisky a rozběhnu se. Běžím kolem konferenčního sálu. Vypálím tam dávku abych se kryl, nejde mi o to abch někodo zasáhl ale aby po mě nestřílely a uteču do jídelny. Zakřičím na Alina :
Krej mě. Dostanu to na místo urení neboj.
Zaběhnu do kuchyně a šup do kanálu...
Návrat nahoru Goto down
Derk Yall
Grand Moff
Grand Moff
Derk Yall

PříspěvekPředmět: Re: Občanská válka na Naboo, mise pro Fhorna Thalla a An-Drew Deera   Občanská válka na Naboo, mise pro Fhorna Thalla a An-Drew Deera Icon_minitimeSat Mar 29 2008, 12:14

Fhorn Thall:

Vydám se za ostupujícímy rebely. Bolest v noze mu ukrutně signalizuje, že bych měl zůstat stát a odpočívat. Ale já nemůžu. Rebelové dělali něco v základně a nejspíš jejich cílem byla databanka. Bohužel jsem se nepohyboval dost rychle a rebelové byly pryč. V základně již žádní nebyly. Utichly zvuky blasterové střelby. Dostal jsem se k místu kterým se sem dostali.
No vida, kanálem, kterej kretén tohle vymyslel v plánech?
"Vy čtyři," ukážu na stormtroopery, "Bežte prohledat ty kanály a hlaste se každých pět minut."
Souhlasně odpověděli a už vlezly do kanalizace.
Dokulhal jsem se na nádvoří, a kontroloval ztráty.
Návrat nahoru Goto down
vooj-tae
501st commander
501st commander
vooj-tae

PříspěvekPředmět: Re: Občanská válka na Naboo, mise pro Fhorna Thalla a An-Drew Deera   Občanská válka na Naboo, mise pro Fhorna Thalla a An-Drew Deera Icon_minitimeTue Apr 01 2008, 16:11

An-Drew Deer:
Naboo, kanalizace:
Máš pár škrábnutí z bitvy a tak nejsi zrovna nejrychlejší a už za sebou slyšíš dusot stormtrooperů. Víš že by bylo riskantní teď vylézt ven i když je tma, protože město bude plné imperiálů. Zahneš a s kulháním v nedávno střelené noze se začneš belhat kanálem pryč. Narazíš na křižovatku, není čas na rozhodování a tak pokračuješ rovně, co nejdál od imperiálů. Jenže to jsi neměl dělat. Todle rameno kanálu je očividně slepé a končí asi po 200 metrech žebříkem nahoru na povrch. Nezbývá ti nic jiného než vylézt, ale když jsi již v polovině, zaslechneš za sebou dobře známý reprodukovaný hlas: Imperiální stormtrooper.
"Stát, ani hnout!!! Slez pomalu z toho žebříku nebo je po tobě ty chlupatá ne-lidská zrůdo!" Todle je konec a ty to víš. v ruce třímáš datakartu u výlezu ven tak, aby jí imperiálové neviděli a v posledním zoufalém pokusují prohodíš poklopem ven na ulici...

Fhorn Thall:

Za 20 minut je již základna téměř uklizena a technici zkoumají databanku. Evidentně se na ni někdo napojil a stáhl data, ale jaká, to nevíš. Všichni rebelové byli dopadeni nebo zabiti a datakartu neměl žádný z nich. Obáváš se nejhoršího, když poslední skupina vojáků přivede vzpouzejícího se Wookieeho. Zacházejí s ním dost nelidsky. Překonáš mrazení v zádech.
"Stormtroopere, měl tendle Wookiee u sebe nějaké datakarty?" zeptáš se s nadějí v hlase.
"Ne, pane, jen bowcaster a pár věcí základního vybavení." Řekne voják a tvoje obavy vzrostou skoro na neúnosnou hranici. Jestli se jim nějak podaří získat plány celého sektoru, může to mít nedozírné následky.
"Odveďte ho do vězení!" Skoro zařveš na stormtroopera, ten je však nejspíš na takovéto chování od důstojníků zvyklý, jen zasalutuje a odvádí Wookieeho do cely...

Salporin Drashab:
Naboo, ulice Theedu:

Posledních pár měsíců létáš galaxií sem a tam a snažíš se vypátrat nějaké povstalce, kteří by ti pomohli svrhnout císaře. Je už večer a jdeš si najít ubytování, když v tu chvíli z kanálu, kolem kterého procházíš, vyletí na ulici datakarta. Neváháš ani na okamžik a když zevnitř slyšíš hlas stormtrooperů, popadneš datakartu a zmizíš za rohem. Zajdeš do kantýny, najmeš si pokoj s počítačovým terminálem a zkoušíš zjistit, co na záhadné datakartě je. Otevře se ti nabídka a ty jenom zatajíš dech. Spousty a spousty tajných imperiálních dat...
Návrat nahoru Goto down
stono
Padawan
Padawan
stono

Poeet p?íspivku : 95
Registration date : 12. 02. 08

PříspěvekPředmět: Re: Občanská válka na Naboo, mise pro Fhorna Thalla a An-Drew Deera   Občanská válka na Naboo, mise pro Fhorna Thalla a An-Drew Deera Icon_minitimeTue Apr 01 2008, 19:41

Salporin Drashab:
Naboo u compu
Zkusim se podivat na nejaky dulezity mapy.
Taky se zkusim podivat na nejaky plany pro dalsi rok jestli se nebudou snazit vyrobit nejaky novy zbrane.
Za chvili me to prestane bavit a poletim podle mapy kterou si zapamatuju nekam k zakladne.
letim letim a letim k zakladne
Návrat nahoru Goto down
An-Drew Deer
High Jedi General
High Jedi General
An-Drew Deer

PříspěvekPředmět: Re: Občanská válka na Naboo, mise pro Fhorna Thalla a An-Drew Deera   Občanská válka na Naboo, mise pro Fhorna Thalla a An-Drew Deera Icon_minitimeTue Apr 01 2008, 19:54

Ten náš plán asi nevyšel ale doufám že to našel nějakej rebel nebo tak něco.
Ve vězení jsem už dva dny a nechovají se ke mě nějak hrozně. Dokonce mi i ošetřili tu nohu.
Co se mnou asi udělají. V soudnictví se nevyznám ale doufám že zrušili trest smrti za vlastizradu. Ikdyž teď za císaře není nic jisté.
Každopádně odsud musím dostat. Šancí moc nebude tak se budu muset snažit.

Přemýšlím když se někdo objeví. Vypadá to že jde ke mě...
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Občanská válka na Naboo, mise pro Fhorna Thalla a An-Drew Deera   Občanská válka na Naboo, mise pro Fhorna Thalla a An-Drew Deera Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Občanská válka na Naboo, mise pro Fhorna Thalla a An-Drew Deera
Strana 1 z 3Jdi na stránku : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
OSW - O Star Wars Forum :: O Star Wars: The Text Story :: O Star Wars Game :: Dokončené tréninky a mise-
Přejdi na: