| Občanská válka na Naboo, mise pro Fhorna Thalla a An-Drew Deera | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
stono Padawan
Poeet p?íspivku : 95 Registration date : 12. 02. 08
| Předmět: Re: Občanská válka na Naboo, mise pro Fhorna Thalla a An-Drew Deera Sat Apr 26 2008, 17:40 | |
| Salporin Drashab:
Theed kantyna:
Po trech hodinach se proberu a zjistim ze nemam u sebe kartu podivam se poradne a neni tam. Pamatuju si akorat ze bych ji moh najit na zachode kde sem asi pred trema hodinama byl. Dojdu si na zachod a tam najdu pod prkinkem tu kartu. Vezmu ji a strcim ji do kapsy. Vyjdu pak konecne ven a podivam se po nejakym soukromnikovy kterej by mne odvez na kashyyk. (Chci si na pomoc pozvat wookie ktery by mi pomohli.) | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
Poeet p?íspivku : 11775 Age : 32 Registration date : 03. 02. 08
| Předmět: Re: Občanská válka na Naboo, mise pro Fhorna Thalla a An-Drew Deera Wed May 07 2008, 20:52 | |
| Fhorn Thall: Naboo - Cesta k lesu:
Naše jednotky mířili směrem k lesu, kde byli zpozorováni uprchlíci, několik scouttrooperů bylo napřed a pročesávali v rojnici les. "Máte je?" křiknu do vysílačky. "Ne pane, žádné stopy po nich nemáme," ozve se jeden ze scouttrooperů. Sakra, musíme je dostat. Tohle jim jen tak nemůže projít. Pokoušejí moji trpělivost. "Pane, obklíčili jsme celý les, máme ho již zapálit?" otáže se mě jeden z pilotů malých AT-ST. "Ne, ještě ne. Nejdřív to zkusíme tou mírnější cestou. Pokud nic nenalezneme tak to teprve zapálíme. Zatím vše hlídejte, at vám nic neproklouzne!" rozkáži. "Ano pane," odpoví a přeruším spojení. "Již tam budeme, pane," křikne na mě řidič mého landspeedru. "Skvělé," řeknu si spíše pro sebe. Dostanu vás rebelové. | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
| Předmět: Re: Občanská válka na Naboo, mise pro Fhorna Thalla a An-Drew Deera Thu May 29 2008, 15:59 | |
| Andrew, stono, vojtae, kdokoliv, pokračujte prosím, nenechte to jen tak zemřít, mě moje postavy chybějí, prosím, oživte tuto misi, piště sem, nebo se zblázním. | |
|
| |
An-Drew Deer High Jedi General
Poeet p?íspivku : 495 Age : 31 Vyznamenání : Hrdina Sovětského Svazu,Železný Kříž I. řádu Registration date : 04. 02. 08
| Předmět: Re: Občanská válka na Naboo, mise pro Fhorna Thalla a An-Drew Deera Thu May 29 2008, 19:51 | |
| Les
Zajedeme teda do středu lesa. Zastavíme a já vidím že nás nikdo nepronásleduje. Vytáhnu dalekohled a uvidím asi 5 AT-ST. Vypadá to že imperiálové udělali rojnici. Zamyslím se a pomalu si vybavím kudy do bažiny. Vyjedeme tedy tam a opravdu tam jsou. Mám jenom dva dýchací přístroje od jedněch jediů z doby republiky. Takže nerad to říkám ale kdo jde se mnou? Podívám se po společnících. Všichni se podívají na Aalina. Dobrá tedy tady máš. Doufám že najdeme GunGany a dojedeme pro vás. Děkuji za vše a s bohem. Pořádně si připevním svoji kuši upnu dalekohled a další věci. Skočím do vody a svýma mocnýma tlapama začnu rychle plavat do hlubin. Asi po hodině neustáleho plavání uvidím v dáce světla... | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
| Předmět: Re: Občanská válka na Naboo, mise pro Fhorna Thalla a An-Drew Deera Mon Aug 18 2008, 23:27 | |
| Vojtae se na nás (censored) máš náladu pokračovat? Já jo | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
| Předmět: Re: Občanská válka na Naboo, mise pro Fhorna Thalla a An-Drew Deera Wed Aug 20 2008, 16:07 | |
| | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 495 Age : 31 Vyznamenání : Hrdina Sovětského Svazu,Železný Kříž I. řádu Registration date : 04. 02. 08
| Předmět: Re: Občanská válka na Naboo, mise pro Fhorna Thalla a An-Drew Deera Thu Sep 25 2008, 21:50 | |
| Jo já klidně taky. Takže seš na řadě myslím? Jedem se stonem nebo bez něj? | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
| Předmět: Re: Občanská válka na Naboo, mise pro Fhorna Thalla a An-Drew Deera Thu Sep 25 2008, 21:56 | |
| Myslíš našeho milovaného hráče Stona, který nám v celé misi došel pouze na záchod? Myslím, že se to obejde v klidu bez něj. Ještě během příštích nekolika hodin napíšu. | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
| Předmět: Re: Občanská válka na Naboo, mise pro Fhorna Thalla a An-Drew Deera Fri Sep 26 2008, 01:24 | |
| "Hlášení?" "Postupujeme pomalu pane, je zde mnoho překážek." Ukončím komunikaci s velitelem skupiny AT-ST a obrátím s ke směru postupu. V lese získají několik hodin náskok a hrozí že budou moct uniknout. Doufám, že nepolezou do vody, nemáme zde vybavení pro podvodní misi. "Kdy dorazí posily?" Komunikační důstojník se ke mě otočí s nepovzbudivým výrazem v tváři. "Pane, nastali komplikace. Jakmile se členové odboji doslechli o útoku na základnu dostali odbojnou náladu, v Theedu je mnoho ohnisek odporu." Tohle mi může zkazit plány, udržet jak Theed a další města a k tomu najít ty data mi může dost zkomplikovat situaci. Degradace by bylo to nejmilejší řešení, dalším byl Vader, jehož Executor se potuloval dle drbů poblíž. "Hlaste pravidelně údaje o potlačení vzpoury ve městě, my budem pokračovat v hledání. | |
|
| |
| Předmět: Re: Občanská válka na Naboo, mise pro Fhorna Thalla a An-Drew Deera Fri Sep 26 2008, 15:34 | |
| hlubiny nabooiských moří
Bylo to jak sem si myslel. Ty světla byli od jedné gunganské podvodní vesnice. Nebylo to sice Otho Gunga ale určitě tam mají aspoň bongo navíc. Aalin palval sice trochu pomalu ale stačil my. Po deseti minutách sme byli tam. Prošli jsme vstupní bublinou a vyžádali si audienci u Bosse tohoto města. Dobrý den. Promiňte že ruším jsem An-Drew jeden z rebelů operující v této oblasti. Toto je Aalin jeden z velitelů odboje v Theedu. Utekli jsme z vězení a potřebujeme pomoc. Žádáme o jednu loď která uveze asi tak 15 lidí. Prosíme o vaši pomoc. Vyložil jsem náš problém a doufal v kladné přijetí...
__________________________________ jo a co ty data ohledně základny, ty se stratí nebo co? a předpokádám že ty seš vypravěč nebo moder či jak se to menuje ne? | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Občanská válka na Naboo, mise pro Fhorna Thalla a An-Drew Deera | |
| |
|
| |
| Občanská válka na Naboo, mise pro Fhorna Thalla a An-Drew Deera | |
|