| Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) | |
|
+27ScorpiO McWinsch William gendar Mandalorian Ashoka Clon Adnai Darth Anyt olin Tik & Tok Beri Wrait Xavier Orita-kill Cody Darth_Radim Vegi Potan von Kell Jakkob Killer muuurgh2 Vikinger Syntax Ultimate Darth Gryat Padme von Kell Derk Yall 31 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Mon Mar 08 2010, 20:47 | |
| mam dojem, ze spis mela na mysli, ze mohl byt poskozeny rar nebo zip, nebo jak ten patch byl treba zabalenej...co ja vim, nestahovala sem to, ale napadlo me tohle.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Ashoka High Jedi General
Poeet p?íspivku : 642 Age : 29 Vyznamenání : Darth Vader's Apprentice Registration date : 16. 07. 09
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Mon Mar 08 2010, 21:18 | |
| JJ to se mi stalo už kolikrát že byl nějakej soubor poškozenej a z jiny stranky ten samej soubor fungoval... | |
|
| |
Mandalorian Grand Moff
Poeet p?íspivku : 12786 Age : 38 Vyznamenání : Synek von Hau Registration date : 16. 05. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Mon Mar 08 2010, 21:22 | |
| web masteri sou holt prasata _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
|
| |
gendar Padawan
Poeet p?íspivku : 59 Registration date : 06. 12. 09
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Sun May 09 2010, 13:33 | |
| Super hra, chudák Galen, Vader s ním pěkně vydrbal | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
Poeet p?íspivku : 6890 Age : 38 Registration date : 04. 05. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Sun May 09 2010, 13:42 | |
| dohrals to do konce? viděls jak vader tam leží polomrtvej? | |
|
| |
gendar Padawan
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Sun May 09 2010, 21:29 | |
| Já to dohrál, jen se tě zeptám, hráls ten prostředek? | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Mon May 10 2010, 11:55 | |
| debilni otázka kterou může jen nechci říct kdo | |
|
| |
gendar Padawan
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Mon May 10 2010, 20:23 | |
| " " ti nic neříká? Tak asi jsi to hrál, ale moc pozorně tu hru nevnímal, že? | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Mon May 10 2010, 20:56 | |
| specifikuj ,, ,, nauč se prosimtě obsah výrazi ironie atd... tu hru sem narozdíl od tebe vnímal dobře, vader starkillera pouze probodl a hodil snim skrz okno nic co by se nedalo vyléčit. Vader mi nakonci přišel víc ,,vodrbanej,, proto sem považoval za důležitější Vaderovo zranění než to Starkillerovo. taky sem dotoho připočetl ponížení které musel Vader snést(před Sidiusem) potom co se nechal zostudit od svého padawana, nejenom že SK nezabil ale taky se nim nechal přizabít a to je podle mně horší než se nechat zranit svym mistrem obzlášť když nemam co ztratit. | |
|
| |
William Kiffar Jedi
Poeet p?íspivku : 1524 Age : 37 Registration date : 04. 07. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Tue Jun 01 2010, 00:43 | |
| Ufff, tohle cely projit nejde, tak se zeptám:
Rozjel to někdo na jednojádru? Co se ostatního týče, jsem v klidu, ale procák mám bohužel jen jednojádro prescotta P4 3,0 GHz. Zatim jsem si všechny nejnovější hry dával, byď třeba jen na medium, ale dával. Jenže tohle je prasárna o instalaci 25GB, což je na celý Vánoce, tutíš to jen tak z dlouhé chvíle "zkoušet" nechci. _________________
| |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
Poeet p?íspivku : 11775 Age : 32 Registration date : 03. 02. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Tue Jun 01 2010, 00:46 | |
| Já mám jednojádro cca 1,7 Ghz rozjet se to dalo, ale po čase velmi sekavé, především na Felucii. Nastavení grafiky je zde hodně špatné, musíš stáhnout patch (nějaké další Gb) a pak si zaškrtneš, že nechceš nejvysší detaily, hotovo, veškeré nastavení grafiky co jde... | |
|
| |
William Kiffar Jedi
Poeet p?íspivku : 1524 Age : 37 Registration date : 04. 07. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Tue Jun 01 2010, 00:56 | |
| - Derk Yall napsal:
- Já mám jednojádro cca 1,7 Ghz rozjet se to dalo, ale po čase velmi sekavé, především na Felucii.
Nastavení grafiky je zde hodně špatné, musíš stáhnout patch (nějaké další Gb) a pak si zaškrtneš, že nechceš nejvysší detaily, hotovo, veškeré nastavení grafiky co jde... Wow, tak to by mělo být v cajku. Dík. Ted vyřešit poslední dilema. Stáhnout a neriskovat, nebo koupit a čekat co přijde? _________________
| |
|
| |
Xavier Inkvizitor
Poeet p?íspivku : 2500 Registration date : 26. 08. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Tue Jun 01 2010, 22:04 | |
| - William napsal:
- Derk Yall napsal:
- Já mám jednojádro cca 1,7 Ghz rozjet se to dalo, ale po čase velmi sekavé, především na Felucii.
Nastavení grafiky je zde hodně špatné, musíš stáhnout patch (nějaké další Gb) a pak si zaškrtneš, že nechceš nejvysší detaily, hotovo, veškeré nastavení grafiky co jde... Wow, tak to by mělo být v cajku. Dík. Ted vyřešit poslední dilema. Stáhnout a neriskovat, nebo koupit a čekat co přijde? Bejt tebou bych to vyřešil tak že bych to stáhnul a pak se řídil heslem: Like it? Buy it! neboť totiž zjistíš že tato hra je o efektním používání Síly, tedy že hra za ty peníze nestojí | |
|
| |
McWinsch Rytíř Jedi
Poeet p?íspivku : 144 Age : 36 Registration date : 29. 11. 10
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Sat Dec 04 2010, 19:04 | |
| Ahoj, asi pozdě, ale lepší pozdě, než-li později:). Rada pro Ashoku a pro ostatní, kterým se ukazovalo roolback. Měl jsem ten samej problém a pak jsem našel radu na netu. Je potřeba mít na disku se systémem volno alespoň 30GB. Ten patch se nejdřív rozbaluje do složky c:windows/temp a teprve potom se kopíruje do složky s nainstalovanou hrou. Takže můžete mít klidně 1TB volno na disku se hrou, ale jakmile systémový disk má míť jak nějakých 28 GB, tak vám to prostě ke konci instalace hodí hlášku rollback a patch se zruší. | |
|
| |
Ashoka High Jedi General
Poeet p?íspivku : 642 Age : 29 Vyznamenání : Darth Vader's Apprentice Registration date : 16. 07. 09
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Sun Dec 05 2010, 16:25 | |
| Díky Mě osobně to sice už jde (nahodila jsem Vistu), ale řeknu to kámošům který maji stejnej problém | |
|
| |
McWinsch Rytíř Jedi
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Sun Dec 05 2010, 16:39 | |
| Ve Vistách to jde? Tak pro mě taky zajímavá informace, protože já mám sedmičky a tam právě byl tenhle problém:-). Žádný systém není dokonalý:-) Ještě že máme forum:-) | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Sun Dec 05 2010, 17:30 | |
| ty jo, podle toho co si psal, ten patch by musel mit 30 Giga ne? _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
McWinsch Rytíř Jedi
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Sun Dec 05 2010, 17:33 | |
| instalace patche má cca 400 MB, po nainstalování se původní velikosti hry zvětší o 3 GB. Ale ta instalace je prostě blbě naprogramovaná, jakmile to zjistí menší velikost na systémovým disku, hází rollback, ikdyž to místo nevyužije....prostě nejen špatně naprogramovaná hra, ale i patch..to samé platí i pro patch 1.2 .... | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Sun Dec 05 2010, 17:53 | |
| hmm, to jen potvrzuje uzasnost ty pc verze no..ale tak co se dalo cekat... _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Ashoka High Jedi General
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Sun Dec 05 2010, 18:00 | |
| - McWinsch napsal:
- Ve Vistách to jde? Tak pro mě taky zajímavá informace, protože já mám sedmičky a tam právě byl tenhle problém:-). Žádný systém není dokonalý:-) Ještě že máme forum:-)
No, myslim že to nebude těma Vistama, prostě teď mám po reinstalaci OSka víc místa na Cčku | |
|
| |
Wrait Neutrál
Poeet p?íspivku : 542 Age : 29 Registration date : 15. 11. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Sun Dec 05 2010, 18:28 | |
| obecně je známo že Visty a W7 míň zatěžujou kompjůtry (můj počítač je toho důkazem, jelikož, když jsem měl W7 tak mi TFU běhalo občas až abnormálně, na XP se mi to sotva zapne. | |
|
| |
Mandalorian Grand Moff
Poeet p?íspivku : 12786 Age : 38 Vyznamenání : Synek von Hau Registration date : 16. 05. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Mon Dec 06 2010, 09:02 | |
| to bych nerek _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Mon Dec 06 2010, 09:06 | |
| taky mi to prijde jako blbost, hlavne u tech vist.. proc by se teda do tech netbooku strkaly, pred tim nez vysli sedmicky, xpcka? _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
McWinsch Rytíř Jedi
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Mon Dec 06 2010, 12:21 | |
| Přesně tak, Visty byly bohužel to nejhorší, co zatím pc potkalo. Silně nedoladěné, počítač zpomalovaly až o desítky procent oproti starým systémům XP. To co se u Vist nepovedlo ale Sedmičky napravily a podle mě dokonce lehce předběhly svou dobu . Ještě vychytat 64-bitový verze a bude tady systém, který se bude už hodně blížit slovu "dokonalý" Jinak porovnávat Force Unleashed na různých systémech je blbost. Ta konverze z Xboxu je tak nepovedená, že běží různě i na stejných pc. Tady stačí mít snad jinou verzi Microsoft Office, než se hře líbí a už to začně padat, sekat se, zamrzat... | |
|
| |
Wrait Neutrál
Poeet p?íspivku : 542 Age : 29 Registration date : 15. 11. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Mon Dec 06 2010, 20:22 | |
| dobře, můj pohled na visty je velice zkreslený a to prot že jsem ve v podstatě nepotkal | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) | |
| |
|
| |
| Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) | |
|