| Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) | |
|
+27ScorpiO McWinsch William gendar Mandalorian Ashoka Clon Adnai Darth Anyt olin Tik & Tok Beri Wrait Xavier Orita-kill Cody Darth_Radim Vegi Potan von Kell Jakkob Killer muuurgh2 Vikinger Syntax Ultimate Darth Gryat Padme von Kell Derk Yall 31 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Mon Dec 06 2010, 20:24 | |
| tak, ja jo a nestezuju si na ne..vyhovujou mi osobne vic nez xpcka..ale je to jen ciste muj nazor, mozna ze sedmicky sou lepsi, ale me se moc nelibi, aspon z toho mala co sem mela sanci potkat.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Ashoka High Jedi General
Poeet p?íspivku : 642 Age : 29 Vyznamenání : Darth Vader's Apprentice Registration date : 16. 07. 09
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Mon Dec 06 2010, 20:28 | |
| | |
|
| |
ScorpiO Dark Lord of the Sith
Poeet p?íspivku : 4650 Age : 37 Registration date : 07. 02. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Mon Dec 06 2010, 21:57 | |
| i kdyz s topicem to nema nic spolecneho, musim rict ze skutecne visty byly spatny vtip microsoftu, naopak sedmicky sou podle me to nejlepsi co kdy zplodili a ano myslim si ze trumfujou i XP. a je pravda co zde bylo recene a to, ze jsou na komp mene narocnejsi a proto "urychlujou" běh softwaru - v nasem pripade Starkillera | |
|
| |
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Mon Dec 06 2010, 23:35 | |
| No, tak jste si všichni hezky řekli co máte rádi za OS ale už BTW: Dle mě jsou sedmičky mnohem horší new visty ... _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
William Kiffar Jedi
Poeet p?íspivku : 1524 Age : 37 Registration date : 04. 07. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Fri Jan 14 2011, 11:59 | |
| Tak jsem si udělal radost a z povánoční výplaty si pořídit tuhle edici + jedničku Mass Efektu. Pořát plácáte o tom, jak jsou ty hry úžasný, tak běda, jak nemáte pravdu a já zbytečně utratil prachy na Crysis 2 a Portal 2! _________________
| |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Sat Jan 15 2011, 09:49 | |
| No, k TFU, me prisla jako takovej prumer, nerikam ze me nebavila, ale za uzasnou bych ji asi neoznacila.. ME muzu jen doporucit _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Sat Jan 22 2011, 11:33 | |
| Mass Effect můžu 100% doporučit, ale místo tFU bych si radši koupil ten Portal 2 nebo Crysis 2 (taky se na ně těšim). | |
|
| |
Kiwi Padawan
Poeet p?íspivku : 78 Registration date : 28. 10. 10
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Sat Jan 22 2011, 11:59 | |
| Stahoval jsem, rozbaloval jsem, instaloval jsem, hral jsem, rozciloval jsem, zklamal jsem, nelibil jsem, odinstaloval jsem, smazal jsem. Jit porad rovne a jenom sekat me nenaplnovalo | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Sat Jan 22 2011, 12:11 | |
| No, az takhle strasny to nebylo, ale je fakt ze se to vsecko desne opakovalo _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Sat Jan 22 2011, 13:35 | |
| Tak strašný to nebylo, jsem se u toho místy i bavil, ale dost soubojů se stále opakuje a některý bossové jsou i trapně silnější než finální palpatin + vaderovo trapně silnej souboj, kterej je ve dvojce ještě delší a trapnější. Ale jinak dobrá hra. Rozhodně lepří než tFU 2. | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
Poeet p?íspivku : 11775 Age : 32 Registration date : 03. 02. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Sat May 21 2011, 15:06 | |
| | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Sat May 21 2011, 18:07 | |
| To ISD, nebylo to tak, ze muselo spadnout do urcity oblasti a proto kdyby mirilo na jinou stranu, by spadlo treba driv nebo tak? ja to hrala pred vic jak rokem, ale nejak sem to mela v hlave takhle.. Ale ta mise s nim byla pekne dementni.. sem to delala snad 10x, pricemz 4x sem to mela skoro.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Sat May 21 2011, 20:28 | |
| Stále mám po letech z té mise frustraci... hmm to jsou panečku vývojáři! I po letech ta hra ve mě vzbuzuje silné emoce! _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Sat May 21 2011, 20:45 | |
| Padme: Ne, to ISD nešlo hodit kam člověk chtěl, ve chvíli, kdy to ISD nebylo přesně v dané pozici, tak se nepohybovalo k zemi, resp. nešlo přitáhnout, Jinak celkově ve všech soubojích s bossy vadí dementní kamera (hlavně v tom s ISD) vydilo mi tam, že člověk nemohl využít celou tu horní platformu, ale jen ten kousek co ti dali vývojáři. jinak teda umění TIE-fighterů, střílejícího na jednoho člověěka z deseti metrů a ještě z jednoho směru a dělostřelci ISD, co se netrefí, no to bylo dost stupidní | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Sat May 21 2011, 21:49 | |
| Jo, uznavam, TIEcka byly dost debilni, co se mireni tyce.. jinak s tim ISD, jako ja vim ze se nehybal kdyz nebyl ve spravny pozici, to byl ostatne zamer ty hry.. aby ses s tim musel morit.. Spis mi jde o pribehovy vysvetleni, nerikal tam Kota nebo Galen neco o tom, ze pokud ho nestahnes dolu v pravou chvili a pod, ze proste spadne na blby misto? Tak sem to myslela.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Sat May 21 2011, 22:38 | |
| Tak TIE jsou jednoduchá, prostě se člověk schová za sloup a ve vhodnou chvíli je sundavá blesky | |
|
| |
Elinor Yall Grand Moff
Poeet p?íspivku : 1818 Vyznamenání : Mírumilovný pacifista Registration date : 02. 03. 10
| |
| |
| |
| |
Mandalorian Grand Moff
Poeet p?íspivku : 12786 Age : 38 Vyznamenání : Synek von Hau Registration date : 16. 05. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Mon Jul 11 2011, 14:44 | |
| blbost nejvetsi _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
|
| |
Darth Soren Sithský lord
Poeet p?íspivku : 921 Age : 31 Vyznamenání : Poslední imoralista Registration date : 29. 11. 12
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Sat Dec 29 2012, 16:27 | |
| Nazdar, mám s touto hrou jeden problem. Kupil som pred casom novy notebook, a chcem na nom TFU rozbehnut. Problem je, ze hned v prvej misii ked prichadzam ku AT-ST mi sekne hru a windows zahlasi to svoje otrepane "Program prestal pracovat". Neviete niekto co s tym moze byt? Na PC som to pred rokmi rozbehol. Moj nazor je, ze bude blba grafika, ta je totiz original od vyrobcu Intel, ale nie som si isty, ci bude problem v tom, teda ci sa oplati naistalovat novy ovladac. Ak niekto moze a vie pomoct budem vdacny | |
|
| |
Syntax Jedi Guardian
Poeet p?íspivku : 4961 Age : 35 Vyznamenání : Velitel eskadry Rogue, hrdina Povstalecké aliance Registration date : 22. 10. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Sat Dec 29 2012, 20:45 | |
| hm, tak jestli to je grafárna Intel, tak to bude s největší pravděpodobností karta integrovaná, což není dobrý... _________________ "Are we ready to finish what he started? Then at last, The Rebel Alliance is born. Here. Tonight." "We need a flag to rally behind. A symbol. A symbol of hope..." - Bail & Leia Organa "We take what is given." - Kol Skywalker "I am Revan reborn, and before me you are nothing." - Revan "I'm a leaf on the wind, watch how I soar." - Hoban "Wash" Washburne | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Sun Dec 30 2012, 21:05 | |
| no, jestli je to integrovana grafarna od intelu, asi si nezahrajes.. Je tak tezky juknout se jaky ma hra hardwarovy naroky? _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Lance Stone Sniper
Poeet p?íspivku : 9058 Age : 332 Vyznamenání : F.R.E.A.K. Registration date : 16. 06. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Sun Dec 30 2012, 22:28 | |
| - Padme von Kell napsal:
- no, jestli je to integrovana grafarna od intelu, asi si nezahrajes.. Je tak tezky juknout se jaky ma hra hardwarovy naroky?
Neni ale vědět jaký HW počítače je obvykle bývá problém pro většinu lidí (na mě se nekoukejte já svůj HW umim z hlavy). Všiml jsem si že u většiny reklam na noťasy ti sotva napíšou jaký to má CPU natož takové informace jako jáká je tam CPU frekvence, kolik RAM a jak je na tom GPU ti už obvykle vynechají ale teď je to všude přecpaný Win 8... Já je zkoušel a je to hnus. _________________ "God, it's so hard to be a smartass nowadays." Dr. Neil Watts (To the Moon) | |
|
| |
Darth Soren Sithský lord
Poeet p?íspivku : 921 Age : 31 Vyznamenání : Poslední imoralista Registration date : 29. 11. 12
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Sun Dec 30 2012, 22:44 | |
| HW naroky vsetko v pohode teda az na tu grafiku od Intelu | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Mon Dec 31 2012, 00:44 | |
| tak ta je asi zasadni problem.. Jako pokud sis kupoval notas na hrani her (coz uz je od podlahy asi hloupost, ja sice na notasu hry hrala, i to TFU sem tam rozjela, ale po 3 letech odesel vetracek..), tak si mel sahnout po nejakym s dedikovanou grafarnou.. Ale to taky vic stoji.. Vubec, hrat hry mas nejlepsi na stolnim pc, protoze tam muzes jednotlivy komponenty vymenit obvykle... Coz na notasu neudelas, obzvlast s grafarnou, kde je i ta "samostatna" tusim na zakladni desce ne? Lance: Ja vim ze v reklamach nepisou, ale obvykle se da zjistit, jakej HW to ma, nehlede na to, ze se vzdycky muzes zeptat prodejce ne? Kdyz uz kupuju takhle drahou vec, obvykle si pokusim neco zjistit, ja treba svuj notas vybirala asi pul roku... Stolni pc asi 3 mesice.. nacetla sem o tom spoustu veci, recenze, clanky o technologiich.. Nerikam ze sem vsemu porozumela, ale notas slape krom vymeny vetracku uz ctrvtym rokem naprosto v pohode a stolni PC jede zatim taky super (i kdyz chapu ze dva mesice na tohle porovnani asi moc nestaci, ale i tak ) Jinak existujou i stranky, kde po kliknuti na tlacitko ti to projede HW a rekne, jestli danou hru hrat muzes, nebo ji nerozjedes... A btw, prestan citovat posledni prispevky, nebo ti toho modera seberem, ty bys jako prvni mel znat pravidla nemyslis? _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) | |
| |
|
| |
| Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) | |
|