| Roucha a obleky rytířú jedi | |
|
+13Orita-kill Ki Jaldithas Darth_Radim Kiaayla Jakkob Killer Darth Eternal Hatred Syntax Cody Padme von Kell Darth Gryat An-Drew Deer Derk Yall 17 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Derk Yall Grand Moff
Poeet p?íspivku : 11775 Age : 32 Registration date : 03. 02. 08
| Předmět: Roucha a obleky rytířú jedi Sat Sep 05 2009, 20:31 | |
| Tak mě napadá kolik měli Jediové vlastně způsobů střihů oblečení a jak se měnili postupem času. Jinak, který se vám zdá nejlepší, který se vám nejvíc líbí, případně jaké by jste měli návrhy na vylepšení. Roucha:- Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
Brnění:- Spoiler:
- Spoiler:
| |
|
| |
An-Drew Deer High Jedi General
Poeet p?íspivku : 495 Age : 31 Vyznamenání : Hrdina Sovětského Svazu,Železný Kříž I. řádu Registration date : 04. 02. 08
| Předmět: Re: Roucha a obleky rytířú jedi Sat Sep 05 2009, 20:46 | |
| mám asi nejradši to klacický roucho-je to asi tím že je na to člověk zvyklej
ale to kotorský taky není špatný, vlastně ještě vůbec nepoužívali pláště(aspoň v jedničce) | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
Poeet p?íspivku : 11775 Age : 32 Registration date : 03. 02. 08
| Předmět: Re: Roucha a obleky rytířú jedi Sat Sep 05 2009, 20:50 | |
| V Kotoru ty rouchanevypadaly špatně, ale kvůli špatně udělůaným postavám vypadaly divně. | |
|
| |
An-Drew Deer High Jedi General
Poeet p?íspivku : 495 Age : 31 Vyznamenání : Hrdina Sovětského Svazu,Železný Kříž I. řádu Registration date : 04. 02. 08
| Předmět: Re: Roucha a obleky rytířú jedi Sat Sep 05 2009, 22:25 | |
| jo byli trochu horší ale to ze Star Forge mělo styl | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
Poeet p?íspivku : 6890 Age : 38 Registration date : 04. 05. 08
| Předmět: Re: Roucha a obleky rytířú jedi Sat Sep 05 2009, 22:31 | |
| klasik, jsou jednoduchý a v jednoduchosti je Síla! to oblečení z prvního obrázku mi přijde takovy přeplácaný. ale nejšou špatný.... | |
|
| |
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: Roucha a obleky rytířú jedi Mon Sep 07 2009, 10:27 | |
| Tak me se taky libi roucha klasicky..Ty z kotoru na star forge ale taky byly dobry... _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Roucha a obleky rytířú jedi Mon Sep 07 2009, 11:20 | |
| Tak on si každej Jedi může vzít jaký chce oblečení, ale v drtivý většině si berou řádový roucha. Podle mě je v každej době jiný roucho kvůli tomu, že nejspíš nechtěli mít stále jedno a to samý, tak je po čase měnily. | |
|
| |
| Předmět: Re: Roucha a obleky rytířú jedi Mon Sep 07 2009, 11:23 | |
| jo, to je fakt.. mno, je jasny ze se musely za cas zmenit, vyvoj sel kupredu, i kdyz hlemyzdim krokem akorat je divny, jak v kotoru II maji ty roucha hodne podobny tem filmovejm, a prijde mi ze ty co se chystaji v old republic jsou zase vic jiny.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Syntax Jedi Guardian
Poeet p?íspivku : 4961 Age : 35 Vyznamenání : Velitel eskadry Rogue, hrdina Povstalecké aliance Registration date : 22. 10. 08
| Předmět: Re: Roucha a obleky rytířú jedi Mon Sep 07 2009, 12:37 | |
| mě se překvapivě líbí : - Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
_________________ "Are we ready to finish what he started? Then at last, The Rebel Alliance is born. Here. Tonight." "We need a flag to rally behind. A symbol. A symbol of hope..." - Bail & Leia Organa "We take what is given." - Kol Skywalker "I am Revan reborn, and before me you are nothing." - Revan "I'm a leaf on the wind, watch how I soar." - Hoban "Wash" Washburne | |
|
| |
| Předmět: Re: Roucha a obleky rytířú jedi Mon Sep 07 2009, 13:07 | |
| muhehe, jsi se do toho starkillera nejak zazral _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Syntax Jedi Guardian
Poeet p?íspivku : 4961 Age : 35 Vyznamenání : Velitel eskadry Rogue, hrdina Povstalecké aliance Registration date : 22. 10. 08
| Předmět: Re: Roucha a obleky rytířú jedi Mon Sep 07 2009, 13:11 | |
| našel jsem si novou víru nebo spíš modlu _________________ "Are we ready to finish what he started? Then at last, The Rebel Alliance is born. Here. Tonight." "We need a flag to rally behind. A symbol. A symbol of hope..." - Bail & Leia Organa "We take what is given." - Kol Skywalker "I am Revan reborn, and before me you are nothing." - Revan "I'm a leaf on the wind, watch how I soar." - Hoban "Wash" Washburne | |
|
| |
Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Roucha a obleky rytířú jedi Mon Sep 07 2009, 13:24 | |
| Starkiller v kapuci ale vypadá dost dobře... nez ní ne | |
|
| |
Jakkob Killer Rebel scum
Poeet p?íspivku : 2818 Age : 37 Vyznamenání : VKP Registration date : 19. 10. 09
| Předmět: Re: Roucha a obleky rytířú jedi Tue Oct 20 2009, 11:58 | |
| Co k tomu říci... Roucha Jediů se my určitě líbí - v rámci těch u mě vede Mace Windu, nebo takový Obi-Wan, ale v rámci New Jedi Order se už od rouch více či méně opustilo a každej jedi se oblékal jak chtěl, byť ty roucha nezmizeli úplně - jde přeci jen o tradici | |
|
| |
Kiaayla High Jedi General
Poeet p?íspivku : 3224 Age : 44 Vyznamenání : Master Assassin Registration date : 28. 09. 09
| Předmět: Re: Roucha a obleky rytířú jedi Mon Nov 02 2009, 20:59 | |
| jop Obiho neni špatný taky se mi líbí hábity třeba Luminari nebo Shaak Ti. PS: Starkiller s kapucou je jak Altair - Spoiler:
| |
|
| |
Darth_Radim High Jedi General
Poeet p?íspivku : 624 Age : 35 Registration date : 04. 10. 09
| Předmět: Re: Roucha a obleky rytířú jedi Tue Nov 03 2009, 21:10 | |
| - Syntax napsal:
- mě se překvapivě líbí :
- Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
Jo Galen Marek je BOREC ! | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 3224 Age : 44 Vyznamenání : Master Assassin Registration date : 28. 09. 09
| Předmět: Re: Roucha a obleky rytířú jedi Tue Nov 03 2009, 21:30 | |
| Asi si k vánocům koupím Force Unleashed... pro srovnání Altair - Spoiler:
| |
|
| |
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Roucha a obleky rytířú jedi Tue Nov 03 2009, 21:33 | |
| já chci k vánocům to roucho! | |
|
| |
| |
| |
| Předmět: Re: Roucha a obleky rytířú jedi Tue Nov 03 2009, 21:35 | |
| ale nějaké pořádné roucho.. ten pán na tomdle obrázku vypadá úchvatně, ale já bych vypadala jako zbloudilí zbrojnice nebo něco takového | |
|
| |
| |
| |
| |
| |
| |
| |
Jakkob Killer Rebel scum
Poeet p?íspivku : 2818 Age : 37 Vyznamenání : VKP Registration date : 19. 10. 09
| Předmět: Re: Roucha a obleky rytířú jedi Fri Nov 06 2009, 19:22 | |
| Pokud k Vánocům něco s tématikou SW, tak asi jedině hadry Smilea (Kylea Katarna), nebo Vaderův "oblek" - takovej ten za neim kolik desítek tisíc se vším všudy | |
|
| |
| Předmět: Re: Roucha a obleky rytířú jedi Fri Nov 06 2009, 19:43 | |
| k vánocům chci dvojčepelový lightsaber, takový vyšupovací... plastov páč jiné nejsou | |
|
| |
Jakkob Killer Rebel scum
| Předmět: Re: Roucha a obleky rytířú jedi Fri Nov 06 2009, 19:47 | |
| - Darth Eternal Hatred napsal:
- k vánocům chci dvojčepelový lightsaber, takový vyšupovací... plastov páč jiné nejsou
Si udělej sama, nebo požádej přítele Ty plastový jsou pěknej shit, jen tak btw... A než mít shit, to raději nebudu mít nic! | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Roucha a obleky rytířú jedi | |
| |
|
| |
| Roucha a obleky rytířú jedi | |
|