| Tvorba Vikinger | |
|
+12Derk Yall Ki Potan von Kell Darth Gryat Mandalorian elinor Cody Padme von Kell Darth Eternal Hatred Ultimate Jaldithas Vikinger 16 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Jaldithas SPAMER
Poeet p?íspivku : 2894 Registration date : 26. 07. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Thu Oct 08 2009, 22:44 | |
| uaaaa | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
Poeet p?íspivku : 5624 Age : 28 Registration date : 16. 07. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Thu Oct 08 2009, 22:55 | |
| hej dobře mi. 4 stránky během pár minut. | |
|
| |
Vikinger Dark Master
Poeet p?íspivku : 4807 Age : 31 Vyznamenání : Bojovník Moravského povstání Registration date : 06. 09. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Thu Oct 08 2009, 23:01 | |
| 18+ - Spoiler:
Asi o hodinu později se ozvalo zaklepání na dveře. Otevřel jsem a hned zavřel. Byla tam DEH a mněla divný výraz. Dveře se samy od sebe otevřely a já netušil co se stane. Usmála se na mně „Vím co jsi tam dělal ty zvrhlíku!“ „No to sedí od někoho kdo sí užívá s dětmy!“. Úsměv zmizel z tváře „Pokud to někde vyžvaníš tak tě zabiju!“ „Ty máš strach? Snad k němu nechováš nějaké city, jinak by ti to bylo jedno.“ otočila se a odešla. Má pěknej zadek, na ten bych si rád šáhnul. Šel jsem tam kam jsem mně původně namířeno než jsem se stal svědkem oněch událostí. Do jídelny, nažrat se, hodit se marod a spát. V jídelně bylo nezvykle živo, vzdechy DEH byly slyšet po celé akademii a já se pot leně usmál. To sem neměl dělat. Elinor si toho všimla „Hej, ty... Viku, seš Vik ne? Nevíš co to bylo asi před hodinou? Mám pocit že něco víš.“ zazadu přišla DEH a zmáčkla mi ruku.“O ničem nevím, zase něco s Potanem?“ moc věrohodně to neznělo. Asi mi pak nedá pokoj. „Asi...“ řekla a projela mně pohledem typu: Pak to z tebe dostanu. DEH mi pošeptala do ucha „Já vím že jim to řekneš. Ale existují dva způsoby jak tě umlčet, první je že tě zabiju a druhý...
O pět minut později
Přitiskl jsem svoje rty na její a strčila mi jazyk až do krku. Erekce byla okamžitá. „Ale ale, tady je někdo netrpělivej.“ „Rád bych ti tě ošukal tak že budeš prosit o milost.“ „Tak to zkus!“. Začala se svlékat a já si třesoucíma rukama snažil sundat plášť. Nešlo to. Pomohla mi a já mněl co dělat abych sebou netrpělivostí nešvihnul na zem. Kolaps se hlásil o slovo ale já ho ignoroval. Sáhnul jsem jí na zadek, byl to nejlepší zadek na kterej sem kdy šahal. Byl totiž první. Jemně jsem zuby stisknl její bradavku a ona mi ho začala hladit. Má opravdu talent. Vzal jsem ji do náruče a odnesl na pohovku. V té chvíly jsem se udělal. DEH se podívala a kousla se do rtu. Pak vybuchla smíchy a já mněl co dělat abych se nerozbrečel. Zmohl jsem se jen na „Tak něěkdyy jjinnddyyy.“ výbuch smíchu byla její obpověď. Nasraně a konsternovaně jsem se rychle oblékl a vyrazil z pokoje. Ten smích jsem slyšel až do jídelny. Tam mně astavila Elinor. „Viku, ty určitě něco víš!“. Já sem se zmohl na „Naser si ty krávo!“ a nasraně jsem odkráčel na cvičiště. Ženský jsou svině. Příště radši s chlapem.
_________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Thu Oct 08 2009, 23:03 | |
| hm... drsnýýý. připiš něco dalšího. | |
|
| |
Vikinger Dark Master
Poeet p?íspivku : 4807 Age : 31 Vyznamenání : Bojovník Moravského povstání Registration date : 06. 09. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Thu Oct 08 2009, 23:04 | |
| ale tohle pokrašovat rozhodně nebude _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Thu Oct 08 2009, 23:05 | |
| proč?? | |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Thu Oct 08 2009, 23:05 | |
| leda s Potanem _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Jaldithas SPAMER
| |
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Thu Oct 08 2009, 23:07 | |
| prosím,udělej další díly. jen by mě zajímalo, dza tam budu azse já. | |
|
| |
Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Thu Oct 08 2009, 23:08 | |
| | |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Thu Oct 08 2009, 23:09 | |
| plně využiju plný potenciál DEH, něco z jejího pohledu _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| |
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Thu Oct 08 2009, 23:09 | |
| deh: seš sexsymbol. | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Thu Oct 08 2009, 23:13 | |
| z MÉHO pohledu? Ale opatrně na to.... | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Thu Oct 08 2009, 23:14 | |
| no, tak sjem se rozhodl, že taky něco napíšu. | |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Thu Oct 08 2009, 23:15 | |
| už píšu další díl, z pohledu DEH _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
| |
| |
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Thu Oct 08 2009, 23:16 | |
| OPATRNĚ na to... pak piš o někom jiném, nechci být zase za nějakou štětku | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Thu Oct 08 2009, 23:17 | |
| to zatím ještě ne. zatím tam mám jenom talon. ale už brzy. tak ne... napíšu rovnou něco o lidech z fóra. | |
|
| |
Jaldithas SPAMER
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Thu Oct 08 2009, 23:27 | |
| a ultík bude štětec/štěták/kartáč | |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Thu Oct 08 2009, 23:27 | |
| eh, nějak se mi to zvrtlo, ve škole to dopíšu, došla mi inspirace _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Thu Oct 08 2009, 23:29 | |
| oukej. Ale na netu budu jenom dopoledne. No, jsem zvědavá, co se ze mě stane za kreaturu | |
|
| |
| |
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Thu Oct 08 2009, 23:29 | |
| jald: já žádnej šťetkáč, kratáč nebudu. možná. | |
|
| |