| Tvorba Vikinger | |
|
+12Derk Yall Ki Potan von Kell Darth Gryat Mandalorian elinor Cody Padme von Kell Darth Eternal Hatred Ultimate Jaldithas Vikinger 16 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Vikinger Dark Master
Poeet p?íspivku : 4807 Age : 31 Vyznamenání : Bojovník Moravského povstání Registration date : 06. 09. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sun Oct 18 2009, 23:55 | |
| Potan na pohřbu P= Potan, V= Vik, DEH= DEH, Pa= Padme, DJ= Duch Jaldíka
Pa:(vede proslov o zesnulém Jaldovi) Včera v raních hodinách se můj syn omylem nabodnul na Potanův meč. Stal se tak mladý obětí nešťastné náhody. V:DEH, já si myslím že ho zabil. DEH:Já taky. DJ:Já taky. DEH:Co? DJ:Co?(zmizí) V:No dopr... P:Drž hubu Viku, aspoň na pohřbu! Pa:A nyní předávám slovo jeho otci. P:Do prdele...(jde na pódium) DEH:Ten se z toho posere! V:Pssst! To chcu slyšet! P:Ehmm, já...Chcete slyšet pravdu? To Vik ho zabil! V:COŽE? DEH:No teda, to bych do tebe neřekla... Pa:Ty vrahu! V:Ty Potane prohnilá! Co to tada meleš za jedijoviny! Jak bych ho mohl probodnout tvým mečem u tebe v pokoji! Pa:No tak moment! Potane! Máš co vysvětlovat! P:Debilní slímo! Nelituju že jsem ho zabil! V:Ale dokázal tě vždycky vytočit, to se mi na něm líbilo. DEH:Bude ho škoda... _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Mon Oct 19 2009, 00:20 | |
| huh, chudak jaldik _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Mon Oct 19 2009, 09:49 | |
| duch jaldíka, heheheheheHE Debilní slimo | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| |
| |
Vikinger Dark Master
Poeet p?íspivku : 4807 Age : 31 Vyznamenání : Bojovník Moravského povstání Registration date : 06. 09. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Mon Oct 19 2009, 11:10 | |
| Potan má menší problém P= Potan, V= Vik, DEH= DEH, C= Cody
P:Viku? V:(zazubí se)Ano Potane? P:Ale teďka bez prdele, potřebuju pomoct. V:S čím? Pak uvidím jestli ti pomůžu nebo se na tebe vykašlu. P:Týká se to Codyho. V:Co proved? P:Víš, jak je poslední dobou veselej? V:Jo, furt se tlemí a v jídelně po mně hází jídlem. P:On si totiž pěstuje za akademií Dantooinskou veselou trávu. V:No to mně poser na holý záda! Vždyť ho to může zabít! P:Jo, spousta uživatelů umřela na křeče mimických svalů. V:Co budeme dělat? DEH:(vynoří se zpoza rohu)Sklidíme to, prodáme to a co zbude tak zhulíme. V:To by šlo. P:Ale já hulit nebudu. DEH:Jak chceš, tak kde to má? P:Pojďte za mnou.
O chvilku později... DEH:Tý vole, to je tak... V:Kurva velký. DEH:A to chtěl tohle všechno zhulit sám? P:Mohla by to hulit celá akademie rok a ještě by něco zbylo. V:To bude prachů! Pak si uděláme výlet a Coruscant. C:Ahóóój kucíí. V:Co s ním? C:Dáš si práska Potane? P:Ne! C:Seš zlej!(sedne si na zem a začne nabíjet dýmku) DEH:(dýmku mu sebere a potáhne i z ní)Tak za tohle bude fakt hodně peněz. V:Puč mi to taky na chvilku! DEH:Počkej...(dá si mocného prda a dá dýmku Vikovi) V:(si potáhne)Tak to je matroš! Cody, kdes to sehnal? C:Ty semínka byly zamražený v karbonitu. V:Ale kde? C:V hrobce Potanova otce. P:Néééééé. DEH:Tvůj otec mněl vkus! _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Mon Oct 19 2009, 11:39 | |
| Tak to je drsný. "V hrobce Potanova otce." | |
|
| |
| |
| |
Cody Mandalorian Trooper
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Mon Oct 19 2009, 11:46 | |
| JJ, tak, tak. Viku seš dobrej. | |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Mon Oct 19 2009, 12:04 | |
| Potan prodává hulo P= Potan, V= Vik, DEH= DEH, T= Týpek
T:Takže jedna tuna říkáte? P:Jo, tuna toho nejlepšího hulení v celé republice. T:Takže kvalitka jo? DEH:Chcete okoštovat? T:Ne, nehulím ale vezmu si vzorek na analýzu. V:Žádný problém.(podá mu pytlíček se vzorkem) T:(odejde do lodi) V:Ty vole, jestli to vyjde... P:Klidni se! V:Jupííí... DEH:Chovej se normálně! V:Ja se snad štěstím pos...A kurva. P:Ty ses posral? V:Kurva! DEH:Ty vole, máš hnědý gatě! P:A smrdíš! Běž se rychle převlíct! V:(běží do lodi a po cestě do sprchy málem zakopne o hulení)Kurva, z toho hulení by se jeden posral. T:(vyleze z lodi)Je to velmi kvalitní materiál. Kde je ten třetí? DEH:Šel chystat náklad. T:Nabízím vám tři miliony kreditů. P:Bereme! T:A to ani nechcete smlouvat? P:Nám to bohatě stačí. DEH:Hej Viku! V:(slabě se ozve z lodi)Jo, už to za chvilku vyložím.(vyleze s kvádrem hulení obaleným v igelitu) T:(zapne komlink)Akce!(třicet vojáků v plné zbroji oblkíčí sithy)Máte právo nevypovídat! Všechno co řeknete může být u soudu použito proti vám. Máte právo na obhájce... V:A sakra! P:(začne ukazovat na DEH)Za to může ona! Já sem v tom nevině! T:Tak to ti budu věřit. DEH:Pane policisto, nešlo by to nějak ututlat? Však víte jak to chodí... T:Mno, když nám tu necháte všechen matroš, tak vás pustíme. P:Bereme! V:Cody nás asi zabije... _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Gralen Sithský lord
Poeet p?íspivku : 7530 Age : 36 Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Mon Oct 19 2009, 12:12 | |
| no svanda ako des, ze sa tak nechaju nachitat | |
|
| |
| |
| |
Cody Mandalorian Trooper
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Mon Oct 19 2009, 12:25 | |
| Dobrý. | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Mon Oct 19 2009, 12:26 | |
| pane bože, tak to je hustý drogový dealeři a pomsta DEH... jáchachacahcah | |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Mon Oct 19 2009, 13:35 | |
| Potan a Vik v base P= Potan, V= Vik, ÚV= úchylńý vězeň, VV= vězeň vrah
P:Hmm, proč jsem tě nezabil když jsem mohl? V:Proto že mně máš rád? ÚV:Já tě mám taky lád. V:Di vode mně dál! VV:Zabi ho! P:No co je tohle za basu... V:Potane, já mám strach! Moje prcinka je ještě panna! P:Drž hubu, máme výcvik, takže při nejhorším alespoň jednoho odděláme. ÚV:Copak ši to tam ššpitáte? VV:Mluv jako chlap ty sračko! ÚV:Ale tak se nezlob milášku. V:Tak to bude ostrý. VV:Ty jeden (chytne ho pod krkem) teplej (začne mu mlátit hlavou o zeď) V:Hej! Klid! VV:(pustí ho na zem)Já ti ukážu análního trestance! P:Ty vole... V:(chytne Potana a předhodí mu ho)Tenhle má lepší prcku! P:Kurva dráááát. VV:Budu něžný. _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
| |
| |
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Mon Oct 19 2009, 13:42 | |
| taky si říkám | |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Mon Oct 19 2009, 13:47 | |
| nevidím důvod _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Bexi Mistr Jedi
Poeet p?íspivku : 162 Registration date : 26. 07. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Mon Oct 19 2009, 14:25 | |
| | |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Mon Oct 19 2009, 15:25 | |
| Co bude dál? P= Potan, V= Vik, C= Cody
V:Takže si to shrneme:1. Cody je fetka C:Jo. V:2. Všechno hulení nám zabavili policajti za to že nás pustěj. P:Ukradli mi kartáček. V:Koupím ti novej. P:Jupíí V:3. Pak nás stejně zavřeli. P:Protože je Cody pokousal že mu berou hulo. Aspoň že rada zaplatila kauci. V:A nebejt mně tak tě přefik vězeň. P:Nebejt tebe tak mně vůbec nechtěl přefiknout. V:Detail... C:Ale co teď budeme dělat? Prachy nám docházej. V:Vyloupíme banku!(rozhlídne se) Ale s těmahle asi ne. P:Můžeme dělat kouzelnická vystoupení. C:To už jediové dělaj dávno. V:Budeme dělat nájemný vrahy! P:Ale my chceme peníze, ne přijít o život! V:Musíme přínést oběti. P:A kdo by to podle tebe mněl dělat? V:Ty, když ti nevadí zabít svýho syna. P:To nebyl můj syn! C:Hoši, co takhle podvodný zájezdy? V:To je dobrej nápad! P:Jak se bude naše cestovka jmenovat? C:PVC – Potan, Vikinger a Cody. V:Něco mi říká že ten název stojí za hovno... _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Mon Oct 19 2009, 15:27 | |
| | |
|
| |
Bexi Mistr Jedi
Poeet p?íspivku : 162 Registration date : 26. 07. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Mon Oct 19 2009, 15:28 | |
| P:Můžeme dělat kouzelnická vystoupení. C:To už jediové dělaj dávno. | |
|
| |
| |
| |
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Mon Oct 19 2009, 15:35 | |
| tyjo kam na to chodíš | |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Mon Oct 19 2009, 15:36 | |
| to bych taky rád věděl _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Mon Oct 19 2009, 15:37 | |
| mě dělá trable vymyslet něco takhle krátkého, já radši rozsáhlé příběhy tak mě napadá že musím dopsat tu Pomstu Sithů a kreslit Itchy.... jaaajsk | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger | |
| |
|
| |
| Tvorba Vikinger | |
|