| Tvorba Vikinger | |
|
+12Derk Yall Ki Potan von Kell Darth Gryat Mandalorian elinor Cody Padme von Kell Darth Eternal Hatred Ultimate Jaldithas Vikinger 16 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Vikinger Dark Master
Poeet p?íspivku : 4807 Age : 31 Vyznamenání : Bojovník Moravského povstání Registration date : 06. 09. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Thu Oct 22 2009, 23:02 | |
| já piju s mírou, právě jsem dopsal báseň o Padme ale netuším jestli ji uveřejnit _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Thu Oct 22 2009, 23:08 | |
| ehm, tak mi ji posli do pm ja ti dam rozhreseni _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Vikinger Dark Master
Poeet p?íspivku : 4807 Age : 31 Vyznamenání : Bojovník Moravského povstání Registration date : 06. 09. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Thu Oct 22 2009, 23:16 | |
| Padme V pradávném čase V končinách lesů Kdy v hluboké, temné sluji Se skryla Tehdy zvedal se vítr A zastavil se čas Tehdy příroda zrodila Z půdy dítě své
Léta rychle plynou Z dítěte je žena Její kráse se nikdo nevyrovná Ku předu chtěla jít A přes pochyby všech V srdcích královnou se stala
Klenoty ani zlato Nevyváží cenu činů tvých Naprostá věrnost vlasti Prioritou a základem bytí Ty jsi můj ideál Pro mě bude trůn navždy tvůj
Přesile jsi se stavěla Nikdo ti nemohl zabránit Chránit ho před nepřítelem Nikdy nebude další Nikdo tak krásný jako ty Jen čas spečetil tvůj osud Když meč ti hrdlo prorazil
Klenoty ani zlato Nevyváží cenu činů tvých Naprostá věrnost vlasti Prioritou a základem bytí Ty jsi můj ideál Pro mě bude trůn navždy tvůj
Znovu pozvedáš zbraň V ochraně zemí svých Nelze zapomenout Na královnu z ocely Znovu bojuješ Jako tenkrát
Znovu slyšíš přísahy věrnosti Vzpomínám na tvé činy Žena zrozená z oceli Nelze zapomenout _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Thu Oct 22 2009, 23:18 | |
| Radši piš příběhy _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Thu Oct 22 2009, 23:18 | |
| no psala sem to uz v PM, ale juuuuu je to dobry _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Thu Oct 22 2009, 23:23 | |
| Potane, ty barbare _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Thu Oct 22 2009, 23:44 | |
| Dobrý to je. | |
|
| |
Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Fri Oct 23 2009, 07:32 | |
| Není padmé jako padmé ale báseň je to velmi pěkná... líbí | |
|
| |
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sat Oct 24 2009, 01:11 | |
| Dneska nic? Vikud styd se _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sat Oct 24 2009, 16:30 | |
| no a? ani dneska nic nebude _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sat Oct 24 2009, 17:09 | |
| skoda... _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sat Oct 24 2009, 17:45 | |
| tak něco sesmolím _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
| |
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sat Oct 24 2009, 18:03 | |
| Slimáci ve skladu P= Potan, V= Vik, C= Cody, DEH= DEH, Pa= Padme, U= Ultík, H= Slimo the Hutt
C:(přiběhne do jídelny) Tam!Tam!Ve skladu... V:Sakra, vzpamatuj se a řekni co se děje! C:Ve skladu jsou všežraví slimáci! P:Do prdele! Naše zásoby! DEH:Musíme je zlikvidovat! Pa:Jak? Ti se množí rychle! A můžou sežrat celou akademii. V:Je jich hodně? C:Zatím ne. P:Vyzbrojte se a jdeme tam! Vyzbrojí se a před dveřmi do skladu...
U:Tak to bude řežba. P:No právě... DEH:Tak dost keců! Do práce.(vejdou do skladu a zapnou světlo) V:Žádný nevidím, Cody že ty ses zase ožral? C:Jenom trochu... DEH:Ty seš...(najdnou se zhasne) Pa:Co se to děje? V:Světla už sou hodně stará. U:Hej! DEH:Co? U:Něco se mi otřelo o nohu! Pa:Co to? P:Co! Pa:Něco se mi otřelo o zadek! V:Hehe... C:Au! Něco mně kouslo! P:Do prdele, jsou tady! V:Ááááá, vy parchanti!(ozve se několik mlasknutí za sebou) U:Dó prdele!(mlask) C:Já to říkal!(třikrát malsk) P:Chcípniněte vy zmenšeniny huttů!(mlask) DEH:A mám tě!(mlask) Pa:A zase mi někdo šáhl na zadek!(někomu ubalí facku) V:Au... Po hodině...
DEH:Já už nemůžu...(mlask) H:(najednou se zjeví hologram Slimo Hutta) Tohle kolo jste vyhráli! Ale mám ještě pár slimáků v rukávu a moje pomsta bude děsivá!(a zmizí) V:Děsivá? To nás chce vzít na večeři? C:Fuj, tak to je hnus. U:(zapne světlo)Co to sakra?(zem je pokrytá rozsračkovanými slimáky) DEH:Moje boty! V:Můj meč! P:Slimáky máme úplně všude! V:Mám nápad... P:Jakej? V:Shrabeme je na hromadu, dáme je kuchařskýmu droidovi a budeme se celej měsíc vyhýbat jídelně! _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
| |
| |
Ultimate Grand Moff
Poeet p?íspivku : 5624 Age : 28 Registration date : 16. 07. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sat Oct 24 2009, 18:48 | |
| HUSTÝÝÝ!!! MEGA HUSTÝÝ!! tak z toho jsem fakt nemohl. | |
|
| |
Jaldithas SPAMER
Poeet p?íspivku : 2894 Registration date : 26. 07. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sat Oct 24 2009, 18:54 | |
| | |
|
| |
Gralen Sithský lord
Poeet p?íspivku : 7530 Age : 36 Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sat Oct 24 2009, 18:55 | |
| suhlasim, ale PA tam furt niekto osahaval a potanovi by sa to urcite nepacilo | |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sat Oct 24 2009, 19:02 | |
| Potan mi promine _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Gralen Sithský lord
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sat Oct 24 2009, 20:19 | |
| uvidime, inak som fakt zvedavi koho tam PA nakoniec prestila pestou | |
|
| |
| |
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sat Oct 24 2009, 20:50 | |
| Padme mně odhalila, dodělám za chvilku další díl _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sat Oct 24 2009, 21:21 | |
| fajn, uz se tesim _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sat Oct 24 2009, 21:31 | |
| Dárek pro Hutta P= Potan, V= Vik, C= Cody, DEH= DEH, Pa= Padme, U= Ultík, H= Slimo the Hutt, PS= prodejce slimáků, HP= Huttův pobočník
Partička Sithů se radí o tom co s Huttem... V:Musíme mu to nějak zatrhnout, co nám sem pošle příště? C:Já jsem pro jeho anihilaci. U:To je řešení! Mrtvej nám nic neudělá! P:Ale jak se k němu dostat? DEH:Blbě, tohle nepude, to chce něco mazaného... P:Co třeba? DEH:Na Bleenjelu žijí velcí píseční červi, ale když jsou mladí, tak jsou velcí jako slimáci. P:A? Pa:Využijeme Slimovu zálibu ve slimácích, pošleme mu je a oni... V:Ho pravděpodobně sežerou. DEH:Ano ale rostou pomalu, takže mu s nimy dodáme speciální krmivo s růstovímy hormony. P:Geniální! V:Ale jak je chceš dostat? DEH:Na Tatoonu mají specializované farmy. V:Takže poletíme na Tatooine? DEH:Ne, koupíme je v největším obchodě se slimáky na Nar Shaada. Za pár dní v obchodě se slimáky
PS:Co byste si přáli? V:Slimáky. PS:(podívá se na něj jako na debila)A jaké? V:Písečné. PS:(povzdechne si) DEH:Mláďata Bleenjelských pouštních červů. PS:Vy jste se posrali? Jsou zakázaní ve všech koutech galaxie! P:Ale máte je? PS:Možná... DEH:Vyklop to! PS:Dva nebo tři... C:Tak málo? PS:Sta. U:Kurva! To by mohlo stačit! Pa:Tak to určitě. PS:A na co je potřebujete? C:Potřebujem zabít jednoho hnusnýho hu... DEH:(dupne Codymu na nohu)...bytele slimáků. PS:Tak to vám je prodám s radostí, chcete všechny? DEH:Jo. Zabalit prosím. P:A kolik to bude stát? PS:Mno, tak sto tisíc kreditů. P:Grr, devadesát! PS:Dohodnuto! Počkejte chvilku tady. U:(podívá se na ceník) Bleenjelští červi, pět kreditů za deset kusů. Potane, jseš debil. P:Ten hajzl! DEH:Ale co, platí to hutt. V:Ale těch peněz! P:Tak se z toho neposerte! Pa:Drže huby! Už se vrací. PS:Tak, tady to máte. Ještě něco? DEH:Máte růstové hormony? PS:Silné nebo slabé? DEH:Supersilné. PS:Tak jedna várka pro červy bude stát padesát tisíc kreditů. DEH:Pět tisíc. PS:Dohodnuto!(sáhne pod pult a vytáhne pytel granulek) P:(vytáhne peníze) Tak tady to máte. PS:Děkuji, přijďte zas! Vyjdou před obchod...
DEH:Tak, teď mu je pošleme poštou. Pa:Ale to si nevezme jen tak. V:A co mu to poslat jménem Klubu přátel slimáků? DEH:Výbotnej nápad, jdeme na poštu. Za dvě hodiny u Slima the Hutta...
HP:Pane, došla vám zásilka. H:Od koho? HP: Od klubu Klubu přátel slimáků, posílají vám dárek. H:Óóóó, to je od nich pozorné! Jaký vlastně dárek? HP:Speciální pouští šlechtěné slimáky a krmení. H:Výborně, zrovna jsem si kupoval písek že si nějaké pořídím! Přineste ten písek a dejte je do něj! Po chvilce...
HP:Jsou tam pane. H:Výborně! Dejte jim tam krmení, už mají určitě hlad drobečkové. HP:(nasype tam s vnitřním odporem půl pytle krmení) Asi mněli hlad, snědli to během chvilky. H:To jsou ale roztomilí drobečkové... HP:Co to... Oni se požírají navzájem! H:Cože?(najednou see asi deset slimáčků začne zvětšovat v obrovské červy) ÁÁÁÁÁÁÁ! STRÁŽ! HP:Nééé...(jeden červ sežere pobočníka a ostatní sežerou stráže) H:(začne se plazit pryč) Tak tohle si někdo vyžere! Ti zasraní sithové! (červ ho chytne zuby za ocas, vyhodí ho do výšky a hutt mu spadne do chřtánu) _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Gralen Sithský lord
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sat Oct 24 2009, 21:41 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger | |
| |
|