| Darth Nihilus | |
|
+14Aggofan Darth Gryat Xavier Darth_Radim Darth Eternal Hatred William Jakkob Killer Cody Ultimate Potan von Kell Padme von Kell Derk Yall Gralen Ki 18 posters |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Darth Nihilus Thu Nov 12 2009, 17:57 | |
| obličej nebyl nikdy vidět, byl pod maskou | |
|
| |
Jakkob Killer Rebel scum
Poeet p?íspivku : 2818 Age : 37 Vyznamenání : VKP Registration date : 19. 10. 09
| Předmět: Re: Darth Nihilus Thu Nov 12 2009, 18:16 | |
| Mám dojem, že figurka Nihiluse dělaná neim kým má pod tou maskou vlasy ve stylu dredů, nebo takovžch těch afrocopánků... | |
|
| |
Aggofan Sithský lord
Poeet p?íspivku : 304 Registration date : 02. 03. 11
| Předmět: Re: Darth Nihilus Wed Mar 23 2011, 16:25 | |
| Vždycky se mi líbyli všichni sithové v triumvirátu a Nihilius mno nechápu proč chtěl Telos dobít proč prostě nepoužil tu svojí schopnost jako na Kataru že jenom promluví a celá planeta hebne.Jinak je to jeden z mejch nejoblíbenějších sithů a docela se my líbí i ten jeho meč a asi nikdo nemá obrázek kde je bez masky co? | |
|
| |
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: Darth Nihilus Wed Mar 23 2011, 16:35 | |
| myslim ze takovej obrazek se sezene tezko no.. zkus se juknout na wookiepedii, jestli tam nebude, ale dost pochybuju.. jinak myslim ze Telos tak neznicil proto, protoze tam nebylo dost bytosti silnych v Sile, na Kataru zily Miraluky, na Telosu obyc smeska lidi + jinych druhu.. To je moje teorie.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Xavier Inkvizitor
Poeet p?íspivku : 2500 Registration date : 26. 08. 08
| Předmět: Re: Darth Nihilus Wed Mar 23 2011, 16:44 | |
| řekl bych že se svou lodí nedostal dost blízko na to aby ji "sežral" a pak se mu navíc do cesty postavila exiled, takže se k tomu podle mého prostě jen nedostal. | |
|
| |
ScorpiO Dark Lord of the Sith
Poeet p?íspivku : 4650 Age : 37 Registration date : 07. 02. 08
| Předmět: Re: Darth Nihilus Wed Mar 23 2011, 16:58 | |
| no je to jak rika Padme, Katarr "vysal" protoze tam byla komklava Jedie a domorode Miraluky jsou prirozene silne v Sile, Nihilus dokaze vysat jen na silu citlive jedince a proto v podstate vysal skoro celou planetu (teda jeji zivot) Na telosu vsak bylo jen velmi malo Force-Useru | |
|
| |
Orita-kill High Jedi General
Poeet p?íspivku : 402 Vyznamenání : Koonovec Registration date : 17. 11. 09
| Předmět: Re: Darth Nihilus Wed Mar 23 2011, 17:05 | |
| Já osobně dal jedničku.Děli se o mé první místo s Plo Konem a pár dalšíma | |
|
| |
Neophyte Padawan
Poeet p?íspivku : 55 Age : 47 Vyznamenání : protector of freedom Registration date : 17. 02. 11
| |
| |
Jek Porkins Grand Moff
Poeet p?íspivku : 373 Age : 25 Vyznamenání : Poslední bavič z 4077 Registration date : 09. 11. 13
| Předmět: Re: Darth Nihilus Tue Nov 26 2013, 22:09 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Darth Nihilus | |
| |
|
| |
| Darth Nihilus | |
|