| Star Wars Movie Duels 2 | |
|
+4Jakkob Killer Padme von Kell muuurgh2 Darth_Radim 8 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Darth_Radim High Jedi General
Poeet p?íspivku : 624 Age : 35 Registration date : 04. 10. 09
| Předmět: Re: Star Wars Movie Duels 2 Mon Nov 09 2009, 18:06 | |
| Když jsem hrál Multiplayer v KOTF tak mi Yoda zase pěkně vyrostl. | |
|
| |
Jakkob Killer Rebel scum
Poeet p?íspivku : 2818 Age : 37 Vyznamenání : VKP Registration date : 19. 10. 09
| |
| |
Vikinger Dark Master
Poeet p?íspivku : 4807 Age : 31 Vyznamenání : Bojovník Moravského povstání Registration date : 06. 09. 09
| Předmět: Re: Star Wars Movie Duels 2 Thu Nov 19 2009, 01:01 | |
| Ale dobře udělali Mustafar. _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars Movie Duels 2 Mon Mar 08 2010, 15:59 | |
| Mám něco v plánu, co takhle kdyby se vám líbil do toho česky dabing ?? Zatím mám staženou Epizodu III z českým dabingem, jenom z toho vysekám ty zvuky a nahradím jinými, to by nemuselo bít špatné. Problém je že já nevím co říkají v angličtině protože to jde blbě poznat. Abych něco nepopletl. Zatím ještě na tom nepracuju ale ty zvuky bych mohl aspoň udělat. | |
|
| |
Mandalorian Grand Moff
Poeet p?íspivku : 12786 Age : 38 Vyznamenání : Synek von Hau Registration date : 16. 05. 08
| Předmět: Re: Star Wars Movie Duels 2 Mon Mar 08 2010, 20:46 | |
| znas Par Parmenu? ti udelali to same dilko zdarile, ale dostali se pred soud kvuli poruseni autorskych prav takze jestli chces prekopat film, klidne, ale ocekavej pak pravni obsilku _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars Movie Duels 2 Mon Mar 08 2010, 21:05 | |
| Aha a kdo by se mohl asi tak otom dozvědět že dávám české zvuky do hry Dobře uploady to je jasné že se na to za nějakou dobu příjde ale na tohle, z jednoho blbého filmu uložit zvuky a vložit to do hry. To jsem ještě neviděl že by byl za to někdo trestanej. No dobře ten mod je něčí práce ale přece nebudu někde vyhlašovat že do toho dělám český dabing. A navíc mi to připadá jako nesmysl, pokud dabing půjde a povedese tak to tak nechám ale rozhodně pro sebe. Pokud by to někdo chtěl tak ať se příhlásí nikomu to cpát nebudu. | |
|
| |
Aggofan Sithský lord
Poeet p?íspivku : 304 Registration date : 02. 03. 11
| Předmět: Re: Star Wars Movie Duels 2 Sat Apr 16 2011, 16:01 | |
| Na to aby to fungovalo je potřeba JA žejo?A jestli jo jakože jo nevý někdo kde by se to dalo funkčně stáhnout?
| |
|
| |
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Star Wars Movie Duels 2 Sat Apr 16 2011, 16:11 | |
| _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Star Wars Movie Duels 2 | |
| |
|
| |
| Star Wars Movie Duels 2 | |
|