OSW - O Star Wars Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemLatest imagesRegistracePřihlášení

Demmat Kot - Znovunalezení

Goto down 
Jdi na stránku : 1, 2  Next
AutorZpráva
Derk Yall
Grand Moff
Grand Moff
Derk Yall

Poeet p?íspivku : 11775
Registration date : 03. 02. 08

Demmat Kot - Znovunalezení Empty
PříspěvekPředmět: Demmat Kot - Znovunalezení   Demmat Kot - Znovunalezení Icon_minitimeSat Feb 23 2008, 05:11

Seděl jsi ve svém Headhunteru a polootevřenými očky pozoroval hyperprostor.
Nebavilo tě to, již takhle letíš několik hodin a několik ještě poletíš. Usnout se ti však nedaří.
Uběhne další nezáživná hodina. Lod pokračuje pomalu ke svému cíli.
Pro jistotu zkontroluješ všechny údaje a pozici. Vše je v pořádkt.
Najednou máš zvláštní pocit. Instikntivně hmátneš po páce pohonu a lod se vynoří z hyperprostoru.
Vynořís se před skupinou pirátů. Ti si tě prozatím nevšimli, věnují svojji pozornost své oběti, postarší nákladní NR-90.
Z jejího trupu šlehají jazyky plamenů a má mnoho stop po zásazích z laserů. Dlouho nevydrží.

PS: Kontaktuj mě přes ICQ.
Návrat nahoru Goto down
http://www.ostarwars.profitux.cz
Anonymn?
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Demmat Kot - Znovunalezení   Demmat Kot - Znovunalezení Icon_minitimeSat Feb 23 2008, 10:31

Rozhodl jsem se mu pomoct.Zavolal jsem těm pirátům,,Tady Demmat Kot.Prosim nechte tu lod na pokoji!Nenuťte mě na vás zaůtočit!"
Mezi tím jsem se se svoji lodí postavil před Nr-90.
Návrat nahoru Goto down
Derk Yall
Grand Moff
Grand Moff
Derk Yall

PříspěvekPředmět: Re: Demmat Kot - Znovunalezení   Demmat Kot - Znovunalezení Icon_minitimeSat Feb 23 2008, 14:30

Jakmile jsi to dořekl okamžitě se na tebe vrhli dva nejblizší stíhači. Byly to dva Preybirdy. Zbylí piráti se začali formovat k útoku. Dva Preybirdy po tobě spustili palbu.
"Nebud hloupý člověče, jsi svědek a my nepotřebujem svědky. Takže se připrav na smrt," řekl muž, nejspíš jejich velitel.
Návrat nahoru Goto down
Anonymn?
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Demmat Kot - Znovunalezení   Demmat Kot - Znovunalezení Icon_minitimeSat Feb 23 2008, 17:12

Vrhl jsem se proti nim.Udělal jsem otočku a skončil jsem za jednim Preybirdem a zaměřil jsem ho a sestřelil!Pomyslel jsem si:To bylo nějake lehké.To musel být nějaký neskušený pilot.Mezi tim se za mě pověsil ten druhý Preybird a začal pomě střílet!Začal jsem dělat kličky a otočky.Pak jsem udělal starý pašerácký trik.Naštěstí semi povedl a snažil jsem
se zaměřit ten druhý Preybird!Pořád mi unikal.Udělal jsem jednu utočku a podařilo semi ho zaměřit a sestřelit!
Návrat nahoru Goto down
Derk Yall
Grand Moff
Grand Moff
Derk Yall

PříspěvekPředmět: Re: Demmat Kot - Znovunalezení   Demmat Kot - Znovunalezení Icon_minitimeSat Feb 23 2008, 18:27

Takže, chyby:
1) Neděláš mezery mezi větama
2) Máš tam chyby, klidně to piš ve Wordu, ten ti největší chyby opraví.

PS: U té lodě jsem se spletl je to CR-90 (NR-90 neexistuje)

Zbylí piráti se vydali k tobě. Rozhořčeni nad ztrátou svých druhů uháneli jako šílenci s jeiným cílem. Zničit tě.
Dva nejblizší, oba v Headhunterech, se od sebe oddělili a zamířili k tobě, každý z jiné strany.
"Mirkshi, přibliž se k němu zezadz," zavrčí rodianec na jednoho z pirátů.
Třetí stroj se snaží nenápadně dostat za tebe.
"Ten hajzl zabil Hura a Bezg, tohle mu nesmí projít," obhlédne situaci.
"Trish, odpal ten starej kontejner. Stále má aktivní turbolasery."
Poslední stroj, se přiblížil k CR-90 a připravoval se na palbu.
Návrat nahoru Goto down
Anonymn?
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Demmat Kot - Znovunalezení   Demmat Kot - Znovunalezení Icon_minitimeSat Feb 23 2008, 18:40

Rozletěl jsem se proti nim, těsně před nimi jsem udělal otočku pod ně, a měl jsem je všechny 3 před sebou. Když jsem je měl už skoro zaměřený rozdělily se, jeden letěl doprava,druhý doleva a třetí mě podletěl. Dva spočinuly za mnou ale naštěstí jsem zareagoval včas a letěl jsem za tím třetím a zaměřil jsem ho a sestřelil. Když jsem dokončil obchvat který jsem začal s nepřítelem a skončil sám, spočinul jsem za jedním nepřítelem ale ten druhý byl za mnou. Schválně jsem se nechal zaměřit! Když chtěl vypálit, tak jsem uhnul a jeho střely zasáhly toho druhého Preybirda. Když jsem uhýbal, tak jsem udělal otočku a spočinul jsem za druhým nepřítelem! Hned jsem ho zaměřil a sestřelil!
Návrat nahoru Goto down
Derk Yall
Grand Moff
Grand Moff
Derk Yall

PříspěvekPředmět: Re: Demmat Kot - Znovunalezení   Demmat Kot - Znovunalezení Icon_minitimeSat Feb 23 2008, 23:32

Trosky zbyly ze stíhačky. Cesta mezi tebou a lodí byla volná.
"Sakra, zničil je. Ten hajzl je zničil," řval do ucha pilota jeden z pirátů.
"Uklibni se, už to nemá cenu. Zdrháme."
"Ale.."
"Ticho, chceš tady chcípnout?"
Odpovědí mu byl nesouhlasné vrtění hlavou.
Poslední pirátské lodě se odvrátili od své kořisti a zdrhli do hyperprostoru.
Poškozená lod byla zachráněna. Bylo to na poslední chvíli.
Kapitán lodě se tě pokouší kontaktovat.

Promin, že tak pozdě. Musel jsem bylit odjíždím zítra brzo ráno a nebudu tady celý týden.
Takže řekni někomu at na pár dní převezme výcvik.
Výcvik ti vezmu já. Batista.
Návrat nahoru Goto down
Anonymn?
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Demmat Kot - Znovunalezení   Demmat Kot - Znovunalezení Icon_minitimeSun Feb 24 2008, 11:35

Zachytil jsem jejich zprávu, ale nebylo ji rozumět!
Chtěl jsem ji vyčistit ale trvalo by to dlouho. Tak jsem se je rozhodl kontaktovat! Zkusil jsem je kontaktovat na dvou frekvencích ale zase se ozývalo jen divné šustění! Tak jsem jim poslal textovou zprávu.
Návrat nahoru Goto down
Anonymn?
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Demmat Kot - Znovunalezení   Demmat Kot - Znovunalezení Icon_minitimeSun Feb 24 2008, 12:19

CR-90 se volně vznášela ve vesmíru, protože motory byly zničeny ještě dříve než si přiletěl. Snažily se tě kontaktovat jak to jen šlo, ale jejich vysílače byly též poškozeny. Ale nebyly zničeny, protože textová zpráva kteoru jsi jim poslal jim došla a uni tě kontaktovaly opět textovkou.
kód:
Tada kapitán lodi Lucky Guy. Děkujeme za záchranu. Vezeme zásoby na Yavin 4, do tamějši akademie. Ještě jednou vám děkuji za záchranu. Ale máme potíže s motorem. Nějak náš zlobí motor, a potřebovali bychom součástky na opravu motorů. I visílač není uplně v pořádku. Nemáte náhodou nějáke náhradní součástky?

Takže aby jsi věděl jak vše vypadá takže mám tady
CR-90
Demmat Kot - Znovunalezení 180px-10
Headhunter
Demmat Kot - Znovunalezení 180px-11
A jen aby jsi věděl tak tady je preybird
Demmat Kot - Znovunalezení 180px-12
Návrat nahoru Goto down
Anonymn?
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Demmat Kot - Znovunalezení   Demmat Kot - Znovunalezení Icon_minitimeSun Feb 24 2008, 17:35

Přečetl jsem si zprávu a odpověděl jsem!:
Není zač! Potřebné součástky vám rád dodám! Máte takové techniky aby vám opravily poškození? Jestli nemáte rad vám pomůžu! Mohu letět s vámi na akademii? Máme stejnou cestu a mě bude ctí vás znovu chránit!
Ani jsem nečekal na odpověď, a začal jsem se přibližovat k CR-90.
Návrat nahoru Goto down
Anonymn?
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Demmat Kot - Znovunalezení   Demmat Kot - Znovunalezení Icon_minitimeSun Feb 24 2008, 18:02

Když se tvá loď přiblížila blíže k nim, a ty jsi jim mohl předat součástky na opravu, tak se na chvíli odmlčeli. Po chvilce se ti ozvali v komlinku.
Jménem Akademie jedi ti děkujeme že jsi nás zachránil. Díky tvým součástkám jsme si mohli opravit naší loď a těďka bychom se rádi vydali na akademii.
Odmlčel se kapitán lodi, a spolu jste za ířily do hyperprostoru, směr Yavin 4.
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Demmat Kot - Znovunalezení   Demmat Kot - Znovunalezení Icon_minitimeSun Feb 24 2008, 18:36

Když jsem vstoupily do Hyperprostoru vypočítal jsem že let bude trvat docela dlouho, tak jsem snažil usnout! Nakonec se mi podařilo usnout. Za dlouhou dobu mě probudilo volání CR-90:
Za chvíli budeme u Yavinu 4. Připravte se vystoupit z Hyperprostoru!
Návrat nahoru Goto down
Anonymn?
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Demmat Kot - Znovunalezení   Demmat Kot - Znovunalezení Icon_minitimeSun Feb 24 2008, 19:29

Společně s CR-90 jsi vystoupil z hyperprostoru, a mářil jste na Yavin 4. CR90 se nahlásila akademii, a také jim pověděla že jste jim zachránil život. Když vám dalá povolení přistát, tak jste spoelčně s CR90 přisáli v hángárech akademie, kde na vás již čekalo několik jediu a zpráva hangáru. Jediové vás přišli přivítat, něktří mířily pro zásoby do CR. K těm, kdo vás přišli přivítat patřil i Luke Skywalker.
Vítej na akademii. Já jsem luke Skywalker, tohle jsou mí přátelé Kyle Katarn a Jaden Korr. Ty jsi prý zachránil naše piloty. Za to jsme ti velice vděční.
Poví klidným hlasem Luke, tak klidným, že ty se konečně po dlouhé době uvolníš. Kyle něco pošeptá Lukovy a ten se na tebe obrátí.
My všichni v tobě citíme přítomnost síly. To že jsi narazil na tuto loď a zachránil není náhoda.
Nic není jen náhoda.
Přeruší Luka Kyle a začne mluvit sám.
S lukem jsme se tedy domluvily že se tě+ mužem pokusit cvičit.
A nebo...
Přeruší ho naopak Luke.
Si mužeš vzít kredity a odletět. Nikdo ti to nebude mít za zlé.
Kyle se na tebe koukne, poté opětuje pohled s Lukem. Znova se koukne na tebe.
Když se rozhodneš být jediem, tak to pro tebe nebude nic lehkého. Možná že by pro tebe bylo lepší vzít si peníze a odletět. Ale my ti nechcem, Nemužem řídit budoucnost. Rozhodni se, ale dobře si to rozmysli.
Blíže příjde i Jaden, který stál doposud opodál.
Já vím jaké úskalí muže mít výcvik Jedi. Byl jsem kousek od temné strany. Naštěstí mně mí kamarádi zachránily. A ty nezapomeň jestli budeš jediem, tak si budeš muset nejdříve projít těžkým výcvikem jako padawan.
Nuže, jak bude znít tvá odpověď? Až se rozhodneš, tak přijď do mých komnat. Když nebudeš vědět směr, tak se zeptej tady lidí kolem.
Luke ti položí otázku a s Kylem a Jadenem se společně odeberou pryč z hangáru.
A odměna bude velká, my si lidi které nám pomáhají ceníme.
Dodá Kyle.
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Demmat Kot - Znovunalezení   Demmat Kot - Znovunalezení Icon_minitimeSun Feb 24 2008, 20:44

Potom co odešli jsem se hodně zamyslel, a šel jsem kontrolovat svoji loď!
Asi po hodině rozmýšlení a kontrolování své lodi, jsem se rozmyslel:
Budu Jedim, i když to určitě není lehké!
Když jsem si utřel ruce od špíny, rozešel jsem se do Lukových komnat. Když jsem odešel z hangáru, snažil jsem se vycítit Luka Skywalkera! Nakonec se mi ho podařilo vycítit ale nedokázal jsem určit jeho určitou pozici! Šel jsem směrem, kde jsem cítil jeho přítomnost, ale nakonec jsem už nevěděl kudy! Když jsem šel po dlouhé chodbě, zeptal jsem se nějakého padawana:
Dobrý den! Prosím, mohl by jste mi říct kde jsou komnata Luka Skywalkera?
Návrat nahoru Goto down
Anonymn?
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Demmat Kot - Znovunalezení   Demmat Kot - Znovunalezení Icon_minitimeMon Feb 25 2008, 08:54

Tak takto ne!
1) to co říkáš je tučně a ne nijak speciálně barevně. Nedělej z toho omalovány.
2) Posuň příběh. Takto jsi se mohl zeptat a "jako" že jsi dostal odpověď jít za Lukem! Takto bychom tu byly do nekonečna.
3) Protože už jsme na Yavinu, tak budem psát lokaci. Je podtržená.
4) A piš delší přízpěvky. Chybí mi tam popis loakce, nějáke pocity, prostě to co by mi přiblížilo přípěh, přiblížil oto co mi chceš říct.
Takže ti dám odpověď a ty budeš pokračovat dál, ale ať už se to neopakuje.
Anonymn?
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Demmat Kot - Znovunalezení   Demmat Kot - Znovunalezení Icon_minitimeMon Feb 25 2008, 15:16

Yavin 4, Akademie Jedi
Děkuji vám!

Když jsem zabočil doprava, uviděl jsem ty velké dveře! Když jsem k nim přišel byl jsem hodně nervózní. Ještě než jsem stihl zaklepat uslyšel jsem z jak někdo za dveřmi říká:Vstup!
Když jsem vstoupil, uviděl jsem na posteli sedícího Luka Skywalkera.Rozhlédl jsem se a viděl jsem že Lukovy komnaty jsou značně veliké!
Mistře Luku. Rozhodl jsem že budu Jediem!Chvíli jsem mlčel ale pak jsem ze sebe ještě dostal:Pokud ovšem budete chtít a pokud vám to nebude vadit!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Promin!ale ja jsem to psal v Wordu a pak jsem to tady zapomel podrhnout!
Návrat nahoru Goto down
Anonymn?
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Demmat Kot - Znovunalezení   Demmat Kot - Znovunalezení Icon_minitimeMon Feb 25 2008, 16:22

Yavin 4, Akademie Jedi
(podtrhnout!! příště)

Já jsem o tobě přemýšlel, a věděl že budeš jediem, proto jsem ti už přidělil pokoj, a mistra Jadena. Běž si do pokoje, ale upozorňuji tě, že to že seš jedi, neznamená že jsi mocný. To vede k temné straně. Na ni si dávej pozor. Hned jak se zabydlíš, tak si ke mně přijď pro svůj první ůkol, který tvůj výcvik započne. A vítej u nás, mladý Kote.
Luke se obrátil zády k tobě, a ty jsi šel hledat svůj pokoj. Celý chrám byl kamený, a ty jsi tady cítil vlhkost, byla ti zima, ale přítomní jediové tě uklidňovali již svojí přítomností. Taky jsi prohledával co kde je, a hlavně jsi hledal svůj pokoj. Tvuj pokoj byl úplně na konci obytných částí chrámu, tam kde nikho nebyl, ale vypadalo že jej někdo nedávno obýval. Našel jsi tam mimo jiné vzkaz od Luka, že se máš zítra, až se vyspíš, dostavit k Lukovy...
Návrat nahoru Goto down
Anonymn?
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Demmat Kot - Znovunalezení   Demmat Kot - Znovunalezení Icon_minitimeMon Feb 25 2008, 19:19

Yavin 4 akademie Jedi

Když jsem vyzkoušel všechen nábytek. Rozhodl jsem se že budu meditovat! Když jsem skončil, zjisti jsem že je 19:30. Byl jsem docela unaven! Tak jsem šel spát! Ovšem se mi nedařilo usnout. Ráno jsem vstal a hned jsem měl dost velký hlad! Tak jsem se vydal hledat jídelnu. Asi patnáct minut jsem bloudil, ale nakonec se mi podařilo najit jídelnu! Když jsem tam přišel z patřil jsem tam mnoho padawanů. Jídelna byla velká místnost s velkými okny. Když jsem se najedl šel jsem k mistrovy Lukovy. Už jsem se docela vyznal. Když jsem došel k Lukové ubikaci, zaklepal jsem a vešel jsem dovnitř!
Návrat nahoru Goto down
Anonymn?
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Demmat Kot - Znovunalezení   Demmat Kot - Znovunalezení Icon_minitimeTue Feb 26 2008, 18:13

Yavin 4 akademie Jedi

Luke tě mile přivítá.
Vítej, mladý Kote. Dneksa pro tebe mám misi.
Spíše já mám pro tebe misi.
Ozve se z druhé strany, odkud přichází Jaden.
Stratil se náš Jedi, který údajně našel sithské holocrony. Je pro nás důležité jej najít, a zjistit co objevil...
Pokračoval Jaden. Luke se mezitím vytratil, ale Jaden se narozdíl od tebe nenechal tím vyvést z míry.
...co objevil, nebo co získal. Vypravíme se na Tatooine Více informací ti předám během mise. Vědomosti jsou nebezpečná zbraň, a ty si tady nový. Proto na tebe budu dávat pozor.
JAden z kapsy vytáhne zapípajicí komlink.
Ano Luku...jistě Luku...hned se vydáme.
Schová komlink, a podívá se ti do očí.
Takže vyrážíme ihned, Luke pro nás připravil loď. Ty pojedeš ve svojí a já ve svojí. Máme stejné loďě, tak si pospěš.
Vyrazil, a zmizel tak rychle, že jsi to ani nepostřehl.
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Demmat Kot - Znovunalezení   Demmat Kot - Znovunalezení Icon_minitimeTue Feb 26 2008, 19:09

Když jsem viděl že se Jaden vytratil, okamžitě jsem začal utíkat do hangáru. Když jsem přišel do hangáru viděl jsem že Jaden je už připraven k odletu. Hned jsem skočil do svého headhunter udělal jsem kontrolu a odletěl jsem. Když jsme se s Jadenem vyletěli z atmosféry Jaden mi dal přesné souřadnice Tatooinu, a za chvíli jsme vstoupili do hyperprostoru. To je divné! Ani jsem neabsolvoval výcvik a už jsem na misi! Pak jsem se opravil: Vždyť tohle je můj výcvik, tahle mise!
Když jsme konečně dorazily k Tatooinu a přistáli jsme!
Návrat nahoru Goto down
Anonymn?
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Demmat Kot - Znovunalezení   Demmat Kot - Znovunalezení Icon_minitimeThu Feb 28 2008, 13:06

Tatooine

Takže mladý Kote, počkej tady na mně. Pujdu se podívat do kantýny. Tam lidé ví více než si myslí. Hlidej tady u lodi.
Jaden se odpraví do kantýny, a ty na něj čekáš u vaších lodí. Najednou uslyšíš střelbu, a pod palbou vběhne dveřma do vašeho hangáru wookie. Ty aktivuješ světelný meč, a proto že s ním moc neumíš, raději si vezmeš pistoli. Wookiee tě kryje, a ty se s ním přesouváš ke kantýně k Jadenovy. Zatím tě ze všech stran obklíčily piráti, a ty se s wookiem schováš za bedný
Jmenuju se Chewbaca. Jsme tady s Hanem a Leiou. A kdo seš ty?
Chewie vyleze z ukrytu, a začne střílet na piráty. Hned po pár výstřelech zaleze, přebije a zakřičí na tebe.
Proč nepoužiješ svuj meč Jedii...!
Proti tobě stojí asi 5 pirátu ozbrojeni puškami E-11, jediná cesta ke kantýně i k hangáru vede přes ně. Seš v místnosti, a nad váma se houpe jedno malé světlo, které osvětluje celý hangár. Poblikává a někdy zhasne. Pravé dveře jsou ke kantýně, do levých dveří je to do vašeho hangáru.
Návrat nahoru Goto down
Anonymn?
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Demmat Kot - Znovunalezení   Demmat Kot - Znovunalezení Icon_minitimeThu Feb 28 2008, 14:12

Tatooine

Pak jsem dostal nápad! Zamířil jsem na lustr a sestřelil jsem ho! Ten lustr spadl na 2 piráty! Byla úplná tma. Použil jsem sílu a vycítil cítil jsem kde jsou ty poslední 3! Tak jsem jednoho zabil blasterem. Jelikož viděli odkud ten vystřel přišel tak jsem se chtěl přesunout!. Chewbaco kryj mě!
Tak jsem přeběhl, vycítil jsem ostatní dva piráty. Potichu jsem se k nim přiblížil. A jelikož jsem byl moc blízko tak jsem aktivoval světelný meč a obou dvoum jsem usekl ruku s blasterem! Vypnul jsem světelný meč a poděkoval jsem Chewimu. Hned co jsem dořekl poděkování vyběhl z kantýny Jaden.
Návrat nahoru Goto down
Anonymn?
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Demmat Kot - Znovunalezení   Demmat Kot - Znovunalezení Icon_minitimeThu Feb 28 2008, 14:42

Tatooine

Jaden vyběhne z kantýny, a přejde přes několik mrtvol.
Přišel jsem o něco?
Řekne ironicky Jaden.
Mám informace o našem Jedii. Už vím kde je. Vedl sis výborně, a to taky díky Chewimu.
Wookie tě obejme a vyzvedne do výšky.
To je velká povta od wookiů!
Zasměje se Jaden.
Těďka musíme jít za Lukem a dát mu informaci co jsem získal v kantýně. Doufám že je ještě naživu.
Smutně zakloní hlavu Jaden, a sedne do headhutneru a nabere směr Yavin 4...
...Když po dlouhé době dorazíte na Yavin 4, tak jde Jaden hned za Lukem. Ty jdeš s ním, a když vás Luke přijme, tak se spolu posadíte na tamější schody, a Luke tě odkáže ven z místnosti...
...Když tě Luke vpusti dovnitř, tak ti předá duležitou zprávu.
Možná je čas, aby jsi objevil skrytá tajemství vesmíru. A to znamená že budeš brzo povýšen. Těďka mi pověz co se stalo na Tatooinu vlastnimy slovy.
Návrat nahoru Goto down
Anonymn?
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Demmat Kot - Znovunalezení   Demmat Kot - Znovunalezení Icon_minitimeThu Feb 28 2008, 15:51

Yavin 4 Akademie Jedi

Když jsme přiletěli na Tatooine, Jaden mě pověřil hlídáním naších lodí a sám se šel podívat do kantýny! Chvíli jsem tam stál a přemýšlel. Když tu náhle u slyšim střelbu. Pak v běhá do hangáru Chemie, já jsem instinktivně zapnul světelný meč ale rozhodl jsem se použit blaster. Když do hangáru vběhlo 5 pirátů. Tak jsem se s Chewiem schoval za bednu! Pak jsem dostal nápad a sestřelil jsem lustr který spadl na 2 piráty. Byla tam úplná tma a střelba na chvilku přestala! Po chvilce jsem se rozhodl použít sílu a vycítil jsem kde jsou ti piráti. Na jednoho jsem sestřelil ale pak ti ostatní viděly odkať ten výstřel šel tak jsem řekl Chewiemu aby mě kryl a přesunul jsem se za zbývajcí dva piráty, ale jelikož jsem byl moc blízko tak jsem se rozhodl použít svůj meč! Pak jsem vyběhl ze svého úkrytu a obou jsem usekl ruku!
Pak vyběhl z kantýny Jaden a rozhodl jsme se vám podat zprávu.
Návrat nahoru Goto down
Anonymn?
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Demmat Kot - Znovunalezení   Demmat Kot - Znovunalezení Icon_minitimeThu Feb 28 2008, 16:20

Yavin 4
Ano, takže tvoje verze se shoduje s Jadenovou. Tím že jsi mi nelhal jsi ukázal čistotu své duše, tím že jsi zachránil CR-90, tím jsi ukázal své dobré umysly. Ovšem tím jak jsi zakročil s těmi piráty, bylo na Jedie příliš kruté. Takže je tady pro tebe poslední. Pujdeš do místnosti osudu. Následuj mně.
Následoval jsi Luka, Jadena a Kyla a ten ti tě dovedli před místnost, do níž si vkročil, a celá se obalila temnotou. Jenom uprostřed byl malý kužel světla. Za tebou se zavřeli dveře, a ve světle se objevila postava muže. Byl to vysoký člověk, který držel v ruce dvě svetelné tyče. Obě dvě byly vypnuté. Jeho hlava byla zahalena v kápi, a směr jeho pohledu směřoval na tebe. Cítil jsi se špatně. Postoupil jsi blíže k postavě.
Chci POCITY...! A taky to nějak neodbyj. Mužu ti říct že plánuju konec tvého výcviku, a pls nedělej blbosti. Viz. pravidlo Chyba=>zemřeš...Pár dní by jsi si nezahrál, a taky by jsi musel vytvořit a hrát s úplně novou postavou. Tak si to nezkaz...! Těďka je to na tobě...>>
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Demmat Kot - Znovunalezení   Demmat Kot - Znovunalezení Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Demmat Kot - Znovunalezení
Strana 1 z 2Jdi na stránku : 1, 2  Next
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
OSW - O Star Wars Forum :: O Star Wars: The Text Story :: O Star Wars Game :: Dokončené tréninky a mise-
Přejdi na: