| Demmat Kot - Znovunalezení | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Anonymn? Anonymní
| Předmět: Re: Demmat Kot - Znovunalezení Thu Feb 28 2008, 17:54 | |
| Yavin 4 Akademie Jedi
Přišel jsem blíže k té postavě. Byl jsem nervozní! Kdo jste? Trochu jsem odstoupil a zapřel jsem se! Kdo to asi je? Neodpovídal! |
|
| |
Anonymn? Anonymní
| Předmět: Re: Demmat Kot - Znovunalezení Thu Feb 28 2008, 18:28 | |
| Yavin 4 Akademie Jedi Jsem, to, čeho se nejvíc bojíš.
odpoví pouze osoba, a když se přiblížíš o něco blíže, tak zaktivuje svůj meč, kterému teď dominuje rudá čepel. Čepel barvy, jež je typická pro přívržence temné strany Síly. Existuje jenom jediný způsob, jak projít.
pronese osoba a vztáhne čepele přímo k tobě a v natažené ruce, čeká na to, co uděláš. |
|
| |
Anonymn? Anonymní
| Předmět: Re: Demmat Kot - Znovunalezení Thu Feb 28 2008, 20:30 | |
| Yavin 4 Akademie Jedi
Snažim se použitím síly vypáčit meč z rukou osoby! ale tu náhle na mě zaůtočí! Tak aktivuju meč a okamžitě vykrívám útok sitha a odhazuju ho do tmy! Náhle vidím že upustil Světelný meč tak se ho snažím přitáhnout silou ale sith to zaregistroval a začal ten meč také silou přitahovat! Ale náhle sith aktivuje druhý meč a za utočí na mě! Cestou sebere svůj druhý meč který visel stále ve vzduchu! Naštěstí si všimnu že meč je čepelí k němu. Tak silou stlačim tlačítko které zapíná světelný meč, když meč se aktivuje uřízne sithový jednu ruku s druhým světelným mečem. Sith padá přímo přede mnou, ale vidím že se snaží stát, tak mu seberu meče. |
|
| |
Anonymn? Anonymní
| Předmět: Re: Demmat Kot - Znovunalezení Fri Feb 29 2008, 15:24 | |
| Yavin 4 Akademie Jedi
Cítím tvůj strach mnohem víc, než si myslíš.
pronese osoba a poprvé vzhlédne přímo k tobě, takže zahléedneš fragmenty jejího obličeje. Už to tě vyděsí, a když si sundá kapuci musíš zaražemý ustoupit o krok nazpět, protože hledíš do tváře sobě samému. To se mě opravdu tolik bojíš, že couváš ?
pousměje se tvůj protivník a čeká na tvoji další reakci.
Chvilku jste na sebe hleděli a pak jsi zkusil udělat výpad zprava, ale tvuj světelný meč se jenom odrazil od jeho meče, kterého si právě mávnutím ruky přivolal. Stejně tak se ti dařilo i při dalších útocích. Nemůžeš mě porazit, vím přesně co uděláš.
promluvila k tobě osoba, která jako by ti z oka vypadla a temně se pousmála, zatímco znovu odrazila tvůj útok meče. |
|
| |
Anonymn? Anonymní
| Předmět: Re: Demmat Kot - Znovunalezení Fri Feb 29 2008, 18:20 | |
| Yavin 4 Akademie Jedi
Stále jsem se ho pokoušel aspoň zranit ale on stále moje výpady odrážel! Co mam dělat? Pak jsem se pokoušel vy pouštět jiné myšlenky ale stejně moje úmysly odhalil! Nakonec po pěti minutách boje, jsem si vyčistil úplně mysl a nechal jsem sílu ať mě vede! |
|
| |
Anonymn? Anonymní
| Předmět: Re: Demmat Kot - Znovunalezení Sat Mar 01 2008, 09:10 | |
| Yavin 4 Akademie Jedi
Muž v kápi odhodil své meče, přišel k tobě blíž, a silou tě odhodil. Poklekl před tebou, a tiše řekl. Zabij mně. Už nic neznamenám. Už dávno nic neznamenám. Nic neznamenám jako TY! Podíval se ti do očí, a ty jsi tam uviděl zoufalství, ale též odhodlání. Citil jsi se divně, ale neoblomilo tě to, a se zapnutým světelným mečem jsi došel k němu. On skloní hlavu k zemi, takže mu už nevidíš do očí. |
|
| |
Anonymn? Anonymní
| Předmět: Re: Demmat Kot - Znovunalezení Sat Mar 01 2008, 09:55 | |
| Yavin 4 Akademie Jedi
Přišel jsem blíž, vypnul jsem světelný meč a zastrčil jsem ho za opasek! Ne zabiji tě! Každá bytost je nějak důležitá! I ty! TY můžes znamenat hodně! Přestaň takhle přemýšlet! Možná ještě budeš hodně důležitý! Domluvil jsem a poodešel jsem ode něj! Co se mu stalo? |
|
| |
Anonymn? Anonymní
| Předmět: Re: Demmat Kot - Znovunalezení Sat Mar 01 2008, 10:25 | |
| Yavin 4 Akademie Jedi
Hlupáku. Zvedne se a přiskočí před tebe a začne tě škrtit pomocí síly. Ty se jenom houpeš ve vzduchu, a on si pomalu přitahiju meč. Já jsem samozřejmě duležitý, protože právě díky mně seš to co seš. Jsem tvoje duše, jsem tvoje noční můra. Jsem s tebou spojen poutem. Poutem, které nemužeš přetnout. Poutem, které nemužeš cítit. Ale já jej cítit mohu. A mohu se přes něj s tebe posilovat. A ty mužeš jenom přihlížet. Moje smrt bude tvoje smrt. Tvoje smrt pouze způsobí prázdnotu na tvé straně pouta. Vždycky když něco uděláš, tak já budu vždy krok před tebou. A TY neznamenáš nic. Přestane tě škrtit, protože si právě přitáhl meč do své ruky. Uvidíš, jak se mu barva očí z rudě červených změnila do svělte žlutých.
|
|
| |
Anonymn? Anonymní
| Předmět: Re: Demmat Kot - Znovunalezení Sat Mar 01 2008, 11:41 | |
| Yavin 4 Akademie Jedi
Hned jsme spolu začali znovu bojovat! Po chvíli boje jsem se zcela soustředil na světlou stranu síly! Zavřel jsem oči a poslouchal jsem sílu co mám dělat! Po chvilce boje jsem začal vyhrávat! Byl jsem napojen na sílu tak jak jsem ještě nebyl! Můj nepřítel už nevěděl co udělám! Protože mě ovládala světlá strana síly! Po chvilce boje jsem zaůtočil, on to vykryl a udělal výpad, já jsem ho vykryl a odhodil jsem ho! Když ležel ještě na zemi přitáhl jsem si jeho meče! Jeden ke mně přiletěl a ten jsem rozsekl ale ten druhy zachytil a přitáhl si ho! Já už s tebou nebudu bojovat! |
|
| |
Anonymn? Anonymní
| Předmět: Re: Demmat Kot - Znovunalezení Sat Mar 01 2008, 12:00 | |
| Yavin 4 Akademie Jedi
Řeknu ti jediné. Neovládla tě světlá strana síly, ale temná strana. Luke asi nebude rád když mu to řeknu. Nejspíše tě vyloučí z akademie. Zasměje se, a zvedne se ze země, odhodí meč a míří si to ke dveřím, ze kterých jsi sem vstoupil. Věděl jsi že tam čeká Luke. Začal jsi špatně a ještě hůř skončíš. Luke je k temné straně nekompromisní. Udělá s tebou krátký proces. Dochází ke dveřím, a ty seš asi v koncích... |
|
| |
Anonymn? Anonymní
| |
| |
Anonymn? Anonymní
| Předmět: Re: Demmat Kot - Znovunalezení Sat Mar 01 2008, 12:46 | |
| hELE KLIDNĚ MUŽEŠ POKRAČOVAT S TOUHLE JAKO SITH, NEBO SE VRÁTIT K PAŠERÁKOVY...! |
|
| |
Anonymn? Anonymní
| Předmět: Re: Demmat Kot - Znovunalezení Sat Mar 01 2008, 13:07 | |
| |
|
| |
Anonymn? Anonymní
| Předmět: Re: Demmat Kot - Znovunalezení Sat Mar 01 2008, 13:08 | |
| ale ok budu pokracovat jako sith! ale udělam si ještě jednu postavu! |
|
| |
Anonymn? Anonymní
| Předmět: Re: Demmat Kot - Znovunalezení Sat Mar 01 2008, 13:17 | |
| hele udělej to jak chceš...ale já už stejně nebudu tvuj moder...to je derk a ten si tě až přijede vezme |
|
| |
Anonymn? Anonymní
| Předmět: Re: Demmat Kot - Znovunalezení Sat Mar 01 2008, 13:22 | |
| ok!Tak ja s timhle koncim a jdu s tou novou! |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Demmat Kot - Znovunalezení | |
| |
|
| |