jméno: Jill Sword
Rasa:Nautolan
Planeta původu:Naboo
Titul: padawan (jelikož můj výcvik začal už na gladiátorské škole jeden bývalí jedi kterého všichni považovali za mrtvého)
Schopnosti: dobrý pilot, výřečnost která všem ostatním leze na nervy, díky příbuznému Tojdariánovi má na mne síla menší účinky
Poznámky: Mým vzorem je Kit Fisto a Anakin Skywalker
Zbraň: světelný meč (zelený), blaster, wookieská kuš
styl boje:Makashi (tento styl jsem si osvojil s elektrickým obuškem a hodlám se v něm zdokonalovat i nadále protože se mi osvědčil)
Životopis: Když mi byli 3 rodiče odletěli z Naboo na Tatoonie (otec byl pašerák). Kde mě po dvou letech spokojeného života prohrál v hazardu. Do svých 15 let jsem byl otrok (gladiátor) a bojoval proti rancorům kde jsem zjistil že jsem citlivý na sílu. Jednoho dne jsem byl ale zajat pouštními lidmi které ale povraždil jistý jedi jménem Anakin. Já jsem se potají propašoval na jeho loď následně mezi diváky na Geonesis kde jsem se také zmocnil světelného meče jednoho z padlých jediů. Bojoval jsem proti droidům a jako jeden z mála jsem přežil ,zde jsem také potkal poprvé Kita Fistoa díky němuž mě vzali do chrámu jediů kde jak doufám (ale nejspíš najivně) započne můj výcvik.
Doufám že se mi splní můj sen a budu opět moci v průběhu CW bojovat po boku Kita,Ayli a Anakina.
kontakt: [Only admins are allowed to see this link]