| Darth Malgus | |
|
+19J.T.Bansbi Prophet mandorian elite Aggofan Derk Yall Ashoka Elinor Yall Padme von Kell adys Darth Gryat ScorpiO Mandalorian joemandel Vikinger Darth Eternal Hatred Cody Gralen Ultimate Potan von Kell 23 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Darth Malgus Wed Aug 04 2010, 18:55 | |
| _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
adys Adept
Poeet p?íspivku : 25 Registration date : 23. 07. 10
| Předmět: Re: Darth Malgus Wed Aug 04 2010, 19:11 | |
| | |
|
| |
ScorpiO Dark Lord of the Sith
Poeet p?íspivku : 4650 Age : 37 Registration date : 07. 02. 08
| Předmět: Re: Darth Malgus Wed Aug 04 2010, 20:10 | |
| me spis zajima proc je malgus tak strasne zniceny z temne strany, cely bily, plesaty a zilnaty. ja vim ze temna strana nici telo ale takto????? zvlastni je ze neni sam a i Darth Chratis vypada vicemene stejne jako Malgus pred grilovanim brady. | |
|
| |
adys Adept
| Předmět: Re: Darth Malgus Wed Aug 04 2010, 20:13 | |
| no tak byl na temné straně už od malička..narodil se na Dromund Kaas..tak to asi zanechá fest stopy..navíc s jakou neuvěřitelnou agresí bojoval v Decieved, ten z temné strany čerpá maximum | |
|
| |
| Předmět: Re: Darth Malgus Wed Aug 04 2010, 20:20 | |
| sadow to same, Maul to same, vsichni sithove z Lost Tribe to same a nijak se to neprojevilo, dokonce i Palpatine mel přez sve zrudnosti stale vlasy | |
|
| |
Ashoka High Jedi General
Poeet p?íspivku : 642 Age : 29 Vyznamenání : Darth Vader's Apprentice Registration date : 16. 07. 09
| Předmět: Re: Darth Malgus Wed Aug 04 2010, 20:26 | |
| Neměl, měl jen nějakou silovou masku, ale jinak to pořád byl ten zombík jak ho známe ze starý trilogie a ten vlasy neměl (jen takový chmýří to se ani nedá považovat za vlasy ) | |
|
| |
| Předmět: Re: Darth Malgus Wed Aug 04 2010, 20:30 | |
| ale ja nemluvil o masce, ja mluvil o j eho prave podoe a v te mel vlasy a ne zrovna malo. v podste Darth Angral, Darth Malgus i Darth Chratis vypadaji jako vader ale ten ohorel | |
|
| |
Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Darth Malgus Wed Aug 04 2010, 22:10 | |
| nebude to tím že by taky ohořeli? Nebo že se jim to prostě jen líbí a vlasy si holí. | |
|
| |
| Předmět: Re: Darth Malgus Wed Aug 04 2010, 22:15 | |
| tak jako sithské "zkoušky" obsahuji mnoho zaludnosti ale "umyslne strkáni hlavy do plamene"?????? to snad ne | |
|
| |
Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Darth Malgus Wed Aug 04 2010, 22:17 | |
| co já vím, něco se mu nemuselo povést a skalpovalo mu to vlasy... nebo si prostě jen myslí že být pleška je cool a drsné | |
|
| |
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: Darth Malgus Wed Aug 04 2010, 23:39 | |
| nebo se mu proste jen nechtelo otravovat s hrebenem _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Ashoka High Jedi General
Poeet p?íspivku : 642 Age : 29 Vyznamenání : Darth Vader's Apprentice Registration date : 16. 07. 09
| Předmět: Re: Darth Malgus Wed Aug 04 2010, 23:46 | |
| Je to rasista a takhle to dává najevo | |
|
| |
| Předmět: Re: Darth Malgus Wed Aug 04 2010, 23:53 | |
| Rasista? proti komu? _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Ashoka High Jedi General
| Předmět: Re: Darth Malgus Thu Aug 05 2010, 00:05 | |
| Proti všem ostatním rasám Neslyšeli jste o skinech ? | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
Poeet p?íspivku : 11775 Age : 32 Registration date : 03. 02. 08
| Předmět: Re: Darth Malgus Thu Aug 05 2010, 00:07 | |
| Je to položka sedm v pátém odstavci druhé kapitoly, nadepsané "Moda Sithského pána" v knize "Jak vypadat jak správný sithský pán a tak i správně budit strach" třetí vydání. | |
|
| |
| Předmět: Re: Darth Malgus Thu Aug 05 2010, 00:10 | |
| Ahsoka: Mno, jen nechapu, v cem by byl rasista a vyjadroval to holou hlavou, kdyz dost ras nema na sobe ani chloupek no derk: _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Darth Malgus Thu Aug 05 2010, 00:26 | |
| - Ashoka napsal:
- Proti všem ostatním rasám Neslyšeli jste o skinech ?
říkat o skinech že jsou rasisti je lehce kratkozrake, zkus to nějaký mu říct, a rasista nerasista asi ti jednu vrazi. Běž zase nějakýmu rasistovi nadávat že je skin a asi taky jednu dostaneš. Sice nevím jak by na označení "skinheadský rasista" reagoval sithský lord ale itak myslím že je čas na na téma Malegsova pleška _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Elinor Yall Grand Moff
Poeet p?íspivku : 1818 Vyznamenání : Mírumilovný pacifista Registration date : 02. 03. 10
| Předmět: Re: Darth Malgus Thu Aug 05 2010, 07:23 | |
| ...admin náš, ten nerozumí žertům... | |
|
| |
adys Adept
| Předmět: Re: Darth Malgus Thu Aug 05 2010, 08:25 | |
| než budeš říkat že jsou skini rasisti..tak si zjisti něco o jejich historii...je spojená s Jamajkou, černochy, Reggae, Ska a dělnickou mládeží v Anglii...právě naopak jsou proti rasismu (viz. SHARP - skinheads against racial prejudice), to že média, televize a screwdriver z ních nadělala "nácky a rasisty" je holt demence.. sorry za OT ale nemohl jsem si to odpustit zpět na topic no tak v Hope taky nevypadá zdravě a v Decieved si to jen upevní a pokud se už objevil někde jinde, tak jsem to asi promeškal, ale nikde jsem ho neviděl s vlasy a zdravým vzhledem asi si prostě jen tvůrci řekli, že to bude paráda udělat žilnatýho albína s maskou a rudýma očima ale rozhodně je to zajímavá postava, obávaný bojovník který má určitě dostatek zdrojů stát na mocné pozici a nevyžaduje to...to je panečku charakter | |
|
| |
Aggofan Sithský lord
Poeet p?íspivku : 304 Registration date : 02. 03. 11
| Předmět: Re: Darth Malgus Mon Mar 28 2011, 18:35 | |
| Rozhodně se na tu knihu těšim jestli bude CZ překlad Malgus je mi docela simpatickej.Jak říkal Potan na začátku taková kombinace Malaka a Vadera a voba sou moje oblíbený postavy a nevim jak vám ale mě v tom traileru příde trochu tlusčí než např Malak nebo někdo jinej což se mi taky líbý že to neni žádnej Bouchaš nebo někdo vychrtlej a rozhodně se my líbý teda až na ten jeho meč ten kdryt co na něm má mi příde trochu velkej. | |
|
| |
| Předmět: Re: Darth Malgus Wed May 18 2011, 20:53 | |
| Tak musím říct, že Malgus je veliký unikát. Vlastně v celé sedmitisícileté historii je to snad jediný SIth, o kterém vím, co poznal lásku (myšleno v době kdy už Sith je) Jako je to dost nesourode, Rozpoutavat chaos, vraždit, nořit se do Temne strany a zaroveň někoho milovat, strachovat se o něj a byt neskonale rád v jeho přítomnosti. Je sice fakt že i on si tento nesourodý paradox uvědomil, ale i tak, v tomto má u mě unikát bo opravdu o jiném Sithovi, který by byl skutečně zaláskovaný nevím... | |
|
| |
mandorian elite Sithský lord
Poeet p?íspivku : 642 Vyznamenání : Poslední tactical droid po Muscafaru Registration date : 14. 05. 11
| Předmět: Re: Darth Malgus Thu Jun 09 2011, 21:33 | |
| Je najlepší ze sithů !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Gralen Sithský lord
Poeet p?íspivku : 7530 Age : 36 Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Darth Malgus Thu Jun 09 2011, 21:37 | |
| ak chceš, ale dá sa proti tomu protirečiť, aj keď není tak strašný ako členovia Bratrsva Temnoty. | |
|
| |
mandorian elite Sithský lord
Poeet p?íspivku : 642 Vyznamenání : Poslední tactical droid po Muscafaru Registration date : 14. 05. 11
| Předmět: Re: Darth Malgus Thu Jun 09 2011, 21:43 | |
| Je nej ale konec mí ho spamu.
Naposledy upravil mandorian elite dne Sun Jul 24 2011, 18:26, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
| Předmět: Re: Darth Malgus Thu Jun 09 2011, 21:45 | |
| Proc si myslis ze je nejlepsi? _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Darth Malgus | |
| |
|