| TFU II první hodnocení | |
|
+7Ultimate Cody ScorpiO pitris Syntax Padme von Kell Potan von Kell 11 posters |
Autor | Zpráva |
---|
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: TFU II první hodnocení Mon Oct 25 2010, 22:58 | |
| Tak, už máme první hodnocení TFU II. Je z GameInformer a říká: "fajn hratelnost , ale příběh a zpracování postav dělá z hry zklamání roku" Přesto hra dostala 78/100, i když, dnes je pro hry 7čkové hodnocení již stropní hodnocení, u kterého již padají hlavy, ono vlastně jedna již padla nedávno padla, ředitele LA ... Uvodni citace s článku "one of 2010's biggest disappointments" http://zombiegamer.co.za/first-review-says-one-of-2010s-biggest-disappointmentsNo, že by skepse okolo TFU byly nakonec oprávněné? ... _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: TFU II první hodnocení Thu Oct 28 2010, 12:29 | |
| Recenze na eurogameru Takže už máme na TFUII první českou recenzi. Verdikt: 6/10 Pro mě největší šok recenze je, že recenzent ji dohrál za 6 hodin ... A to ještě hodina z toho byl boj s final bossem který je prý strašně zabugovaný .. To už je stejná délka jako singlplayer CoD No a nakonec přidám ještě nejlíp hodnocený komentář s diskuze - citace :
- Dohráno za 4 hodiny. Hra je neuvěřitelně repetetivní, což je k délce hry opravdu obdivuhodný počin. Stísněné prostředí, neustále se opakujicí nepřátelé, nulová rozmanitost prostředí. Zabíjení bossů včetně posledního není tak o umu, jako spíš o výdrži vašeho palce.
Příběh, což byla jediná věc kvůli které jsem jedničku hrál je naprosto šílený, nedává smysl a celou hru ještě víc tahá dolů.
5/10 je odpovídající skóre. _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: TFU II první hodnocení Thu Oct 28 2010, 12:38 | |
| eheh, tak ten koment je dobrej... _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Syntax Jedi Guardian
Poeet p?íspivku : 4961 Age : 35 Vyznamenání : Velitel eskadry Rogue, hrdina Povstalecké aliance Registration date : 22. 10. 08
| Předmět: Re: TFU II první hodnocení Thu Oct 28 2010, 13:25 | |
| no tak aspoň nemusím litovat toho, že to nerozchodím _________________ "Are we ready to finish what he started? Then at last, The Rebel Alliance is born. Here. Tonight." "We need a flag to rally behind. A symbol. A symbol of hope..." - Bail & Leia Organa "We take what is given." - Kol Skywalker "I am Revan reborn, and before me you are nothing." - Revan "I'm a leaf on the wind, watch how I soar." - Hoban "Wash" Washburne | |
|
| |
pitris High Jedi General
Poeet p?íspivku : 654 Vyznamenání : Rytíř Jedi Registration date : 20. 05. 09
| Předmět: Re: TFU II první hodnocení Thu Oct 28 2010, 16:22 | |
| I have a bad feeling about this | |
|
| |
Syntax Jedi Guardian
Poeet p?íspivku : 4961 Age : 35 Vyznamenání : Velitel eskadry Rogue, hrdina Povstalecké aliance Registration date : 22. 10. 08
| Předmět: Re: TFU II první hodnocení Thu Oct 28 2010, 16:34 | |
| nejlíp dvojku ani nehrát, aby si člověk nezkazil dojmy z jedničky _________________ "Are we ready to finish what he started? Then at last, The Rebel Alliance is born. Here. Tonight." "We need a flag to rally behind. A symbol. A symbol of hope..." - Bail & Leia Organa "We take what is given." - Kol Skywalker "I am Revan reborn, and before me you are nothing." - Revan "I'm a leaf on the wind, watch how I soar." - Hoban "Wash" Washburne | |
|
| |
| Předmět: Re: TFU II první hodnocení Thu Oct 28 2010, 18:02 | |
| Aby se to nepletlo k hodnocením, přesunul jsme ty konce do vzláštního topicu _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
| Předmět: Re: TFU II první hodnocení Mon Nov 01 2010, 17:56 | |
| Recenze na TIscali GamesVerdikt: Nádherně vypadající akce, která se sice hraje o chlup líp, než první díl, ale jinak je blbá jak wampa a kromě příčetných fanoušků Hvězdných válek rozčílí především hráče, co se nenechají oklamat mind trickem vypiplané grafiky a rádoby temného příběhu. Hodnocení redakce 5 - Spoiler:
a na závěr Galen facepalm BTW: ten se mi líbí, asi budu používat _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
| Předmět: Re: TFU II první hodnocení Mon Nov 01 2010, 18:00 | |
| eh, tak to hodnoceni je dobry, zacinam pochybovat ze se vubec vyplati si to porizovat (jinak nez za penize) _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
ScorpiO Dark Lord of the Sith
Poeet p?íspivku : 4650 Age : 37 Registration date : 07. 02. 08
| Předmět: Re: TFU II první hodnocení Mon Nov 01 2010, 18:06 | |
| mno tak to ti povim jednoznacne.....NEVYPLATI. dostanes za velke prachy jen takovy datadisk k jednicce s debilnim pribehem a ete debilnejsim zakoncenim | |
|
| |
| Předmět: Re: TFU II první hodnocení Mon Nov 01 2010, 18:15 | |
| no, asi si tu zavorku necet, je dobre, nechtela sem aby byla videt... ne, ja sem byla tak nak k TFU II skepticka uz tak nak od zacatku...dle me meli nechat galena odpocivat v sile, kdyz uz ho jednou vymysleli a zas se ho elegantne zbavili, meli to tak nechat no.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: TFU II první hodnocení Mon Nov 01 2010, 18:21 | |
| Tak opravdu za 1099 Kč bych si to nekoupil ani omylem! Dost mě zklamali. Jooo, ten facepalm je dobrej. | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
Poeet p?íspivku : 5624 Age : 28 Registration date : 16. 07. 09
| Předmět: Re: TFU II první hodnocení Mon Nov 01 2010, 19:09 | |
| Takže naprostá zbytečnost, jen vyhozený prachy... Ještě, že jsem si to nekoupil. | |
|
| |
ScorpiO Dark Lord of the Sith
Poeet p?íspivku : 4650 Age : 37 Registration date : 07. 02. 08
| Předmět: Re: TFU II první hodnocení Mon Nov 01 2010, 19:47 | |
| tak me napad udelat pokracovani TFU neprisel zly. jen to co z toho vzeslo je silena zhuverilost. jako ja nevim mohli udelat treba klona proc ne, ale cely pribeh o tom ze on zdrhne a hleda holku svojich snu aby v zapeti ju nasel a svojeho tryznitele porazil a slitoval se nad nim??????? omg zajimalo by me ci ten napad je.
jako fakt TFU je nejvice promarneny potencial za hooodne dlouhou dobu. btw nepratele bych celkem bral, i kdyz nekeri byli zvlastni prece jen se tam hodili. Ale Gorog???? omg to si fakt mohli odpustit. Ta vec se tam vylozene nehodila a do SW universa fakt nepasovala. | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: TFU II první hodnocení Mon Nov 01 2010, 20:10 | |
| Jo, to souhlasim. | |
|
| |
Ashoka High Jedi General
Poeet p?íspivku : 642 Age : 29 Vyznamenání : Darth Vader's Apprentice Registration date : 16. 07. 09
| |
| |
Aggofan Sithský lord
Poeet p?íspivku : 304 Registration date : 02. 03. 11
| Předmět: Re: TFU II první hodnocení Sun Mar 20 2011, 15:33 | |
| No já hrál demo na xbox a skutečně to neni špatný ale uvidíme jak to bude vypada až si to koupim protože já měl TFU na playstation 2 a to fakt nebylo teda nic moc. | |
|
| |
LaMpA SPAMER
Poeet p?íspivku : 926 Age : 31 Vyznamenání : Král Spamerů Registration date : 01. 02. 08
| Předmět: Re: TFU II první hodnocení Thu Sep 29 2011, 13:46 | |
| Jediné co se mě tam líbilo bylo drcení stíhaček a házení po stormech...to mě vydrželo 15 minut a pak jsem si stáhl trainer a blbnul jsem si jináč...xD | |
|
| |
Shaf High Jedi General
Poeet p?íspivku : 520 Registration date : 07. 02. 08
| Předmět: Re: TFU II první hodnocení Thu Sep 29 2011, 14:47 | |
| No ja som to hral, ale iba určity herný úsek, pretože som sa nemohol dostat Ďalej pretože mi chýbal gameobject. Tak dneska som to nainštaloval znovu tak dúfam že mi to už pôjde.
Ale inak čo som to hral ja tak sa mi to páčilo | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: TFU II první hodnocení | |
| |
|
| |
| TFU II první hodnocení | |
|