|
|
| Restoration Mod pro KOTOR2 TSL | |
|
+7An-Drew Deer Padme von Kell J.T.Bansbi Cross Potan von Kell Mandalorian ScorpiO 11 posters | |
Autor | Zpráva |
---|
ScorpiO Dark Lord of the Sith
Poeet p?íspivku : 4650 Age : 37 Registration date : 07. 02. 08
| Předmět: Restoration Mod pro KOTOR2 TSL Mon Sep 05 2011, 18:13 | |
| Takže jak Potan řekl, tak se také stane. Dneska jsem dohrál tento mód a tak o něm trošku poreferuju. Link je zde. a jak název říká, je to verze 1.7. a co získáte po nainstalování. tak. hlavně spoustu obsahu, který byl ze hry vystřihnut. Samozřejmě, není tam vše, ale jak mi Star Warsákové říkáme: Nemusí pršet, jen když kape . Mod rovněž upravuje gramatiku a ruzne "chybky" s kamerou, dialogama atd. Ta gramatika Vás ale asi zajímat nemusí, protože předpokládám, že všichni hrajete KOTORA2 s češtinou, takže dialogy budou tak či tak česke, Co je ovšem dobrá zpráva je, že když byla dělana čeština, byl v podstatě překládan jen lit soubor. V tom ovšem Obsidian nechal spoustu toho vystřiženeho a proste to jen nepoužil, takže řekn+me že minimálně polovina, ale osobně bych čekl že více, z obnoveného textu je česky, a ten zbytek je hold anglicky. Následuje krátky výpis změn, takže kdo je nechcete znát, a chcete se nechat překvapit, NEČTĚTE. - Byli ste varováni. Takže na Peragusu to sou jen ty malé chybky, taže nějaká ta kamera atd, nic velkého. Na telosu je změna když vás sestřelí HK50 na pólu, tak konstatuje, jak perfektní rána to byla. Bao-dura se můžete v podstate kdykoliv zeptat na soucastky na sv mec. Nar shada. otevrena cela zadni kantyna v pristavisti ,kam nebyl drive pristup (neradujte se, nic zvlastniho tam neni, je to prazdne) pak pár maličkostí. Na Dantooine máme první velkou změnu. Pamatuje si na Suulrua a to že mu Jorrak ukradl nějake farmarske vybaveni?? mno Jorrak s tim nema nic spolecneho a vasim ukolem je onoho zlodeje (kery okrada i sberace i zoldaky) najit, to se vam povede v akademii a zjistite, ze je to mlada padawanka, kera prezila a "spratelila" se s tamnimi laigreky. muzete ji budto propusti, primjet ji at nekrade a vyda se cestou svetla, nebo ji stahnout na temnou stranu. (poznámka, pravdepodobne je i upravena schopnost udelat ze vsech jedie, bo prvne sem udelal nar shadda, pak na dantooine a uz po chvili na dantooine byli vsichni krom sluzebne, Jediove.) Na Dxunu a Onderonu si nejsem moc vedom zmen, kazdopadne po onderonu nasleduje video, jak sithove privedou plukovnika Tobina na Ravager pred Nihiluse, kterému poví o Telosu. Navíc je v ebonu spoustu novývh interagujících videí. napr Atton s Kreiou si vymeni par slov a hlavne HK47 (ktereho jste tedka schopni slozit ete drive, nez mate hotovou prvni planetu (stale a vsude na vas utoci HK50ky)), má video, ve kerem chytí a mucí HK50 a získá z nej lokaci továrny na HK (ano je to Telos) Na Korribanu je jen opravena chybka s Hssissem (asi vite o co de), jinak me nic nenapada. Mno a mame tu telos, Ete pred samotnou bitvou a Citadelu se od vás odpojí HK a Bao-dur. Kam sel Bao-Dur a co se s nim stalo, to nezjistime, nicmene se prevtelite do HK a projdete celou továrnu. Vasim ukolem je vyradit celou montáz serie 50, "upravit", resp přetvořit sérii HK51 k obrazu svému, zahájit jejich výrobu a následně vyřadit továrnu z provozu, až tak učiníte, zjístíte, že tvůrci původně krásně udělali "most" pro SW Galaxies, ve kerych HK žije ete v době filmu a vládne roboorganizaci. Citadela a Ravager mi prisli stejne, jen vam na zacatku Atton rekne, ze netusi, kam zmizeli Bao a HK. Rozhovor s Nihilusem se pak ale mění (osobně si nevybavuju, že by tam puvodne byla moznost, pozadat nihiluse, aby vas prijal jako ucednika (nezkousel sem ji, bo sem jedi ) Pak je pokec s Carthem mno a pak závěreční finále, Malachor a asi zlatý hřeb. Zde se tvůrci vyčádili. Konečně už dává smysl a je do něj hodně zapojena celá posádka. Hk se objeví se svými "výtvory" a zničí GOTa, Všichni vaši ztracení Jediové napadnou Trayu a jsou poraženi (krom Attona, kery zdrhne ale je smrtelne zranen Sionem) (jo a Bao tam neni vubec) jakmile se dostaneto do akademie mate na vybranou, jit primo cestou pomsty, nebo klikate a zachranit sve pratele. (ja to prosel vsechno a podari se vam svoje Jedie osvobodit) Bohuzel, v boji proti Sionovi a Kreie ste sami a je stejny, nicmene po jeji smrti naleznete umírající tělo Attona a jediné co dokážete je, že ho utěšíte a on v lidu zemře. (to mě trošku překvapilo, myslel sem, že se bude dát nějak zachránit) takže asi tak, někere veci tam sou, trosku jinak, někere sou opravene a nekere přidane, když vemu, že to je kompatibilni s cestinou a anglicky tam toho je malo (100% anglicky je tam jen droidí továrna) je jistě o co stát. Jediná nevýhoda je to, že hru musíte hrát od začátku, ale to se u takovýchto rozsáhlých modifikací předpokládá | |
| | | Mandalorian Grand Moff
Poeet p?íspivku : 12786 Age : 38 Vyznamenání : Synek von Hau Registration date : 16. 05. 08
| Předmět: Re: Restoration Mod pro KOTOR2 TSL Mon Sep 05 2011, 18:20 | |
| super, Atton umre _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
| | | Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Restoration Mod pro KOTOR2 TSL Mon Sep 05 2011, 18:35 | |
| Bé, proč jsem minulej měsíc znovu hrál Kotor II, proč, proč jen si se nepochlubil o měsíc dřív _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
| | | Cross Sithský lord
Poeet p?íspivku : 1450 Age : 30 Registration date : 16. 01. 11
| | | | ScorpiO Dark Lord of the Sith
| Předmět: Re: Restoration Mod pro KOTOR2 TSL Mon Sep 05 2011, 19:13 | |
| heh, tak sem studoval, ze aniz bych si toho vsim, obnoveneho toho bylo podstatne vice, hlavne na Nar Shadda. jinak sem zapomel zminit, jednu malickost, Visass a Canderous maji vzajemne rozhovory a nakonec mu ona pomuze a on ji povi o Revanovych rozkazech. Navic sem zjistil, ze kdyz Atton svuj souboj se Sionem prezije, prezije i hru a nakonec s Exle utika (asi to vyskousim) Sorry Potan, dyt vis ze sem teprve na srazu rikal, ze uvazuju, ze si kotory zase zahraju
Naposledy upravil ScorpiO dne Mon Sep 05 2011, 19:19, celkově upraveno 1 krát | |
| | | Mandalorian Grand Moff
Poeet p?íspivku : 12786 Age : 38 Vyznamenání : Synek von Hau Registration date : 16. 05. 08
| Předmět: Re: Restoration Mod pro KOTOR2 TSL Mon Sep 05 2011, 19:19 | |
| Atton to muze prezit? neeee _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
| | | J.T.Bansbi Sithský lord
Poeet p?íspivku : 4477 Age : 31 Vyznamenání : Od Bosne do Irana biće mrtvih muslimana Registration date : 28. 10. 09
| Předmět: Re: Restoration Mod pro KOTOR2 TSL Mon Sep 05 2011, 19:19 | |
| To vypadá zajímavě tu zkusím h tu továrnu jsem marně hledal už několikrát v normální hře když jsem se o ni dozvěděl od HK47 a já proč nikde nebyla. | |
| | | Cross Sithský lord
| Předmět: Re: Restoration Mod pro KOTOR2 TSL Mon Sep 05 2011, 19:20 | |
| - Mandalorian napsal:
- Atton to muze prezit?
neeee ano přežije,šťastný to konec blbá otázka...čeština asi není co? | |
| | | ScorpiO Dark Lord of the Sith
| Předmět: Re: Restoration Mod pro KOTOR2 TSL Mon Sep 05 2011, 19:20 | |
| zklamani, chtel sem si sosnout M4-78 mod, kery vicemene dodelal a pridal napouzitou drojdí planetu. Vypada to super a ma to i vyde pro pristani a odlet Ebonu, ale bohuzel je to nekompatibilní s timto modem a ten je mi prednejsi, bo je tam toho vice. mohli by to udelat nejak kompatibilni jj tovarna byla moc dobra, ta se mi libila, hlavne to moje "překonvertovani" 51ček na moji stranu EDIT: Crossi, precti si ete jednou ten prvni post, je to tam vysvetlene, jak to je s cestinou | |
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Restoration Mod pro KOTOR2 TSL Mon Sep 05 2011, 19:23 | |
| Nemáš save z konce, aby si člověk mohl dát tu továrnu a novej malachar a nemusel hrát celou hru od začátku jak tydýt? Mám pocit, že se savama s normální hry to asi bude nekompabatabilní :/
BTW: Když je HK-47 od začátku, má nějakou unikátní hlášky na Naar Shada, kde ho nemůžeš normálně mít? _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
| | | Cross Sithský lord
| Předmět: Re: Restoration Mod pro KOTOR2 TSL Mon Sep 05 2011, 19:24 | |
| ok jinak,teď jsem zkoušel přidat se k Nihilusovi,Visas se naštve a musíš ji zabít...ale nic to nemění na tom,že musíš nakonec zabít i NIhiluse | |
Poeet p?íspivku : 4477 Age : 31 Vyznamenání : Od Bosne do Irana biće mrtvih muslimana Registration date : 28. 10. 09
| Předmět: Re: Restoration Mod pro KOTOR2 TSL Mon Sep 05 2011, 19:26 | |
| - ScorpiO napsal:
- jj tovarna byla moc dobra, ta se mi libila, hlavne to moje "překonvertovani" 51ček na moji stranu
A ta továrna je na Telosu v oblasti obnovy v tej vojenskej základně že jo? | |
| Předmět: Re: Restoration Mod pro KOTOR2 TSL Mon Sep 05 2011, 19:27 | |
| unikatni hlasky, hmm ja ani nevim ja ho moc nenosil. takze si nejsem jisty, a proc zrovna na nar shadda? btw save ti klidne poslu ale nejsem si jisty funkcnosti (hra se ma hrat od zacaku, nicmene to je save z jiz modle hry tak snad by to melo jit, nicmene, sosl sem to tesne pred dantooinem, takze jen se vypodas (resp Kreia) s mistry, odletis na telos, a je to (akorat nevim, esli neletis prvni do akademie ale to je fuk bo tam to je jen na chvilu)
jj je presne tam, ale nemuzes se do ni dostat, az kdyz behem hry HK47 zajme a muči jednoho HK 50 zjisti kde je a pak behem utoku na telos si tam zaleti (ty jako EXILE, se tam nikdy nedostanes) | |
| Předmět: Re: Restoration Mod pro KOTOR2 TSL Mon Sep 05 2011, 19:29 | |
| - ScorpiO napsal:
- unikatni hlasky, hmm ja ani nevim ja ho moc nenosil. takze si nejsem jisty, a proc zrovna na nar shadda?
Protože poslední součástku získáš na Gotově jachtě -> Logicky, si HK prostě na Nar Shadda vzít nemůžeš _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
| Předmět: Re: Restoration Mod pro KOTOR2 TSL Mon Sep 05 2011, 19:36 | |
| - ScorpiO napsal:
- jj je presne tam, ale nemuzes se do ni dostat, az kdyz behem hry HK47 zajme a muči jednoho HK 50 zjisti kde je a pak behem utoku na telos si tam zaleti (ty jako EXILE, se tam nikdy nedostanes)
Tak to jo poprvé už jsem to tušil když jsem tam našel poškozeného HK50 a nedaleko zavřený dveře jsem vždycky myslel že se tam v průběhu hry vrátíme a ono je to takhle. | |
| | | Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: Restoration Mod pro KOTOR2 TSL Mon Sep 05 2011, 19:37 | |
| Parada, tak tenhle mod si urcite pridam az budu hrat dvojky, ted jen chci dojet jednicku a pak se vrhnu na dvojku jinak s tim attonem mi bylo divny jak si rikal ze nejde zachranit, sem rada, ze to jde _________________ Vivat Itchy | |
| Předmět: Re: Restoration Mod pro KOTOR2 TSL Mon Sep 05 2011, 19:41 | |
| no dyz prohraje se Sionem tak umre at udelas cokoliv (to ja nevedel, ja myslel ze prohrat ma, tak sem se nechal) Jediny mrtvy (100% mrtvý) krom GOTa, kerey je stejne jen droid, je tak vlastne jen chudak Bao. (v modu to neni, ale ve vystrizenem kontextu to melo byt tak, ze Bao pomaha HK dostat se do tovarny, a odpalit ji, nicmene pri tom se objetoval, aby se tam HK dostal. | |
| Předmět: Re: Restoration Mod pro KOTOR2 TSL Mon Sep 05 2011, 19:53 | |
| Mno, ja myslela ze ma bojovat se Sionem a muze umrit pri boji, ale ze muze i vyhrat, tak to aspon myslim melo byt puvodne ve hre.. _________________ Vivat Itchy | |
| Předmět: Re: Restoration Mod pro KOTOR2 TSL Mon Sep 05 2011, 19:55 | |
| bao, nebo atton? Bao ee, ten neprezije Telos, ale Aton proti Sionovi bojuje a muze vyhrat. | |
| Předmět: Re: Restoration Mod pro KOTOR2 TSL Mon Sep 05 2011, 20:07 | |
| aha, z toho tvyho predchoziho prispevku sem pochopila, ze rikas, ze kdyz atton bojuje se sionem, nemuze vyhrat a prezije jedine kdyz s nim vubec nebojuje, to mi bylo divny no.. asi sem to spatne pochopila.. _________________ Vivat Itchy | |
| | | An-Drew Deer High Jedi General
Poeet p?íspivku : 495 Age : 31 Vyznamenání : Hrdina Sovětského Svazu,Železný Kříž I. řádu Registration date : 04. 02. 08
| Předmět: Re: Restoration Mod pro KOTOR2 TSL Mon Sep 05 2011, 21:54 | |
| koukám je to dost podobný modu od Gizek; tam teda Bao neumřel a při cestě na malachor něco pronáší ale je tam toh víc na dantoine - v tomhle modu je změněná bitva o tu khoond stanici nebo jak se to menuje? | |
| Předmět: Re: Restoration Mod pro KOTOR2 TSL Mon Sep 05 2011, 23:38 | |
| Vsak Scorpio psal, ze z nich vychazeli, nebo gizky vychazely z nich? Je fuk, proste kdyz od gizek dlouho nic nevyslo, autori tohohle modu se nakrkli a vydali to sami.. akorat asi nemaji uplne to stejny co gizky... Ale zase je fakt, ze na tu betu toho modu od gizek aspon autor cestiny kotor 2 udelal cestinu _________________ Vivat Itchy | |
| | | Syntax Jedi Guardian
Poeet p?íspivku : 4961 Age : 35 Vyznamenání : Velitel eskadry Rogue, hrdina Povstalecké aliance Registration date : 22. 10. 08
| Předmět: Re: Restoration Mod pro KOTOR2 TSL Tue Sep 06 2011, 01:02 | |
| měl bych dotaz na ty, kteří už tento mód hráli (nebo mají alespoň dohranou Nar Shaddu)
ve hře se mi tam vyskytl takovej glitch, scéna jak mi otrokáři obsazujou Ebon Hawk, se spustí několikrát, a navíc, když tam vtrhnete hned napoprvý, a ta scéna se pak objeví znova, a vy to znova vymlátíte, tak pak se seknete (na Ebon Hawku po boji nikdo z party není)
měl někdo podobnou zkušenost? _________________ "Are we ready to finish what he started? Then at last, The Rebel Alliance is born. Here. Tonight." "We need a flag to rally behind. A symbol. A symbol of hope..." - Bail & Leia Organa "We take what is given." - Kol Skywalker "I am Revan reborn, and before me you are nothing." - Revan "I'm a leaf on the wind, watch how I soar." - Hoban "Wash" Washburne | |
| Předmět: Re: Restoration Mod pro KOTOR2 TSL Tue Sep 06 2011, 15:08 | |
| vim, mel sem presne ten samy problem, je to problem verze 1.6, verze 1.7, na kerou davam link, to uz ma vyresene. takze asi dopadnes jak ja. nainstalovat 1.7 a budto zkusit save nekde pred obsazenim, nebo hrat od zacatku jinak Deere, i zde je dantooine, resp bitva na nem velice rozsirena, | |
| Předmět: Re: Restoration Mod pro KOTOR2 TSL Tue Sep 06 2011, 15:33 | |
| Ano, o ní jsem už četl. Je tam mnoho, mnoho, mnohonásovně rozšířená samotná bitva na LS která je zpolavycutlá a je tam bitva na DS, která je v originále naprosto celá vycutlá... _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Restoration Mod pro KOTOR2 TSL | |
| |
| | | | Restoration Mod pro KOTOR2 TSL | |
|
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |