OSW - O Star Wars Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemLatest imagesRegistracePřihlášení

Restoration Mod pro KOTOR2 TSL

Goto down 
+7
An-Drew Deer
Padme von Kell
J.T.Bansbi
Cross
Potan von Kell
Mandalorian
ScorpiO
11 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3
AutorZpráva
Hyger3
High Jedi General
High Jedi General
Hyger3

Poeet p?íspivku : 642
Vyznamenání : Ruka Kraytova
Registration date : 14. 04. 12

Restoration Mod pro KOTOR2 TSL - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Restoration Mod pro KOTOR2 TSL   Restoration Mod pro KOTOR2 TSL - Stránka 3 Icon_minitimeFri Jul 04 2014, 15:53

Aha, tak romanci jsem s ní neměl - byl jsem moc vstřícný k Visas, takže Handmaiden už se mnou vůbec nepromluvila  Very Happy.
Jinak já hrál oba KOTORy na sedmičkách, koupil jsem si je tehdy na tom Steamu ve slevě a vše v pohodě, až na pár menších problémů. Příště to musím zkusit asi jako Consular a na nejtěžší úrovni, protože teď mi to přišlo už docela jednoduché. Nejtěžší částí pro mě byla ta přestřelka v HK Factory, tam to fakt bylo jen vystřelit/construction kit a znova.
Návrat nahoru Goto down
Padme von Kell
Císařova ruka
Císařova ruka
Padme von Kell

Poeet p?íspivku : 26708
Registration date : 17. 01. 09

Restoration Mod pro KOTOR2 TSL - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Restoration Mod pro KOTOR2 TSL   Restoration Mod pro KOTOR2 TSL - Stránka 3 Icon_minitimeMon Jul 07 2014, 22:59

tam uz si to nepamatuju, hrala sem to s restoration modem jen jednou pred dvema lety  Very Happy Ale kotor neni nejak tezkej, spis par konkretnich souboju treba, ale vetsinou to jde necim osulit Very Happy

Restoration Mod pro KOTOR2 TSL
Strana 3 z 3Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» KOTOR2 in 60 seconds
» KOTOR2 Glitch!
» KOTOR2 goofs - celkem sranda ;)

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
OSW - O Star Wars Forum :: Vše o Star Wars :: Klub Cizinec :: Knights of the Old Republic-
Přejdi na: