| Darth Maul | |
|
+56Gryfin Vojta Pavel501st metalomaniak Juan111 simca-anakin Jacen Solo Anakin solo Vegi Cross ScorpiO Daniel Beneš Elinor Yall oryl Esme du Feu Prophet Darth Vedrem Orita-kill Vikinger Jakkob Killer Jaldithas Darth_Radim Kiaayla pitris Mandalorian Muuurgh revan elinor Wrait Padme von Kell Gralen Rocko William carbon Lance Stone Darth Eternal Hatred Darth Anyt Ruplikon Xavier Pahnrak Darth Gryat Checkman Shred Naki Darth Jojo Cody darth t-error Horox vooj-tae An-Drew Deer Derk Yall atat Delta-38 Cynamon Darth Assmondeus Potan von Kell Koubi10 60 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Darth Anyt Sithský lord
Poeet p?íspivku : 1453 Age : 31 Vyznamenání : Temno-temný Sith,prezývaný "čierny šíp" ,Maulov učedník Registration date : 26. 10. 08
| Předmět: Re: Darth Maul Thu May 07 2009, 22:23 | |
| Už sa stalo, treba ešte raz? | |
|
| |
Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Darth Maul Thu May 07 2009, 22:26 | |
| jéé škoda že jsem to neviděla | |
|
| |
Darth Anyt Sithský lord
Poeet p?íspivku : 1453 Age : 31 Vyznamenání : Temno-temný Sith,prezývaný "čierny šíp" ,Maulov učedník Registration date : 26. 10. 08
| Předmět: Re: Darth Maul Thu May 07 2009, 22:27 | |
| | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Darth Maul Thu May 07 2009, 22:32 | |
| NO minulý týden to bylo taky mazec - známý pořád říkal, že maul je pako, že zabil Qui-gona,který byl nejlepší ze všech a podobné dětské žvásty. | |
|
| |
Darth Anyt Sithský lord
| Předmět: Re: Darth Maul Thu May 07 2009, 22:36 | |
| Raz som čítal jednu diskusiu- "Maul je len chudák. Neporadil si ani z obyčajným červom ako je obi-wan! Bojoval len raz, ale napr. dooku, bojoval veľa krát! | |
|
| |
Lance Stone Sniper
Poeet p?íspivku : 9058 Age : 332 Vyznamenání : F.R.E.A.K. Registration date : 16. 06. 08
| Předmět: Re: Darth Maul Thu May 07 2009, 22:39 | |
| Zkus Maul VS Dooku. _________________ "God, it's so hard to be a smartass nowadays." Dr. Neil Watts (To the Moon) | |
|
| |
| Předmět: Re: Darth Maul Thu May 07 2009, 22:41 | |
| já bych chtěla maul vs asajj | |
|
| |
elinor Imperial knight
Poeet p?íspivku : 475 Age : 37 Vyznamenání : pobočník admirála Karatha Registration date : 29. 10. 08
| Předmět: Re: Darth Maul Fri May 08 2009, 13:56 | |
| - Lance Stone napsal:
- Zkus Maul VS Dooku.
tedy nechci se hádat s Maulovými fanoušky, ale myslím, že Dooku by vyhrál (po dlouhém a zajímavém souboji) v souboji s Asajj bych si už tak jistá nebyla, tam by měl lepší šanci Maul... | |
|
| |
| Předmět: Re: Darth Maul Fri May 08 2009, 14:48 | |
| A maul vs. Geralt? Jsem ho viděla (maula) na obrázku vs. Volwerine... | |
|
| |
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Darth Maul Fri May 08 2009, 17:35 | |
| - Darth Eternal Hatred napsal:
- A maul vs. Geralt?
Maul by skončil na kaši. Pokud myslíš Geralta z Rivie tak ten jejich souboj by byl otázka několika sekund. _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Darth Assmondeus Sithský lord
Poeet p?íspivku : 2653 Age : 32 Registration date : 14. 03. 08
| Předmět: Re: Darth Maul Fri May 08 2009, 18:31 | |
| Vzhledem k tomu že Zaklínači mají mnohem lepší reflex než Zabrakové a navíc mají znamení tak by Maul skončil hodně brzo. | |
|
| |
| Předmět: Re: Darth Maul Fri May 08 2009, 20:28 | |
| Jenže Maul umí dobře ovládat Sílu, což by byl pro Geralta velice silný protivník... | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Darth Maul Fri May 08 2009, 20:36 | |
| Geralt má znamení. Takže jako by se to vykrátilo. Takže zbývá šermířské umnění a to Geral vede. Hotovo, Maul pwned. _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Darth Maul Fri May 08 2009, 20:39 | |
| Tak to nevim jak můžete srovnávat Maula s Geraltem. | |
|
| |
| Předmět: Re: Darth Maul Fri May 08 2009, 20:46 | |
| Mno protože jsem do něj byla loni zaplatoničtěná jako dnes do maula Maul je taky dost schopný šermíř. hehe by bojovali dokud by oba nepadli. Maul zase tak neschopný neni. A o Obim ani slovo! | |
|
| |
| Předmět: Re: Darth Maul Fri May 08 2009, 20:48 | |
| - Darth Eternal Hatred napsal:
- Maul je taky dost schopný šermíř.
Možná Geralt je mistr Zaklínač. Prostě by si Maul neškrtl, smiř se stím _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
| Předmět: Re: Darth Maul Fri May 08 2009, 20:51 | |
| Ale kdeže... s Maulem je Síla... a jeho lightsabery by ty Geraltovy přetnuly jako párátka. | |
|
| |
Darth Anyt Sithský lord
| Předmět: Re: Darth Maul Fri May 08 2009, 20:52 | |
| Bola by to remíza! | |
|
| |
Lance Stone Sniper
Poeet p?íspivku : 9058 Age : 332 Vyznamenání : F.R.E.A.K. Registration date : 16. 06. 08
| Předmět: Re: Darth Maul Fri May 08 2009, 23:32 | |
| Dle me by vyhral Geralt. Je silnejsi rychlejsi a odolnejsi nez vetsina lidi. mimo chytani sipu dokaze mecem i dva odrazit coz se i tem nejlepsim z nejlepsich v ELITE! povede nahodou! Navic jeho mec neni obycejny, takze je tu urcita pravdepodobnost ze trpaslicky Sihil (bo tak nejak uz si ten nazev nepamatuju) na kterem jsou vyryty pradavne straslive trpaslici runy projede Lightsaberem jako paratko. Vzpomente co se stalo v Pani jezera. _________________ "God, it's so hard to be a smartass nowadays." Dr. Neil Watts (To the Moon) | |
|
| |
Xavier Inkvizitor
Poeet p?íspivku : 2500 Registration date : 26. 08. 08
| Předmět: Re: Darth Maul Sun May 10 2009, 12:42 | |
| tak porovnávat zrovna tyhle dvě postavy mi přijde poněkud na hlavu, z Geralta nedělejte boha, našlo se pár takovejch co mu naprášili kožich, a co se znamení týče, tak bych řekl že ho vysilujou víc než Síla Maula. Každopádně je debata o těhle dvou poněkud bezpředmětná. | |
|
| |
Lance Stone Sniper
| Předmět: Re: Darth Maul Sun May 10 2009, 13:19 | |
| Jestli naraziz na druhy dil tak to bylo jen proto, ze ten magor cernokneznicky caroval na urovni arcimagu. _________________ "God, it's so hard to be a smartass nowadays." Dr. Neil Watts (To the Moon) | |
|
| |
Xavier Inkvizitor
| Předmět: Re: Darth Maul Sun May 10 2009, 14:51 | |
| lence: tak nemyslim že Gerald byl neporazitelnej, vzhledem k tomu že ho nakonec zabil vesničan s vidlema... každopádně furt mam pocit že se zde porovnávaj jabka a hrušky. | |
|
| |
| Předmět: Re: Darth Maul Sun May 10 2009, 15:40 | |
| - Xavier napsal:
- lže ho nakonec zabil vesničan s vidlema...
čekal jsem kdy to vytáhneš _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Lance Stone Sniper
| Předmět: Re: Darth Maul Sun May 10 2009, 21:14 | |
| Ale zapominas za jakych okolnosti a ten dorbny fakt ze to prezil. _________________ "God, it's so hard to be a smartass nowadays." Dr. Neil Watts (To the Moon) | |
|
| |
Xavier Inkvizitor
| Předmět: Re: Darth Maul Mon May 11 2009, 10:55 | |
| na ten drobný fakt že chcípnul a stáhl sebou Yenefer (sakra jak se to píše?) to že byl potom oživenej pro hru je už něco jinýho a ne objasněného jak. Jinak netvrdim že neni dobrej šermíř atd. jen mi příde divný tvrzení že by maula porazil strašně rychle, jedná se o dva zcela jiné světy, kde debata o vítězi není dost dobře možná. Každopádně já už se k tomuto nebudu vyjadřovat a hádat se s vámi. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Darth Maul | |
| |
|
| |
| Darth Maul | |
|