Poeet p?íspivku : 7530 Age : 36 Registration date : 24. 04. 08
Předmět: Re: Darth Maul Fri Feb 24 2012, 14:52
Dik Deh, tak vieme, čo bude asi ďalej. inak tie nohy sa mi zdajú normálne, niečo na podobný štíl ako majú SBD, alebo Protokloárni.
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
Předmět: Re: Darth Maul Fri Feb 24 2012, 15:40
Treba budou rozdelavaci
_________________ Vivat Itchy
Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
Předmět: Re: Darth Maul Fri Feb 24 2012, 16:29
tot aky, nebo si je podle potřeby vyměňuje ze začátku toho klipu byl Savage v nějaké jeskyni a přicházelo k němu nějaké monstrum, tak jsem si původně myslela že jsou to pavoučně desigovaný nohy maula
ScorpiO Dark Lord of the Sith
Poeet p?íspivku : 4650 Age : 37 Registration date : 07. 02. 08
Předmět: Re: Darth Maul Fri Feb 24 2012, 19:50
a ja sem si celkem jisty ze si mela pravdu a skutecne kdyz ho Opress nasel, maul stale pouzival onem Sestinohy kyberneticky aparatus
Gralen Sithský lord
Poeet p?íspivku : 7530 Age : 36 Registration date : 24. 04. 08
Předmět: Re: Darth Maul Fri Mar 16 2012, 09:04
tak, tu je menší článok, na SW:CW aj s krátkou ukážkou z duelu Obík proti Maulovi. Ak sa nemýlim, tak Maul už tam má fakt druhé roboticke nohy. len čo bude s D. Savageom, neverím že by ho za tú dobu, kým bude robiť nové nohy niečo naučil.
Darth_Radim High Jedi General
Poeet p?íspivku : 624 Age : 35 Registration date : 04. 10. 09
Předmět: Re: Darth Maul Thu Mar 29 2012, 16:02
Ten díl sem viděl aspoň kousek na youtube. Zajímavý souboj a nejspíš další pokračování až v páté řadě. A pokud víte tak Maula daboval člověk který byl stvořen jako postava Galen Marek do Hry The Force Unleashed. Ale ten Mauluv hlas je tak dobrý že to ani nejde poznat, nejlepší když pokaždé řekne Revenge :DD
Cross Sithský lord
Poeet p?íspivku : 1450 Age : 30 Registration date : 16. 01. 11
Předmět: Re: Darth Maul Sat Sep 28 2013, 21:31
teď jsem koukal na CW souboj Maul proti Pre Vizslovi ..a musím uznat, že i když je Vizsla obyč člověk,tak se držel docela dobře...byla tam i chvilka, kdy jsem myslel že Maul prohraje...
Darth Soren Sithský lord
Poeet p?íspivku : 921 Age : 31 Vyznamenání : Poslední imoralista Registration date : 29. 11. 12
Předmět: Re: Darth Maul Sun Sep 29 2013, 00:35
Vizsla nebyl jen takový obyčejný človek, byl to mandalorian A je pravda, že temer srazil Maula na kolena, ale jakmile prisel o jetpack byl v p*deli
Cross Sithský lord
Předmět: Re: Darth Maul Tue Oct 15 2013, 19:37
no,ono i když ten jet pack nepoužíval,tak se držel hodně dobře ...ale líbila se mi ta hláška od Maula,co přecházela tomu boji
"I challenge you!One warrior to another!And only the strongest shall rule Mandalore!"
Darth Soren Sithský lord
Poeet p?íspivku : 921 Age : 31 Vyznamenání : Poslední imoralista Registration date : 29. 11. 12
Předmět: Re: Darth Maul Tue Oct 15 2013, 20:02
no co, tak chtel byt novym Mandalorem Hodnost Sitha mu jiz asi nestaci
Cross Sithský lord
Předmět: Re: Darth Maul Sun Nov 24 2013, 21:19
Já bych nechtěl bejt Mandalore....Mandalorian ano,ale ne vůdce,to je moc velká zodpovědnost ... jinak hodím video,zaslouží si to
Tak to vypadá, že se s Maulíkem jen tak rychle nerozloučíme. V druhém pokračování ságy Maul vs. Sidious to opět dopadlo jasně v jeho neprospěch, tentokráte to odnesla jeho maminka Talzin. Maul je možná zlomený, ale volný, a tak mě zajímá, kdy jindy ho plánovali zabít, když ne teď. Teď si o něm Mace myslí, že Dooku je jeho mistr, což sice hraje do karet Palpymu, ale rozhodně by jemu ani Jediům nemělo vyhovovat, že Maul je někde v pohybu se svými přáteli. Můj postoj k TCW (ignorace) mi nezabránil si komiks Son of Dathomir přečíst, po obstojných třech částech to ta finální pokazila. Měli ideální možnost Maulovi dopřát hrdinnou smrt v rukou Sidiouse, ale zdá se, že tu bude strašit ještě nějakou dobu. Škoda. V Epizodě III ho ani náznakem neřešili, takže doufám, že v budoucích adaptacích TCW si ho podá Obi-Wan, což bylo naznačeno v komiksu.