| Darth Maul | |
|
+56Gryfin Vojta Pavel501st metalomaniak Juan111 simca-anakin Jacen Solo Anakin solo Vegi Cross ScorpiO Daniel Beneš Elinor Yall oryl Esme du Feu Prophet Darth Vedrem Orita-kill Vikinger Jakkob Killer Jaldithas Darth_Radim Kiaayla pitris Mandalorian Muuurgh revan elinor Wrait Padme von Kell Gralen Rocko William carbon Lance Stone Darth Eternal Hatred Darth Anyt Ruplikon Xavier Pahnrak Darth Gryat Checkman Shred Naki Darth Jojo Cody darth t-error Horox vooj-tae An-Drew Deer Derk Yall atat Delta-38 Cynamon Darth Assmondeus Potan von Kell Koubi10 60 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Jakkob Killer Rebel scum
Poeet p?íspivku : 2818 Age : 37 Vyznamenání : VKP Registration date : 19. 10. 09
| Předmět: Re: Darth Maul Mon Nov 16 2009, 23:20 | |
| - Darth Eternal Hatred napsal:
- takže sice záporák, ale ne z vlastního rohodnutí
To ale nic nemění na tom, že to byl zkrátka záporák a tečka! A btw, šancí zabí palpatina měl určitě hafo - neudělal to... Jeho boj, jeho chyba... | |
|
| |
Kiaayla High Jedi General
Poeet p?íspivku : 3224 Age : 44 Vyznamenání : Master Assassin Registration date : 28. 09. 09
| Předmět: Re: Darth Maul Mon Nov 16 2009, 23:23 | |
- měl hezké tetování a já jsem následovala jeho příkladu. Ne tak rozsáhle, ale půlka zad snad stačí
hustý! jednou jsem přemýšlela že až budu větší, že si nechám udělat piersing do pupíku ve tvaru meče | |
|
| |
Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Darth Maul Mon Nov 16 2009, 23:23 | |
| Měl, ale nedal ho, palpy byl silnější, hlavně chudák Maul byl po ataku droidů pěkně vysílený. Sid by se nenechal, neboj, když dal naráz takové tři mistry jako byli Saesse, Agen a Kit, tak co pro něj malý zabrak mohl znamenat za hrozbu... a pak, když už ho mohl maul zabít, byl tak vymytý, že Sida obdivoval a nevztáhl by na něj ruku... Sidious mohl za to, jaký maul byl, sidious z něj udělal zrůdu, sidious z něj udělal záporáka. Není to maulova vina. Já ho vidím a budu vidět jako tragickou postavu, byť byl "ten zlý". | |
|
| |
Jakkob Killer Rebel scum
Poeet p?íspivku : 2818 Age : 37 Vyznamenání : VKP Registration date : 19. 10. 09
| Předmět: Re: Darth Maul Mon Nov 16 2009, 23:29 | |
- Není to maulova vina. Já ho vidím a budu vidět jako tragickou postavu, byť byl "ten zlý".
Neřeším a ani to nemá cenu řešit, zda to byla jeho vina, či nikoli - závěr byl takovej, že to byl záporák a zlej a prohnilej Sith! Je mě docela jedno, jak to měl těžký a že neměl na výběr - to ani Anakin si nemohl vybrat, zda bude otrok či nikoli, zda jeho matka bude žít, či nikoli... Přesto všechno se v něm dobro udrželo, i přes vliv Palpatina... Takže já MAula nevidím jako nic jiného, než jen řadového Sitha... | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Darth Maul Mon Nov 16 2009, 23:32 | |
| Kolikrát to ještě hodláš napsat? | |
|
| |
Jakkob Killer Rebel scum
| |
| |
Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Darth Maul Mon Nov 16 2009, 23:36 | |
| Je mi to jasný, jako u Windua. | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Darth Maul Mon Nov 16 2009, 23:37 | |
| Anakin od dětství narozdíl od maula nijak významně netrpěl, co jsem četla u Watta se neměl moc zle, no a pak byl jedi, i se zamiloval a byl nějakou dobu šťastný... to je jako kdybych tvrdila, že Vader je prostě šmejd co zlikvidoval Alderaan, zabil svou ženu a chtěl zabít i svoje děti, vražil jedie... ne tak to neni. Maulovi bylo všechno dobrého co Anakin měl odepřeno, a řadový sith? to z něj udělal sid, to musí být každému jasné. Můžeš s tím nesouhasit, můžeš proti tomu protestovat, ale to je tak všechno co s tím můžeš dělat (jen je škoda že "mojí" myšlence je přístupno málo lidí, Maula se zastávám ale na druho stranu - vím že ho ne každý má rád, stejně jako já nemám ráda i jiné postavy, tak si ostatní názory vyslechnu,ale to je tak všechno.) | |
|
| |
Jakkob Killer Rebel scum
| Předmět: Re: Darth Maul Mon Nov 16 2009, 23:39 | |
| Mě je to fakt jedno... Zajímají mě výsledky, nikoli způsob jak se k nim ten či onen dostal... | |
|
| |
| Předmět: Re: Darth Maul Mon Nov 16 2009, 23:40 | |
| To to je docela smutné, ale jak říkáš: je to tvůj boj... | |
|
| |
Jakkob Killer Rebel scum
| Předmět: Re: Darth Maul Mon Nov 16 2009, 23:43 | |
- To to je docela smutné...
Smutných je hafo věcí... Každej sme nějakej... Ale stojím si za svým... Ať si kdo chce co chce říká... | |
|
| |
| Předmět: Re: Darth Maul Mon Nov 16 2009, 23:43 | |
| Já si taky stojím za svým a své stanovisko nezměním. | |
|
| |
Jakkob Killer Rebel scum
| Předmět: Re: Darth Maul Mon Nov 16 2009, 23:45 | |
- Já si taky stojím za svým a své stanovisko nezměním.
Tak to vím už nějakou chvíli... | |
|
| |
| Předmět: Re: Darth Maul Mon Nov 16 2009, 23:45 | |
| No já tvé taky, opakoval jsi to v různých permutacích několikrát | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
| Předmět: Re: Darth Maul Mon Nov 16 2009, 23:46 | |
| Každej jsme nějakej. Někdo má rád Kyla a Windua a někdo zase Maula. Jakkobe když tě zajímaj jen výsledky, tak to je ti taky jedno jak se stal Kyle jedim ne? Teď je prostě jedi a to stačí, to je výsledek. (Ale to už jsem mimo, tady je to jinej topic.) | |
|
| |
Jakkob Killer Rebel scum
| Předmět: Re: Darth Maul Mon Nov 16 2009, 23:46 | |
- No já tvé taky, opakoval jsi to v různých permutacích několikrát
Tak jen když to víš... | |
|
| |
| Předmět: Re: Darth Maul Mon Nov 16 2009, 23:52 | |
| jasně, že je mu to jedno, nebo si myslíš, že ne?
JK: vím, no a co? Je spousty takových co si myslí to co ty, spousty takových co si myslí to co já... tak to bylo je a bude | |
|
| |
Jakkob Killer Rebel scum
| Předmět: Re: Darth Maul Mon Nov 16 2009, 23:53 | |
- JK: vím, no a co? Je spousty takových co si myslí to co ty, spousty takových co si myslí to co já... tak to bylo je a bude
Ale mě je tahle skutečnost známá - Cody napsal:
- Jakkobe když tě zajímaj jen výsledky, tak to je ti taky jedno jak se stal Kyle jedim ne? Teď je prostě jedi a to stačí, to je výsledek. (Ale to už jsem mimo, tady je to jinej topic.)
Pochopil jsi to špatně... Tímhle způsobem rozeznávám mezi postavou hodnou, či zlou, nebo tragickou atd. prostě cestu si někdy nevybereš a musíš jít tam, kam Tě to nutí, ale vždy je to o tvé volbě, takže každý měl naději na to, že se tomu vzepře... A myslím že i Maul mohl... Takže proto tvrdím, že mě v tomto ohledu nezajímá ten způsob, ale výsledek, neb ten je určující!
Naposledy upravil Jakkob Killer dne Mon Nov 16 2009, 23:56, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
| Předmět: Re: Darth Maul Mon Nov 16 2009, 23:54 | |
| Myslim si že je. Jsou ještě lidi co jsou uprostřed, ale těch asi moc neni (já to teda nejsem). | |
|
| |
| Předmět: Re: Darth Maul Mon Nov 16 2009, 23:57 | |
| JK: já jsem myslela že o tom netušíš, protože to z tvého psaní tak vyplynulo, nikdy není na škodu ti něco takového připomenout. cody: já vím, ty jsi na správné (mé) straně tedy na temné | |
|
| |
Jakkob Killer Rebel scum
| |
| |
| Předmět: Re: Darth Maul Mon Nov 16 2009, 23:58 | |
| aspon k něčemu tedy tato debata vedla | |
|
| |
Jakkob Killer Rebel scum
| Předmět: Re: Darth Maul Tue Nov 17 2009, 00:00 | |
- aspon k něčemu tedy tato debata vedla
Debata vždy někam vede, ale né vždy vede tam, kam čověk chtěl, aby vedla | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
| Předmět: Re: Darth Maul Tue Nov 17 2009, 00:01 | |
| Přesně tak. Souhlasim. Vraťme se k Maulovi. | |
|
| |
Jakkob Killer Rebel scum
| Předmět: Re: Darth Maul Tue Nov 17 2009, 00:05 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Darth Maul | |
| |
|
| |
| Darth Maul | |
|