| Darth Maul | |
|
+56Gryfin Vojta Pavel501st metalomaniak Juan111 simca-anakin Jacen Solo Anakin solo Vegi Cross ScorpiO Daniel Beneš Elinor Yall oryl Esme du Feu Prophet Darth Vedrem Orita-kill Vikinger Jakkob Killer Jaldithas Darth_Radim Kiaayla pitris Mandalorian Muuurgh revan elinor Wrait Padme von Kell Gralen Rocko William carbon Lance Stone Darth Eternal Hatred Darth Anyt Ruplikon Xavier Pahnrak Darth Gryat Checkman Shred Naki Darth Jojo Cody darth t-error Horox vooj-tae An-Drew Deer Derk Yall atat Delta-38 Cynamon Darth Assmondeus Potan von Kell Koubi10 60 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Mandalorian Grand Moff
Poeet p?íspivku : 12786 Age : 38 Vyznamenání : Synek von Hau Registration date : 16. 05. 08
| Předmět: Re: Darth Maul Tue Feb 14 2012, 22:27 | |
| mala zviratka jej vyrobila aby mela vod toho paka pokoj _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
|
| |
Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Darth Maul Tue Feb 14 2012, 22:34 | |
| maul přežívající na malých zvířátkách, to je největší konina, co jsem tendle týden slyšela... a že se toho stalo už mrtě. | |
|
| |
Gralen Sithský lord
Poeet p?íspivku : 7530 Age : 36 Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Darth Maul Tue Feb 14 2012, 22:55 | |
| hmm, ja som náramne zvedavý na tú jeho liečbu. možno mu plánujú vrátiť dolné končatiny, a to by si pravdepodobne strelily gól do vlastnej bránky. No čo sa týka tej šachty tak je možné, že ho niekto z tamať odniesol, ale pochybujem že to bolo vykonané na palpantinov rozkaz. | |
|
| |
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Darth Maul Tue Feb 14 2012, 23:08 | |
| - Darth Eternal Hatred napsal:
jo a ještě k tomu tetování, to je náhoda, že ty sithové jak má Krayt, vypadají jako všemožné verze Maula? nebo dathomirské tetování vychází ze sithského? V době kdy vzniklo Legacy, tyhle kraviny z dathomiru ještě nebyli... - ScorpiO napsal:
- tak sem si procital wookinu a uz je tam info z Wrath of Darth Maul......
- Spoiler:
"využil svou nezměrnou nenavist vuči Kenobimu a během padu použil Silu a zachytil se ve větrací šachtě. Dále se uržoval na živu Silou a nakonec se nějak octl v jeskyni, kde přežíval na malých zvířátkách, která se oběvila v jeho blízkosti. Ztratil všechnu paměť kromě toho, že jeho tělo mu rozsekl Kenobi. Nakonec se mu nějak podařilo sehnat šestinohy kyberneticky aparat a odletěl na planetu Loho Minor kde zustal až do poloviny klonovych valek. O jeho přežiti nevědil nikdo kromě Matky Talzin. Když ho nakonec Opress našel, Maul ho nepoznal (neměl paměť) a zautočil na nej a snadno ho porazil. Nicméne Opress mu ukázal náhrdelník, který mu dala Talzin a ten v Maulovi probudil některé vzpomínky. Společně odletěli z5 na Dathomir, kde Talzin započala Maulovu lečbu." .....Da se na to vubec neco rict???? Ty krávo - Darth Eternal Hatred napsal:
- maul přežívající na malých zvířátkách, to je největší konina, co jsem tendle týden slyšela...
Ne, největší konina je,když si uvědomíš, že takhle živil přes deset let _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Darth Maul Wed Feb 15 2012, 11:27 | |
| tady očivivdně někdo těžce něco nevychytal | |
|
| |
ScorpiO Dark Lord of the Sith
Poeet p?íspivku : 4650 Age : 37 Registration date : 07. 02. 08
| Předmět: Re: Darth Maul Wed Feb 15 2012, 16:54 | |
| ee to sme se nepochopili, on se zivil na zviratkach jen po tu dobu, co byl v te jeskyni, pak zdrhl a odletel na Loho minor, kde zil tech 10-11 let (a pravdepodobne jedl normalne) | |
|
| |
| Předmět: Re: Darth Maul Wed Feb 15 2012, 19:08 | |
| no, to asi ano, pusu měl, ale když šel na záchod, jak to z něj šlo ven? ufff.... | |
|
| |
| Předmět: Re: Darth Maul Wed Feb 15 2012, 19:13 | |
| no prave, Kdyby mu obik usekl jen nohy tak budis, ale dyt on od pasu dolu nic nemel takze fakt nechapu, jak mohl bez velice rozsahle operace prezit a fungovat. | |
|
| |
| Předmět: Re: Darth Maul Wed Feb 15 2012, 19:38 | |
| otázkou je jak je to s vykrvácením po přeseknutí světelným mečem... jako tomu týpkovi, co mu obi usekl ruku v kantýně, krev tekla, ale pokud vím tak když přesekl maula a ten padal do šachty tak kolem něj krev necákala... páč jinak by musel vykrvácet a navíc se pěkně omlátit v tý šachtě. Víc a víc se mi to zdá jako ptákovina. | |
|
| |
| Předmět: Re: Darth Maul Wed Feb 15 2012, 19:42 | |
| tak to co bylo v episode 4 rekneme ze neplati, resp, bylo zavadene do kanonu, ze jakmile te nekdo presekne mecem, nevykrvacis, protoze rana je spalena a tudis prez tu popaleninu se krev nedostane. Takze toto by teoreticky problem nebyl. Nicmene porat tu mame chlapa od pupka dolu chybejiciho, kery musi nejak jist a pit a vymesovat (to nemluvim ani o tom, ze by sis s nim asi moc neuzila DEH ) | |
|
| |
| Předmět: Re: Darth Maul Wed Feb 15 2012, 19:49 | |
| no, třeba zabraci vyměšují ušima, ostatně kdo je kdy vyměšovat viděl? No a co se mě týče, tak tu máme Opresse, který je v celku a těšící se výbornému zdraví To bude prča, jak to zaonačí. Týpek přeseknutej, pád do děsný šachty a nějak to překousne to je lékařský zázrak, o něm by se mělo učit na univerzitách. | |
|
| |
Gralen Sithský lord
Poeet p?íspivku : 7530 Age : 36 Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Darth Maul Wed Feb 15 2012, 20:14 | |
| Deh a nechceš byť rovno prví príklad. Lebo kým sa naši vedci dostanú do útovne robotických implantátov, ktoré budú plne nahradzovať chýbajúce končatiny, dokonca budú mať aj taký tvar a budú citlivé, tak to pár desaťročí potrvá. | |
|
| |
| Předmět: Re: Darth Maul Wed Feb 15 2012, 20:24 | |
| jako aby mě někdo rozpůlil a tu dolní půlku nahradil umělou? ne, děkuju, zase tolik se maulovi podobat fakt nechci | |
|
| |
| Předmět: Re: Darth Maul Wed Feb 15 2012, 20:37 | |
| ted me tak napada, ze vlastne timhle se stava pribeh Old Wounds mozny a muze to byt kanon. (znamenalo by to pouze to, ze by si behem CW musel Maul prohodit sestinohe choditko, za dvounohe, podobne Grievousove spodku.) Nicmene pokud si vzpominam v Old wounds to vypadalo, jako ze o Maulovi nikdo nevi, takze to se moc neschoduje s tim, ze se ma Maul v CW objevovat velmi prominentne. | |
|
| |
Mandalorian Grand Moff
Poeet p?íspivku : 12786 Age : 38 Vyznamenání : Synek von Hau Registration date : 16. 05. 08
| |
| |
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: Darth Maul Wed Feb 15 2012, 21:08 | |
| Ono ja bych pochopila, kdyby se teda diky moci temny strany drzel nekde na zivu a cekal az ho nekdo najde a pomuze mu (ok, je to dooost pritazeny za vlasy, ale to cely TCW). Prece jen, kdyz hned nevykeca, ze byl ucednikem sith lorda, jeho tetovani asi hned tak nekdo nepozna, nebo nevim, jak je to se znalosti obyc obcanu v techhle vecech.. Ale proboha, proc se ma zivit malejma zviratkama?? Vzdyt ani nemuze mit jak.. Zabrak je pokud vim humanoid a mel by podobne fungovat.. A kdyby byl hlady a slabej, hadam ze by postupne ztracel Silu, ale snad by ji neztratil tak rychle, aby ho nekdo nenasel.. Fakt nechapu, proc ho nemohli nechat mrtvyho, to uz nejsou zadny Star Wars, tohle je proste fraska.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
| Předmět: Re: Darth Maul Sat Feb 18 2012, 11:55 | |
| | |
|
| |
| Předmět: Re: Darth Maul Sat Feb 18 2012, 13:09 | |
| teda nevim, jaksi predstava ze maula mluvi Witwer (nebo jak se to pise, proste Galen) je divna, uz to, ze mluvil Syna. Ted bude jeste mluvit Maula..... | |
|
| |
| Předmět: Re: Darth Maul Sat Feb 18 2012, 13:14 | |
| | |
|
| |
Pavel501st Clone Commander
Poeet p?íspivku : 256 Age : 28 Vyznamenání : Čestný služebník vládců Galaktického Impéria. Registration date : 04. 01. 10
| Předmět: Re: Darth Maul Sat Feb 18 2012, 18:53 | |
| Ten Maulkiller je jen pokus Dartha Vadera z Force Unleashed II. Je to odemknutelný bonus, tak to je "relativně" v pohodě. | |
|
| |
Lance Stone Sniper
Poeet p?íspivku : 9058 Age : 332 Vyznamenání : F.R.E.A.K. Registration date : 16. 06. 08
| Předmět: Re: Darth Maul Sat Feb 18 2012, 19:07 | |
| Hmmm podle mě už v SW neví kudy... _________________ "God, it's so hard to be a smartass nowadays." Dr. Neil Watts (To the Moon) | |
|
| |
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: Darth Maul Sat Feb 18 2012, 22:43 | |
| Tezko rict, ale nemyslim, ze by bylo potreba vymejslet takovyhle ptakoviny... Ad bonus v TFU II, v TFU I byl cernej svetelnak, non canon, dokud se neobjevilo neco podobny u mandu v TCW... zacinam se bat, co zas vymyslej.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Vojta Mistr Jedi
Poeet p?íspivku : 282 Age : 36 Registration date : 19. 08. 11
| Předmět: Re: Darth Maul Sun Feb 19 2012, 12:52 | |
| | |
|
| |
Gryfin Padawan
Poeet p?íspivku : 95 Age : 37 Registration date : 01. 06. 11
| Předmět: Re: Darth Maul Sun Feb 19 2012, 15:38 | |
| Mám starch aby se to nezvrhlo v seriál dalas . Tak taky postava několikrát zemřela a pokaždý se vrátila živá. Chudák Maul. | |
|
| |
| Předmět: Re: Darth Maul Sun Feb 19 2012, 16:56 | |
| mno ale tak verim ze tady Maul nerekne neco ve smyslu "hmm, měl jsem hrozný sen....." | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Darth Maul | |
| |
|
| |
| Darth Maul | |
|