OSW - O Star Wars Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemLatest imagesRegistracePřihlášení

Movie Battles Ceska Komunita

Goto down 
AutorZpráva
Pyerri
Osoba citlivá na Sílu
Osoba citlivá na Sílu
Pyerri

Poeet p?íspivku : 1
Registration date : 13. 08. 13

Movie Battles Ceska Komunita Empty
PříspěvekPředmět: Movie Battles Ceska Komunita   Movie Battles Ceska Komunita Icon_minitimeTue Aug 13 2013, 19:03

Zdravím, podle všeho mě tu zatím nikdo nezná. Můj nick je Pierry jak jste si již stačili všimnout ;)a přemýšlim nad zařízením  internetového zázemí pro hráče modifikaci Movie Battles 2 pro hru SW: Jedi Knight 3: Jedi Academy. Je mi jasné, že sám bych to nezvládl proto je tu toto vlákno. Hledám společníky, kteří by měli zájem, momentálně pracuji na stránce, která je ještě v mých testovacích fázích :DUvažoval jsem, že kdyby nás trefil úspěch tak bychom mohli hostovat i nějáký ten server, koupit doménu apod..

Asi se i ptáte proč mě tahle idea vůbec napadla. Dovolte mi tedy prezentovat zde své důvody. Jsem velký "nerd" ve světě Star Wars a mám rád PC hry, Movie Battles mě jakožto modifikace pro super hru zaujala velmi. Na internetu je již stránka s polskou komunitou, kde si lidé můžou pokecat, mají svůj vlastní server, pomáhají si atd. Docela mne překvapilo jak velká komunita čechů tuhle hru stále hraje a chtěl bych tedy pro ně vytvořit něco zajímavého a zároveň něco kde se můžou cítit "doma".

Pokud má někdo zájem prosím kontaktujte mě bu'dto na e-mail nebo tady na fóru nebo prostě odpovězte v tomto vláknu, pokusim se odpovědět co nejdříve Wink

Díky za přečtení!
Návrat nahoru Goto down

Movie Battles Ceska Komunita
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Star Wars Movie Battles II
» STAR WARS JEDI ACADEMY:Movie battles (neco jako datadisk)
» Star Wars Movie Duels 2

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
OSW - O Star Wars Forum :: Vše o Star Wars :: Klub Cizinec :: Jedi Knight-
Přejdi na: