| Yavin IV. (mise pro Koubiho) | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Koubi10 Vaders Apprentice
Poeet p?íspivku : 599 Age : 30 Vyznamenání : Věrný učedník Darth Maula Registration date : 01. 02. 08
| Předmět: Re: Yavin IV. (mise pro Koubiho) Fri May 30 2008, 16:02 | |
| 5.Patro v chrámu na Yavinu
Ano utekl,ale jeho smrt nestojí za váš život. řeknu a rozváži ji provaz,který má pečlivě obvázaný kolem zápěstí.Ted musíme odjet,jste zraněná, řeknu když uvidím jak si přidržuje ránu a přes prsty jí protéká krev. | |
|
| |
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Yavin IV. (mise pro Koubiho) Thu Jun 05 2008, 21:16 | |
| Páté patro chrámu na Yavinu IV Ne, než se dostaneme někam kde by mi pomohli je moc pozdě. a vykašle trochu krve Už si slyšel o léčení silou? _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Poeet p?íspivku : 599 Age : 30 Vyznamenání : Věrný učedník Darth Maula Registration date : 01. 02. 08
| Předmět: Re: Yavin IV. (mise pro Koubiho) Fri Jun 06 2008, 14:20 | |
| Páté patro chrámu na Yavinu IV
Ano,ale neměl jsem možnost se této schopnosti naučit, jelikož moji mistři to nedovedli,ale proč se ptáte? odpovím jí... | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Yavin IV. (mise pro Koubiho) Sat Jun 07 2008, 21:15 | |
| Páté patro chrámu na Yavinu IV Tak to je špatné, protože by se nám to ted hodilo. máš sebou medpack? jeden by snaad měl být na lodi. _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
| Předmět: Re: Yavin IV. (mise pro Koubiho) Sat Jun 07 2008, 21:27 | |
| Yavin IV.
Nebobyste měto mohla naučit,možná bychto zvládl. řeknují,ale už se pomalu otáčím,protože v duchu slyším odpověď :teď nato není čas!. | |
|
| |
| Předmět: Re: Yavin IV. (mise pro Koubiho) Sat Jun 07 2008, 21:30 | |
| Páté patro chrámu na Yavinu IV Utíkáš na schodech a za sebou slyšíš jen Je to těššké na vzládnutí a nemáme čas... _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
| Předmět: Re: Yavin IV. (mise pro Koubiho) Sat Jun 07 2008, 22:09 | |
| Yavin IV
Schody beru mi zkříží cestu jeden po deseti,proože je pro mne život mé mistrině důležitý.Už vycházím z chrámu a v tom mi zkřížicestu jeden Massay... | |
|
| |
| Předmět: Re: Yavin IV. (mise pro Koubiho) Sun Jun 08 2008, 01:42 | |
| Chrám na Yavinu IV Massasi poklekne a nastaví proti tobě své kopí. škrotčja, hnukůska bošžř. _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
| Předmět: Re: Yavin IV. (mise pro Koubiho) Sun Jun 08 2008, 10:03 | |
| Yavin IV
Co to říká?Já tě nechci zabít, rozumíš mi?zeptám se ho. | |
|
| |
| Předmět: Re: Yavin IV. (mise pro Koubiho) Thu Jun 12 2008, 15:11 | |
| Chrám na Yavinu IV Massasi odhodí své kopí a začne pomalu couvat pryč, směrem k tvé lodi. _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
| Předmět: Re: Yavin IV. (mise pro Koubiho) Thu Jun 12 2008, 17:48 | |
| Chrám na Yavinu IV
Kam on utíká?Nechce mi náhodou něco ukrást z lodě?,pomyslím si a utíkám za ním. Hele,kam to utíkáš?zeptám se ho až k němu doběhnu... | |
|
| |
| Předmět: Re: Yavin IV. (mise pro Koubiho) Fri Jun 13 2008, 21:07 | |
| Chrám na Yavinu IV Když jsi kněmu doběhl, něco zašblechatl a začal utíkat zpět do chrámu. Zjevně se tě bál. _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
| Předmět: Re: Yavin IV. (mise pro Koubiho) Fri Jun 13 2008, 21:34 | |
| Chrám na Yavinu IV
Co jsem to chtěl?Jo lékárnička! popadnu ji z lodi a utíkám směrem k mistrini do 5 patra v chrámu. | |
|
| |
| Předmět: Re: Yavin IV. (mise pro Koubiho) Fri Jun 13 2008, 21:40 | |
| Chrám na Yavinu IV Když vběhneš do 5. patra, uvydíš u mistrině tvého známeho massasije. Drží vruce kožený vak a podává ho mistrini. _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
| Předmět: Re: Yavin IV. (mise pro Koubiho) Fri Jun 13 2008, 21:43 | |
| Páté patro chrámu na Yavinu
Co se to děje,klame mě snad zrak,nebo co?, pomyslím si,když spatřím massasije jak podává vak mé mistrini. Nejspíš asi voda..Hej,mám tu lékárničku!,křiknu a utíkám ji podat mé mistrini. | |
|
| |
| Předmět: Re: Yavin IV. (mise pro Koubiho) Fri Jun 13 2008, 22:49 | |
| Páté patro chrámu na Yavinu Mistrině již byla v bezvědomí, když si ustoupil massasij trochu ustoupil. Zavázal jsi mistrini všechna zranění massasi ktomě přišel a nabídl ti vak _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
| Předmět: Re: Yavin IV. (mise pro Koubiho) Fri Jun 13 2008, 23:04 | |
Vak jsem s radostí přijal a lokl si vody.Začal jsem mistrini ošetřovat zranění... | |
|
| |
| Předmět: Re: Yavin IV. (mise pro Koubiho) Sat Jun 14 2008, 18:57 | |
| Páté patro chrámu na Yavinu Ošetřil jsi mistrini všechna zranění ale stále se neprobrala. Massasij si opodála hrál s kopím. _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
| Předmět: Re: Yavin IV. (mise pro Koubiho) Mon Jun 16 2008, 13:42 | |
Co tam děláš?pojď mi snad pomoci,ne?křiknu na něj | |
|
| |
| Předmět: Re: Yavin IV. (mise pro Koubiho) Sun Jun 22 2008, 13:28 | |
| Páté patro chrámu na Yavinu Massasi se na tebe podíval A sčím ti mám pomoci? Vše si zvládl sám. uslyšel jsi v hlavě, ovšem vyděl si že massasi neotevřel pusu. _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
| Předmět: Re: Yavin IV. (mise pro Koubiho) Sun Jul 13 2008, 13:59 | |
Oh,opravdu?řeknu užasle.Jasně,ale co ted?Vrátit se dochrámu? Hejty,jakto že jsi na mě nezaútočil?Není tady bezpečné místo,kde bych mohl svou mistrini uložit?, zeptám se Massasie. | |
|
| |
| Předmět: Re: Yavin IV. (mise pro Koubiho) Wed Jul 16 2008, 14:21 | |
| Páté patro chrámu na Yavinu No přijdeš mi neškodný, nechtěl sem na tebe útočit. a po krátké odmlce dodal No a tohle je Yavin, tady není nikde bezpečný místo. _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
| Předmět: Re: Yavin IV. (mise pro Koubiho) Fri Aug 08 2008, 13:41 | |
No dobře,tak nám alespoň ukaž,kde přebýváte vy hodní.Potřebuje si odpočinout, a tady ji nemůžeme nechat.,štěknu na Massaye | |
|
| |
| Předmět: Re: Yavin IV. (mise pro Koubiho) Fri Aug 08 2008, 13:44 | |
| Páté patro chrámu na Yavinu"Spíme v podzemí chrámu. Ovšem to znamená že vy tam přespat nemůžete. Musíte odletět pryč."------------ Jak ti mám víc naznačit abys nasedl do lodě? _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
| Předmět: Re: Yavin IV. (mise pro Koubiho) Tue Sep 09 2008, 14:32 | |
To ano,ale co náš úkol?Nemohu přjít bey výsledku. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Yavin IV. (mise pro Koubiho) | |
| |
|
| |
| Yavin IV. (mise pro Koubiho) | |
|