OSW - O Star Wars Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemLatest imagesRegistracePřihlášení

Rogue One: Star Wars Story

Goto down 
+10
Shred Naki
Xavier
Serafin
William
Aayla Secura
Mandalorian
Gralen
Jaden Korr
Hyger3
Knight
14 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AutorZpráva
Darth Eternal Hatred
Supersith
Supersith
Darth Eternal Hatred

Poeet p?íspivku : 18901
Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo?
Registration date : 18. 01. 09

Rogue One: Star Wars Story - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Rogue One: Star Wars Story   Rogue One: Star Wars Story - Stránka 2 Icon_minitimeWed Nov 09 2016, 23:24

to je - počkej, vylovím to dávno zrezlé a zapomenuté slovo - off topic Very Happy
Návrat nahoru Goto down
http://ynr.xf.cz
Gralen
Sithský lord
Sithský lord
Gralen

Poeet p?íspivku : 7530
Registration date : 24. 04. 08

PříspěvekPředmět: Re: Rogue One: Star Wars Story   Rogue One: Star Wars Story - Stránka 2 Icon_minitimeTue Dec 13 2016, 13:32

Tak ja na to pôjdem v túto nedeľu 18. Decembra. Síce ma zaujal org. dabing, 17. 12. ale som zvedavý ako popracovalo staré mestské kino s 3D premietaním. tak nakoniec pôjdem SK Dabing. Má to odomna šancu, ale keď v tom filme zničia D. S. tak aj keby bol celý film, naj, naj, tak toho by to celé koplo na samé dno, skoro by predbehlo v kopaní do hĺbky Ep. 7.
Návrat nahoru Goto down
Darth Soren
Sithský lord
Sithský lord
Darth Soren

Poeet p?íspivku : 921
Vyznamenání : Poslední imoralista
Registration date : 29. 11. 12

PříspěvekPředmět: Re: Rogue One: Star Wars Story   Rogue One: Star Wars Story - Stránka 2 Icon_minitimeTue Dec 13 2016, 13:50

ja mam listek na 16.12. SK dabing a jsem hodne zvedav... ale DS nezničí, vždyť tam pujde jenom o to aby ukradli plany, ne? DS zničil Luke v Ep. IV a Rogue One se odehrava tesne pred New Hope
Návrat nahoru Goto down
Hyger3
High Jedi General
High Jedi General
Hyger3

Poeet p?íspivku : 642
Vyznamenání : Ruka Kraytova
Registration date : 14. 04. 12

PříspěvekPředmět: Re: Rogue One: Star Wars Story   Rogue One: Star Wars Story - Stránka 2 Icon_minitimeTue Dec 13 2016, 18:02

Návrat nahoru Goto down
Gralen
Sithský lord
Sithský lord
Gralen

PříspěvekPředmět: Re: Rogue One: Star Wars Story   Rogue One: Star Wars Story - Stránka 2 Icon_minitimeTue Dec 13 2016, 20:09

No ako som si prečítal, už len pár viet z toho odkazu, čo si tu dala, no tak ten priaznivec je pekný magor. dobre, väčšinu tam vidno bielych, ale nikde sa nepíše, že Stormici majú len farbu bielej pokožky. Rasizmus v Impériu je, lebo podporuje hlavne ľudí, teda to je dementný odkaz.

snaď kvôli tomu nezrušia na poslednú chvíľu priemietanie v Kinách po celom svete, aj keď by to už nemali spraviť. No holt, aj taký sa nájdu. Čo sa tíka zničení tejto Hviezdy smrti, tak to nikto nevie. Darth Soren, tvoja misia je jasná, piatok, potom ako prídeš z kina. Hodíš tu do spoilera správu, či v tom filme zničili D. S. alebo len ukradli jej plány. Nemusíš do podrobností, ale len to či ju zničili v tom filme, alebo nie. To je všetko. Kto si to bude chcieť prečíťať, tak si to prečíta, kto nie, tak nie.
Návrat nahoru Goto down
Darth Soren
Sithský lord
Sithský lord
Darth Soren

PříspěvekPředmět: Re: Rogue One: Star Wars Story   Rogue One: Star Wars Story - Stránka 2 Icon_minitimeTue Dec 13 2016, 20:36

Jasná vec, rozkaz šéfe, v patek večer zjistíme pravdu Very Happy
Návrat nahoru Goto down
William
Kiffar Jedi
Kiffar Jedi
William

Poeet p?íspivku : 1524
Registration date : 04. 07. 08

PříspěvekPředmět: Re: Rogue One: Star Wars Story   Rogue One: Star Wars Story - Stránka 2 Icon_minitimeWed Dec 14 2016, 19:27

Z mého pohledu jsou uplně všechny dosud natočené filmy rasistické. Ve všech je hlavní postavou člověk. Fuuuuj. Jako kdyby lidi byli jedina rasa v cele galaxii a všichni ostatní jen nedůležité křoví.

Rogue One: Star Wars Story - Stránka 2 Logo

Návrat nahoru Goto down
http://www.aoe2.webz.cz
Darth Soren
Sithský lord
Sithský lord
Darth Soren

PříspěvekPředmět: Re: Rogue One: Star Wars Story   Rogue One: Star Wars Story - Stránka 2 Icon_minitimeWed Dec 14 2016, 20:00

No jo, ale s kým by ses pak jako "človek" stotoznil? S rodianem? S bithem? S jawem? Jo, je tam moznost naflákat tam tuny ja nevim falleenu, twi'leku nebo zabraku, ale lidi jsou proste lidi a pro nas jako jedince nejake rasy (myslim human) to znamena, ze i v tom filmu budes vzdycky inklinovat k lidskym jedincum. Je to zalozene na dominanci jedne kultury resp. druhu (nemyslim ted cernochy, asiaty atd, ale druh jako lide), v socialnich vedach se tomu rika rasova teorie (studuju filosofii tak vim Very Happy ) Ve StarTreku tam mas taky tunu lidi jako nosne charaktery a par vulkancu a pak nevim co jeste, ovsem vse ostatni je jenom krovi
Návrat nahoru Goto down
William
Kiffar Jedi
Kiffar Jedi
William

PříspěvekPředmět: Re: Rogue One: Star Wars Story   Rogue One: Star Wars Story - Stránka 2 Icon_minitimeWed Dec 14 2016, 20:30

Pokaždé, když mám možnost v nějaké hře hrát za nečlověka, vyberu si nečlověka. Very Happy Jasný, chápu proč jsou v centru lidi. Je to film a jde o prachy. Existovat ale SW galaxie skutečně, tak bych se nedivil, kdyby už na lidi nebyla spáchaná nějaká genocida, za to co tam dělaj. Very Happy

Návrat nahoru Goto down
Darth Soren
Sithský lord
Sithský lord
Darth Soren

PříspěvekPředmět: Re: Rogue One: Star Wars Story   Rogue One: Star Wars Story - Stránka 2 Icon_minitimeWed Dec 14 2016, 21:20

Za to co tam delaj Very Happy no... to je hodne subjektivni a relativni, v SW svete je mnoho druhu ktere delali v galaxii bordel (takovy ten bordel vis jakoze te se*ou Laughing ) Vongove, Nemoidiani - hlavne Gunray, Borsk Fey'lya to je kapitola sama o sobe, Chagriani Wyyrlokove hlavne ten posledni a podobne
Návrat nahoru Goto down
Gralen
Sithský lord
Sithský lord
Gralen

PříspěvekPředmět: Re: Rogue One: Star Wars Story   Rogue One: Star Wars Story - Stránka 2 Icon_minitimeWed Dec 14 2016, 22:04

nerád to hovorím, ale už to začína byť ! Off topic ! Ale áno, v filmoch majú hlavné úlohy hlavne ľudia, málokedy iné rasy. To majú viac miesta v deji v knihách. No ale som fakt na Roque One strašne zvedavý.
Návrat nahoru Goto down
William
Kiffar Jedi
Kiffar Jedi
William

PříspěvekPředmět: Re: Rogue One: Star Wars Story   Rogue One: Star Wars Story - Stránka 2 Icon_minitimeThu Dec 15 2016, 10:33

Jsem admin a rikam, ze to neni ot, ale zkraceni casu pred prichodem prvniho divaka, co nam tu povi sve dojmy z filmu. :-D co se csfd tyce, zatim to nevypada moc dobre. Vetsina si stezuje, ze jsou to jen dalsi avengers, akorat ve sw.

Vetsina toho, co jsi jmenoval je EU. Z filmy a canonem nesouvisejici. Eu uz bylo rasove daleko lepe vyvazene. Neimoidiani sice bordel trosku udelali, ale pod vedenim dvou lidi...

Edit: premiera uz byla, tak kdo videl?

Návrat nahoru Goto down
Hyger3
High Jedi General
High Jedi General
Hyger3

PříspěvekPředmět: Re: Rogue One: Star Wars Story   Rogue One: Star Wars Story - Stránka 2 Icon_minitimeThu Dec 15 2016, 11:42

V tom máte pravdu, pořád plná huba keců o diverzitě a multikulti sračkách, a skutek utek - v každém filmu hlavní postavou člověk, ideálně ne bílý, ne muž, a pokud ano, tak aspoň homosexuál. Kromě Chewieho prakticky neexistuje důležitá nehumanoidní postava (Ahsoku a další kreace Filoniho neuznávám).
Návrat nahoru Goto down
Jaden Korr
Padawan
Padawan
Jaden Korr

Poeet p?íspivku : 53
Registration date : 27. 06. 11

PříspěvekPředmět: Re: Rogue One: Star Wars Story   Rogue One: Star Wars Story - Stránka 2 Icon_minitimeThu Dec 15 2016, 17:22

Dobře takže očividně jsem tady zatím jediny co šel na předpremieru Very Happy

A říkám ano ano ano ... překonejte svou disneyfobii a jděte na to do kina... je to tak milionkrát lepší jak episoda 7 a feeling staré trilogie tam je.. kritici vyzdvihovali do nebe u E7 - to že narozdíl od prequelů je tu imperium a starkillerbase a atmosfera stejně jako za starých časů z originální trilogie (což tedy vůbec není u sračkoidu jmenem Síla se probouzí pravda). V Rogue One ale není žádná náhražka Imperia a pododbne sračky ... je to pravé Imperium a praví povstalci a pravý Bail Organa a Mon Mothma a Tarkin a Vader a pravá akce a plno xwingů a hammerhead class criuser pro kotorovce taky zaúřaduje. Aaaa díky bohu za tohle, po loňskem neskonalém zklamání z Episody7

Já jsem do kina šel s tím že to bude skvělý film a čekal jsem že jej nazvu nejlepším Star Wars filmem. Film je skvělý, především závěr, ale nejlepší SW to není (E3 a E5 u mě vedou). Vytýkam mu 3 věci 1) Nudná hudba, kterou zachraňuje použiti klasických známých motivů. Ovšem lepší jak v TFA což mě při vší uctě k Williamsovi mrzí. 2) již 2 měsíce je známo že nebude opening crawl a skutečně není ... pro mě je to symbol star wars ať jde o episodu nebo ne, nebo komix nebo hru, aspoň kraťoučke letící titulky by tu být měly. 3) v jednom okamžiku stejně jako v Episodě 7 oproti všem zvyklostem vstoupili do hyperprostoru v době kdy byli v atmosfeře a ani zdaleka nebyli mimo gravitační studnu. nonsens.

zajímavost: po premiéře E7 bylo hodnocení na čsfd kolem těch 94 a časem kleslo. u Rogue one je to naopak, ze začátku bída 79 ale už to leze nahoru a je to dobře protože i přes několik menších výtek si to tenhle film zaslouží

ps. slepý ninja, na kterého jsem tak nadával a kterého jsem považoval za nejvetší pi*ovinu co mohli vymyslet byl fajn, a rozhodně to jako mínus neberu.

pss. vzhledem k tomu jak je operace skyhook rozkouskovaná v EU v mojem headcanonu je stále místo jak pro rogue one tak pro Kyla Katarna Smile

za mě 8/10 možná 8.5

EDIT: joo a ještě musím uznat že film pro člověka co nikdy neviděl star wars (nebo teda originalni trilogii) nebude fungovat. Takže náplava "verných a hardcore" fanoušků co viděl jen TFA a teď R1 bude v šoku. Very Happy navíc já přečetl tu knihu Catalyst od Lucena a o to víc jsem si to užil protože ve filmu vztah Ersových a Krenica vygradoval přesně tak jak jsem po přečtení knihy čekal. Ale navrhnout tady někomu z Vás aby přečetl knihu z Disneyho kanonu to je nemyslitelné Very Happy každopadně podle mě kniha na stejné urovni jako Darth Plagueis. Luceno když chce tak umí !!
Návrat nahoru Goto down
Darth Soren
Sithský lord
Sithský lord
Darth Soren

PříspěvekPředmět: Re: Rogue One: Star Wars Story   Rogue One: Star Wars Story - Stránka 2 Icon_minitimeFri Dec 16 2016, 20:32

Tak jsem to videl a musím rict ze se film opravdu povedl a bylo to mnohem lepší než Ep.VII. Minimálne kdo má rád spíše "military" pojetí SW a hviezdné bitvy, tak se máte na co tešiť. Ja jsem spis na tu Silu a Sithy resp Jedie, ale aspon na chvili se objevil lord V. nicmene se mi to i tak moc libilo Hodne mi to pripomnelo stare dobre SW z puvodni trilogie

To Gralen:
Spoiler:
Návrat nahoru Goto down
Hyger3
High Jedi General
High Jedi General
Hyger3

PříspěvekPředmět: Re: Rogue One: Star Wars Story   Rogue One: Star Wars Story - Stránka 2 Icon_minitimeSat Dec 17 2016, 01:17

Jaden Korr napsal:
Spoiler:

Nein nein nein! Disney už jsem podpořil tím, že jsem si koupil knihu Tarkin; i když nenapsat ji Luceno, ale ten buran Wendig(ck), tak ani to se nestalo. Ad Tarkin - Peter Cushing už nežije, takže pravý Tarkin těžko. Hodnocení bych bral jako směrodatné s odstupem času, až hype přejde.
EU zdar, Disneymu záhubu!
Návrat nahoru Goto down
William
Kiffar Jedi
Kiffar Jedi
William

PříspěvekPředmět: Re: Rogue One: Star Wars Story   Rogue One: Star Wars Story - Stránka 2 Icon_minitimeSat Dec 17 2016, 10:12

Az takhle extremni a nekompromisni nejsem, kazdopadne porad si stojim za svym. Pokud pujdu do kina, urcite to nebude proto, zesi sam koupim listek. Staci, ze podporuji avengers. Kazdy dalsi film je prazdnejsi a tupejsi nez ten predesly.

Koukalnjsem na odvazne palce a Fuka moc nadseny nebyl. Coz se divim, kdyz FA pomalu vychvalil do nebes. Procitam stale dal komenty na csfd a zatim jsou skutecne spis kladne. Z textu ale plyne, ze prvni 2/3 filmu je o nicem a az konec to cele zachrani. (Vader to cele hypne na max, takze clovek pak jde s pocitem, jak uzasny to bylo, proroze si samym vzrusenim neni schopen uvedomit, ze slapalo az poslwdnich 15 minut ze dvou hodin...)

Návrat nahoru Goto down
Shred Naki
High Jedi General
High Jedi General
Shred Naki

Poeet p?íspivku : 922
Vyznamenání : Solus veman aka sa beroya
Registration date : 14. 04. 08

PříspěvekPředmět: Re: Rogue One: Star Wars Story   Rogue One: Star Wars Story - Stránka 2 Icon_minitimeSat Dec 17 2016, 11:56

Návrat nahoru Goto down
Darth Soren
Sithský lord
Sithský lord
Darth Soren

PříspěvekPředmět: Re: Rogue One: Star Wars Story   Rogue One: Star Wars Story - Stránka 2 Icon_minitimeSat Dec 17 2016, 13:28

To Jaden:

Jaden Korr napsal:
Ale navrhnout tady někomu z Vás aby přečetl knihu z Disneyho kanonu to je nemyslitelné Very Happy každopadně podle mě kniha na stejné urovni jako Darth Plagueis. Luceno když chce tak umí !!

Hej, ja jsem pred par tydny docetl Učne temnoty, tak nesud vsechny stejne Very Happy nerikam ze urcite nikdy neprectu nic z nove canonizace, prave ze budu muset kdyz nic jineho nebude vychazet, ale proste se k tomu (a urcite nejenom ja) stavim spise jako kritik nez ortodoxni zastance noveho canonu, prece jenom puvodni EU provazelo moji lasku k SW mnoho let a nelze na to jenom tak zapomenout a obratit se k novemu pojeti SW...

To Shred:
Ta recenze se mi nelibi, mam pocit jako by ta pani co to psala nemala o duchu SW poneti :/ Jsem rad ze tam alespon spomnela tu hvezdnou bitku (prece jsou to Star Wars) ale nechápu jak to muze prirovnat ke Hunger Games scratch Navíc uplne nechápu jak muze rict, ze se vytratilo kouzlo pohadky... SW jsem vzdycky bral spise jako space tragedii, jo jsou tam nejake pohadkove motivy, ale pohadka to urcite neni; v pohadce jenom tak ze srandy nekdo neznici Alderaan, nebo neudela Jedijskou cistku. K poznamce o filosofickem rozmeru radu Jediu - hned jak oznamili Rogue One bylo vsem jasne ze to bude o povstalcich a ne o radu Jedi, tak nevim jestli ma pani halusky nebo co.
Návrat nahoru Goto down
Gralen
Sithský lord
Sithský lord
Gralen

PříspěvekPředmět: Re: Rogue One: Star Wars Story   Rogue One: Star Wars Story - Stránka 2 Icon_minitimeSun Dec 18 2016, 22:30

Tak moje hodnotienie na R1. Teraz som prišiel rovno z kina, teda pamäť ešte dostatočne dobrá. 3D nič moc, chýbala mi tam dostatočná ostrosť obrazu, postáv, čo boli viac v pozadí, a Slovenský dabing nevyšiel v všetkom dobre.
Na príklad:

No a k veci, teda moje hodnotenie.:

Tak všetko. Ale inak ak by som to mal ohodnotiť, tak kvalita, tak zhruba 7 / 10 bodov. miestami by som ale aj s radosťou dal možno len 6 / 10.
Návrat nahoru Goto down
Darth Soren
Sithský lord
Sithský lord
Darth Soren

PříspěvekPředmět: Re: Rogue One: Star Wars Story   Rogue One: Star Wars Story - Stránka 2 Icon_minitimeSun Dec 18 2016, 22:50

No ten slovensky dabing byl fakt tragickej Very Happy Jinak alespon sme se konecne dovedeli, co za idiota a proc pridelal na DS tu povestnou sachtu Very Happy

Ale bylo to fajn, ja bych tomu klidne nechal 7 a nic neubiral, je treba myslet na to, ze je to spin-off, atmoska je komornejsi, ale bylo to stejne mnohem lepsi nez TFA. Jinak postavy, kdyz uz si je nakousl... do kina sem sel s tim ze vetsinu jmen si nezapamatuji, protoze i kdyz jsou pro tenhle film "dulezite", v celkovem ramci SW patri jenom mezi krovi. A tak to i pro mne dopadlo. Krom starych znamych postav (Vader, Tarkin a dalsi) jsem si zapamatoval pouze Jyn (vite proc Laughing ), K-2SO, Chirrut a Galen Erso (protoze Mikkelsen Very Happy)
Návrat nahoru Goto down
William
Kiffar Jedi
Kiffar Jedi
William

PříspěvekPředmět: Re: Rogue One: Star Wars Story   Rogue One: Star Wars Story - Stránka 2 Icon_minitimeSun Dec 18 2016, 22:58

Takže 65% na komedii to není až tak špatné, ale na film jako je SW... hmmm, to mě moc nepřesvědčilo. Ač v double spoileru, moc jsi toho neprozradil. To schválně nebo nebylo co prozradit? Very Happy

BTW, co je pravdy na tom, že V ČJ dabuje Vadera
Spoiler:

Návrat nahoru Goto down
Gralen
Sithský lord
Sithský lord
Gralen

PříspěvekPředmět: Re: Rogue One: Star Wars Story   Rogue One: Star Wars Story - Stránka 2 Icon_minitimeSun Dec 18 2016, 23:08

William:
To som popísal tie hlavné chyby, čo sa mi nepozdávalo, a zároveň je to aj schválne, predsa sa tu určite ešte niekto nájde, čo ten film nevidel, tak mu nezničím totálne celý pôžitok z filmu. Keby som chcel viac ich popísať, no holt, tak neviem či by mi 12 hodín písania stačilo, a to by som možno aj na nejaké počas písania určite zabudol. Ale bol to určite lepšie ako Sila sa prebúdza.
Návrat nahoru Goto down
Padme von Kell
Císařova ruka
Císařova ruka
Padme von Kell

Poeet p?íspivku : 26708
Registration date : 17. 01. 09

PříspěvekPředmět: Re: Rogue One: Star Wars Story   Rogue One: Star Wars Story - Stránka 2 Icon_minitimeMon Dec 19 2016, 20:50

Za mě, první polovina docela slabá, chvílema jsem se i nudila, to se mi ještě u žádných SW nestalo (TCW nepočítám Laughing ), ale ten konec dobrej, možná lehce teatrální, ale dobrej..

CGI Tarkin byl dobrej, jsem fakt přemýšlela, jestli někoho tak dobře namaskovali, nebo to fakt bylo CGI... Jeho zlomyslnost byla dobrá, celkově myslím, že ten charakter se vystihl Smile

WTF? Vašut jako Vader? To snad ne.. Já teda byla na titulkový verzi, ale chtěla jsem jít i na 3D v dabingu, tak to teda možná vynechám Laughing

Padawan
Padawan
Jaden Korr

Poeet p?íspivku : 53
Registration date : 27. 06. 11

PříspěvekPředmět: Re: Rogue One: Star Wars Story   Rogue One: Star Wars Story - Stránka 2 Icon_minitimeTue Dec 20 2016, 10:49

ja nechápu co mate všeci s tým 3d Very Happy podle mě je to uplně špatná věc a byl jsem na 3d film snad 3x ( avatar, episoda7 a ještě cosi) a vždycky to tak akorát zničilo cely film protože bryle byly tmavé a pak byl cely film uplně o ničem bo jsem tam nic neviděl ... Very Happy 3d nemá smysl dokud nebude technologiie že uvidiš stejně světlý obraz jako bez nich ... Very Happy

k Tarkinovi:
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Rogue One: Star Wars Story   Rogue One: Star Wars Story - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Rogue One: Star Wars Story
Strana 2 z 4Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» "INFO O" - Star Wars: X-Wing - Eskadra Rogue 1
» Star Wars: The Clone Wars - Republic Heroes
» Lego Star Wars An Average Death Star Day
» Lego Star Wars: The Clone Wars 2
» Lego Star Trek vs. Star Wars

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
OSW - O Star Wars Forum :: Filmy Star Wars :: Rogue One-