OSW - O Star Wars Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemLatest imagesRegistracePřihlášení

Rogue One: Star Wars Story

Goto down 
+10
Shred Naki
Xavier
Serafin
William
Aayla Secura
Mandalorian
Gralen
Jaden Korr
Hyger3
Knight
14 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AutorZpráva
Padme von Kell
Císařova ruka
Císařova ruka
Padme von Kell

Poeet p?íspivku : 26708
Registration date : 17. 01. 09

Rogue One: Star Wars Story - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Rogue One: Star Wars Story   Rogue One: Star Wars Story - Stránka 3 Icon_minitimeWed Dec 21 2016, 15:01

Ja ty hejty taky nechapu Smile Hromada lidi v komentarich u znamyho na fb i psala, ze to v prvni chvili nepoznala, stejne jako ja Smile

Ad 3D - tak me se na nej kouka dobre a vetsinou ho dobre vidim i u filmu, ktery kvuli tomu hromada lidi hejtuje Very Happy takze za me 3D ano Very Happy Prvni SW ve 3D jsem videla skrytou hrozbu a byl to pro me neskutecnej zazitek videt konecne epizodu SW plasticky Smile

Mandalorian Trooper
Cody

Poeet p?íspivku : 7508
Vyznamenání : Poslední svého druhu.
Registration date : 31. 01. 08

PříspěvekPředmět: Re: Rogue One: Star Wars Story   Rogue One: Star Wars Story - Stránka 3 Icon_minitimeTue Dec 27 2016, 00:47

Do háje,ještě jsem to neviděl. Very Happy A přitom to lidi chválí víc jak ep. 7. Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Gralen
Sithský lord
Sithský lord
Gralen

Poeet p?íspivku : 7530
Registration date : 24. 04. 08

PříspěvekPředmět: Re: Rogue One: Star Wars Story   Rogue One: Star Wars Story - Stránka 3 Icon_minitimeTue Dec 27 2016, 09:59

no len tú chválu musíš rozstriediť, na nových sledovačov, čo videli prví film Star Wars EP 7. a tých starých, čo majú prečítané aj knihy Non Cannon Laughing
Návrat nahoru Goto down
Padme von Kell
Císařova ruka
Císařova ruka
Padme von Kell

PříspěvekPředmět: Re: Rogue One: Star Wars Story   Rogue One: Star Wars Story - Stránka 3 Icon_minitimeTue Dec 27 2016, 11:37

Ja to videla vcera znovu, ve 3D Very Happy Bavi me to proste nejak az od ty imperialni zakladny na Eadu Very Happy Do ty doby jsem zas malem usla..
Btw ten Vasut mluvici Vadera je fakt strasnej Neutral
Ale jinak celkove chvilema na me i dycha ta stara trilogie, podruhe to bylo mozna i lepsi nez poprve... Nicmene stary trilogii to proste nesaha ani po kotniky no Very Happy Jo a ceskymu dabingu bych se priste vyhla uz, pac je fakt strasnej (nejen ten Vader Laughing )

Supersith
Supersith
Darth Eternal Hatred

Poeet p?íspivku : 18901
Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo?
Registration date : 18. 01. 09

PříspěvekPředmět: Re: Rogue One: Star Wars Story   Rogue One: Star Wars Story - Stránka 3 Icon_minitimeWed Dec 28 2016, 21:18

SPOILEŘ ALEŘT
Spoiler:
Návrat nahoru Goto down
http://ynr.xf.cz
Padme von Kell
Císařova ruka
Císařova ruka
Padme von Kell

PříspěvekPředmět: Re: Rogue One: Star Wars Story   Rogue One: Star Wars Story - Stránka 3 Icon_minitimeThu Dec 29 2016, 16:10

Tarkin byl CGI, Leia na konci taky..

Mandalorian Trooper
Cody

PříspěvekPředmět: Re: Rogue One: Star Wars Story   Rogue One: Star Wars Story - Stránka 3 Icon_minitimeThu Dec 29 2016, 19:35

Tak jsem to konečně viděl. Very Happy
Chyběli mi tam úvodní vstupní titulky... to mi na SW film nesedí. Pár scén na začátku trochu pomalejších a pár scén trochu nelogických, ale jinak skvělé. Smile Atmosféra starý trilogie jak píše Padme a nádherný zakončení. Very Happy
Ale byl jsem na dabovaný verzi... jediná postava co má příšernej dabing a zrovna Vader.... má skvělej vstup na scénu, ale dabingem naprosto zabitý a zkažený, v originálu bude určitě lepší...
Celkovej dojem z filmu byl skvělej, oproti ep.7 je tohle naprosto luxusní.
Návrat nahoru Goto down
Padme von Kell
Císařova ruka
Císařova ruka
Padme von Kell

PříspěvekPředmět: Re: Rogue One: Star Wars Story   Rogue One: Star Wars Story - Stránka 3 Icon_minitimeThu Dec 29 2016, 20:28

Ty uvodni titulky mi taky vadi, ze tam nejsou no Neutral

Jinak v originalu je Vader mluveny porad Jamesem Earlem Jonesem, takze tam to je ok Wink

Mandalorian Trooper
Cody

PříspěvekPředmět: Re: Rogue One: Star Wars Story   Rogue One: Star Wars Story - Stránka 3 Icon_minitimeThu Dec 29 2016, 20:39

Kámoš "fanda Vadera" taky povídal že dabingem ho zkazili, ale že originál je super. Smile Asi na to půjdu ještě příští rok (začátkem ledna) jednou. Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Mandalorian
Grand Moff
Grand Moff
Mandalorian

Poeet p?íspivku : 12786
Vyznamenání : Synek von Hau
Registration date : 16. 05. 08

PříspěvekPředmět: Re: Rogue One: Star Wars Story   Rogue One: Star Wars Story - Stránka 3 Icon_minitimeFri Dec 30 2016, 21:08

Warning - sporak nebo spojler
ACHTUNG ACHTUNG, die Amerikanische spione....:

Out of mana...
Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
nejneobhospodařovávatelnějšími
Návrat nahoru Goto down
http://www.outsidermedia.cz/Article.aspx?id=6196&rate=1
William
Kiffar Jedi
Kiffar Jedi
William

Poeet p?íspivku : 1524
Registration date : 04. 07. 08

PříspěvekPředmět: Re: Rogue One: Star Wars Story   Rogue One: Star Wars Story - Stránka 3 Icon_minitimeSat Dec 31 2016, 16:47

Je ti pres 30, uz nejsi cilova skupina, no. Very Happy

Rogue One: Star Wars Story - Stránka 3 Logo

Návrat nahoru Goto down
http://www.aoe2.webz.cz
Serafin
Osoba citlivá na Sílu
Osoba citlivá na Sílu
Serafin

Poeet p?íspivku : 14
Registration date : 02. 01. 17

PříspěvekPředmět: Re: Rogue One: Star Wars Story   Rogue One: Star Wars Story - Stránka 3 Icon_minitimeMon Jan 02 2017, 23:01

Je to super film. Je fakt ze se to nekterym lidem nelibilo. Duvod proc se mi to libilo byl to nej star wars bez Jedi. Krasne to doplnilo chybejici misto mezi 3 a 4 EP. Ta posledni scena s Darth vaderem to bylo natoceno jak nejakej horror. Poprve jsem citil ten jeho hnev naplno zatim nikdy predtim to nebylo videt tak jasne! A ti co mysli ze Star Wars svet je jen o Jedi tak maji asi problem Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Aayla Secura
Sith
Sith
Aayla Secura

Poeet p?íspivku : 234
Vyznamenání : Rytíř Jedi/Generál
Registration date : 23. 11. 13

PříspěvekPředmět: Re: Rogue One: Star Wars Story   Rogue One: Star Wars Story - Stránka 3 Icon_minitimeTue Jan 10 2017, 22:43

SPOILERY
Ze začátku tam chyběly titulky scratch Jinak začátek docela nudil, no, ale od té poloviny se to úžasně rozjelo Deul Na konci filmu, když se tam objevil Vader mi to došlo a očekávání se stalo skutečností Very Happy Obrovské plus za hlavní postavy, které položily život kvůli dosažení plánům HS cheers A mínus za toho samuraje Mad Mad Mad
Návrat nahoru Goto down
William
Kiffar Jedi
Kiffar Jedi
William

Poeet p?íspivku : 1524
Registration date : 04. 07. 08

PříspěvekPředmět: Re: Rogue One: Star Wars Story   Rogue One: Star Wars Story - Stránka 3 Icon_minitimeWed Jan 11 2017, 15:44

Ten podpis prosim malicko zmensit. Malicko vic. :-D

Rogue One: Star Wars Story - Stránka 3 Logo

Návrat nahoru Goto down
http://www.aoe2.webz.cz
Cody
Mandalorian Trooper
Cody

PříspěvekPředmět: Re: Rogue One: Star Wars Story   Rogue One: Star Wars Story - Stránka 3 Icon_minitimeWed Jan 11 2017, 21:22

Zajímavej spoiler Mande. Very Happy Dá se s tím i nějak souhlasit, ale zasmál jsem se. rofl Stejně je to podle mě dobrej film, na to že to nenatáčel Disney. Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Xavier
Inkvizitor
Inkvizitor
Xavier

Poeet p?íspivku : 2500
Registration date : 26. 08. 08

PříspěvekPředmět: Re: Rogue One: Star Wars Story   Rogue One: Star Wars Story - Stránka 3 Icon_minitimeSat Jan 21 2017, 14:25

Hmm, koukám, že jsem asi jeden z mála, komu se tohle líbilo o dost méně než ep. 7.
toto byl asi první film, kdy jsem chtěl z kina odejít během vrcholící závěrečné bitvy.
Návrat nahoru Goto down
Serafin
Osoba citlivá na Sílu
Osoba citlivá na Sílu
Serafin

Poeet p?íspivku : 14
Registration date : 02. 01. 17

PříspěvekPředmět: Re: Rogue One: Star Wars Story   Rogue One: Star Wars Story - Stránka 3 Icon_minitimeSun Jan 22 2017, 23:09

xavier: proc ?
Návrat nahoru Goto down
Xavier
Inkvizitor
Inkvizitor
Xavier

Poeet p?íspivku : 2500
Registration date : 26. 08. 08

PříspěvekPředmět: Re: Rogue One: Star Wars Story   Rogue One: Star Wars Story - Stránka 3 Icon_minitimeMon Jan 23 2017, 17:15

serafin:
Spoiler:
to, že byl onen štít v postatě ukraden ze Space Balls z planety Druidia (nebo jak sakra byly ty názvy) to by mi ani nevadilo Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Shred Naki
High Jedi General
High Jedi General
Shred Naki

Poeet p?íspivku : 922
Vyznamenání : Solus veman aka sa beroya
Registration date : 14. 04. 08

PříspěvekPředmět: Re: Rogue One: Star Wars Story   Rogue One: Star Wars Story - Stránka 3 Icon_minitimeTue Jan 24 2017, 16:29

Spoiler:
Nicméně musím přiznat, že má film alespoň hlubší myšlenku o tom, jak je důležitá vzájemná důvěra.
Návrat nahoru Goto down
Cody
Mandalorian Trooper
Cody

PříspěvekPředmět: Re: Rogue One: Star Wars Story   Rogue One: Star Wars Story - Stránka 3 Icon_minitimeSun Jan 29 2017, 21:04

Samozřejmě že to má chyby, je to disney co jinýho. Very Happy
ale, děláte jako kdyby v žádné jiné ep. nebyla hrubá chyba... ep. 1 vyřazení lodi federace malým klukem kterej se trefí náhodou protonovým torpedem do reaktoru kterej podle plánů tam ani neni. Po vyřazení se droidi deaktivují a samy začnou rozpadat... Sad
mohl bych pokračovat dále epizodama, až do šestky kde executor narazí jen tak do hvězdy smrti (se mu chtělo, asi z hecu Very Happy )
stále mi to přišlo lepší a logičtější jak ep.7. Wink
Návrat nahoru Goto down
Padme von Kell
Císařova ruka
Císařova ruka
Padme von Kell

PříspěvekPředmět: Re: Rogue One: Star Wars Story   Rogue One: Star Wars Story - Stránka 3 Icon_minitimeMon Jan 30 2017, 15:03

Mand:

A ja jsem nahodou rada, ze tam R2 a C3PO dali, i když jen v takovým malým momentu Very Happy To, že jsou v každý epizodě, je pro mě součást star wars stejně jako věta "I have a bad feeling about this" Razz

Ale teda ten slepej mnich mě tam taky dráždil...

Sithský lord
Sithský lord
Darth Soren

Poeet p?íspivku : 921
Vyznamenání : Poslední imoralista
Registration date : 29. 11. 12

PříspěvekPředmět: Re: Rogue One: Star Wars Story   Rogue One: Star Wars Story - Stránka 3 Icon_minitimeMon Jan 30 2017, 16:41

Jsem se silou a síla je se mnou! Laughing  
Jsem si pred shlednutim filmu rekl ze po Ep VII mne uz nic neprekvapi a tak k tomu pristupuji doted... slepej korejec? no problem, I don't give a f**k, jeho kamos, ktery pusobi jako jeho zivotnej partner (if you know what I mean) no budis... C3PO a R2D2? ale no taaak, bez nich by to prece nebylo SW. Jo tech chyb tam bylo nekolik, ale ne zas tolik aby jsem byl na*ranej jako pri Probouzejici se Sile. Boha jeho, jenom doufam ze ten Posledni Jedi nebude kopie Empire Strikes Back nebo mne regulerne *ebne
Návrat nahoru Goto down
Padme von Kell
Císařova ruka
Císařova ruka
Padme von Kell

PříspěvekPředmět: Re: Rogue One: Star Wars Story   Rogue One: Star Wars Story - Stránka 3 Icon_minitimeTue Jan 31 2017, 08:51

Zase na druhou stranu Imperium vraci uder je nej SW epizoda, takze by ten film nemohl byt spatnej rofl

Mandalorian Trooper
Cody

PříspěvekPředmět: Re: Rogue One: Star Wars Story   Rogue One: Star Wars Story - Stránka 3 Icon_minitimeTue Jan 31 2017, 21:29

Právě že naopak, je nej, tak když ho napodobí, tak už to musí bejt jedině parodie. Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Darth Soren
Sithský lord
Sithský lord
Darth Soren

Poeet p?íspivku : 921
Vyznamenání : Poslední imoralista
Registration date : 29. 11. 12

PříspěvekPředmět: Re: Rogue One: Star Wars Story   Rogue One: Star Wars Story - Stránka 3 Icon_minitimeWed Feb 01 2017, 13:43

Cody napsal:
Právě že naopak, je nej, tak když ho napodobí, tak už to musí bejt jedině parodie. Very Happy

presne tak, souhlas a dokonce bych si troufl rict hodne spatna parodie
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Rogue One: Star Wars Story   Rogue One: Star Wars Story - Stránka 3 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Rogue One: Star Wars Story
Strana 3 z 4Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» "INFO O" - Star Wars: X-Wing - Eskadra Rogue 1
» Star Wars: The Clone Wars - Republic Heroes
» Lego Star Wars An Average Death Star Day
» Lego Star Wars: The Clone Wars 2
» Lego Star Trek vs. Star Wars

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
OSW - O Star Wars Forum :: Filmy Star Wars :: Rogue One-