| Rogue One: Star Wars Story | |
|
+10Shred Naki Xavier Serafin William Aayla Secura Mandalorian Gralen Jaden Korr Hyger3 Knight 14 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: Rogue One: Star Wars Story Wed Dec 21 2016, 15:01 | |
| Ja ty hejty taky nechapu Hromada lidi v komentarich u znamyho na fb i psala, ze to v prvni chvili nepoznala, stejne jako ja Ad 3D - tak me se na nej kouka dobre a vetsinou ho dobre vidim i u filmu, ktery kvuli tomu hromada lidi hejtuje takze za me 3D ano Prvni SW ve 3D jsem videla skrytou hrozbu a byl to pro me neskutecnej zazitek videt konecne epizodu SW plasticky _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Rogue One: Star Wars Story Tue Dec 27 2016, 00:47 | |
| Do háje,ještě jsem to neviděl. A přitom to lidi chválí víc jak ep. 7. | |
|
| |
Gralen Sithský lord
Poeet p?íspivku : 7530 Age : 36 Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Rogue One: Star Wars Story Tue Dec 27 2016, 09:59 | |
| no len tú chválu musíš rozstriediť, na nových sledovačov, čo videli prví film Star Wars EP 7. a tých starých, čo majú prečítané aj knihy Non Cannon | |
|
| |
| Předmět: Re: Rogue One: Star Wars Story Tue Dec 27 2016, 11:37 | |
| Ja to videla vcera znovu, ve 3D Bavi me to proste nejak az od ty imperialni zakladny na Eadu Do ty doby jsem zas malem usla.. Btw ten Vasut mluvici Vadera je fakt strasnej Ale jinak celkove chvilema na me i dycha ta stara trilogie, podruhe to bylo mozna i lepsi nez poprve... Nicmene stary trilogii to proste nesaha ani po kotniky no Jo a ceskymu dabingu bych se priste vyhla uz, pac je fakt strasnej (nejen ten Vader ) _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Rogue One: Star Wars Story Wed Dec 28 2016, 21:18 | |
| SPOILEŘ ALEŘT- Spoiler:
mě se film líbil. A taky to, že všechny hlavní postavy zemřou. Jako jasně, kromě Mon Mothmy, Baila (ten zařve pár hodin na to) atd. Je to od star wars filmů nečekaný, i když v knížkách v jednom kuse někdo umírá -ale tady mi bylo jasný, že jyn s tím cápkem se z toho živý nedostanou, žádný takový to že doufám v záchranu na poslední chvíli, páč prostě vím, že umřou... No, tarkin mě dostal, nevím jesli ho hrál jinej herec nebo to byla počítačová animace, ale hodně mě zaujala Leia. Co vím tak jí hrála jiná herečka, nebyla to carrie (RIP) ani animace nebo tak něco.
A btw, jak se kurva z tý vybombardovaný planety dostali ty dva votrapové, co pár dní na to prudili Luka na Tatooinu v kantýně?
| |
|
| |
| Předmět: Re: Rogue One: Star Wars Story Thu Dec 29 2016, 16:10 | |
| Tarkin byl CGI, Leia na konci taky.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Rogue One: Star Wars Story Thu Dec 29 2016, 19:35 | |
| Tak jsem to konečně viděl. Chyběli mi tam úvodní vstupní titulky... to mi na SW film nesedí. Pár scén na začátku trochu pomalejších a pár scén trochu nelogických, ale jinak skvělé. Atmosféra starý trilogie jak píše Padme a nádherný zakončení. Ale byl jsem na dabovaný verzi... jediná postava co má příšernej dabing a zrovna Vader.... má skvělej vstup na scénu, ale dabingem naprosto zabitý a zkažený, v originálu bude určitě lepší... Celkovej dojem z filmu byl skvělej, oproti ep.7 je tohle naprosto luxusní. | |
|
| |
| Předmět: Re: Rogue One: Star Wars Story Thu Dec 29 2016, 20:28 | |
| Ty uvodni titulky mi taky vadi, ze tam nejsou no Jinak v originalu je Vader mluveny porad Jamesem Earlem Jonesem, takze tam to je ok _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
| Předmět: Re: Rogue One: Star Wars Story Thu Dec 29 2016, 20:39 | |
| Kámoš "fanda Vadera" taky povídal že dabingem ho zkazili, ale že originál je super. Asi na to půjdu ještě příští rok (začátkem ledna) jednou. | |
|
| |
Mandalorian Grand Moff
Poeet p?íspivku : 12786 Age : 38 Vyznamenání : Synek von Hau Registration date : 16. 05. 08
| Předmět: Re: Rogue One: Star Wars Story Fri Dec 30 2016, 21:08 | |
| Warning - sporak nebo spojler - ACHTUNG ACHTUNG, die Amerikanische spione....:
sem rozladen prej ze tam umiraji hlavni postavy, kde? han neumrel chewbacca neumrel leia neumrela vader neumrel C3PO ani R2D2 neumrel ctyri posledni se v tom filmu i objevi par postrehu: -kdyz se tam objevil hammerhead tak nejak jsem cekal ze na mustku bude stat Revan -C3PO a R2D2 tam byli stejne zbytecni jako rebelsky navodci ktery signalizoval za X-wingem a nebo ten rebel co stoji na tom stozaru, ktery kdyz mu reknou tak na prilitajici/odletavajici stroj miri antenkou, zbrani a neschvalenym priletum/odletum muze tak akorat zamavat a myslim si, ze jeho jedinou ulohou je fungovat jako lidska obet az se z dzungle vynori velky ptak, godzila, king kong a nebo duch exara kuna -nyni uz ve ctverce nedava smysl zvaneni vyslychanych dustojniku o lodi na diplomaticke misi -schovani jedne z korvet do trupu neni zas tak super napad, kdyz mate bojovych lodi tak malo ze musite do boje poslat nakladni lode -ten asijsky daredevil se jim moc nepovedl a zabiti jeho kolegy deathtrooperem? ktery zapomel ze ma v ruce granat a ne stafetovy kolik a rebel ze ma v ruce automat s dostrelem xxx metru a ne klacek taky nic moc -Red Guard u Vadera v "koupelne"? v E IV.3 z nej snad udelaji dart sukahosiky vadera -vesmirna bitva vypada pekne, ale 2 ISD si s nimi neporadi? atd co musim s potesenim kvitovat je absence Reneho avsak zaroven lituji ze na vrcholku veze nebyl misto reditele Kylo Ren, pripadne Darh Maul (jedno ktera polovina) kolem a kolem, furt lepsi nez Twilight a SW7:FA (klidne i dohromady)
_________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
|
| |
William Kiffar Jedi
Poeet p?íspivku : 1524 Age : 37 Registration date : 04. 07. 08
| Předmět: Re: Rogue One: Star Wars Story Sat Dec 31 2016, 16:47 | |
| Je ti pres 30, uz nejsi cilova skupina, no. _________________
| |
|
| |
Serafin Osoba citlivá na Sílu
Poeet p?íspivku : 14 Registration date : 02. 01. 17
| Předmět: Re: Rogue One: Star Wars Story Mon Jan 02 2017, 23:01 | |
| Je to super film. Je fakt ze se to nekterym lidem nelibilo. Duvod proc se mi to libilo byl to nej star wars bez Jedi. Krasne to doplnilo chybejici misto mezi 3 a 4 EP. Ta posledni scena s Darth vaderem to bylo natoceno jak nejakej horror. Poprve jsem citil ten jeho hnev naplno zatim nikdy predtim to nebylo videt tak jasne! A ti co mysli ze Star Wars svet je jen o Jedi tak maji asi problem | |
|
| |
Aayla Secura Sith
Poeet p?íspivku : 234 Age : 26 Vyznamenání : Rytíř Jedi/Generál Registration date : 23. 11. 13
| |
| |
William Kiffar Jedi
Poeet p?íspivku : 1524 Age : 37 Registration date : 04. 07. 08
| Předmět: Re: Rogue One: Star Wars Story Wed Jan 11 2017, 15:44 | |
| Ten podpis prosim malicko zmensit. Malicko vic. :-D _________________
| |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
| Předmět: Re: Rogue One: Star Wars Story Wed Jan 11 2017, 21:22 | |
| Zajímavej spoiler Mande. Dá se s tím i nějak souhlasit, ale zasmál jsem se. Stejně je to podle mě dobrej film, na to že to nenatáčel Disney. | |
|
| |
Xavier Inkvizitor
Poeet p?íspivku : 2500 Registration date : 26. 08. 08
| Předmět: Re: Rogue One: Star Wars Story Sat Jan 21 2017, 14:25 | |
| Hmm, koukám, že jsem asi jeden z mála, komu se tohle líbilo o dost méně než ep. 7. toto byl asi první film, kdy jsem chtěl z kina odejít během vrcholící závěrečné bitvy. | |
|
| |
Serafin Osoba citlivá na Sílu
Poeet p?íspivku : 14 Registration date : 02. 01. 17
| Předmět: Re: Rogue One: Star Wars Story Sun Jan 22 2017, 23:09 | |
| | |
|
| |
Xavier Inkvizitor
Poeet p?íspivku : 2500 Registration date : 26. 08. 08
| Předmět: Re: Rogue One: Star Wars Story Mon Jan 23 2017, 17:15 | |
| serafin: - Spoiler:
Tak kupříkladu 2 ISD (jedno pravda půl bitvy vypnuté, za celou bitvu prakticky nic nesetřelí, jediné poškození či zničení lodi jsou připisována stíhačům, které taky vzlétli spíše od štítu, než z ISD, nicméně když Vaderovo ISD přiletí tak postřílí prakticky celou flotilu během 15 vteřin. Dále: heamerhed narazí přídí (tedy můstkem, kterému se zázračně nic nestane do ISD z boku a tlačí, načež se jak dlouho nic neděje a pak najednou ten heamerhead rozhýbe těch skoro 70 milónů tun tak rychle že vedle stojící ISD rozřízne vejpůl (kdyby to bylo na zeni, či aspoň v atmosféře, kde by působili třecí a jiné síly proti tý korvetě, tak bych pochopil, že se nějakou dobu nic neděje a pak se to "utrhne", ale zde nebyl ani odpor motorů ISD, páč byly vyřazeny. No a pak onen rádobyJedi/šaolinský mnich a jeho kamarád( co z těžké a evidentně tedy ne extra přesné a(dle nutnosti často natahovat/nabíjet/jánevimco těsně před smrtí) rychlé zbraně dokáže zastřelit skupinku stormíků rychlostí a přesností s níž by i několikačlená popravčí četa měla sakra co dělat), ti dva mne poněkud dráždili po celou dobu, ale v bitvě to ti dva dotáhli na vrchol a v závěru fakt že ona velitelská loď měla po celou dobu Tantive IV v hangáru a Vader ji viděl odlétat tomu dodalo jen takovou třešničku na dortu
to, že byl onen štít v postatě ukraden ze Space Balls z planety Druidia (nebo jak sakra byly ty názvy) to by mi ani nevadilo | |
|
| |
Shred Naki High Jedi General
Poeet p?íspivku : 922 Age : 39 Vyznamenání : Solus veman aka sa beroya Registration date : 14. 04. 08
| Předmět: Re: Rogue One: Star Wars Story Tue Jan 24 2017, 16:29 | |
| - Spoiler:
To odtlačení ISD mi taky přišlo divný. A potom, když destruktor naráží do brány štítu, tak buď mi tam chybí spousta trosek nebo půlka destruktoru. ISD "zajíždí" až do poloviny do konstrukce, ve které záhadně mizí. Navíc při útěku z vězení najdete svoje zbraně hned za dveřmi, abyste je náhodou nemuseli hledat nebo se spokojit s náhradou. A slavná a neohrožená Povstalecká aliance se málem rozpustí, když se doslechne, že Impérium má možná nějakou superzbraň.
Nicméně musím přiznat, že má film alespoň hlubší myšlenku o tom, jak je důležitá vzájemná důvěra. | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
| Předmět: Re: Rogue One: Star Wars Story Sun Jan 29 2017, 21:04 | |
| Samozřejmě že to má chyby, je to disney co jinýho. ale, děláte jako kdyby v žádné jiné ep. nebyla hrubá chyba... ep. 1 vyřazení lodi federace malým klukem kterej se trefí náhodou protonovým torpedem do reaktoru kterej podle plánů tam ani neni. Po vyřazení se droidi deaktivují a samy začnou rozpadat... mohl bych pokračovat dále epizodama, až do šestky kde executor narazí jen tak do hvězdy smrti (se mu chtělo, asi z hecu ) stále mi to přišlo lepší a logičtější jak ep.7. | |
|
| |
| Předmět: Re: Rogue One: Star Wars Story Mon Jan 30 2017, 15:03 | |
| Mand: A ja jsem nahodou rada, ze tam R2 a C3PO dali, i když jen v takovým malým momentu To, že jsou v každý epizodě, je pro mě součást star wars stejně jako věta "I have a bad feeling about this" Ale teda ten slepej mnich mě tam taky dráždil... _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Darth Soren Sithský lord
Poeet p?íspivku : 921 Age : 31 Vyznamenání : Poslední imoralista Registration date : 29. 11. 12
| Předmět: Re: Rogue One: Star Wars Story Mon Jan 30 2017, 16:41 | |
| Jsem se silou a síla je se mnou! Jsem si pred shlednutim filmu rekl ze po Ep VII mne uz nic neprekvapi a tak k tomu pristupuji doted... slepej korejec? no problem, I don't give a f**k, jeho kamos, ktery pusobi jako jeho zivotnej partner (if you know what I mean) no budis... C3PO a R2D2? ale no taaak, bez nich by to prece nebylo SW. Jo tech chyb tam bylo nekolik, ale ne zas tolik aby jsem byl na*ranej jako pri Probouzejici se Sile. Boha jeho, jenom doufam ze ten Posledni Jedi nebude kopie Empire Strikes Back nebo mne regulerne *ebne | |
|
| |
| Předmět: Re: Rogue One: Star Wars Story Tue Jan 31 2017, 08:51 | |
| Zase na druhou stranu Imperium vraci uder je nej SW epizoda, takze by ten film nemohl byt spatnej _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
| Předmět: Re: Rogue One: Star Wars Story Tue Jan 31 2017, 21:29 | |
| Právě že naopak, je nej, tak když ho napodobí, tak už to musí bejt jedině parodie. | |
|
| |
Darth Soren Sithský lord
Poeet p?íspivku : 921 Age : 31 Vyznamenání : Poslední imoralista Registration date : 29. 11. 12
| Předmět: Re: Rogue One: Star Wars Story Wed Feb 01 2017, 13:43 | |
| - Cody napsal:
- Právě že naopak, je nej, tak když ho napodobí, tak už to musí bejt jedině parodie.
presne tak, souhlas a dokonce bych si troufl rict hodne spatna parodie | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Rogue One: Star Wars Story | |
| |
|
| |
| Rogue One: Star Wars Story | |
|