| pomoc v KotORu | |
|
+38Lance Stone badger Elinor Yall Vikinger Tod Dumby_2 Syntax LeiaSkywalker joemandel Darth Gryat Tom danko111 Darth_Radim J.T.Bansbi Jaldithas elinor Freedom Nadd Derk Yall Ultimate Mandalorian Cody lord mikerrus Xavier An-Drew Deer Darth Eternal Hatred Riven Fall Wrait Padme von Kell Shred Naki Lukin013 jursky Clon ScorpiO Tik & Tok Horox Potan von Kell Aksel vooj-tae 42 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
lord mikerrus Temný Jedi
Poeet p?íspivku : 419 Age : 30 Vyznamenání : Odvaha :žít se svojí rodinou Registration date : 02. 11. 08
| Předmět: Re: pomoc v KotORu Fri Aug 07 2009, 11:44 | |
| LOL vzdyt ti mandaloriani jsou low ... jsem hodil blesky a pak jsem je rozsekal mecem nic vic .... vis ze ty postavy dostavaji lvly ? | |
|
| |
Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: pomoc v KotORu Fri Sep 04 2009, 18:12 | |
| prosim vás.. jak mám porazit Malaka? on mě při souboji zabije během 2 vteřin... | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: pomoc v KotORu Fri Sep 04 2009, 19:10 | |
| Já jsem vždycky když mi ubral dost hp běhal kolem celýho můstku a léčil se, on mě nedohnal a byl až zamnou. S full hp jsem zaútočil a pak zas běhal. Atd. až do konce. | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: pomoc v KotORu Fri Sep 04 2009, 19:13 | |
| tak to zkusím. Mě vadí ty blesky, co pouští, nestačím si ani píchnout lékárničku a už jsemmrtvá. Takže pokud se před blesky dá utéct, jde to. on mě právě zbleskuje, sekne, zbleskuje a já padnu. díky za radu, uvidím... | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: pomoc v KotORu Fri Sep 04 2009, 19:15 | |
| Jo a já lékárničky neměl, měl jsem jen sílu, ta se taky doplňuje při běhu a blesky mi ani moc nedával. | |
|
| |
Mandalorian Grand Moff
Poeet p?íspivku : 12786 Age : 38 Vyznamenání : Synek von Hau Registration date : 16. 05. 08
| Předmět: Re: pomoc v KotORu Fri Sep 04 2009, 20:47 | |
| pomaha taky pokladani min _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
| Předmět: Re: pomoc v KotORu Fri Sep 04 2009, 20:54 | |
| To jsem nezkoušel, ale mohlo by to fungovat. | |
|
| |
Mandalorian Grand Moff
Poeet p?íspivku : 12786 Age : 38 Vyznamenání : Synek von Hau Registration date : 16. 05. 08
| Předmět: Re: pomoc v KotORu Fri Sep 04 2009, 21:14 | |
| staci se drzet od jeho cepele, zlikvidovat ty uveznene jedie, ziskavat naskok polozit minu, pokud mozno smrtici a podobne zde se fakt hodi sila rychlost _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
| Předmět: Re: pomoc v KotORu Fri Sep 04 2009, 21:17 | |
| No já tam běhal kolem dokola celýho můstku, zlikvidoval ty jedi a pak heal - souboj - utek + heal - souboj - utek + h..... atd. Ze začátku jsem na něj nabíhal jak kkt pak mi došlo že to jde takhle. | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
Poeet p?íspivku : 5624 Age : 28 Registration date : 16. 07. 09
| |
| |
Derk Yall Grand Moff
Poeet p?íspivku : 11775 Age : 32 Registration date : 03. 02. 08
| Předmět: Re: pomoc v KotORu Fri Sep 04 2009, 23:11 | |
| Tak ono asi také záleží jak si člověk rozvrhnul atributy postavi, že? Pokud to strkal nějak do střlby a tak místo šermu, tak se neni co divit, no. | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
Poeet p?íspivku : 5624 Age : 28 Registration date : 16. 07. 09
| Předmět: Re: pomoc v KotORu Fri Sep 04 2009, 23:14 | |
| no nebo tak. já jsem to vždycky nějak správně rozvrhl, takže jsem ho vždycky dostal. naví je dobrý si dávat bodíky třeba do strength nebo do constitution... to vám v hodně věcech pomůže. ale hlavně záleží, jakou si zvolíš počáteční specializaci a pozdější specializaci... nejvíce se mě osvědčila kombinace scout-consular... s tím sjem dal každého během chvilky, jak s mečem, tak i s force powers... a nejduležitější je, za jaou stranu to hraješ. jestli za LS, nebo za DS. | |
|
| |
| Předmět: Re: pomoc v KotORu Sat Sep 05 2009, 00:39 | |
| | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
| Předmět: Re: pomoc v KotORu Sat Sep 05 2009, 00:46 | |
| rychlo uložení, prostě místo aby jsi dlouze ukládala klasicky přes menu, tak rychlouložíš a když tě zabijou tak to rychlonačteš, má to výhodu v rychlejším ukládání, ale pozice kterou si uložila rychlouložením, se okamžitě přepíše jakmile to zmáčkneš znova, na to si musíš dávat pozor. | |
|
| |
| Předmět: Re: pomoc v KotORu Sat Sep 05 2009, 00:50 | |
| jo to vím... ale jak se to ukládá? já to vždy dělám přes menu... | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
| Předmět: Re: pomoc v KotORu Sat Sep 05 2009, 00:51 | |
| Kotora jsem dlouho nechrál, ale myslím, že se ukládá přes F5 a načítá F6, ale může to taky být F4 a načítání F5 | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
| Předmět: Re: pomoc v KotORu Sat Sep 05 2009, 11:31 | |
| Nebo ukládání F5 a načítání F9. Těch kombinací je, je to napsaný v nastavení klávesnice, v menu hry. | |
|
| |
Shred Naki High Jedi General
Poeet p?íspivku : 922 Age : 39 Vyznamenání : Solus veman aka sa beroya Registration date : 14. 04. 08
| Předmět: Re: pomoc v KotORu Sat Sep 05 2009, 11:58 | |
| S lékárničkama zkus ten trik přes inventář. Psal jsem to k začátku. Jdou takhle brát i stimulanty a štíty.
Při souboji s Malakem se nejdřív zaměř na uvězněné Jedie. Pak už nemá Malak šanci.
Se stíhačkama ti trochu může pomoct radar. Vidíš z jakého směru nalítávaj.
Jinak jsem to dohrál bez cheatů, na LS, nejvyšší obtížnost a bez útočných sil | |
|
| |
Freedom Nadd Mistr Jedi
Poeet p?íspivku : 183 Registration date : 26. 05. 09
| Předmět: Re: pomoc v KotORu Sat Sep 05 2009, 15:30 | |
| Já jsem prakticky celou hru dohrál bez sebemenších problémů..... | |
|
| |
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: pomoc v KotORu Mon Sep 07 2009, 10:35 | |
| tak ono vazne zalezi na tom, do ceho clovek strka ty bodiky.. ja sem to taky dohrala bez problemu, ani sem nepouzivala lekarnicky nebo stimulanty, vystacila sem si se Silou.. jinak moje taktika stejna jak Codyho.. jinak jak se uklada quick savem se da zjistit v prirazeni klaves v nastaveni hry myslim..ale je to tusim F4 save a F5 nacteni.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Mandalorian Grand Moff
| Předmět: Re: pomoc v KotORu Mon Sep 07 2009, 10:43 | |
| tak je to RPG a RPG, kde by nezalezo kam strkas ty bodiky by bylo pekne blbe RPG, zda li se to vubec dalo oznacit za klasicke RPG _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
|
| |
elinor Imperial knight
Poeet p?íspivku : 475 Age : 37 Vyznamenání : pobočník admirála Karatha Registration date : 29. 10. 08
| Předmět: Re: pomoc v KotORu Mon Sep 14 2009, 09:33 | |
| Tak začínám hrát KOTORy, včera jsem skončila poté, co jsem narazila na Cartha, ten měl poznámky o tom, že musíme zdrhat jako jediní přeživší z té lodi - a dál se to nenačetlo a spadl notebook. Jinak to vypadá na nejlepší hru, co jsem kdy hrála. | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
| Předmět: Re: pomoc v KotORu Mon Sep 14 2009, 10:07 | |
| No mě to padá každou chvíly, asi na to mam moc výkonej komp. Jinak je to fakt super hra, už jsem to jednou dohrál a teď to hraju znova. | |
|
| |
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: pomoc v KotORu Mon Sep 14 2009, 10:45 | |
| mno, pokud to hodne pada, doporucuju casto ukladat...ale je zajimavy, ze me to ze zacatku padalo taky hrozne casto, a pak, na stejnym pocitaci to prestalo uplne.. taky se zas chystam si to zahrat, ale nemuzu se dokopat.. jinak pro me to je naprosto nejlepsi hra, co jsem kdy hrala _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
elinor Imperial knight
Poeet p?íspivku : 475 Age : 37 Vyznamenání : pobočník admirála Karatha Registration date : 29. 10. 08
| Předmět: Re: pomoc v KotORu Mon Sep 14 2009, 10:47 | |
| Pořád je tu taky možnost, že to padlo nadšením z Cartha. (nevím, jak to bude dál, resp. leccos jsem slyšela od vás ostatních, ale v tom, co jsem zatím odehrála, je Carth prostě... dokonalej. A strašně sympatický k tomu. ) | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: pomoc v KotORu | |
| |
|
| |
| pomoc v KotORu | |
|