| Návrhy na zlepšení | |
|
+39Inkvizitor joemandel Elinor Yall Gralen Jakkob Killer Padme von Kell Jaldithas Xavier elinor Lance Stone Darth Kal Darth Anyt Darth Eternal Hatred Wrait Knight Checkman revan Dave Fox Ruplikon William Darth Gryat Undertaker Mandalorian Stopa Darth_Coconut kapitán Kirk Darth Assmondeus atat darth t-error Sagartn RomanArts LaMpA Delta-38 Johny Derk Yall Shaf Cody vooj-tae Potan von Kell 43 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
roman 22 Padawan
Poeet p?íspivku : 90 Age : 25 Registration date : 02. 06. 11
| Předmět: Re: Návrhy na zlepšení Sun Jul 17 2011, 21:02 | |
| Prosím tě o to na kolenouch (Na židli od počítače) udělej ty hodnosti. | |
|
| |
ScorpiO Dark Lord of the Sith
Poeet p?íspivku : 4650 Age : 37 Registration date : 07. 02. 08
| Předmět: Re: Návrhy na zlepšení Sun Jul 17 2011, 21:23 | |
| A co tak udelat moznost dat kazdemu volnost a po dosazeni urciteho poctu prispevku si vzit "Whatever rank, or name he wants" ? preci jen, dyz ce nekdo byt treba " Magna Guard, at je magna guard, Dyz ce nekdo byt Bounty Hunter, at je, Dyz ce nekdo byt "vykastrovany Ewok" at je, proste predpokladam ze napsat do kolonky hodnost cokoliv by nemel byt takovy problem ne? | |
|
| |
Lance Stone Sniper
Poeet p?íspivku : 9058 Age : 332 Vyznamenání : F.R.E.A.K. Registration date : 16. 06. 08
| Předmět: Re: Návrhy na zlepšení Sun Jul 17 2011, 21:27 | |
| Vyrat ano, ale s tím napsáním bych brzdil. Pak by naše speciální hodnosti ztratili význam a někdo by si tam taky určitě napsal Grand Moff či něco podobného. _________________ "God, it's so hard to be a smartass nowadays." Dr. Neil Watts (To the Moon) | |
|
| |
Gralen Sithský lord
Poeet p?íspivku : 7530 Age : 36 Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Návrhy na zlepšení Sun Jul 17 2011, 21:28 | |
| no nemal, ale treba zaručene zablokovať možnosti volného pridávania vedúcich hodností. Tak isto ako u vedúcich aj hodnosti Spamer, Super Ewok a poodbné | |
|
| |
| Předmět: Re: Návrhy na zlepšení Sun Jul 17 2011, 21:32 | |
| tak ja nerikam, ze by si je mel pridavat ten a onen uzivatell, proste, typek ce hodnost "Bountyhunter king" tak napise adminovi. Cus cu tuto hodnost dej mi ji pls. a admin mu ji da a popreje hezky vecer. Samozrejme. pokud by to psal nekdo jako mandorian elite, admin mu asi nic kladneho neodpovi. Nicmene si myslim, ze kazdy by mel mit pravo, mit tam v hodnosti co uzna za vhodne. (ja sem taky cel aybch tam mel DLotS a tak sem napsal Potanovi, dal mi cerveny mecik a hle, sem spokojeny hajzlik) | |
|
| |
Lance Stone Sniper
Poeet p?íspivku : 9058 Age : 332 Vyznamenání : F.R.E.A.K. Registration date : 16. 06. 08
| Předmět: Re: Návrhy na zlepšení Sun Jul 17 2011, 21:33 | |
| Ty vole víš jak dlouho jsem psal PM než jsem z Derka s Potan vymlátil Snipera? _________________ "God, it's so hard to be a smartass nowadays." Dr. Neil Watts (To the Moon) | |
|
| |
| Předmět: Re: Návrhy na zlepšení Sun Jul 17 2011, 21:34 | |
| netusim, ja proste jeden vecer si rek ze modry mec je k hovnu a titul Sith lord taky, tak sem napsal Potanovi a o par min podeji sem byl spokojenej jak zelva. | |
|
| |
roman 22 Padawan
| Předmět: Re: Návrhy na zlepšení Sun Jul 17 2011, 21:35 | |
| Jdu mu zkusit napsat ale co když k tomu nebude mýt obrázek? | |
|
| |
Lance Stone Sniper
| Předmět: Re: Návrhy na zlepšení Sun Jul 17 2011, 21:36 | |
| Tak to já na tom makal několik týdnů a sám jsem si urobil i tu pušku.
Romam: Njn toť otázka... _________________ "God, it's so hard to be a smartass nowadays." Dr. Neil Watts (To the Moon) | |
|
| |
| Předmět: Re: Návrhy na zlepšení Sun Jul 17 2011, 21:37 | |
| ehm, obrazek? k hodnostem je nejaky obrazek? no to je pro me naprosto nova informace
a jo ty asi myslis, misto toho meciku jako ma Lance tu pusku | |
|
| |
roman 22 Padawan
| Předmět: Re: Návrhy na zlepšení Sun Jul 17 2011, 21:38 | |
| Jo myslim. Mam mu zkusit napsat?
Naposledy upravil roman 22 dne Sun Jul 17 2011, 21:41, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Gralen Sithský lord
| Předmět: Re: Návrhy na zlepšení Sun Jul 17 2011, 21:41 | |
| no Droidí bláster, alebo hlava Droida. to by možno šlo | |
|
| |
| Předmět: Re: Návrhy na zlepšení Sun Jul 17 2011, 21:41 | |
| tak to pochybuju, ze by se nekomu celo s tim drbat, to by sis musel asi udelat sam bo on ten meck funguje v zavislosti na poctu tvojich postu, (cim vice postu, tim vetsi cepel) | |
|
| |
roman 22 Padawan
| Předmět: Re: Návrhy na zlepšení Sun Jul 17 2011, 21:42 | |
| A jde si to přes nějakej program udělat?
Naposledy upravil roman 22 dne Mon Jul 18 2011, 12:29, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: Návrhy na zlepšení Sun Jul 17 2011, 21:46 | |
| Ja to reknu asi takhle.. Specialni hodnost je za odmenu, za to, ze tu clovek da neco zajimaveho (jako DEH svuj komiks o Itchy), nebo ze prispiva na web, popr. je tu dlouho a tuhle komunitu svymi prispevky nejak obohacuje.. Jak rekl Lance, pak ty nase spesl hodnosti ztrati smysl, pokud si o ne bude moci napsat kazdej novacek.. A myslim ze zebricku hodnosti je tu dost, nac delat jeste droidy? A pochybuju, ze by se nekomu chtelo stvat s obrazkama.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Návrhy na zlepšení Sun Jul 17 2011, 21:50 | |
| Takhle, uživatel s 58 postama nemá nárok na speciální hodnost... Ti kteří je mají, je dostali AŽ po překročení "maximální hodnosti" a to bud za odměnu a nebo "dlouhou službu" Dit, kdo tu má speciální hodnost? Napadají mě z hlavy snad Scorpio, deh, lance, já, paw, derk, will, syntax a to je asi všechno? _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
| Předmět: Re: Návrhy na zlepšení Sun Jul 17 2011, 21:52 | |
| A to je fakt nejak dulezite ty "spešl hodnosti" ? ja nevim jak jini, ale osobně to unika memu zajmu, např co ma DEH za hodnost netušim, a že Lance nema v obrazku meč, ale pušku, jsem si všim až teď, když to napsal. Podle me pokud de o hodnosti tak o nic nejde. ale oki doky, a co treba udelat neco takoveho, ze když tady Roman 22 ce nejakou droidi hodnost, tak by musel za odmenu napsat treba clanek o necem co by se dalo pozit na web, a za odmenu by tu hodnost dostal?
Don´t get me wrong, proste prijde mi dětinske nevyhovet nekomu v takove banalite, jako je malej textik pod nickem. toto vse | |
|
| |
| Předmět: Re: Návrhy na zlepšení Sun Jul 17 2011, 21:58 | |
| Scorpio, je to takhle, je to hodnost... kdyz prijdes do armady nebo k policii, taky z tebe asi hnedka neudelaji generala ne? Jinak pokud by si udelal nejaky obrazky k tem hodnostem sam, tak by se treba dal vytvorit zvlastni zebricek "droidi" Ale osobne si myslim, ze by o ty hodnosti nebyl takovy zajem, takze mi to prijde zbytecny.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Gralen Sithský lord
| Předmět: Re: Návrhy na zlepšení Sun Jul 17 2011, 22:01 | |
| to je pravda, iba keby si niečo výnimočné urobyl. ale dá sa tímto spôsobom myslieť pohyb oboma smermi. Hore aj dole v rebríčku | |
|
| |
| Předmět: Re: Návrhy na zlepšení Mon Jul 18 2011, 20:16 | |
| Vite co? tak sem nad tim premyslel a davam Vam za pravdu, Ja to totis bral podle sebe a pak mi doslo, ze to vlastne neni nejlepsi priklad, bo ja vlastne nikdy normalni hodnost nemel. Nejprve sem byl VIP a pak rovnou DLotS takze opravdu asi nebudu nejlepsi priklad.
Muj osobni navrh: at ma zatim standartni hodnost, ale pokud treba napise nejaky povedeny clanek, at to dostane za odmenu, (pokud ovsem ten clanek bude za neco stat a bude se dat pouzit) | |
|
| |
| Předmět: Re: Návrhy na zlepšení Mon Jul 18 2011, 21:29 | |
| Jo, nebo at se zapoji na delsi dobu, kdyz bude prispivat, ozivi temata, ktery staly clenove maj davno probrany skrz naskrz, tak proc ne.. Proste davat mu ji hned, to si o vlastni hodnost za chvili napise kazdej, kdo se sem zaregistruje a neudela ani jeden post.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Návrhy na zlepšení Thu Jan 12 2012, 21:27 | |
| nevím, kam s tím, tak píšu sem, třeba i někdo jiný má podobný problém... pokaždé, když něco napíšu do smetiště a někdo odpoví, tak mi hnedka přijde mail s tím že Tento email jste obdržel(a) jelikož sledujete téma... ale já si to sledování neaktivovala. nicméně je tam odkaz na zrušení sledování. Fajn, kliknu na odkaz, přesměruje mě to na forum s tím, že sledování zušeno. Pak tam zase někdo další napíše, a hnedka mám v mailu, že Tento email jste obdržel(a) jelikož sledujete téma... i když si dám zase zrušit, beztak semi to stává znovu. | |
|
| |
Gralen Sithský lord
| Předmět: Re: Návrhy na zlepšení Thu Jan 12 2012, 21:45 | |
| tak s týmto ti zaručene nepomôžem. možno Derk, alebo Potan, aj keď myslím že by to mal z našej stálej komunity ešte niekto iný vyriešiť. | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
Poeet p?íspivku : 11775 Age : 32 Registration date : 03. 02. 08
| Předmět: Re: Návrhy na zlepšení Thu Jan 12 2012, 21:46 | |
| V nastavení máš zaškrtlý: Vždy mě upozornit na odpovědi. - citace :
- Allow newsletters : Ano
Skrýt vaší přítomnost ve fóru : Ne Vždy mně upozornit na odpovědi : Ano Upozornit na příchod nové soukromé zprávy : Ano Otevřít nové okno při příchodu nové soukromé zprávy : Ano Display a notification when new replies are written : Ano Vždy připojit můj podpis : Ano Pak ještě když dáš klasicky" Nastavení -> Topic being watched " tak tam zakřizkuješ témata a dáš "Stop watching selected topic" | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
Poeet p?íspivku : 11775 Age : 32 Registration date : 03. 02. 08
| Předmět: Re: Návrhy na zlepšení Sun Jan 15 2012, 23:58 | |
| V průběhu týdne budou nahazovány ikony témat. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Návrhy na zlepšení | |
| |
|