| Návrhy na zlepšení | |
|
+39Inkvizitor joemandel Elinor Yall Gralen Jakkob Killer Padme von Kell Jaldithas Xavier elinor Lance Stone Darth Kal Darth Anyt Darth Eternal Hatred Wrait Knight Checkman revan Dave Fox Ruplikon William Darth Gryat Undertaker Mandalorian Stopa Darth_Coconut kapitán Kirk Darth Assmondeus atat darth t-error Sagartn RomanArts LaMpA Delta-38 Johny Derk Yall Shaf Cody vooj-tae Potan von Kell 43 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Derk Yall Grand Moff
Poeet p?íspivku : 11775 Age : 32 Registration date : 03. 02. 08
| Předmět: Re: Návrhy na zlepšení Fri Oct 12 2012, 22:59 | |
| Probíhá restrukturalizace filmové sekce OSW fora - může to vést k několika komplikacím během procesu. Za to se omlouváme.
Redakce OSW. | |
|
| |
William Kiffar Jedi
Poeet p?íspivku : 1524 Age : 37 Registration date : 04. 07. 08
| Předmět: Re: Návrhy na zlepšení Fri Oct 19 2012, 14:39 | |
| Cenním si grafiků, jež se pustili do doplňování ikon témat, ale prosím o barvocit. Není možné, aby svétlé písmo bylo na světlém pozadí (Vaše tvorba) nebo tmavé na tmévém (Postavy). V případě technologií by to zase chtělo trošku ubrat jasnosti písma, příliš vystupuje a nedává vyniknout kvalitnímu obrázku.
Jednoznačně chválím tvůrce ikon Frakce a Univerza. Skutečně dobrá práce.
PS: vyvarujte se prosím opakování obrázků - Obi-Wan (Epizoda III + Postavy) _________________
| |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
| Předmět: Re: Návrhy na zlepšení Fri Oct 19 2012, 14:58 | |
| Grafik je tady bohužel jen jeden - to jest já (až na filmové ikony, ty jsem nedělal). Díky za postřehy ohledně barev, něco s tím udělám. Problémem je, že některé ikony jsou ještě z dob, kdy jsem neměl tolik zkušeností jako teď a bude potřeba je nahradit. Zrovna ikona témat postav a technologie plánuji v blízké době vyměnit. Rozpracované ikona pro odkazy: EDIT: Poupravená verze: | |
|
| |
William Kiffar Jedi
| Předmět: Re: Návrhy na zlepšení Fri Oct 19 2012, 15:17 | |
| V cem pracujes? Podle Univerzia bych to tipl na photoshop, corel by to sice zvladl také, ale byla by to sakra makačka. No, filmovy jsem dělal před sto lety já, to jsem začínal. Pokud s grafikou začínáš (nebo jsi už pokročily), mužu ti dat par menších rad: 1) Vytvoř si jeden vzor o určité velikosti (px) a barevné hloubce hloubce a z toho vždy vycházej, pak se ti nestane, že každý obrázek bude jinak velký. 2) Někam si napiš velikost a styl použitého písma, ať není na každé ikoně jiné. 3) Korespondující barevnost se nejlépe odhaduje v extrémních podmínkách, např. ve tmě, nikdy by něměl jeden objekt přebíjet druhý. 4) Prohlížeče mají tendenci vykreslovat obrázky v jiné barevné sytosti, než je tomu u grafických programů - extrémně je to znát u JPG, což tě ale u png trapit nemusí. Stejně je třeba na to brát ohled a zkoušet to. Edit: Super. Poupravená verze je lepší. _________________
| |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
| Předmět: Re: Návrhy na zlepšení Fri Oct 19 2012, 15:25 | |
| 1) Tak co se týče ikon, tak všechny jsou dělaný v standartním rozměru, kterej jsem kdysi udělal já Tj. výška 99px s šířkou 290px, s tím, že ta šířka se dá upravovat dle toho jak je potřeba. 2) Jo, písmo budu muset standartizovat. 3) Na tohle se taky zaměřím. A jnak vlastně pracuju v Gimpu. Všechny ty hvězdy co jsem dělal v univerzu jsou vlastně tečky co jsem naklikal myší v různých vrstvách, kterým jsem dal různá nastavení průhledností. Jo, je to strašná makačka Jinak díky | |
|
| |
William Kiffar Jedi
| Předmět: Re: Návrhy na zlepšení Fri Oct 19 2012, 15:29 | |
| Jaj, tak to klobou dolu. Asi bych z toho vyrostl, než bych něco v gecku vytvořil. U té jedničky jsem naražel na odlišnost Diskuze, která dost vyčnívá. _________________
| |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
| Předmět: Re: Návrhy na zlepšení Fri Oct 19 2012, 15:35 | |
| Aha, to je jeden z mála problémů Gimpu, když tam provádím některé akce s obrázky, tak to občas rozhodí ten formát a přidá to pixely do všech stran. Většinou to je jen dole a nalevo kde to lehce oříznu, ale když je přidá nahoru tam si toho většinou nevšimnu. EDIT: I když u té diskuze to má standartní výšku 99px, jen je to širší do strany, aby se tam vešla postava. EDIT2: Jak se ti zdá tohle? BTW: Co zkrouhnout subfora: Testy Soutěže do jednoho a subforum by neslo název Soutěže, a to by se případně hodilo pod diskuze? | |
|
| |
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: Návrhy na zlepšení Sat Oct 20 2012, 23:32 | |
| Pekna ikonka Jinak souteze bych asi pod diskuzi nedavala, ale se sloucenim nejak problem nemam Jinak souhlasim, ze by chtelo sjednotit nejak pismo nazvu tech sekci _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
| Předmět: Re: Návrhy na zlepšení Thu Oct 25 2012, 07:46 | |
| Omlouvám se, že chvíli potrvá než sem umístím další ikony, ale dělám nějakou grafiku pro Johnaka kterou musím stiihnout do neděle.
Každopádně, tady je návrh přeuspořádání:
Star Wars Hry -> Znalostní a poznávací soutěže (přemístěné subforum "Soutěže") -> Znalostní testy (Testy) ------------------> Kotory ------------------> Jedi knight ------------------> atd. atd. | |
|
| |
| Předmět: Re: Návrhy na zlepšení Thu Oct 25 2012, 08:36 | |
| pockej to chces dat souteze pod hry? to bych zase nedelala... _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
| Předmět: Re: Návrhy na zlepšení Thu Oct 25 2012, 08:48 | |
| Tak každopádně bych dal testy pod soutěže. | |
|
| |
| Předmět: Re: Návrhy na zlepšení Thu Oct 25 2012, 23:09 | |
| jo, to mi prijde v pohode.. ale davat to pak jeste pod hry mi prijde nejak kontraproduktivni, tim bys celou tu sekci dle me utopil.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
William Kiffar Jedi
| Předmět: Re: Návrhy na zlepšení Sun Oct 27 2013, 08:28 | |
| Vymyslete sakra něco na poslední ikonku "Testy". Ja už se o to pokouším strašně dlouho a pořád mi to nejde. Carida: Baron Fel, planeta, TIE interceptor a????? Carida: Kyp, Akademie, Sun crusher a???? -> obrazek akademie (pouzitelny) neexistuje :/ Carida: Daala, Tarkin a ??? varianta 2: Místo Caridy dát Jedi Academy: Tionne, Anakin + Tahiri a Great teple (neni pouzitelný obrázek) Tionne, Kam a ????? Luke, Kyle nejdou pouzít => na ikonkách už jsou _________________
| |
|
| |
Hyger3 High Jedi General
Poeet p?íspivku : 642 Vyznamenání : Ruka Kraytova Registration date : 14. 04. 12
| Předmět: Re: Návrhy na zlepšení Sun Oct 27 2013, 11:13 | |
| Kyp, Sun Crusher, Exar Kun, Yavin 4? A nebo mě ještě napáda dát tam Leviathana, se kterým bojovali v jednom komiksu. Ale nevím, jestli se k pro to najde nějaký dobrý obrázek - maximálně z Legacy, kde je mořský Leviathan. Tionne, Kam, Jacen a Jaina? | |
|
| |
William Kiffar Jedi
| Předmět: Re: Návrhy na zlepšení Sun Oct 27 2013, 12:26 | |
| mno jo, jenze kdyz tam dam Yavin, tak uz to moc s Caridou spolecneho nema Na druhou stranu to bude odkazovat primo na trilogii Jedi Academy. _________________
| |
|
| |
Hyger3 High Jedi General
Poeet p?íspivku : 642 Vyznamenání : Ruka Kraytova Registration date : 14. 04. 12
| Předmět: Re: Návrhy na zlepšení Sun Oct 27 2013, 19:02 | |
| No Carida skončila po Kypově návštěvě dost špatně... Tak co třeba tam dát nějakého stromtroopera? | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Návrhy na zlepšení | |
| |
|
| |
| Návrhy na zlepšení | |
|