Předmět: Re: Chyby vo filme Fri Aug 13 2010, 09:54
Boba: tak především nemáš zač se omlouvat, když už jsme u toho. Leda tak za to, že zaspamováváme téma "chyby ve filmu", místo abychom psali do k tomu speciálně určeného tématu. A pak možná některým sithům za přesmyčku jejich označení - ale to si nikdo nestěžoval a já s tím rozhodně začít nehodlám, protože do velké míry můj náhled na to, co se dá na temné straně najít.
Jinak zastávat různé názory a bavit se o nich s lidmi, kteří nesouhlasí, je věc na fóru zcela normální a běžná. Už méně běžné je holt přemýšlet nad tím, proč si ti druzí myslí zrovna to, co si myslí, a jestli to náhodou nemá i nějakou logiku - ale nezdá se, že bys zrovna s tímhle měl nějak zásadní problém. V každém případě jsem se díky tobě po dlouhé době znova koukla na tady tenhle souboj - takže máš u mě malé nevýznamné plus.
boba Osoba citlivá na Sílu
Poeet p?íspivku : 8 Age : 31 Vyznamenání : Stratég Registration date : 09. 03. 09
Předmět: Re: Chyby vo filme Fri Aug 13 2010, 22:56
ok - víc se k tomu dodat nedá " . "
Kiwi Padawan
Poeet p?íspivku : 78 Registration date : 28. 10. 10
Předmět: Re: Chyby vo filme Sat Nov 06 2010, 16:04
boba napsal:
ok - víc se k tomu dodat nedá " . "
Nevzdavej se tak sveho tvrzeni...v knizce Novy pruvodce postavami se tvrdi, ze po prijezdu do Theedu nebly v plne kondici, protoze cestou na razil na togoriasnke piraty a Pisecne lidi...takze opravdu BYL rekneme oslaben.
Jinak jsem si vsiml, ze pri posledni scene, kdy jsi jde Boss Nass pro tu zarivou koul k Amidale, je zaber na Mace Windua, Yodu a jeste jednoho usace, no a Mace Windu nema ten svu jsvetelny mec, ale nejakej jinej
Cortez Osoba citlivá na Sílu
Poeet p?íspivku : 9 Registration date : 29. 12. 10
Předmět: Re: Chyby vo filme Wed Dec 29 2010, 14:08
Já se si teda žádné chyby nevšiml :-)
Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
Předmět: Re: Chyby vo filme Thu Dec 30 2010, 20:29
To nevadí, já jsem si jich poprvý taky nevšiml.
Kiwi: Jestli to nebude s tim Winduem tim že opravdu v ep. I měl jinej meč a ten pozlacenej si udělal až před klonovýma válkama. (já vim je to starší, ale nebyl jsem tu a nemohl jsem odolat )
JediSith Padawan
Poeet p?íspivku : 64 Registration date : 04. 04. 11
Předmět: Re: Chyby vo filme Sat Apr 09 2011, 19:16
Mně se jako celkem dost podstatná chyba jeví tohle:
Aggofan Sithský lord
Poeet p?íspivku : 304 Registration date : 02. 03. 11
Předmět: Re: Chyby vo filme Sat Apr 09 2011, 20:05
Tak to je docela dost velká chyba s tim souhlasim zvlášť když vo chvíly pozdějš má Maul ten meč zase zaplej.
JediSith Padawan
Poeet p?íspivku : 64 Registration date : 04. 04. 11
Předmět: Re: Chyby vo filme Sat Apr 09 2011, 22:41
Meč má zapnutý po celou dobu, jen si ho na poslední chvíli přehodí z pravé ruky do levé a Obi-Wanovi nastavuje do cesty prázdnou pravou ruku.
mandorian elite Sithský lord
Poeet p?íspivku : 642 Vyznamenání : Poslední tactical droid po Muscafaru Registration date : 14. 05. 11
Předmět: Re: Chyby vo filme Sat May 14 2011, 18:15
Já jsem taky našel chybu třeba ta bitva Jar Jar Binks bojuje ale když jse podíváte zbytek armády nedělá nic nebo jak vypouští ty koule tak jak utíká najednou zmizej nebo v tom městě naboo královna a její ochranka jdou s nima droidi tak je přepadnou jedi je pobijou ale když se podíváte tak Qui gon dobojuje potom vklídku zasune meč a odrazí dva droidi ale ve skutečnosti by ho už zabily a potom taky jdou přes hangár a kápitán panaka řekne nahlas musíme osvobodit ty piloty přece by ho droidi dávno zničily.
Derk Yall Grand Moff
Poeet p?íspivku : 11775 Age : 32 Registration date : 03. 02. 08
Předmět: Re: Chyby vo filme Sat May 14 2011, 20:05
Mno, ti droidi asi měli jiné příkazy než: "Zabij vše, co se hne." Je to obchodní federace, ne horda vrahů
Poeet p?íspivku : 642 Vyznamenání : Poslední tactical droid po Muscafaru Registration date : 14. 05. 11
Předmět: Re: Chyby vo filme Sat May 14 2011, 20:12
Já vím ale droidi mohly střílet.
Naposledy upravil mandorian elite dne Sat May 14 2011, 20:35, celkově upraveno 1 krát
Předmět: Re: Chyby vo filme Sat May 14 2011, 20:13
Proč jste nedokončily tu povídku mandolorian??????
Aggofan Sithský lord
Předmět: Re: Chyby vo filme Sat May 14 2011, 20:31
Přestaň plýs už dělat ty dvouposty hned napravo vedle příspěvku máš tlačítko editovat stačí na něj kliknout a přepsat příspěvek nebo ho doplnit zkrátit opravit.Jestli to děláš jenom kvůli hodnosti tak dostataneš akorát tak hodnost spamer.
Předmět: Re: Chyby vo filme Sat May 14 2011, 20:36
Řekni mi co to mam špatně!!!!!!!!
Lance Stone Sniper
Poeet p?íspivku : 9058 Age : 332 Vyznamenání : F.R.E.A.K. Registration date : 16. 06. 08
Předmět: Re: Chyby vo filme Sat May 14 2011, 20:44
Dvoupost je forma spamu. Konec debaty.
Předmět: Re: Chyby vo filme Sat May 14 2011, 20:49
Díky za vysvětlení .
Aggofan Sithský lord
Předmět: Re: Chyby vo filme Sat May 14 2011, 20:49
Myslíš ty dvouposty?no vono totiž to neni pak tolik přehledný když máš dva příspěvky pod sebou tak nepiš dva a když si vzpomeneš na něco co si nevěděl a příspěvek si už odeslal tak klikneš na tlačítko editovat napravo vedle příspěvku.Objeví se ti ten příspěvek a stačí to tam připsata odeslat a máš to a nemusíš pořád psát dva příspěvky za sebou vim že si se zaregistroval docela nedávno takže to nemusíš vědět tak příště please to udělej takhle.
Předmět: Re: Chyby vo filme Sat May 14 2011, 20:51
To vim.
ScorpiO Dark Lord of the Sith
Poeet p?íspivku : 4650 Age : 37 Registration date : 07. 02. 08
Předmět: Re: Chyby vo filme Sat May 14 2011, 20:53
tak proc to frt delas?????? Padme ti to rikala dvakrat, ja ti to rikal dvakrat, Lance ti to rikal, Aggofan tito rikal a ty to stejne frt delas
Předmět: Re: Chyby vo filme Sat May 14 2011, 20:55
Vim jak editororovat to jsem tim říkal !!!!!!!
Předmět: Re: Chyby vo filme Sat May 14 2011, 20:59
Jinak jsem to pochpil jasní!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Předmět: Re: Chyby vo filme Sat May 14 2011, 21:08
Mohly byste mně už nechat omlouvám se že píšu nesrozumitelně ale to si zlepšim třeba o těch mandolorinech jsem se snažil jasný!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aggofan Sithský lord
Předmět: Re: Chyby vo filme Sat May 14 2011, 21:23
Ale to neni nesrozumitelný psaní to je v poho ale to že si napsal tři příspěvky za sebou třeba teď poprvý že umíš editovat podruhý myslim že je ti to jasný a třetí s tim pravopisem to je to co nám vadí že píšeš příspěvky hned za sebou když to můžeš napsat do příspěvku před tim něco jinýho je když někdo něco napíše a pak napíšeš znova ty tak to je v poho ale právě tohle nám vadí že píšeš příspěvky za sebou.
Předmět: Re: Chyby vo filme Sat May 14 2011, 21:26
dobře.
Derk Yall Grand Moff
Poeet p?íspivku : 11775 Age : 32 Registration date : 03. 02. 08
Předmět: Re: Chyby vo filme Sat May 14 2011, 21:54
mandorian elite napsal:
Mohly byste mně už nechat omlouvám se že píšu nesrozumitelně ale to si zlepšim třeba o těch mandolorinech jsem se snažil jasný!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Congratulation, you have won a cooki..., eh, Ewok-style rank.