| Chyby vo filme | |
|
+36ScorpiO mandorian elite Aggofan JediSith Cortez Kiwi Elinor Yall Cody ClonetrooperVI Ashoka boba mcdroover11 Darth_Radim An-Drew Deer pitris Gree2 Derk Yall Gralen Luthriel Lance Stone Darth Eternal Hatred Salo Torak darth hegi Padme von Kell Darth Anyt lord mikerrus Vandar Tokare meril William Darth Gryat Checkman Potan von Kell Ruplikon darth t-error Darth Jojo Shaf 40 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: Chyby vo filme Tue Jul 14 2009, 16:02 | |
| Tak ja nevim, podle me se nemuze najednou vyparit naprosto veskera krev, kdyz do nekoho takhle riznes... Ani kdyz Obi usekl ruku tamtomu v ty hospode..Podle me je normalni, ze krev vystrikne, pretnes prece jen nejaky tepny..a pak se treba kus rany nebo cela zaskvari, ze uz to nekrvaci tolik, nebo vubec.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Chyby vo filme Tue Jul 14 2009, 17:12 | |
| Tak já udělám malý experiment na mých pokusných lidech otrokách myších s tím rozžhaveným pohrabáčem Ne, dělám si srandu. Ona vůbec ta useklá ruka v kantýně v 4. ep. byla celá jakoby udělaná z kašírovaného papíru nebo to byla rasa, které krev teče. No když Vader usekl Lukovi ruku, tak tam přesekl ty tepny a tak by krev měla stříkat proudem... totéž s krví co stříkla z Maula... no já nevím, nejsem doktor. | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
Poeet p?íspivku : 11775 Age : 32 Registration date : 03. 02. 08
| Předmět: Re: Chyby vo filme Tue Jul 14 2009, 17:20 | |
| Luke je magor, případ sám pro sebe, toho nelze brát jako normálního člověka. | |
|
| |
| Předmět: Re: Chyby vo filme Tue Jul 14 2009, 17:36 | |
| Ted sme prave prisli na to ze nebyl clovek.. Ne delam si legraci.. tak je neco jinyho prijit o zapesti nez o celou pazi..to bude asi tim.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
lord mikerrus Temný Jedi
Poeet p?íspivku : 419 Age : 30 Vyznamenání : Odvaha :žít se svojí rodinou Registration date : 02. 11. 08
| Předmět: Re: Chyby vo filme Wed Jul 15 2009, 09:56 | |
| luke byl ewok s kondicionére na hlavé zajímalo by mě jak si ve SW umývají vlasy ... ale vážně jestli někdo něco ví | |
|
| |
Gree2 Adept
Poeet p?íspivku : 38 Age : 27 Registration date : 05. 05. 09
| Předmět: Re: Chyby vo filme Sun Aug 09 2009, 16:43 | |
| nenašel jsem žádnou chibu | |
|
| |
pitris High Jedi General
Poeet p?íspivku : 654 Vyznamenání : Rytíř Jedi Registration date : 20. 05. 09
| Předmět: Re: Chyby vo filme Sun Aug 09 2009, 17:02 | |
| neurážejte tady mistra jedi | |
|
| |
An-Drew Deer High Jedi General
Poeet p?íspivku : 495 Age : 31 Vyznamenání : Hrdina Sovětského Svazu,Železný Kříž I. řádu Registration date : 04. 02. 08
| Předmět: Re: Chyby vo filme Sun Aug 09 2009, 20:51 | |
| Podlemě je to když sekneš světelňákem jak když někoho přepálíš autogenem, ale musíš trochu přidat teplotu. To vo je v tom místě seku se buď vypaří vystříkne nebo tak něco a dál by nic týct nemělo protože teplota je tak vysoká že se to speče několik cenťáků od rány. Ale do nikoho sem ještě autogenem nepálil. | |
|
| |
Darth_Radim High Jedi General
Poeet p?íspivku : 624 Age : 35 Registration date : 04. 10. 09
| Předmět: Re: Chyby vo filme Sun Oct 04 2009, 16:43 | |
| - Darth Jojo napsal:
- Když je pohled na Darth Maula tak jednou má krk černý a jednou ho má normálně lidský.
Já jsem si nikdy nevšimnul že by Darth Maul měl krk lidský. Dej tu screen podle toho bych ti uvěřil. | |
|
| |
mcdroover11 Osoba citlivá na Sílu
Poeet p?íspivku : 6 Age : 34 Vyznamenání : Sithský Lord Registration date : 21. 06. 10
| Předmět: Re: Chyby vo filme Wed Aug 04 2010, 10:40 | |
| | |
|
| |
| Předmět: Re: Chyby vo filme Wed Aug 04 2010, 11:49 | |
| Hmmm a co tim chtel basnik rici? _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Darth_Radim High Jedi General
Poeet p?íspivku : 624 Age : 35 Registration date : 04. 10. 09
| |
| |
Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Chyby vo filme Wed Aug 04 2010, 22:16 | |
| jo to jsem viděla, i videa, je jasné že to jsou barevné tyčky protože nevím jak by udělali pravé světelňáky že on měl ray co jsem viděla namalovaný jen obličej a hlavu, ruce ne, měl pořád rukavice, a zbytek těla taky zahalený tak na krk prostě nějak zapoměli | |
|
| |
boba Osoba citlivá na Sílu
Poeet p?íspivku : 8 Age : 31 Vyznamenání : Stratég Registration date : 09. 03. 09
| Předmět: Re: Chyby vo filme Mon Aug 09 2010, 00:03 | |
|
Naposledy upravil boba dne Wed Aug 11 2010, 23:22, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 8 Age : 31 Vyznamenání : Stratég Registration date : 09. 03. 09
| Předmět: Re: Chyby vo filme Mon Aug 09 2010, 00:08 | |
| cauky lidi ... nvm jak vy ale me se zda, ze maulek byl dost nervozni celej souboj, takovej napjatej..... ne v klidu jak sitove byvaj | |
|
| |
Ashoka High Jedi General
Poeet p?íspivku : 642 Age : 29 Vyznamenání : Darth Vader's Apprentice Registration date : 16. 07. 09
| Předmět: Re: Chyby vo filme Mon Aug 09 2010, 00:15 | |
| | |
|
| |
Ashoka High Jedi General
Poeet p?íspivku : 642 Age : 29 Vyznamenání : Darth Vader's Apprentice Registration date : 16. 07. 09
| Předmět: Re: Chyby vo filme Mon Aug 09 2010, 00:15 | |
| Sry ale na víc jsem se nezmohla... | |
|
| |
ClonetrooperVI Experimentální Super Ewok
Poeet p?íspivku : 232 Age : 26 Vyznamenání : Wicket,Pán Endoru Registration date : 15. 02. 10
| Předmět: Re: Chyby vo filme Mon Aug 09 2010, 06:47 | |
| boba,Ashoka:nedávejte double posty | |
|
| |
| Předmět: Re: Chyby vo filme Mon Aug 09 2010, 20:01 | |
| Boba: Zklidni hormon a pis jako clovek Ashoka: mno, tys to teda vylepsila _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Ashoka High Jedi General
| Předmět: Re: Chyby vo filme Mon Aug 09 2010, 20:05 | |
| No jo, sorry (ale ty smajlíky byly opravdu moje reakce po přečtení toho komentáře ) | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| |
| |
| Předmět: Re: Chyby vo filme Wed Aug 11 2010, 23:21 | |
| s tim maulkem sry ale je to muj nazor a nevnucuju vam ho ... jestli se vam to nelibi tak napiste proc ! | |
|
| |
Elinor Yall Grand Moff
Poeet p?íspivku : 1818 Vyznamenání : Mírumilovný pacifista Registration date : 02. 03. 10
| Předmět: Re: Chyby vo filme Thu Aug 12 2010, 08:16 | |
| - boba napsal:
- cauky lidi ... nvm jak vy ale me se zda, ze maulek byl dost nervozni celej souboj, takovej napjatej..... ne v klidu jak sitove byvaj
především - neřekla bych, že sithové bývají při souboji... errr... v klidu. teď to napíšu hodně zjednodušeně, ale naprostá většina sithského chápání Síly, jejího užívání, atp. staví na práci s emocemi. S velmi silnými emocemi. Bojující sith své emoce využívá, podvědomě zesiluje - a převádí do podoby, kdy jej posilují a mobilizují rezervy. Když se zamyslím nad tím, co by tak šlo využívat, tak: (vyvolaná) nenávist vůči protivníkovi... srach - z porážky, z ponížení, které ta porážka znamená, ze smrti... vztek - z celé situace, z vývoje souboje, z protivníků (ad. ten první bod věnovaný nenávisti - k té se lze IMHO propracovat skrz ten vztek) Asi toho jde vymyslet ještě víc, ale nějak se mi teď nechce myslet a tak jsem sem hodila jenom ty naprosto nejřvavější teze. (Průměrný) Sith tedy funguje (a má fungovat) jako tavicí pec a zároveň ještě jako koncentrovaný vír emocí. Což mi přišlo, že Maul v celém souboji dělá... a krásně to vyznívá s tím, jak proti němu stojí Qui-Gon s takovým tím jedijským trikem. (s Obim je to složitější , fakt si totiž myslím, že se na konci souboje pohybuje minimálně na hraně toho, co by tehdejší konzervativní kruhy mohly považovat za hranu temné strany). Nervozní mi tedy Maul rozhodně nepřišel... | |
|
| |
| Předmět: Re: Chyby vo filme Thu Aug 12 2010, 12:27 | |
| Boba: pominu li ze to pises do uplne spatnyho topicu (na co tu mame souboj maula a obiwana a duel of fates ze ), tak eli to napsala dobre, sith vyuziva svych emoci, proto ani nemuze byt v klidu...jedi emoce naopak potlacuje.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
| Předmět: Re: Chyby vo filme Fri Aug 13 2010, 01:07 | |
| Mate pravdu ... dnes jsem si pustil ten souboj znovu a opravdu jsem si všiml, že byl velmi shitský, takže se omlouvám (upřímě) | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Chyby vo filme | |
| |
|
| |
| Chyby vo filme | |
|