| Výcvik pro Darth T-errora | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Koubi10 Vaders Apprentice
Poeet p?íspivku : 599 Age : 30 Vyznamenání : Věrný učedník Darth Maula Registration date : 01. 02. 08
| Předmět: Výcvik pro Darth T-errora Tue May 27 2008, 19:32 | |
| Akademie-Korriban
Před dvaceti lety Stojíš před akademií na Korribanu. Neváháš a jdeš dovnitř.Jakmile se za tebou zavře brána,tak k tobě jde nějaký lidský učedník a hned na tebe:Co by si rád. Když odpovíš,že by si se chtěl stát sithem, chytne tě za rukáv a dotáhne tě k nějakému Twi´lekovi zahaleného v rouchu.Muž tě před něj předhodí a ty padneš na kolena.Co bysi rád?zeptá se Twiĺek. | |
|
| |
darth t-error High Jedi General
Poeet p?íspivku : 1386 Age : 31 Registration date : 05. 04. 08
| Předmět: Re: Výcvik pro Darth T-errora Wed May 28 2008, 13:30 | |
| rad bych se stal sithem! odpovim chci slouzit radu,jsem pripraven na jakoukoliv zkousku rad bych se stal spionem a vyzvednym pruzkumnikem,ktery bude zkoumat tvory co uznavaji svetlou stranu.nasel jsme starou lod a opravil,muzu s ni doletet 10parseku podle starych udaju je v takove vzdalenosti nekolik osidlenych planet
Napiš tam lokaci! | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 599 Age : 30 Vyznamenání : Věrný učedník Darth Maula Registration date : 01. 02. 08
| Předmět: Re: Výcvik pro Darth T-errora Wed May 28 2008, 20:48 | |
| Akademie-Korriban
Jsem vskutku rád,že jsi opdhodlán plnit úkoly, a že toužíš býti sithem,ale úkoly ti budu určovat já,cítím v tobě velkou sílu a nenávist,kterou si prozatím potlačoval a chceš ji vypoustit,ale zatím si ji nech v zásobě. Tady jsi mezi svými.A teď tvůj meč.odvěští Twi´lek a pokyne ti aby si šel za ním.Odvede tě na zasluněné prostreanství, kde stojí kamený stůl. | |
|
| |
| Předmět: Re: Výcvik pro Darth T-errora Thu May 29 2008, 13:04 | |
| Korriban-akademie
pokracuji za twilekem,pozoruji stul ale prooze mi sviti slunce do oci nic nevidim
prominte mistre,ale ja o radu moc nevim jak bude probihat vycvik?co budu delat?a co potrebovat?,mam malo zkusenosti | |
|
| |
| Předmět: Re: Výcvik pro Darth T-errora Thu May 29 2008, 14:34 | |
| Korriban-akademie
Zatím je tvým úkolem,učedníku sestavit si svoji zbraň.Já musím na chvíli odejít,ale nechám ti tady člověka,co ti když budeš potřebovat poradit pomůže. řekl Twi´lek a odešel stejnou cestou kterou jste před chvílí přišli.Podíváš se na člověka co ti má pomoci, stojí v koutě a svírá v pravé ruce džbán s nějakou tekutinou. | |
|
| |
| Předmět: Re: Výcvik pro Darth T-errora Thu May 29 2008, 16:18 | |
| Korriban-akademie
dobry den ,rad bych abyste mi pomohl sestavit si svuj vlastni svetelny mec ,nemam s tim zadne zkusenosti . Amuzu s zeptat co je v tom dzbanu?
pristoupim ke stolu | |
|
| |
| Předmět: Re: Výcvik pro Darth T-errora Fri May 30 2008, 15:57 | |
| Korriban-akademieCo je ti do toho,já ti to neřeknu,ale když ten meč sestavíš rychle můžeš se se mnou napít.řekne člověk a zakolíbá se. Jo a abys ho sestavil, budeš potřebovat tohle,řekne člověk a podá ti látku na které je vyzobrazen průřez světelným mečem. A na tom betonovým stole máš součástky co budeš potřebovat.řekne člověk. | |
|
| |
| Předmět: Re: Výcvik pro Darth T-errora Fri May 30 2008, 16:28 | |
| Korriban-akademie
dekuju reknu a vduchu tim clovekem pohrdam
pristoupin ke stolu a zacnu stavet mec podle navodu | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
Poeet p?íspivku : 11775 Age : 32 Registration date : 03. 02. 08
| Předmět: Re: Výcvik pro Darth T-errora Fri May 30 2008, 16:34 | |
| S těma SMSkama vám brzo dojde kredit. | |
|
| |
| Předmět: Re: Výcvik pro Darth T-errora Fri May 30 2008, 17:02 | |
| hele hele a co tam mam asi tak psat? pisu to co uznam za vhodne a zatim me to bavi | |
|
| |
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Výcvik pro Darth T-errora Fri May 30 2008, 17:16 | |
| - Derk Yall napsal:
- S těma SMSkama vám brzo dojde kredit.
Když jim to vyhovuje tak jim do toho nekecej. _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
| Předmět: Re: Výcvik pro Darth T-errora Fri May 30 2008, 18:19 | |
| ____________________________ 2Potan:Je to začátečník,nech ho je to jeho první mise.(Příspěvky : 880) 2Error:Posunuj děj dál,takhlejá na to nemám co napsat a piš delší příspěvky,alespon trochu. | |
|
| |
| Předmět: Re: Výcvik pro Darth T-errora Fri Jun 06 2008, 15:21 | |
| __________________________________ PS:2 error- to znamená napiš... | |
|
| |
| Předmět: Re: Výcvik pro Darth T-errora Fri Jun 06 2008, 15:25 | |
| Korriban-akademie
stavet mec je pro me nove jde to trouchu s obtizemi ale to musim zvladnout .pomylsim si
Ty jsti taky sith nebo jen dohlizis na to jak kdo sklada mece? reknu posmesne
Naposledy upravil darth t-error dne Fri Jun 06 2008, 15:39, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
| Předmět: Re: Výcvik pro Darth T-errora Fri Jun 06 2008, 15:37 | |
| Korriban-akademie
Ne,já jsem učedník.,řekne muž a pohne dvěma prsty na ruce a ty upadneš. Stačí to vysvětlit takto?pousmál se. Ale to ted není důležité,já svůj meč taky musel skládat,ale sám.Tak se do toho dáme. Já ti rád pomůžu,mimochodem jsem Lyoid. řekne Lyoid a podá ti ruku. | |
|
| |
| Předmět: Re: Výcvik pro Darth T-errora Fri Jun 06 2008, 16:01 | |
| Korriban-akademie
tesi me ja jsem darth t-error,jsem rad ze mi pomahas i kdyz tobe nikdo nepomohl,a doufam ze budeme prateli pokud to sithska akademie nezakazuje podam mu ruku
rekni mi neco o sobe proc si na teto akademii proc ses chtel stat sithem?zeptam se
ja jsem tu kvuli tomu abych byl vycvycen v zabijeni a v sithskych praktikach
pomalu prisotupim bliz ke stolu a podivam se na soucastky v umysluje dat co nejdriv dohromady | |
|
| |
| Předmět: Re: Výcvik pro Darth T-errora Sat Jun 07 2008, 20:17 | |
| Korriban-akademie
Já jsem tu ze stejnéhodůvodu jako ty. Kdysi ale tomu tak nebylo.Býval jsem hnusným Jediem.Sloužil republice a demokracii,a takové kraviny. Ale poté ke mě přišel tento sithský lord,kterého jsem měl zabít a ukázal mi opravdovou sílu temné strany,o které jsem slyšel od Jediů jen samé hlouposti.ale ted musíme sestavit ten meč. řekl a začal ti pomáhat se stavěním tvého meče.Šlo to ztuha,alepo nějaké době jste nakonecdospěli k tomu,žepřed vámi ležela rukojeť ,která vypadala... | |
|
| |
| Předmět: Re: Výcvik pro Darth T-errora Sun Jun 08 2008, 19:21 | |
| Korriban-Akademie
ktery vypadal nadherne ocima darth t-error.
bude mit cervenou cepel? zeptam se
jeste bych chtel vedet jake to je byt jediem?
reknu a podivame se na nej stale drzic svuj novy nadherny mec | |
|
| |
| Předmět: Re: Výcvik pro Darth T-errora Mon Jun 09 2008, 13:30 | |
| Korriban-akademie
Já jsem ti tam umístil rudý krystal,tudíš bude mít tvůj meč červenou barvu.Teď si ho schovej. Jsi hladový příteli?Pojd za mnou ukáži ti jídelnu.řekne člověk a pomalu odchází z místnosti. | |
|
| |
| Předmět: Re: Výcvik pro Darth T-errora Tue Jun 10 2008, 09:08 | |
| Koriiban-Akademie
aaa jsem rad za cervenou barvu, je to barva temne strany odpovim s potesenim
a ano mam hlad putoval jsem dlouhe miile reknu a nasleduji ho do jidelny a v ruce pres kapsu drimam mec s potesenim | |
|
| |
| Předmět: Re: Výcvik pro Darth T-errora Tue Jun 10 2008, 15:21 | |
| Korriban-jídelna
Následuješ svého nového přítele do velké místnosti s dvěma protáhlými dlouhými stoly.Není to moc velké, jelikož je nís nemnoho,ale stačí nám to.Teď jsi jedním z nás. Je to teď i tvoje jídelna.Tam se posad a za chvíli někdo přijde a donese ti něco k snědku.řekne muž,a ukáže na jeden ze stolů. Posadíš se za stůl na židli a porozhlédneš se po místnosti,na což jsido teď neměl čas... | |
|
| |
| Předmět: Re: Výcvik pro Darth T-errora Tue Jun 10 2008, 16:06 | |
| Korriban-akademie(jidelna)
dekuji porozhlednu se po male mistnosti kde sedi par lidi bud zaneprazdnenych nebo je proste nezajimam. je skoda ze je tak mala pripada my to muj chudy korribansky pribytek ale hlavne ze tu maji jidlo ,ktere asi nebude dobre ale melo by hladovemu budoucimu sithovy stacit | |
|
| |
| Předmět: Re: Výcvik pro Darth T-errora Wed Jun 11 2008, 14:15 | |
| Korriban-akademie(jídelna)
Po chvíli čekání k tobě přijde muž,oblečený do velice zamazané,původně bílé zástěry.V ruce nesl talíř s velkou porcí chutného jídla.Teda vypadalo chutně. Hodil ti talíř na stůl se slovy:Nech si chutnat. Podíval ses na jídlo,chvíli jsi ho zkoumal,ale pak ses do něj s chutí zakousl... | |
|
| |
| Předmět: Re: Výcvik pro Darth T-errora Wed Jun 11 2008, 16:06 | |
| Korriban-akademie
konecne po tak dlouhe dobe jidlo vypada celkem chutne po tech slichtach co sem jedl. Nesl ho opravdu prapodivny muz nejspis ne-sith zamestnavan tady na akademii jako kuchar,mozna. diky reknu kdyz mi s nechuti hodi talir. vlozim do ust trochu jidla ,no neni to nic moc,ale mam hlad pomyslim si.Porozhlednu se kolem stale ti sami lide ,ale ted se na me uz divaji,ani me nenechaji najist v klidu chatra jedna! | |
|
| |
| Předmět: Re: Výcvik pro Darth T-errora Thu Jun 12 2008, 14:16 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Výcvik pro Darth T-errora | |
| |
|
| |
| Výcvik pro Darth T-errora | |
|