Poeet p?íspivku : 1386 Age : 31 Registration date : 05. 04. 08
Předmět: Re: Výcvik pro Darth T-errora Thu Jun 12 2008, 22:09
Korriban-akademie
Dojedl jsem talir necham lezet na stole podel pohledu je zrejme ze to je neobvykle a rozhodu se prozkoumat akademii jdu z jidelny snazin se najit pokoje popripade ten svuj. Po ceste jsem zahlid maleho kluka. Hej co tady delas?...
Koubi10 Vaders Apprentice
Poeet p?íspivku : 599 Age : 30 Vyznamenání : Věrný učedník Darth Maula Registration date : 01. 02. 08
Předmět: Re: Výcvik pro Darth T-errora Fri Jun 13 2008, 14:24
Korriban-akademie
Zrovna se jdu podívat za svým otcem na ubytovnu. ,opáčí klučina.
darth t-error High Jedi General
Poeet p?íspivku : 1386 Age : 31 Registration date : 05. 04. 08
Předmět: Re: Výcvik pro Darth T-errora Tue Jun 17 2008, 20:23
Korriban-akademie
A kdo je tvuj otec?rekl jsem muje tady na akademii rad bych ho poznal predstavil bys nas pockej jen se skocim na neco zeptatpovim mu a odbehnu do kantiny abych zjistil od meho noveho sithskeho pritele kdo je ten kluk zac. protoze je divne ze je tady dite a student by ho nejspis nemel proto ho musi mit nejaky zdejsi mistr tak se radsi zeptam abych byl informovan s kym budu mit tu cest
Poeet p?íspivku : 599 Age : 30 Vyznamenání : Věrný učedník Darth Maula Registration date : 01. 02. 08
Předmět: Re: Výcvik pro Darth T-errora Sun Jul 13 2008, 14:02
Korriban-akademie
Tvůj přítel ti odpoví,že je to dítě jednoho z mistrů a že tumá povolení být, jelikož nemá domov,žije s otcempřímo tady v akademii.
Najednou ti někdo yatáhá ya tvé oblečení.Ohlédneš se a spatříš právě toho malého kluka,kterého jsi viděl před chvílí.Otec vás chce vidět.,začne,Neprodleně!