OSW - O Star Wars Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemLatest imagesRegistracePřihlášení

Výcvik pro Clon

Goto down 
2 posters
Jdi na stránku : 1, 2  Next
AutorZpráva
Anonymn?
Anonymní

Výcvik pro Clon Empty
PříspěvekPředmět: Výcvik pro Clon   Výcvik pro Clon Icon_minitimeSun Feb 03 2008, 10:45

Akademie sithu, Korriban:

Čekáš ve svém pokoji, když k tobě příjde tvuj mistr.
Mistr: Dneska tě čeká první část výcviku. Je to výcvik vědomostí. Dám ti několik otázek a když na ně odpovíš, tak postoupíš ve svém výcviku dál. Tady jsou ty otázky.
1. Sithský kodex.
2. Který sith vymyslel pravidlo dvou.
3. Co je horší než láska.
4. Nejnevhodnější zvíře pro sitha
5. Jak se jmenoval udajně nejlepší sithský bojovní se světelným mečem. Je pohřben na korribanu.
Tak odpověz, a ať ti to netrvá moc dlouho.

Padawan
Padawan
Clon

Poeet p?íspivku : 55
Registration date : 03. 02. 08

Výcvik pro Clon Empty
PříspěvekPředmět: Doba - Jsem tajný učedník Darth Vadera   Výcvik pro Clon Icon_minitimeSun Feb 03 2008, 11:51

(Doba - Jsem tajný učedník Darth Vadera)

Pomyslím si:OMG, to bude opruz...

Ale potichu odříkávám:

1. Neznám mír, pouze hněv.
Neznám strach, pouze moc.
Neznám smrt, pouze nesmrtelnost.
Neznám slabost, pouze Temnou Stranu.

Mír je lež, existuje pouze vášeň.
Vášni dosáhnu síly.
Silou dosáhnu moci
Mocí dosáhnu vítěztví.
Díky vítězství jsou mé řetězy zpřetrhány.
Síla mě osvobodí.

Jsem Srdce Temnoty.
Odvrhuji strach a
naopak rozsévám ho mezi protivníky,
jsem ničitel světů,
skrze moc Temné Strany.

V mém nitru žhne nenávist,
celý vesmír se přede mnou sklání,
oddal jsem se Temné Straně,
v níž našel jsem pravý život,
ve smrti světla.

2. Pravidlo dvou vymyslel Darth Bane

3. Strach

4. Sith by neměl být na kohokoli vázán, proto by neměl mít žádné zvíře

5. Darth Maul

Pomalu zvednu pohled a podívám se na Mistra.
Doufám že to byla správná odpověď...
Návrat nahoru Goto down
Anonymn?
Anonymní

Výcvik pro Clon Empty
PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Clon   Výcvik pro Clon Icon_minitimeSun Feb 03 2008, 12:22

Vader: Zklamal jsi mě mladý učedníku, tři odpovědi jsi neznal a já tě potrstám. Ale nejdříve ti dám odpovědi aby jsi se mohl poučit.
Odpoví chraptivým hlasem, ale jinak docela klidně, jako by to čekal.
Horší než láska je milost, nejnevhodnější zvíře pro sitha je gizka, a nejlepší bojovník je Tulak hord. Jedine ten je pohřben tady na Korribanu. Potrstat tě musím tvrdším způsoben než obvykle. Pjď se mnou...
Odvede tě do cely, a tam ti celý den podává jedy, které ti dělají neskutečnou bolest. když skončí a pustí tě, tak odpadneš. Vader se na tebe bez milosti podívá a klidně to poví.
Vader: Tak ještě jsme neskončily, a při dalším trestu u tebe vyzkouším i bojové schopnosti. Pujdeš tam takto slaby, aby jsi měl zkušenost, že ne vždy se budeš muset připravit. Těďka se vydáš do hrobky Tulaka Horda...toho kterého jsi neuhád. Dávno tam byl i Revan. A zanechal něco po sobě. Těžší to budeš mít tím že se tam dostaly Tuk'aty a jiná havěť. Od tebe chci aby jsi tam šel, a přines mi pozustatek po revanovy. Neřeknu ti co to je, a ty to tam zjistíš.
Po tomto ho chytil za vlasy a vyhodil za dveře akademie. Byla již noc a na Korribanu byla zima. Ty ses vydal do hrobky.
Padawan
Padawan
Clon

Výcvik pro Clon Empty
PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Clon   Výcvik pro Clon Icon_minitimeSun Feb 03 2008, 19:11

Před akademii Sithu, Korriban 0.35 - 9.35:

To sem tomu dal... Však já mu ukážu! I kdybych měl v té jeskyni projít každý milimetr, přinesu to a ukážu mu, že jsem hoden chvály!

Pomalu se zbírám ze země země a kontroluji, co z mě všechno zbylo. Stojím a rozhlížím se kolem. Pomalu se nadechuji a vychutnávám si každou vteřinu bez Vaderovi přítomnosti.

Ještě že už zmizel...

Odejdu dál od akademie, natáhnu se pod strom a nechávám své svaly odpočinout. Na chvíli si schrupnu. Probudím se někdy v 9:00.
Pomalu vstanu a vydám se směrem k hrobce.

Soustřeď ím se na změny v síle, abych vycítil nebezpečí...

Anonymní

Výcvik pro Clon Empty
PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Clon   Výcvik pro Clon Icon_minitimeSun Feb 03 2008, 19:18

Před akademii Sithu, Korriban 0.35 - 9.35:

Vader: Hmm sis odpočinul...těďka budeš mít na to více času, odlétám na několik dní. Až přijedu, tak chci aby jsi měl vše co chci.

Řekl ti Vader a kopl do tebe. Odešel a když jsi viděl odlétat jeho stihačku, lehce si zajásal. Za rameno tě chytl jedena žena
Žena: co tady chceš. Nee mně se nemusíš bát. Já tu žiji už několik let. Jsem jedna z mála, která přežila rozkaz 66. Jmenuji se Shaak It. A chci ti pomoc. Co tady děláš?
Návrat nahoru Goto down
Clon
Padawan
Padawan
Clon

Výcvik pro Clon Empty
PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Clon   Výcvik pro Clon Icon_minitimeSun Feb 03 2008, 19:33

Před akademii Sithu, Korriban

Co to je za ženskou? A co vlastně chce?
A proč bych se jí měl bát? To bude nějaká twilecká šlapka.

Pomyslím si když ji spatřím...

A co tady děláš ty? zeptám se a podívám se jí do očí...
A jak mi chceš pomoct? To mě snad budeš učít Sílu tak dobře že překonám Vadera?
Toho zmetka? Ha, toho bych překonal i kdyby mě Sílu učila moje matka. Dlouho se od něj buzerovat nenechám...

A jak jsi vůbec přežila rozkaz 66? A jakto že o tobě nikdo neví? To tě nikdo nevycítil v Síle?
Ha, ha, ta bude v síle takk slabá že o ní nikdo neví.

Upřu na ni pohled a řeknu:
Tak co mi odpovíš?

Anonymn?
Anonymní

Výcvik pro Clon Empty
PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Clon   Výcvik pro Clon Icon_minitimeSun Feb 03 2008, 19:38

Shaak: tak za 1) já nejsem žádná šlapka, za druhé vím co po tobě tvuj mistr chce. Měla jsem pro to jít i já, ale bylo to silnější než jsem čekala. Takže vím kde to je, co to je, ale taky jak se k tomu dostat. A abych ti to řekla potřebuji trochu ucty. A Anyho by jsi nikdy neporazil.
Rozlobené řekla, a otočila se že pujde pryč.
Návrat nahoru Goto down
Clon
Padawan
Padawan
Clon

Výcvik pro Clon Empty
PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Clon   Výcvik pro Clon Icon_minitimeSun Feb 03 2008, 20:16

Aj,aj. Asi jsem neměl být tak hrubý...

Doběhnu za ní a postavím se jí do cesty.

Počkej neodcházej!
Omluv mé jednání, byl jsem příliš zbrklý, ve své zlobě na Vadera.
Pojď si sednou popovídáme si v klidu řeknu, chytnu ji za ruku a odvedu ji k nedalekému stromu. Sedneme si a já promluvím

Smím se tě na něco zeptat?
Jak to, že mu říkáš Any? On je tvůj Mistr? Nebo jak to tedy je?

________
Jak mohla vedět, že jsem si o ní myslel že je šlapka?? Vždyť jsem si to jen myslel, neřek sem to... (psal jsem to kurzívou ) Question QuestionQuestionQuestionQuestion
Návrat nahoru Goto down
Anonymn?
Anonymní

Výcvik pro Clon Empty
PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Clon   Výcvik pro Clon Icon_minitimeMon Feb 04 2008, 14:32

Příště se nepokoušej vypadat drsně. A těď k tvé otázce. Já jsem ho znala ještě jako malého chlapce. A takto jsem mu před tebou neměla říkat. Ty asni nevíš co to jsou klonové války. A můj mistr. To usuzuješ z toho že tu jsem? Ne on mě neučí, ale já svou přítomností učím jeho. Učím ho...ne radši už o tom nemluvmě je to mé přání. A vydáme se do hrobky.
5ekne Shaak trochu rozzlobeně, ale ke konci už to vypadá na lítost, lítost nad starými časy. Vezme tě a vede tě ke vchodu do hrobky.
Padawan
Padawan
Clon

Výcvik pro Clon Empty
PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Clon   Výcvik pro Clon Icon_minitimeMon Feb 04 2008, 16:48

Hrobky Sithů, Korriban

Ta je nějaká tejemná... Radši do ní chvíli nebudu rejpat... pomyslím si, ale předtím zablokuji svou mysl

Co teda vlastně hledáme?
Návrat nahoru Goto down
Anonymn?
Anonymní

Výcvik pro Clon Empty
PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Clon   Výcvik pro Clon Icon_minitimeMon Feb 04 2008, 17:14

Hrobky Sithů, Korriban

Pojď se mnou, ale jsou tam tuk'aty a já už nemám světelný meč. Stejně jenom přilákává sithy. Takže si budeš muset se všima muset porazit sám., Následuj mě
Shaak it ti milím hlasem poví a vede tě do hrobky Tulaka Horda
Návrat nahoru Goto down
Clon
Padawan
Padawan
Clon

Výcvik pro Clon Empty
PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Clon   Výcvik pro Clon Icon_minitimeMon Feb 04 2008, 17:20

Hrobky Sithů, Korriban

"Počkej, neodpověděla jsi mi na moji otázku!"
"Co vlastně hledáme?"
Návrat nahoru Goto down
Anonymn?
Anonymní

Výcvik pro Clon Empty
PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Clon   Výcvik pro Clon Icon_minitimeMon Feb 04 2008, 18:20

Hrobky Sithů, Korriban

Řeknu ti příběh o revanovy...
Shaak Ti si sedne a ty s ní.
Když bastila a ostatní jediové chtěli zajat Revana, tak se proti nemu Malak postavil a vystřelil na svého mistra ze lodi.................o kousek dál......a když se jednou dostal to této hrobky, tak ho tam zajal poustevník, který revana mučil. Revan nad ním vyhrál, a zabil ho. Ale při tom tam něco nechal. Bylo to Revanovo osobní. Byl to kousk jeho. Byl to sithský holocron, který nahrál vše co Revan udělal, a Vader věří že mu to muže pomoci se stát silnější. Ale to není pravda já jsem....to je jiný příběh. Raději už pojďme do té hrobky.

Padawan
Padawan
Clon

Výcvik pro Clon Empty
PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Clon   Výcvik pro Clon Icon_minitimeMon Feb 04 2008, 18:39

Hrobky Sithů, Korriban

Sithský holocron? To zní zajímavě... Byl by z toho i nějaký užitek pro mě? pomyslím si a záměrně neblokuji svou mysl.
Ale co, jdeme dál.

A vkročím do temné jeskyně...

Anonymn?
Anonymní

Výcvik pro Clon Empty
PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Clon   Výcvik pro Clon Icon_minitimeTue Feb 05 2008, 15:46

Hrobky Sithů, Korriban

Jen jsem chtěla dodat, že umíš lépe skrývat mysl, když se o to nesnažíš.
Jdeš do hrobky. Najednou Shaak It z mizí, a ty v halvě usliších jak k tobě promlouvá.
Jsem už na místě, ale jestli chceš využít celý potenciál holocronu, tak se na místo musíš dostat sám.
A tak jdeš hrobkou a všude se potulují tuk'aty a mynockové. Ani jim nejde neuhnout, a tak máš meč stále připrave.
Vím že tady se to kvůli rozhovorům ani nedalo, ale těďka prosím zkus psát trocha delší odpovědi. Vím že to umíš (teda doufám) tak mně nezklam..popisuj okolí, jak bojuješ...jak se citíš, třeba i něco z minulosti si na něco vzpoměň a udělej tam sponu...hlavně ne: Jsem tam co jsi po mně chtěla Shaak It
Návrat nahoru Goto down
Clon
Padawan
Padawan
Clon

Výcvik pro Clon Empty
PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Clon   Výcvik pro Clon Icon_minitimeTue Feb 05 2008, 19:10

Hrobky Sithů, Korriban

Zašklebím se a pomyslím si : Nevím jestli to víš, ale já svoje myšlenky neskrývám.

Rozkročím nohy, zažehnu světelný meč a vyzývavě se na zvířata podívám.

Mě nedostanete parchanti.

Rozběhnu se k nejbližším a máchnu mečem...

Hmm, snad nejsou tak nebezpeční jak vypadají...

Vzpomínky, Coruscant před 6 lety

Tma... Bolest... Ticho...
Otevírám oči a chvíli mžourám.

Tak ty jsi nám nechtěl zaplatit?! zařve na mě muž stojící opodál...

Tak si pamatuj, že dluhy se splácejí, ty malej parchante!!

Já ti dám, parchante, ty se budeš divit... Proč si myslíš, že jsem ti ty prachy nevrátil? Že bych byl tak blbej? To ne hochu...
Na mě totiž čeká moje lodička kousek odsud.Ty se budeš divit až ti laserem smahnu prdel...
Návrat nahoru Goto down
vooj-tae
501st commander
501st commander
vooj-tae

Poeet p?íspivku : 426
Vyznamenání : imperiální hvězda za statečnost :P
Registration date : 31. 01. 08

Výcvik pro Clon Empty
PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Clon   Výcvik pro Clon Icon_minitimeTue Feb 05 2008, 20:05

Hrobky Sithů, Korriban

Prodíráš se dál a dál, až dorazíš ke dveřím s tajemnými nápisy, které nedokážeš přeložit. Jsou zamčené, ale když se jich dotkneš začnou zářit a spustí se stará nahrávka. Je v jazyce, kterému také nerozumíš, ale děje se něco zvláštního. V hlavě ti ta zpráva zní a ty jí rozumíš, asi ti překládá Síla...:
Jen ten, kdo se nebojí obětovat a stát se tam mocnějším, může jít dál a dosáhnout mnohých tajemství, jež jsou ukryta v této kryptě. Ten musí také čistou nenávist cítit.[i]
Návrat nahoru Goto down
http://www.msc-clan.eu
Clon
Padawan
Padawan
Clon

Výcvik pro Clon Empty
PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Clon   Výcvik pro Clon Icon_minitimeWed Feb 06 2008, 15:19

Hrobky Sithů, Korriban

Překvapeně se rozhlédnu.

HA! Tohle na mě nezkoušejte... Čistou nenávist? To to snad vypadá, že Darth Vadera uctívám nebo co? Obětovat? Proč bych se měl obětovat? Já chci moc a žádný podělaný dveře mi v tom nebudou bránit!!!

Rozzlobeně se zašklebím a kopnu do těch dveří.
Návrat nahoru Goto down
vooj-tae
501st commander
501st commander
vooj-tae

Výcvik pro Clon Empty
PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Clon   Výcvik pro Clon Icon_minitimeWed Feb 06 2008, 15:37

Hrobky Sithů, Korriban

V hlavě slyšíš hlas Shaak Ti: Nemusíš se obětovat, chce to po tobě jenom oběť. A aby tě to pustilo dál musíš cítit pravou nenávist ke komukoliv či čemukoliv. Zkus to...
Návrat nahoru Goto down
Clon
Padawan
Padawan
Clon

Výcvik pro Clon Empty
PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Clon   Výcvik pro Clon Icon_minitimeWed Feb 06 2008, 15:41

Hrobky Sithů, Korriban

Ty dveře mě fakt začínají srát!
Zažehnu meč a vší silou do dveří seknu.

Největší nenávist cítím k těm dveřím, protože jestli mě do 10 vteřin nepustí, tak se FAKT NASERU. A to nechtějte vidět přátelé....
Návrat nahoru Goto down
vooj-tae
501st commander
501st commander
vooj-tae

Výcvik pro Clon Empty
PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Clon   Výcvik pro Clon Icon_minitimeWed Feb 06 2008, 16:03

Hrobky Sithů, Korriban

Ve svém naštvání ses poranil o dveře a z trhliny na lokti ti spadlo pár kapek krve na dveře. CÍTÍŠ JEŠTĚ VĚTŠÍ, PRAVOU NENÁVIST. A dveře se otevřou. tak to měla být ta oběť ksakru.. pomyslíš si. Projdeš dveřma a seš v starodávné kryptě vysekané do skály. Před tebou stojí Darth Vader a v ruce třímá světelný meč. Rozpřáhne se a chce po tobě seknout.
Návrat nahoru Goto down
Clon
Padawan
Padawan
Clon

Výcvik pro Clon Empty
PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Clon   Výcvik pro Clon Icon_minitimeWed Feb 06 2008, 18:34

Hrobky Sithů, Korriban

Vykulím oči: Tak to byla jen Vaderova zkouška?
A nebo si ze mě někdo utahuje?
HA! Už vím! Je to jen iluze! Skutečného Vadera bych v síle vycítil!
Takže jen stojím a čekám až mnou čepel meče projede...

vooj-tae
501st commander
501st commander
vooj-tae

Výcvik pro Clon Empty
PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Clon   Výcvik pro Clon Icon_minitimeThu Feb 07 2008, 17:16

Hrobky Sithů, Korriban
krypta:

Vaderova čepel tebou projede a okamžitě se rozplyne, stejně jako celý Vader. Místo něj tu stojí Shaak Ti a usmívá se:
:Výborně, mladý Clone. Obstál jsi v mé zkoušce a prokázal jsi, že dokážeš klidně uvažovat i když tebou zmítá zlost a že jí dokážeš potlačit. Udělal jsi první krůčky na cestě za světlou stranou Síly. Je ale jen a jen na tobě, jestli jí budeš následovat, nebo jestli se necháš strhnout lákadly temné strany. Zde je tvá zasloužená odměna," podává ti holocron, "ale prosím tě aby ses rozmyslel než ho odneseš Vaderovi. Nestojí ti to za to. Cítím v tobě dobro. Nezklam mě. Zde se musíme rozejít." řekne Shaak Ti a zmizí. Zůstal jsi tam sám a nevěřícně koukáš na holocron v tvé ruce. Temně rudě září...
Výcvik pro Clon Sithholo

Clon
Padawan
Padawan
Clon

Výcvik pro Clon Empty
PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Clon   Výcvik pro Clon Icon_minitimeThu Feb 07 2008, 18:00

Hrobky Sithů, Korriban krypta:

No ufff.... odedechnu si.

Zadívám se na holocron a jeho temně rudá záře mě fascinuje...
Tohle že by měl dostat Vader?
Tak to NE!

Chvilku dumám a pak mě napadne
Dal by se ten holocron nějak spustit?.
Návrat nahoru Goto down
vooj-tae
501st commander
501st commander
vooj-tae

Výcvik pro Clon Empty
PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Clon   Výcvik pro Clon Icon_minitimeThu Feb 07 2008, 19:33

Pokusíš se ho nějak zaktivovat a asi po 10 minutác se holocron zapne. Bohužel si nepamatuješ jak jsi toho docílil a tak jenom sleduješ objevivší se holo. Jen na něm Darth Revan a mluví "k tobě" basikem:

Výcvik pro Clon RevanDLotS

"Ty kdož slyšíš tento vzkaz si narušil posmrtný klid naší hrobky. Doufám že máš pro to dobrý důvod a že jsi sem přišel posílit své schopnosti načerpáním Síly. Řeknu ti ale jen toto. Jestli chceš být mocnější v Síle musíš si to zasloužit svými činy a ne tu energii někde načerpat. Nyní jdi a uč se ovládat své schopnosti sám. Jen tak dosáhneš zlepšení svých schopností."

hologram zmizí a holocron se vypne. Jsi zmaten a rozpolcen svými pocity. Část tebe chce zůstat temným a touží po moci a ta druhá se přiklání k světlé straně. Jen ty můžeš rozhodnout která strana zvítězí.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Výcvik pro Clon Empty
PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Clon   Výcvik pro Clon Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Výcvik pro Clon
Strana 1 z 2Jdi na stránku : 1, 2  Next
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
OSW - O Star Wars Forum :: O Star Wars: The Text Story :: O Star Wars Game :: Dokončené tréninky a mise-
Přejdi na: