| Výcvik pro Clon | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Clon Padawan
Poeet p?íspivku : 55 Registration date : 03. 02. 08
| Předmět: Re: Výcvik pro Clon Sat Feb 09 2008, 08:13 | |
| Hrobky Sithů, Korriban krypta:
Zase podívám na holocron. NE! NE! NE! NESMÍ se dostat do chamtivých rukou Vadera! Musím ho zničit napadne mě. Napřed tu zkusím pomocí síly, a jestli to nepůjde, tak použiji světelný meč! | |
|
| |
vooj-tae 501st commander
Poeet p?íspivku : 426 Age : 33 Vyznamenání : imperiální hvězda za statečnost :P Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Výcvik pro Clon Sat Feb 09 2008, 11:12 | |
| Hrobky Sithů, Korriban krypta:
Sekneš světelným mečem, čímž uvolníš obrovskou energii a Sílu ukrytou uvnitř, nejspíš i část Revanovy duše! Obrovský záblesk oslnivého světla, tepla, energie, cítíš utrpení všech, které kvůli Revanovi trpěli. Ztrácíš vědomí...
...otevřeš oči a ležíš venku z jeskyně. Je krásný jasný den. Jak sem se sem jenom dostal? Naposled si pamatuju hrozně ostré světlo... Vstaneš a rozhlédneš se. Stále tě bolí hlava. Vidíš před sebou akademii Sithů. Vader se nejspíš ještě nevrátil, máš tedy ještě trochu času. | |
|
| |
Clon Padawan
| Předmět: Re: Výcvik pro Clon Sat Feb 09 2008, 19:08 | |
| Korriban, před hrobkami Sithů
Tohle se Vader nesmí dozvědět! Kdybych tak někde našel Shaak It... SHAAK TADY JSEM!! KDE JSI??? pomyslím si a vysílám tyto věty silou do všeh stran... Začínám být zoufalý... Možná jsem ten holocron neměl ničit. | |
|
| |
vooj-tae 501st commander
Poeet p?íspivku : 426 Age : 33 Vyznamenání : imperiální hvězda za statečnost :P Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Výcvik pro Clon Sat Feb 09 2008, 20:15 | |
Objeví se před tebou. "Já jsem jen duch dávno padlé Jedi, který tě z této planety nedostane. To musíš ty sám. Musíš bojovat proti Impériu a znovu nastolit padlou Republiku a řád Jedi. Leť do sektoru Dagobah, tam najdeš učitele a mistra Jedi Yodu. Vem si jeden z raketoplánů nebo stíhaček akademie, ale nesmí tě při tom chytit. Jediů je už jen málo...počkejte s Yodou na mladého Skywalkera a společně porazíte Impérium a Darth Vadera. Věřím ti, nezklam mě a celý svobodný lid!" | |
|
| |
Clon Padawan
| Předmět: Re: Výcvik pro Clon Sun Feb 10 2008, 07:59 | |
Ajta. To mě nenapadlo.
Rozběhnu se k letišti. MUSÍM to stihnout než přijde Vader!
| |
|
| |
vooj-tae 501st commander
| Předmět: Re: Výcvik pro Clon Sun Feb 10 2008, 19:59 | |
| Korriban, u přistávací plochy
Přiběhneš k ploše z durabetonu, kde právě 2 muži vykládají zásoby pro akademii z raketoplánu. Přiběhneš k nim a oni ti zdělí, že vykládají nějaké náhradní díly do akademie. Teď ale musí s bednama do hlavního skladiště. Každej popadne pár beden a odchází od raketoplánu... | |
|
| |
Clon Padawan
| Předmět: Re: Výcvik pro Clon Mon Feb 11 2008, 19:31 | |
| Korriban, u přistávací plochy
Na nic nečekám, naskočím do lodi, a vystartuji. Snad si nikdo ničeho nevšimne... | |
|
| |
vooj-tae 501st commander
| Předmět: Re: Výcvik pro Clon Tue Feb 12 2008, 19:04 | |
| Korriban, v raketoplánu:
Je to snad ještě klonové války pamatující nákladní model, takže startovní procedura trvá asi 5 minut. Již začínáš být značně nervózní, když za rohem uvidíš vracející se muže. Raketoplán již naštěstí zapnul repulzory a ty ses odpoutal od plošiny a 2 zuřivě mávajících mužů. V duchu se jim omlouváš, ale je to v rámci vyšších cílů...Když dosáhneš vesmíru necháš stařičký počítač vypočítat kurz na dagobah. Nemůže ho najít, až pak v archivu neobývaných soustav nalezne zmínku, a tak vstupuješ do hyperprostoru... _______________________ Teda tvoje posty mě přímo uchvacujou svojí délkou...trošku posuň příběh... :geek: | |
|
| |
Clon Padawan
| Předmět: Re: Výcvik pro Clon Thu Feb 14 2008, 19:35 | |
| V HyperprostoruNo ufff... Konečně je to hovado s maskou pár parseků ode mě. odychnu si. Shaak It, to byla kost. (škoda že jen nehmotná ) pomyslím si, ale pak se otřepu. Na co to myslím? Ale zajímalo by mě, co na tom Dagobahu najdu...
Ha, už jsem zde!Začnu pomalu klesat. | |
|
| |
vooj-tae 501st commander
| Předmět: Re: Výcvik pro Clon Fri Feb 15 2008, 16:13 | |
| Dagobažská mlhavá atmosféra:Pouze senzory stařičkého raketoplánu ti ukazují kde je asi povrch, ale čas od času prostě vypadnou a tak se jenom modlíš o "snadné" přistání. Přistání je po několika minutách vskutku hladké, neboť skončíš v bažině, raketoplán do ní témě celý zapadne a ty sotva stačíš vzít své osobní věci... bezva, co tady kruci dělám...mám najít velkého učitele Jediů, ale ten by se sotva uchýlil na takovýdle místo... probleskne ti hlavou a ty se jen bezmocně složíš na zem...v hlavě se ti ozve Shaak Ti: "No tak nevzdávej, není daleko..."
Naposledy upravil dne Tue Feb 19 2008, 06:58, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Clon Padawan
| Předmět: Re: Výcvik pro Clon Sun Feb 17 2008, 08:22 | |
| Dagobah, někde v bažině
Bežím co nejdál od bažiny. Oj,ajaj, asi sem si měl vzít náhradní loď. Teď mě fakt nenapadá jak se dostanu pryč. hořce si pomyslím. To sem to dopracoval... Napřed se najím nějakej sraček, co mám v lodi, a pak se pohroužím do síly. Něco cítím. Vydám se ke zdroji. | |
|
| |
vooj-tae 501st commander
| Předmět: Re: Výcvik pro Clon Tue Feb 19 2008, 07:02 | |
| Dagobah, někde v bažině:
Když už si myslíš že jsi nepatrnou stopu Síly ztratil, znenadání se před tebou objeví malý mužíček, strašlivě vrásčitý a starý...zprvu se lekneš, ale pak se uklidníš. Zeptá se tě: "Co tady ty pohledáváš? Velmi mladý jsi ty, tak co v takové pustině, heh?" Podívá se na tebe a zahihňá se... | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Výcvik pro Clon | |
| |
|
| |
| Výcvik pro Clon | |
|