| Star Wars: The Old Republic MMORPG) | |
|
+54Xavier taggmaster werticalx Kulibrach Darth Loki Darth kini Satori czmajkl Hydrogena Orita-kill Shaf bane Tsuna Pavel501st Aggofan Ireas Elinor Yall adys Tyler Widowmaker Prophet J.T.Bansbi ScorpiO Gralen joemandel Syntax An-Drew Deer William Vikinger Jakkob Killer Ultimate Cody Darth Eternal Hatred Wrait robkill Rocko Luthriel Darth Kal Padme von Kell Hard Tomy Darth Gryat Lance Stone Darth Assmondeus LaMpA revan004 Tik & Tok Ruplikon darth t-error lord mikerrus Mandalorian Horox Potan von Kell Undertaker Derk Yall 58 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
ScorpiO Dark Lord of the Sith
Poeet p?íspivku : 4650 Age : 37 Registration date : 07. 02. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Thu Dec 15 2011, 21:47 | |
| mi ale nerikej, ze by bylo takove slozite ten pribehovy komponent extrahovat, misto lidi hodit AI a vydat i single....podle me takova konverze nemuze moc stat vytvorit, a meli by dalsi prilezitost pro zisk, mohli by oslovit i lidi jako sem ja, keri maji k MMO odpor | |
|
| |
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Thu Dec 15 2011, 22:05 | |
| Ehm a ty myslíš, že ty NPC tam neřídí AI? By ani nemuseli nic kovertovat... Ale jejich manažeři asi spočítali, že než udělat i singl verzi pro ně bude výhodnější udělat jenom MMO s měsíčníma poplatkama, protože jim to v dlouhodým meřítku víc vidělá... Na nějaký oslovení "nepřispůsobyvých" hráčů kašlou, nebylo by to tak výdělečný... _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
lord mikerrus Temný Jedi
Poeet p?íspivku : 419 Age : 30 Vyznamenání : Odvaha :žít se svojí rodinou Registration date : 02. 11. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Fri Dec 16 2011, 08:14 | |
| Potan si to zase nepochopil právě o tom mluvím, že miliony lidí nadávají na něco za co později pokrytecky utrácí peníze, stačí si přečíst kolik lidí na to hází hlínu a jaký to má prodej. | |
|
| |
Elinor Yall Grand Moff
Poeet p?íspivku : 1818 Vyznamenání : Mírumilovný pacifista Registration date : 02. 03. 10
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Fri Dec 16 2011, 09:14 | |
| | |
|
| |
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Fri Dec 16 2011, 18:41 | |
| - lord mikerrus napsal:
- Potan si to zase nepochopil právě o tom mluvím, že miliony lidí nadávají na něco za co později pokrytecky utrácí peníze, stačí si přečíst kolik lidí na to hází hlínu a jaký to má prodej.
Oni na to nadavaji, ale radi by si to i zahrali.. A kdyz nemuzou singl, tak co jim zbyva?? _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Gralen Sithský lord
Poeet p?íspivku : 7530 Age : 36 Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Fri Dec 16 2011, 18:58 | |
| no už to mám doma, ak to rozbehnem, tak to budem od 24. 12. hrať, ak nerozbehnem, tak to bude čakať, kým si nekúpim novú debnu. Došli mi aj tie karty, ale okrem tej zadnéj strany vizerajú úplne nromálne. Čakal by som že namiesto klaciských znakov dajú znaky z SW (Republika, Postalecká Aliancia, Impérium, Separatisti), a na kartách ako sú J, Q, K, A zobrazia postavi z SW. Povedzme za Impérium Palpatina, Vádera, Maru, atď. | |
|
| |
lord mikerrus Temný Jedi
Poeet p?íspivku : 419 Age : 30 Vyznamenání : Odvaha :žít se svojí rodinou Registration date : 02. 11. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Fri Dec 16 2011, 19:04 | |
| Jn taky čekám upgrade, je pravda že betu jsem kvůli procesoru moc dobře nehrál, měl jsem to tak na medium/high a to ještě jsem měl místy 20 FPS ale co mě překvapilo bylo to, že to nemá zase tak velké požadavky na grafiku. | |
|
| |
Gralen Sithský lord
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Fri Dec 16 2011, 19:52 | |
| no hovor aké to má požiadavky minimálne, poprípade akú maš grafiku, či mi to pôjde.
No ak je pravda čo je napísané na obali ohľadom minimalnej ramky, tak to vizerá že to hrať budem až niekedy v roku 2012, ak sa mi podarí našetriť na noví PC | |
|
| |
lord mikerrus Temný Jedi
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Fri Dec 16 2011, 21:08 | |
| já mám CPU:opteron 1216 dual core 2,4 GHz (skoro nejslabší AM2 procesor ) objednán AMD FX-4100 quadro core 3,6 GHz(2700kč) GPU:nvidia gts 250 1 gb objednána gtx 460 1 gb (3500kč) RAM:3 gb přikoupím 1 gb (240kč) zdroj si nepamatuju nějakej za litr 500 W deska:m2n mx (z pravěku) objednána ASUS M5A78L-M LX V2 (1000 kč) obyčejná kvůli DDR3 a AM3+ jedna z nejlevnějších při načítání textur a podobně se mi přehřívá procesor, ale vytížení grafiky je kolem 50% +- ty komponenty co jsem si objednal jsou tak na Ultra nastavení jinak stačí trochu levnější, ceny jsou orientační až budeš kupovat nové komponenty. Můžeš naopsat tvou sestavu a porovnáme jak ti to pojede | |
|
| |
Gralen Sithský lord
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Fri Dec 16 2011, 21:17 | |
| no novú zostavu budem kupovať cez známeho, teda za cenu, za akú on kúpi v skladoch, síce si následne trošku prihodí, kedže mi ju zloží, dá mi na všetko neobmezdenú reklámáciu, nehovoriac že keď sa mi na ňom niečo pokazí, tak príde opraviť, a stačí ho pohostiť kávou, porpípade niečim ku zakúsnutiu. samozrejme z dvorilosti sa furt pýtam čo som mu dlžný. No ale nový budem kupovať najskôr v Februári, ak budú prachy. | |
|
| |
lord mikerrus Temný Jedi
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Fri Dec 16 2011, 21:24 | |
| ah ták a ty máš early access nebo čekáš na oficiální vydání ? | |
|
| |
Gralen Sithský lord
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Fri Dec 16 2011, 21:29 | |
| mám doma oficiálny originál, mi dneska doviezol kurier. | |
|
| |
lord mikerrus Temný Jedi
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Fri Dec 16 2011, 21:41 | |
| já už jsem ve hře a je to dost o nervy se připojit zvlášt na servery s čechama, tam jsou fronty 1500 lidí třeba, takže asi si najdu nějakej s anglánama, ale kde nemusím čekat 3 hodiny. | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Wed Dec 21 2011, 18:43 | |
| hele, Vy, co to hrajete, dejte pak echo o Revanovi, resp. jak moc se do valky zapojil a jestli hral nejakou roli v porazce Emperora. | |
|
| |
lord mikerrus Temný Jedi
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Mon Dec 26 2011, 11:13 | |
| No revana jsem jednou zahlídl v story questu ale spíš jako připomenutí kdo to byl, jako taky bych si s ním rád pokecal ale jelikož hraju za jedi knighta tak by to byl asi krátký rozhovor. | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Mon Dec 26 2011, 14:25 | |
| no ono to uz je jedno bo uz vim, jak to s nim "dopadne" | |
|
| |
bane ARC trooper
Poeet p?íspivku : 348 Age : 29 Vyznamenání : Best killer of 3,976-3,960 BBY Registration date : 18. 07. 11
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Mon Dec 26 2011, 19:12 | |
| Já jsem dělal pár questů pro Revanity a jeden byl příníst jeho masku z muzea | |
|
| |
lord mikerrus Temný Jedi
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Tue Dec 27 2011, 11:41 | |
| A jak se vám co to hrají líbí hra ? mě teda dost hlavně ty planety jako Nar shadaa a Coruscant. | |
|
| |
bane ARC trooper
Poeet p?íspivku : 348 Age : 29 Vyznamenání : Best killer of 3,976-3,960 BBY Registration date : 18. 07. 11
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Tue Dec 27 2011, 15:57 | |
| jo je to dobrý baví mě to maj to pěkně udělaný,planety jsou hezký a vesmírné bitvy taky, akorát ty plný server mě štvou | |
|
| |
William Kiffar Jedi
Poeet p?íspivku : 1524 Age : 37 Registration date : 04. 07. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Sat Mar 24 2012, 22:22 | |
| Celý víkend KOTOR zdarma a ja si toho všimnu až v sobotu v 10 večer. Takovej pech A jestli hodla stahovat 25 GB tou pidi rychlosti 600kb/s, tak to si nezahraju vubec. _________________
| |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Sun Mar 25 2012, 13:18 | |
| Mno, me to stahovalo 1,2 MB/s a i tak, nez se to cely stahlo a nainstalovalo, zabralo to cca 4 hodiny? ale tak tohle byl uz druhej vikend takovej, tak verim ze jich jeste par udelaj Jinak musim rict, ze me to fakt chytlo, ma to sice maly mouchy, ale tak to asi kazda hra a zatim me to fakt bavi no _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
Poeet p?íspivku : 11775 Age : 32 Registration date : 03. 02. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Sun Mar 25 2012, 13:21 | |
| Každej kdo to hraje nechť povinně udělá hromadu screenshotu a napíše své dojmy z hraní, abychom mohli něco postnout na web | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Sun Mar 25 2012, 13:24 | |
| ja nejaky screeny mam, ale nevim jestli ti k necemu budou screenshoty hned ze zacatku, navic obvykle screenuju spis rozhovory, ale klidne ti udelam i screen boje nebo tak, pokud to stihnu a dojmy, neumim se o tom moc rozepisovat, ale odstavecek by snad sel no akorat jestli nebudu jedina no.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
Poeet p?íspivku : 11775 Age : 32 Registration date : 03. 02. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Sun Mar 25 2012, 13:27 | |
| A proč by měli vadit screeny ze začátku? Náhodou ty jsi nejlepší, nneboť ukazují takové to kouzlo: "Tohle je teprve začátek velkého dobrodružství" | |
|
| |
William Kiffar Jedi
Poeet p?íspivku : 1524 Age : 37 Registration date : 04. 07. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Sun Mar 25 2012, 13:48 | |
| Zatim teda jako musim řict, že luxusni. A mít s kym hrat, tak to bude asi ještě o to víc luxusnější. Screeny nemaj smysl. Na YT je toho hafo. Videonavody a tak. A jestli to dobře chápu, vyjde to na 350 kaček na měsíc... Hmmm, to si raději pořidím paušál s netem na letefon. Byt to stopade, tak klidně, ale tohle je moc. _________________
| |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) | |
| |
|
| |
| Star Wars: The Old Republic MMORPG) | |
|