| Star Wars: The Old Republic MMORPG) | |
|
+54Xavier taggmaster werticalx Kulibrach Darth Loki Darth kini Satori czmajkl Hydrogena Orita-kill Shaf bane Tsuna Pavel501st Aggofan Ireas Elinor Yall adys Tyler Widowmaker Prophet J.T.Bansbi ScorpiO Gralen joemandel Syntax An-Drew Deer William Vikinger Jakkob Killer Ultimate Cody Darth Eternal Hatred Wrait robkill Rocko Luthriel Darth Kal Padme von Kell Hard Tomy Darth Gryat Lance Stone Darth Assmondeus LaMpA revan004 Tik & Tok Ruplikon darth t-error lord mikerrus Mandalorian Horox Potan von Kell Undertaker Derk Yall 58 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Syntax Jedi Guardian
Poeet p?íspivku : 4961 Age : 35 Vyznamenání : Velitel eskadry Rogue, hrdina Povstalecké aliance Registration date : 22. 10. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Sat Aug 11 2012, 15:01 | |
| já už hraju na Red Eclipse, zatím mám 3 postavy těsně před cestou na Dromund Kaas/Coruscant, tak kdyby se chtěl někdo přidat, tak dejte vědět Pašerák Wolferus, Inkvizitor Corpsegrinder a Agent Dravenor _________________ "Are we ready to finish what he started? Then at last, The Rebel Alliance is born. Here. Tonight." "We need a flag to rally behind. A symbol. A symbol of hope..." - Bail & Leia Organa "We take what is given." - Kol Skywalker "I am Revan reborn, and before me you are nothing." - Revan "I'm a leaf on the wind, watch how I soar." - Hoban "Wash" Washburne | |
|
| |
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Sun Aug 12 2012, 15:27 | |
| Já mám taky postavu na Red Eclipse, byť jsem tam čecha snad nepotkal Mám tam dohranej trial s Imp Agentem (lvl 15 a nemám co dělat bez plné verze ) a ted mám rozehranou Jedi Knight na lvl9? Pak mám ještě zkušebně Troopera a Sith warriora na 4lvl. _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Darth kini Rytíř Jedi
Poeet p?íspivku : 117 Age : 28 Vyznamenání : Mistr nechutnosti Registration date : 22. 09. 10
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Sun Aug 12 2012, 17:44 | |
| no to si děláte ze mě prd*l, já si jí objednal v pondělí a v úterý mi to přišlo za 998kč,- a vy se tu zmíníte že to zlevnili na 299kč,- v ten den co mi to přišlo . Jde vidět že u mě zákon schválnosti funguje až moc dobře | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
Poeet p?íspivku : 5624 Age : 28 Registration date : 16. 07. 09
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Sun Aug 12 2012, 22:20 | |
| No tak to klobouk dolů, to mě mrzí. Ale je to paráda, warrior a později marauder je špicovej. | |
|
| |
czmajkl Moff
Poeet p?íspivku : 197 Age : 27 Registration date : 22. 07. 12
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Sun Aug 12 2012, 22:38 | |
| pff, já jsem to nenáviděl. Hrozně mi připadal jako samuraj. | |
|
| |
Aggofan Sithský lord
Poeet p?íspivku : 304 Registration date : 02. 03. 11
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Wed Aug 15 2012, 14:27 | |
| No já mám kámoše a ten řikal že prej na red eclips je docela dost klanů českejch , prej je to snad druhej server kde je nejvíc českejch klanů.No ale asi jak to vypadá tak většina lidí tu má postavu na red eclips asi si toho svýho inquisitora přehodim na něj . | |
|
| |
Darth kini Rytíř Jedi
Poeet p?íspivku : 117 Age : 28 Vyznamenání : Mistr nechutnosti Registration date : 22. 09. 10
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Thu Aug 23 2012, 19:06 | |
| To jsou ale chytrákové na tom red eclipsu. Člověk tam nemůže psát česky aniž by ho nějak ocas nezačal poučovat že to je anglický server. Ach bože to jsou takový pitomci | |
|
| |
Aggofan Sithský lord
Poeet p?íspivku : 304 Registration date : 02. 03. 11
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Fri Aug 24 2012, 22:14 | |
| Bohužel to je na všech já sem na jednom německym a nepodíval sem se že je to německej tak fajn ale tvl , já se na něco zeptám anglicky a voni hned všichni learn germany idiot a podobně .By je jeden fakt nejradši nakop a docela se tky bojim že až to přejde na free to play bude tam šíleně s odpuštěním debilů , který akorát chtěj kazit hru ostatním.Sem hrál nedávno jeden flashpoint a jeden takovej trotl tam byl a celej flashpoint v háji , jako pochopim jestli třeba je to jeho první flashpoint ale von ještě nám to party píše noobs a pod. a bohužel u většiny MMORPG co přešli na F2P se počet těhlech debilů dost zvýšil a nemluvim jenom o stylu hraní.Proto radši si zaplatim a budu hrát s dobrejma hráčema než mít to zadara ale zase hrát s takvejma trotlama že je lepší si najít nákej server kde s epotká jeden člověk za rok a mít vod nich klid. P.S. srry za pravopisný chyby , ale na to ste asi už u mě zvyklí | |
|
| |
Satori Mistr Jedi
Poeet p?íspivku : 287 Age : 30 Registration date : 24. 03. 12
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Fri Aug 24 2012, 22:57 | |
| Fajn, chápem asi aký sú to volovia, ale nedajú sa proste ignorovať? Sú to zrejme len zakomplexovaný 40 ročný chlap žijúci s rodičmi, alebo malé dieťa ktoré sa cíti trápne keď nechápe o čom rozprávaš. Jasne, F2P priláka 12-10 ročné deti ako žiarovka nočný hmyz. | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Sat Aug 25 2012, 00:00 | |
| Tak taky hraju na Red Eclipse. A zatim jsem žádnýho trotla nepotkal, spíš naopak i nějaká ta padesátka mi pomohla. Ale zatim jsem tam psal jen angl. takže nevim co se bude dít když napíšu cz. | |
|
| |
Darth kini Rytíř Jedi
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Sat Aug 25 2012, 00:49 | |
| Aggofan: S tím F2P máš recht, přijde tam hromada pitomců co budou kazit hru a hráči jako jsme my budou jedině moct nadávat. Ale je pravda že něco zlé k něčemu dobré. Satori: S tou žárovkou a nočním hmyzem máš bohužel pravdu. Cody: Jako jo oni tam někteří pomáhají a já se slabším postavám taky snažím pomáhat a komunikace úplně v pohodě bez problému, i když občas napíšu nějakou pitomost tak oni to i tak chápou, ale když tam někdo napíše cizím jazykem cokoliv tak ho hned začnou buzerovat viz. já a pár dalších. | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Sat Aug 25 2012, 14:52 | |
| Nechci vám brát iluze, ale každá online hra má v sobě pitomce až je free a nebo ne... A ta hra už je +/- free čtvrt roku a měla skoro každej ruhej víkend free hraní, takže ti pitomci už tam jsou zalezlý A do háje, vy se divíte, že na anglickým/mezinárodním serveru jsou rozčílení, když tam píšete hovadiny? OMG, ty pitomci už v té hře jsou fakt nalezlý _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
czmajkl Moff
Poeet p?íspivku : 197 Age : 27 Registration date : 22. 07. 12
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Sat Aug 25 2012, 18:39 | |
| Satori :Né né ! Moc to podcenujete ještě je tu mucholapka na děti Minecraft ! | |
|
| |
Darth kini Rytíř Jedi
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Sat Aug 25 2012, 20:32 | |
| Potan: Čtvrt roku jo, teda já myslel že to je měsíc a pár dní kdy zavedli 15 levelovou verzi . Ale jinak máš pravdu v každé hře jsou pitomci ať je free nebo ne, jenže ve free verzi jich je vždy víc. Hovadiny ? Tak to pozor, já si dávám bacha vždy na to co pišu. | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Sat Aug 25 2012, 22:25 | |
| Pro ně když neumí česky to jsou ale hovadiny Kdyby sem ted někdo přišel a začal nám sem psát arabsky taky mu napíšeme at začne psát anglicky a nebo at GTFO... _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Syntax Jedi Guardian
Poeet p?íspivku : 4961 Age : 35 Vyznamenání : Velitel eskadry Rogue, hrdina Povstalecké aliance Registration date : 22. 10. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Sat Nov 17 2012, 17:44 | |
| server Red Eclipse Gunslinger Wolferuss - zrovna na Tarisu Sith Warrior Wolferiss - Dromund Kaas přidá se někdo? _________________ "Are we ready to finish what he started? Then at last, The Rebel Alliance is born. Here. Tonight." "We need a flag to rally behind. A symbol. A symbol of hope..." - Bail & Leia Organa "We take what is given." - Kol Skywalker "I am Revan reborn, and before me you are nothing." - Revan "I'm a leaf on the wind, watch how I soar." - Hoban "Wash" Washburne | |
|
| |
Darth Loki Imperial Officer
Poeet p?íspivku : 278 Vyznamenání : StarWars-StarTrek-StarGate... VŠECHNY SUPER! Registration date : 13. 08. 11
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Sat Nov 17 2012, 18:56 | |
| To bych si musel udělat novou postavu, stejně nevim kterou... abych nebyl někde jinde | |
|
| |
Satori Mistr Jedi
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Mon Nov 19 2012, 20:49 | |
| aj by som si vytvoril postavu, len keby nebol server plný | |
|
| |
Kulibrach High Jedi General
Poeet p?íspivku : 493 Age : 31 Vyznamenání : za spolikání tepelných detonátorů Registration date : 29. 10. 12
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Mon Nov 19 2012, 20:57 | |
| Nazdar lidi, od kdy to tak bude free to play? Ptám se vás jen jako výkendový fajnšmekr free PC her. Nemohu se dočkat až to budu střídat s World of Tanks | |
|
| |
Satori Mistr Jedi
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Mon Nov 19 2012, 21:12 | |
| No free to už je, inak by som to nemohol pridať na svoj list medzi Guild wars 2 a WoT. | |
|
| |
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Mon Nov 19 2012, 22:27 | |
| Tusim ze uz to je i free od 15.levelu vys.. To predtim nebylo.. ale jako free player mas omezeni, jako vyber rasy a muzes mit tusim vsehovsudy 2 postavy.. jo a o vikendu sem to zapla a vykoplo me to ze byly plny servery ale napadlo me ze to je mozna kvuli nejakymu eventu.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Mon Nov 19 2012, 22:32 | |
| - Kulibrach napsal:
Nemohu se dočkat až to budu střídat s World of Tanks
Je to peklo, věř mi _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Satori Mistr Jedi
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Mon Nov 19 2012, 22:35 | |
| čožé? obmedzenia? tak nach sa s takým dačím idú... Som to sťahoval všeho všudy deň a pol. A oni ma ešte idú obmedzovať.
Tak, aj tak si to chcem zahrať, len ma tak napadlo. ZA koho hrať? Sithov či republiku? | |
|
| |
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Mon Nov 19 2012, 22:39 | |
| tak to je asi na tobe, k cemu tihnes vic ne? a nediv se, kdyz za tu hru tolik zaplatili, aby ji vytvorili, je celkem logicky, ze nejaky penize chtej dostat zpatky, kdyz uz to nefungovalo s predplaticima hracema, tak prece nenaservirujou uplne vsechno zadarmo.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Mon Nov 19 2012, 22:41 | |
| - Satori napsal:
- čožé? obmedzenia? tak nach sa s takým dačím idú...
Som to sťahoval všeho všudy deň a pol. A oni ma ešte idú obmedzovať. Zdá se mi to a nebo máš opravdu tu drzost kafrat, že ti dají hru zadarmo? _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) | |
| |
|
| |
| Star Wars: The Old Republic MMORPG) | |
|