| Star Wars: The Old Republic MMORPG) | |
|
+54Xavier taggmaster werticalx Kulibrach Darth Loki Darth kini Satori czmajkl Hydrogena Orita-kill Shaf bane Tsuna Pavel501st Aggofan Ireas Elinor Yall adys Tyler Widowmaker Prophet J.T.Bansbi ScorpiO Gralen joemandel Syntax An-Drew Deer William Vikinger Jakkob Killer Ultimate Cody Darth Eternal Hatred Wrait robkill Rocko Luthriel Darth Kal Padme von Kell Hard Tomy Darth Gryat Lance Stone Darth Assmondeus LaMpA revan004 Tik & Tok Ruplikon darth t-error lord mikerrus Mandalorian Horox Potan von Kell Undertaker Derk Yall 58 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Syntax Jedi Guardian
Poeet p?íspivku : 4961 Age : 35 Vyznamenání : Velitel eskadry Rogue, hrdina Povstalecké aliance Registration date : 22. 10. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Sat Jun 16 2012, 13:50 | |
| tak jen doufám, že to bude brzo _________________ "Are we ready to finish what he started? Then at last, The Rebel Alliance is born. Here. Tonight." "We need a flag to rally behind. A symbol. A symbol of hope..." - Bail & Leia Organa "We take what is given." - Kol Skywalker "I am Revan reborn, and before me you are nothing." - Revan "I'm a leaf on the wind, watch how I soar." - Hoban "Wash" Washburne | |
|
| |
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Sat Jun 16 2012, 13:51 | |
| Nejsi sam, i ja sem vytizeny clovek a tor me bavil no _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Syntax Jedi Guardian
Poeet p?íspivku : 4961 Age : 35 Vyznamenání : Velitel eskadry Rogue, hrdina Povstalecké aliance Registration date : 22. 10. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Sat Jun 16 2012, 13:57 | |
| mě též, až jsem z toho byl skoro překvapenej a když hraje víc lidí, tak to je vůbec fajn, líbily se mi skupinový konverzace _________________ "Are we ready to finish what he started? Then at last, The Rebel Alliance is born. Here. Tonight." "We need a flag to rally behind. A symbol. A symbol of hope..." - Bail & Leia Organa "We take what is given." - Kol Skywalker "I am Revan reborn, and before me you are nothing." - Revan "I'm a leaf on the wind, watch how I soar." - Hoban "Wash" Washburne | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Sat Jun 16 2012, 16:48 | |
| Me stvalo, kdyz sem potkavala Revany a podobne Plus kdyz byly lehky potvory a nabehlo prede me 5 lidi a vyzabijeli mi je a ja nemela expy Ale hrat s normalnima lidma by bylo fajn _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Gryfin Padawan
Poeet p?íspivku : 95 Age : 37 Registration date : 01. 06. 11
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Wed Jul 11 2012, 06:25 | |
| | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
Poeet p?íspivku : 11775 Age : 32 Registration date : 03. 02. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Wed Jul 11 2012, 07:54 | |
| Že bych to konečně zkusil? | |
|
| |
Gryfin Padawan
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Wed Jul 11 2012, 08:05 | |
| Tak se připrav že si to ukousne 25GB místa na disku. | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
Poeet p?íspivku : 11775 Age : 32 Registration date : 03. 02. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Wed Jul 11 2012, 08:45 | |
| Tak to je obecně známo že SWtor má tolik. U mých 1,4 Tb to nevadí | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Wed Jul 11 2012, 08:48 | |
| Uaaaa, tak to je tedy mazec _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Gryfin Padawan
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Wed Jul 11 2012, 17:08 | |
| Nainstalováno a rozrhráno za sitshkou inkvizitorku . Zatím jsem nezaznamenal rozdíl mezi trialem a placeným učtem teda kromě lvl. capu. | |
|
| |
Gryfin Padawan
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Tue Jul 17 2012, 17:17 | |
| | |
|
| |
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Thu Jul 19 2012, 03:35 | |
| Tak, kdo ještě hraje free trial? Já hraju od úterka na serveru Red Eclipse (PvE), kdyby někdo se chtěl přidat a chodit v partě Primárně jsem ted rozehrál Sith Agenta (lv a mám ještě už začli Sith warriora (4 level) a Troopera (3. level) _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
bane ARC trooper
Poeet p?íspivku : 348 Age : 29 Vyznamenání : Best killer of 3,976-3,960 BBY Registration date : 18. 07. 11
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Thu Jul 19 2012, 08:46 | |
| Hrát na Free to je nic moc, příběh se moc nerozjede ,ale až dál to je skvělý! Nejvíc mě to bavilo a hrát za Bounty Huntera-Mercenery a za Sith Inkvizitora-Socerer A nejlepší příběh z Impéria za které jsem hral měl Sith inkvizitor ten je už od začátku chytlavý! | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Tue Jul 31 2012, 23:51 | |
| _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
czmajkl Moff
Poeet p?íspivku : 197 Age : 27 Registration date : 22. 07. 12
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Wed Aug 01 2012, 00:26 | |
| Musím uznat že mě nasralo jak jsem drtil Elite Droida 6x a nakonec mi jeden šmejd vezme jeho loot který navíc nemůže použít | |
|
| |
Syntax Jedi Guardian
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Wed Aug 01 2012, 08:50 | |
| už jsem teda započal stahování, ale to bude s mým internetem ještě trochu na dýl, kor když můžu stahovat jen přes noc...ale těším se na to doufám, že se nás pak víc sejde na jednom serveru _________________ "Are we ready to finish what he started? Then at last, The Rebel Alliance is born. Here. Tonight." "We need a flag to rally behind. A symbol. A symbol of hope..." - Bail & Leia Organa "We take what is given." - Kol Skywalker "I am Revan reborn, and before me you are nothing." - Revan "I'm a leaf on the wind, watch how I soar." - Hoban "Wash" Washburne | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Wed Aug 01 2012, 09:32 | |
| vsak neni problem se tu domluvit ne? Jinak ja myslim ze nemam nejak pomalej net ani pocitac a stahovani + instalace mi zabrala nakejch 5 hodin, takze preju hodne trpelivosti no _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Gralen Sithský lord
Poeet p?íspivku : 7530 Age : 36 Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Wed Aug 01 2012, 09:52 | |
| ako keby som nemal tak slabo výkonný pc tak by som začal hrať ešte na silvestra 2011 / 2012, no holt mašinka je ešte trošku slabá. | |
|
| |
czmajkl Moff
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Wed Aug 01 2012, 12:00 | |
| Star Wars: The Old Republic přechází na Free 2 Play verzi koncem listopadu!!!Konečně je to tady. BioWare skrz oficiální web oznámilo, že kromě klasického předplatitelského modelu nabídne jejich MMO i možnost free-to-play, a to někdy ke konci letošního roku (v listopadu). Zatím není jasné, v čem přesně budou f2p hráči omezení ve srovnání s těmi, kteří budou stále platit měsíční poplatky (pokud se vůbec někdo takový najde), k dispozici však bude všech osm hratelných tříd, s nimiž bude možné dosáhnout až 50. levelu, což nezní vůbec špatně. Tvůrci však nechtějí nijak zapomínat na aktuální předplatitele, naopak jim chce poskytnout víc a víc obsahu. Díky tomu už nyní zavedli do hry novou měnu, Cartel Coins, s nimiž je možné nakupovat speciální výbavu a další zlepšení, třeba masku Dartha Nihiluse z Knights of the Old Republic II nebo sithský meditační trůn. Předplatitelé nyní dostali 150 Cartel Coins za každý zaplacený měsíc, od 1. srpna až do přechodu na free-to-play budou dostávat 200, a navíc ten, kdo si koupil sběratelskou edici, obdrží rovných 1000 Cartel Coins. BioWare navíc slibuje i novou Operation (Terror from Beyond), nové hrdinské mise na planetě Belsavis, vesmírné bitvy pro hráče na 50. levelu, nového smrtícího spolubojovníka (droid HK-51), pro vyznavače PvP i novou Warzone s názvem Ancient Hypergate, a pár dalších bonusů. - Zing | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Thu Aug 02 2012, 00:54 | |
| _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
czmajkl Moff
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Thu Aug 02 2012, 01:17 | |
| | |
|
| |
Mandalorian Grand Moff
Poeet p?íspivku : 12786 Age : 38 Vyznamenání : Synek von Hau Registration date : 16. 05. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Thu Aug 02 2012, 02:36 | |
| tak jelikoz si tutez zpravu prehledl..... nerekl bych _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
|
| |
Satori Mistr Jedi
Poeet p?íspivku : 287 Age : 30 Registration date : 24. 03. 12
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Thu Aug 02 2012, 13:06 | |
| Fajn, takže konečne si to budem môcť vyskúšať aj ja keď to ide byť zdarma. Ale teraz mi už zostáva len adrenalínová úloha skontrolovať, či mi to na mojom noťase aj pôjde. Inak s MMO nemám veľa skúsenosti, takže zo začiatku by som možno uvítal pomoc, ale ešte sa uvidí. Do konca novembra je ešte daleko. | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
Poeet p?íspivku : 5624 Age : 28 Registration date : 16. 07. 09
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Sat Aug 04 2012, 18:09 | |
| Zdarvím přátelé, mám problém a to sice, že chcu začít hrat free trial TORu, ale jaksi nejede. Stáhnu instalátor ze stránek swtor, spustím ho, nainstaluju a když dám spustit, objeví se launcher a v něm hláška: The login service is currently unavailable. Please visit our forums for the latest updates on the status of this service. Můžete mi poradit, prosím pěkně? | |
|
| |
Darth kini Rytíř Jedi
Poeet p?íspivku : 117 Age : 28 Vyznamenání : Mistr nechutnosti Registration date : 22. 09. 10
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Sat Aug 04 2012, 20:50 | |
| Zadal jsi dobře jméno a heslo ? | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) | |
| |
|
| |
| Star Wars: The Old Republic MMORPG) | |
|