| Star Wars: The Old Republic MMORPG) | |
|
+54Xavier taggmaster werticalx Kulibrach Darth Loki Darth kini Satori czmajkl Hydrogena Orita-kill Shaf bane Tsuna Pavel501st Aggofan Ireas Elinor Yall adys Tyler Widowmaker Prophet J.T.Bansbi ScorpiO Gralen joemandel Syntax An-Drew Deer William Vikinger Jakkob Killer Ultimate Cody Darth Eternal Hatred Wrait robkill Rocko Luthriel Darth Kal Padme von Kell Hard Tomy Darth Gryat Lance Stone Darth Assmondeus LaMpA revan004 Tik & Tok Ruplikon darth t-error lord mikerrus Mandalorian Horox Potan von Kell Undertaker Derk Yall 58 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Ultimate Grand Moff
Poeet p?íspivku : 5624 Age : 28 Registration date : 16. 07. 09
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Sat Aug 04 2012, 21:06 | |
| Já ho tam ani zadat nemůžu, bo hned jak se launcher spustí, tak se tam objeví ta chyba, takže to tam ani nemůžu dobře nebo špatně zadat.
edit: Jak by jste si to stáhli? Já kliknu na download game installer, stáhne se mi SWTOR_setup.exe kterej má velikost necelých 38 MB. Nainstaluje se mi pár souborů a tím to hasne. Když spustím launcher, tak se objeví přihlašovací okno a sekundu na to ta chyba. | |
|
| |
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Mon Aug 06 2012, 10:29 | |
| a nemaj treba dole servery? _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Mon Aug 06 2012, 11:16 | |
| http://www.swtor.com/server-statusPředpokládám, že ta zelená šipka znamená, že jedou. A nikde na jejich stránkách jsem nenašel, že by přes víkend a dnes měli být dole servery, kvůli patchům nebo práci na síti... | |
|
| |
Syntax Jedi Guardian
Poeet p?íspivku : 4961 Age : 35 Vyznamenání : Velitel eskadry Rogue, hrdina Povstalecké aliance Registration date : 22. 10. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Tue Aug 07 2012, 11:01 | |
| _________________ "Are we ready to finish what he started? Then at last, The Rebel Alliance is born. Here. Tonight." "We need a flag to rally behind. A symbol. A symbol of hope..." - Bail & Leia Organa "We take what is given." - Kol Skywalker "I am Revan reborn, and before me you are nothing." - Revan "I'm a leaf on the wind, watch how I soar." - Hoban "Wash" Washburne | |
|
| |
Darth kini Rytíř Jedi
Poeet p?íspivku : 117 Age : 28 Vyznamenání : Mistr nechutnosti Registration date : 22. 09. 10
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Tue Aug 07 2012, 11:07 | |
| Jojo taky mě to trochu vytáčí, zvlášť když jsem čekal tak dlouho než mi to přijde ( 2 dny) . | |
|
| |
Syntax Jedi Guardian
Poeet p?íspivku : 4961 Age : 35 Vyznamenání : Velitel eskadry Rogue, hrdina Povstalecké aliance Registration date : 22. 10. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Tue Aug 07 2012, 11:38 | |
| tak servery pojedou nejdřív v 15h _________________ "Are we ready to finish what he started? Then at last, The Rebel Alliance is born. Here. Tonight." "We need a flag to rally behind. A symbol. A symbol of hope..." - Bail & Leia Organa "We take what is given." - Kol Skywalker "I am Revan reborn, and before me you are nothing." - Revan "I'm a leaf on the wind, watch how I soar." - Hoban "Wash" Washburne | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| |
| |
bane ARC trooper
Poeet p?íspivku : 348 Age : 29 Vyznamenání : Best killer of 3,976-3,960 BBY Registration date : 18. 07. 11
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Tue Aug 07 2012, 12:50 | |
| ale musíš si koupit jak hru tak předplatné hry aby si měl oba kódy | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Tue Aug 07 2012, 12:52 | |
| Já myslím, že bude bohatě stačit game card. | |
|
| |
Darth kini Rytíř Jedi
Poeet p?íspivku : 117 Age : 28 Vyznamenání : Mistr nechutnosti Registration date : 22. 09. 10
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Tue Aug 07 2012, 14:02 | |
| - Syntax napsal:
- tak servery pojedou nejdřív v 15h
Kde si to zjistil ? | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Tue Aug 07 2012, 14:25 | |
| Píšou to v launcheru, od 9 ráno do 3 odpoledne servery nepojedou, kvůli údržbě. Po třetí hodině by to mělo zase všechno fungovat. | |
|
| |
Darth kini Rytíř Jedi
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Tue Aug 07 2012, 14:36 | |
| Heh, já jsem vůl | |
|
| |
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Thu Aug 09 2012, 00:25 | |
| _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Thu Aug 09 2012, 11:41 | |
| | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Thu Aug 09 2012, 11:53 | |
| lol, asi se hodlaj zbavovat dokud to jde _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Thu Aug 09 2012, 12:12 | |
| Tak, vidím tam lu logiku věci... _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Thu Aug 09 2012, 12:14 | |
| hmmm, mit doma krabicku.....*zasneny vyraz* i kdyz ne, i 300 je moc za neco co bude zadara _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Thu Aug 09 2012, 12:40 | |
| No jo, ale prostě mít tu krabičku doma... Proto jsem ochotný ty prachy obětovat. | |
|
| |
Tik & Tok High Jedi General
Poeet p?íspivku : 441 Age : 36 Registration date : 04. 04. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Thu Aug 09 2012, 14:13 | |
| Tak já hraju na Red Ecplipse už od prosince =)
| |
|
| |
Syntax Jedi Guardian
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Thu Aug 09 2012, 14:41 | |
| tak zdarma to sice bude, ale free hráči budou omezení, a jestli to bude tak jako v Lord of the Rings Online, tak dost citelně a mikrotransakcím se člověk stejně nevyhne, pokud bude chtít dosáhnout max levelu, konce storyline, equipu, atd... _________________ "Are we ready to finish what he started? Then at last, The Rebel Alliance is born. Here. Tonight." "We need a flag to rally behind. A symbol. A symbol of hope..." - Bail & Leia Organa "We take what is given." - Kol Skywalker "I am Revan reborn, and before me you are nothing." - Revan "I'm a leaf on the wind, watch how I soar." - Hoban "Wash" Washburne | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Thu Aug 09 2012, 15:15 | |
| ale hlavne nebudes mit omezenou dobu hrani ne? Me se na tom modelu nelibilo, ze bych si zaplatila x dni hrani a hrala z toho minimum, pac nemam tolik casu.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Thu Aug 09 2012, 18:51 | |
| No, budeš moct dojít k padesátýmu lvlu (maximum), bude mít omezený počty flashpointů, vesmírný bitvy a nebudeš se moct dostat k uber equipu, ale jinak by to mělo být normálka dohratelný. A nevydržel jsem to a před hodinou jsem si hru byl koupit v xzone za tři stovky. | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Fri Aug 10 2012, 11:11 | |
| - Syntax napsal:
- tak zdarma to sice bude, ale free hráči budou omezení, a jestli to bude tak jako v Lord of the Rings Online, tak dost citelně a mikrotransakcím se člověk stejně nevyhne, pokud bude chtít dosáhnout max levelu, konce storyline, equipu, atd...
LOTRO je totiž normální MMORPG. TOhle je sing naroubovanej na MMORPG. Ten singl budeš mít neomezenej. Akorát budeš mít omezený ty MMO věci jako raidy, pvp zony, atd _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Syntax Jedi Guardian
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Fri Aug 10 2012, 14:23 | |
| jo, tak to potom jo, to by mělo bejt celkem ok _________________ "Are we ready to finish what he started? Then at last, The Rebel Alliance is born. Here. Tonight." "We need a flag to rally behind. A symbol. A symbol of hope..." - Bail & Leia Organa "We take what is given." - Kol Skywalker "I am Revan reborn, and before me you are nothing." - Revan "I'm a leaf on the wind, watch how I soar." - Hoban "Wash" Washburne | |
|
| |
Aggofan Sithský lord
Poeet p?íspivku : 304 Registration date : 02. 03. 11
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Sat Aug 11 2012, 13:54 | |
| No jak se tak dívám tak já sem byl tady asi jedinej kdo měl SWTOR přeplacený asi měsíc dopředu .Jinak nevíte vo nákym serveru kde by byli češi ,myslim že na red eclips sem viděl pár čechů ale tak nevim mno.A já měl tu smůlu že svojí prvnípostavu sem dal na server kde je asi 50 lidí na serveru já tam byl jednou asi ve 3 ráno kdy všechny servery měly aspon medium populace až na jeden a to byl ten muj kterej jedinej měl easy . Al e ted hraju za inquisitora a ted mě docela chytil ale sem na nákym německym serveru kde všichni hráči nadávaj že mluvim anglicky ať se naučim německy , spíš ať voni se naučej anglicky .a měli bysme se možná domluvit na jakym serveru budem hrát jestli maj všichi v plánu si to stáhnout.( což nejspíš maj ) | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) | |
| |
|
| |
| Star Wars: The Old Republic MMORPG) | |
|