OSW - O Star Wars Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemLatest imagesRegistracePřihlášení

Výcvik pro blinky

Goto down 
2 posters
Jdi na stránku : 1, 2  Next
AutorZpráva
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

Poeet p?íspivku : 2441
Vyznamenání : Republikový odznak cti,odvahy a oddanosti
Registration date : 24. 04. 08

Výcvik pro blinky Empty
PříspěvekPředmět: Výcvik pro blinky   Výcvik pro blinky Icon_minitimeFri Jul 18 2008, 13:36

Korriban - Akademie sithů - před bránou
Stojíš před bránou akademie a sníš že budeš jednou mocný sith...
Najednou se brána otevírá a před tebou náhle stojí postava v kápi a řekne jen:Vím proč jsi tady a budeš mím učedníkem ale než se pustíme dál řekni mi sithský kodex...
Návrat nahoru Goto down
Blinky
Adept
Adept
Blinky

Poeet p?íspivku : 33
Registration date : 16. 07. 08

Výcvik pro blinky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro blinky   Výcvik pro blinky Icon_minitimeFri Jul 18 2008, 13:41

Neváhal jsem a začal pomalu odříkávat kodex :
Mír je lež,je pouze hněv.
Skrz hněv získám sílu.
Skrz sílu získám moc.
Skrz moc dosáhnu vítězství.
Skrz vítězství jsou má pouta prolomena.
Síla mě osvobodí.
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

Výcvik pro blinky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro blinky   Výcvik pro blinky Icon_minitimeFri Jul 18 2008, 13:55

Postava v kápi se usměje:HAHAHAH výborně ted jdeme...A říkej mi mistře Chacku...
Poté jste vstoupili do místnosti ve které byli žíněnky-tělocvična...
Pak mistr Chack vešel do pozorovatelny a v tvé hlavě se rozzvučel hlas:Toto je můj učedník Grindel Kanuj pokud ho porazíš tak se staneš mým učedníkem ale pokud ne - zhyneš...
Podíval ses za hlassem ale za tebou se ozval ten známí zvuk-aktivování světelného meče...
Zapnuls meč a vrhls ses na něj...
Návrat nahoru Goto down
Blinky
Adept
Adept
Blinky

Výcvik pro blinky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro blinky   Výcvik pro blinky Icon_minitimeFri Jul 18 2008, 14:08

Začal jsem na něho útočit,ale on zatím úspešně vykrýval moje rány.Postupovali jsme po místnosti a já začal si začal myslet že ten boj snad nikdy neskončí.Potom jsem začal vymýšlet nějákou taktiku jak ho zabít.Když jsem byly skoro na konci místnosti uviděl jsem na zemi vedle mě pár kusů dřeva .Uskočil jsem a sílou po něm kus dřeva hodil a za ním hned druhý kus dřeva.
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

Výcvik pro blinky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro blinky   Výcvik pro blinky Icon_minitimeFri Jul 18 2008, 14:18

Korriban - akademie sithu - tělocvična
První kus dřeva rozsekl ale druhý už nestihl a srazil ho na zem...
Tys toho využil a usekls mu ruku.On jen zakvílel a odhodil tě...
Vypadl ti meč z ruky...
Bylo to takhle:Byli jste oba bez meče ale tys měl výhodu ruky...
Tak ste se začali rvat pěstima...

--------------------------------------

Tak ted popiš souboj ale nezabíjej ho nanejvis se muzete srazit na zem a dat si do držky Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Blinky
Adept
Adept
Blinky

Výcvik pro blinky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro blinky   Výcvik pro blinky Icon_minitimeFri Jul 18 2008, 14:26

Skočil jsem na něj a začal ho mlátit pěstmi,když v tom se začal bránit a již podruhé mě odhodil.Byli jsme oba na nohou,ale srazil mě dřív než jsem to stihl já.Když ke mě bežil napnul jsem nohu a kopl ho do břicha a on zařval bolestí.Využil jsem situace podkopl mu nohy,vypustil svůj hněv a začal ho zuřivě mlátit.
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

Výcvik pro blinky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro blinky   Výcvik pro blinky Icon_minitimeFri Jul 18 2008, 14:29

Mlátíš ho ale on tě odkopne na zem a přitáhne si meč a chystá se po tobě seknout...
Návrat nahoru Goto down
Blinky
Adept
Adept
Blinky

Výcvik pro blinky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro blinky   Výcvik pro blinky Icon_minitimeFri Jul 18 2008, 14:36

Pomyslel jsem si : Co teď ?
Rozběhl se proti mě,ale já uskočil a začal si mylset že už je to u konce,že mě zabije,že nemám žádnou šanci.
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

Výcvik pro blinky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro blinky   Výcvik pro blinky Icon_minitimeFri Jul 18 2008, 14:44

Chystal se tě zabít ale najednou mu z hrudi vyjela rudá čepel a pak se vypla...
Učedník spadl a nad tebou stál Darth Chack...
Jdeme.Řekl jen.
Pak ste vešli ven a Chack tě vyhodil na střechu a zakalil ti zrak...
Pak se ti ozvalo v hlavě:Ted seskoč dolů a zabij všech deset vojáků ale jen vibrodýkou...A aby to nebylo lehké nebudeš vidět a musíš spoléhat jen na sílu...

-----------------------------------------

Tak ted ti dám prostor mužeš zabít všechny vojáky ale taky tě musí něco trefit aspon jedna střela
Návrat nahoru Goto down
Blinky
Adept
Adept
Blinky

Výcvik pro blinky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro blinky   Výcvik pro blinky Icon_minitimeFri Jul 18 2008, 15:03

Korriban - akademie sithu - venek

Začal jsem se soustředit na okolní svět a na okolní zvuky.
Soustředil jsem se a poté jsem si vzal vibrodýku a začal si podle síly vybírat cíl.Začal jsem přemýšlet:Musím si pořádně soustředit a nesmím své cíle minout,jestli se to povede určitě se stanu mistrovým učedníkem
Když jsem si konečně vybral cíl seskočil jsem dolů a zabil jsem 5 vojáků,když jeden z ostatních pěti mě střeli nohy a já zakřičel:Auuuu moje noha,toho budeš litovat !!!
Potom sem ho odhodil na zem a zabodl ho.
Ostatní tři po mě střileli ale já se jim naštěstí vyhnul i přesto že jsem kulhal a zabil je.
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

Výcvik pro blinky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro blinky   Výcvik pro blinky Icon_minitimeFri Jul 18 2008, 15:07

V hlavě se ti ozvalo:Ještě jeden voják chybí ale ten je po zubi ozbrojen tak si dej pozor...
Návrat nahoru Goto down
Blinky
Adept
Adept
Blinky

Výcvik pro blinky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro blinky   Výcvik pro blinky Icon_minitimeFri Jul 18 2008, 15:11

Poslední voják po mě střílel hlava nehlava,ale bez úspěchu.Když sem k němu se svou zraněnou noho doběhl zabodl sem mu vibrodýku do ruky a slyšel jsem jen bolestný výkřik.Potom sem mu zabodl vibrodýku do břicha a jel s ní pomalu nahoru až ke krku.
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

Výcvik pro blinky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro blinky   Výcvik pro blinky Icon_minitimeFri Jul 18 2008, 15:16

Přišel k tobě Chack:Výborně můj mladý učedníku...
Ale najednou se ozval výbuch a k tobě s tvým mistrem přiskočili dva jediove pravdepodobne mistr a jeho padawan...
Zautočil na tebe padawan a tys těsně před tím stačils soustředit na svou nohu a dat prič bolest ted to bylo na tobě...
Návrat nahoru Goto down
Blinky
Adept
Adept
Blinky

Výcvik pro blinky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro blinky   Výcvik pro blinky Icon_minitimeFri Jul 18 2008, 15:49

Když se mi zrak vrátil uviděl jsem před sebou jedi.V hlavě se mi honilo :Tohle bude zábava
Jedi na mě začal útočit,ale já se mu vyhíbal a snažil se ho bodnout vibrodýkou.Řízl jsem ho trochu do ruky vibrodýkou,ale na něj to skoro nezapůsobilu.Jedi mi podkopl nohy a já spadl.Chystal se mě zabít,ale mistr mi naštěstí hodil můj světelný meč a já řekl:Tak teď už nejsi ve výhodě !
Rozběhl jsem se proti němu a sekal po něm hlava,nehlava.....
Jedi se mi pokusil useknout ruku ,bylo by se mu to povedlo kdybych neuskočil.Srazil jsem ho na zem a snažil jsem se mu vyrazit meč z ruky,ale držel ho příliš pevně.Když Jedi vstal začal na mě útočit a když na mě tlačil jeho světelný meč odrazil jsem ho a když byl ochromen usekl jsem mu ruku a přitom byl od něho slyšet bolestný křik.Řekl jsem mu :Teď mám výhodu ja,nemáš šanci !
Řekl jsem si :Bez ruky bude snadné ho porazit..Zaútočil jsem na něj,ale byl jsem překvapen jak je obratný i přes to že má jen jednu ruku.
Odhodil jsem ho a když byl na zemi chytl jsem jeho ruku a snažil se mu jeho světelný meč vyvlíknout z ruky.Podařilo se mi to,ale on ze země sebral vibrodýku a bodl mě do ruky takže jsem musel jeho světelný meč odhodit.Když už neměl světelný meč rozsekl jsme mu vibrodýku.Potom byl už bezezbraňe a já mu zabodl jsme mu světelný meč do hrudi.
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

Výcvik pro blinky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro blinky   Výcvik pro blinky Icon_minitimeFri Jul 18 2008, 16:36

Tvůj mistr se s jedim taky vypořádal a skončilo to useknutou hlavou...Musíme se schovat do katakomb...
A tak ste šli ke katakombám ale cestou vás potkal jeden jedi a vy ste se s ním dali do boje po chvíli boje k tomu jedimu přišel další jedi a tvého mistra zabili...
A tak jsi byl proti nim sám...
Vzal sis mistrův meč pustil ses do boje...
Návrat nahoru Goto down
Blinky
Adept
Adept
Blinky

Výcvik pro blinky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro blinky   Výcvik pro blinky Icon_minitimeSat Jul 19 2008, 11:46

Vzal jsem si světelné meče a pustil se do nich.Chvíli jsem s nimi bojoval,ale bylo značné že jsou v přesile.Pomyslel jsem si :Tenhle boj nemůžu vyhrát musím se z toho nějak dostat
Jednoho z nich jsem odhodil a pustil se do boje s tím druhým.Bylo značné že Jedi má dobrý výcvik a tak nebylo lehké ho zabít.
Po chvíli druhý Jedi byl už zase na nohou a já se bránil jejich útokům jak jen jsem mohl.Nebylo snadné se vyhíbat jejich útokům,ale zatím sem to zvládal.

Naposledy upravil Blinky dne Sat Jul 19 2008, 12:08, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

Výcvik pro blinky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro blinky   Výcvik pro blinky Icon_minitimeSat Jul 19 2008, 11:59

Po elegantním kombu jsi zabil jednoho ale druhý ti rozsekl jeden meč a srazil tě na zem:Sithe přidej se k nám...
Ale najednou mu usekne hlavu krásná sithka...
Jmenuji se Talion...A otřela si dlouhé černé vlasy od potu...
Musíme do katakomb...
A tobě došlo že by sis mohl ještě trochu užít...
Návrat nahoru Goto down
Blinky
Adept
Adept
Blinky

Výcvik pro blinky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro blinky   Výcvik pro blinky Icon_minitimeSat Jul 19 2008, 12:05

Následoval jsem Sithku a přitom jí řekl:Tak Talion já se jmenuji James...nemohl jsem z ní spustit oči...
a mimochodem díky za záchranu
V hlavé se mi honilo:Hmm krásná Sithka,mohl bych si eště užít
Přitom jsme šli pouští...a já čekal na její odpověď

Naposledy upravil Blinky dne Sat Jul 19 2008, 12:13, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

Výcvik pro blinky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro blinky   Výcvik pro blinky Icon_minitimeSat Jul 19 2008, 12:12

Heh těší mě tě poznat...
Šli jste pouští pronásledováni Jediemi...
Katakomby jsou tamhle...A ukázala na pyramidu v dálce...Budeme muset někde přespat někde v bezpečí...
Při slovech přespat se ti v hlavě honilo plno nápadů jak přenocovat...
Návrat nahoru Goto down
Blinky
Adept
Adept
Blinky

Výcvik pro blinky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro blinky   Výcvik pro blinky Icon_minitimeSat Jul 19 2008, 12:19

Taky mě těší
Byli jsme kousek před pyramidou a já si v povzdálí všiml malé jeskyně Talion támhle vidím nějákou jeskyni
a ukázal jsem na jeskyni v povzdálí....
Doufám že ta jeskyně bude prázdná,a eště k tomu se to tu hemží jedii musíme být opatrníKdyž v tom sem daleko za námi uviděl malou skupinu jediů...A sakra další problémy na obzoru
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

Výcvik pro blinky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro blinky   Výcvik pro blinky Icon_minitimeSat Jul 19 2008, 12:23

Honem musíme se tam dostat a zničit vchod aby se tam nedostali...
Už ste byli u jeskyně a vešli ste do ní...
Talion zničila vchod a ten se zřítil na jednoho jedie a rozdrtilo ho to...
Ale z druhé strany k vám šli republikovy vojaci s blasterama...A začali po vás střílet...
Návrat nahoru Goto down
Blinky
Adept
Adept
Blinky

Výcvik pro blinky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro blinky   Výcvik pro blinky Icon_minitimeSat Jul 19 2008, 12:30

Korriban - akademie sithu - jsekyně

S Talion jsme vykrývali střeli z blasterů a postupovali jsme blíž a blíž k vojákům.
Aspoň lepí než tlupa Jediů Pomylslel jsem si....
Když jsme byli skoro u vojáků rozběhli jsme se proti nim a začali je zabijet.Už jen zbývá pár posledních řekl jsem..
A vrhli jsme se na ty poslední.
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

Výcvik pro blinky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro blinky   Výcvik pro blinky Icon_minitimeSat Jul 19 2008, 12:32

Talion na večer z rób vojáků udělala něco ve smyslu spacáku a šli ste spat...
Návrat nahoru Goto down
Blinky
Adept
Adept
Blinky

Výcvik pro blinky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro blinky   Výcvik pro blinky Icon_minitimeSat Jul 19 2008, 12:51

Když jsme leželi Talion se ke mně pomalu začala přibližovat a stahovat ze mě šaty.Otočil jsem se k ní a také jí začal stahovat šaty a potom jsme se začali milovat.Po milování sme oba usnuli vedle sebe a zanedlouho začalo svítat.
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

Výcvik pro blinky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro blinky   Výcvik pro blinky Icon_minitimeSat Jul 19 2008, 13:02

Spali ste na sobe a užívali ste si to...Bylo to nekonečné a byla tam zima tak ste se navzájem zahřívali až nastalo ráno a vy jste pokračovali v cestě...
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Výcvik pro blinky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro blinky   Výcvik pro blinky Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Výcvik pro blinky
Strana 1 z 2Jdi na stránku : 1, 2  Next
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
OSW - O Star Wars Forum :: O Star Wars: The Text Story :: O Star Wars Game :: Dokončené tréninky a mise-
Přejdi na: