| Výcvik pro blinky | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Blinky Adept
Poeet p?íspivku : 33 Registration date : 16. 07. 08
| Předmět: Re: Výcvik pro blinky Sat Jul 19 2008, 13:06 | |
| Korriban - akademie sithu - jsekyně
Dobré ráno Talionřekl jsem ji... Vyšli jsme z jeskyně a pokračovali pouští k pyramidě.Netrvalo dlouho a byly jsme u pyramidy.Zeptal jsem se Talion:Kde má být ten vchod do katakomb Talion ? | |
|
| |
Checkman Clone Commander
Poeet p?íspivku : 2441 Vyznamenání : Republikový odznak cti,odvahy a oddanosti Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Výcvik pro blinky Sat Jul 19 2008, 13:07 | |
| Korriban - akademie sithu - ¨pyramida Tamhle...Ukázala na díru do které se musí lízt jen po čtyřech... Tu vás obklíčili 4 jediové... | |
|
| |
Blinky Adept
| Předmět: Re: Výcvik pro blinky Mon Aug 04 2008, 16:52 | |
| Korriban - akademie sithu - pyramida
Zapl jsem svůj světelný meč a přiskočil k jednomu z Jediů. Zemřeš Jedáiská špíno !zakřičel jsem na něho. Začal jsem se s ním být,ale po pár minutách boje udělal chybu a já ho sekl do ruky Slabý Jedi,bude to asi jen učedníkPomylslel jsem si... Přiběhl ke mě další Jedi s velmi dobrým výcvikem a já se jenom zatím úspěšně bránil. Talion mezitím zabila jednoho Jedi. Uskočil jsem od Jedie a odhodil ho.Odletěl pár metrů daleko já vyskočil a dopadl vedle něho. Chtěl jsem ho zabodnout,ale rychle se vzpamatoval a zapl světelný meč a ubránil se mému útoku. Po chvíli byl už zase na nohou.A oba dva se na mě vrhli. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
Poeet p?íspivku : 2441 Vyznamenání : Republikový odznak cti,odvahy a oddanosti Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Výcvik pro blinky Mon Aug 04 2008, 17:07 | |
| Korriban - akademie sithu - pyramida Šli na tebe oba a jeden tě srazil na zem a chtěl tě zabít avšak Talion mu vrazil meč do hrudi vzala si jeho meč a zabila toho jedie na zemi... Ted ste byli dva proti jednomu... | |
|
| |
Blinky Adept
| Předmět: Re: Výcvik pro blinky Mon Aug 04 2008, 17:14 | |
Oblíkičli jsme Jedie a oba se na něho vrhli.Odhodil jsem ho a když se pokusil stát usekl jsem mu ruku se světelným mečem. Zakřičrl bolestí a spadl na kolena.Vzal jsem jeho meč a popravil ho.Konečně je po všem ty Jediové mě už lezou krkem. Teď už konečně můžeme pokračovat řekl jsem.... Vypl jsem světelné meče a dal si je za pas.Potom jsem se skrčil a lezl po nohou úzkým průchodem do pyramidy. Talion mě následovala. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Výcvik pro blinky Mon Aug 04 2008, 17:25 | |
| Korriban - akademie sithu - pyramida Když jste vyšli čekali tam na vás vojáci republiky...Asi 20 vojáků po zuby ozbrojených čekalo na vás... | |
|
| |
Blinky Adept
| Předmět: Re: Výcvik pro blinky Mon Aug 04 2008, 17:30 | |
Zapl jsem své dva světelné meče a rozběhl se po nich když v tom začali pálit ze zbraních. Okamžitě jsem se zastavil a snažil se vykrývat jejich rány.Odhodil jsem asi 7 nebo 8 vojáků,ale v tom se vrhla na zbývajíci vojáký Talion a začala je rozsekávat.Odběhl jsem od ochromených vojáků a pomohl Talion. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Výcvik pro blinky Mon Aug 04 2008, 20:39 | |
| Korriban - akademie sithu - pyramida Až jste všechny vojáky zabili tak jste šli dále k úkrytu a z výhledu jste viděli jak stovky sithů drancují Korriban a bojují mezi sebou... Musíme pryč z planety...Řekla Talion a vydali jste se k hangáru... | |
|
| |
Blinky Adept
| Předmět: Re: Výcvik pro blinky Thu Aug 07 2008, 16:59 | |
Procházeli jsme Korribanem a začínali jsem vidět na hangár.Kolem nás bylo spoustu Sithů,tak jsme se rozběhli k hangáru. V hangáru jsme viděli několik lodí,které odlétávali.Vydali jsme se tedy k jedné z lodí. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Výcvik pro blinky Thu Aug 07 2008, 21:15 | |
| Korriban - akademie sithu - pyramida Všichni odlétali až tam zbyla jen jedna loď...U té stál nějaký chlapík a řekl:Pokud chcete odletět musíte porazit mě... | |
|
| |
Blinky Adept
| Předmět: Re: Výcvik pro blinky Mon Sep 15 2008, 16:46 | |
Měl tvář zahalenou kápí takže mu nebylo vidět do tváře.Řekl jsem Staniž se a zapl jsem světelný meč.Přiskočil jsem k němu a začal na něho útočit. Nemáš šanci ! | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Výcvik pro blinky Mon Sep 15 2008, 16:51 | |
| Korriban Bojovali jste chvíli a potom ho Tavion rozpůlila a řekla:Jdeme??? | |
|
| |
Blinky Adept
| Předmět: Re: Výcvik pro blinky Thu Sep 25 2008, 20:56 | |
| Korriban
Dobře,vypadneme odsud ! Nasedli jsme do lodi a začali zapínat motory.Po chvíli se loď odlepila od země a my vyrazili do vesmíru. Konečně pryč z týhle planety,málem sem myslel že tam přídu o krk doufám že až dorazíme n místo příjme mě náký mistr a budu moc dokončit svůj výcvik | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Výcvik pro blinky Thu Sep 25 2008, 21:12 | |
| Korriban Tvůj výcvik už byl dokončený...Řekla Talion a loď vstoupila do hyperprostoru... | |
|
| |
Blinky Adept
| Předmět: Re: Výcvik pro blinky Thu Oct 02 2008, 20:28 | |
| Hyperprostor
To rád slyšíl... Konečně sem dokončil svůj výcvik teď budu skutečný sith.. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Výcvik pro blinky Thu Oct 02 2008, 20:30 | |
| END
WIN
LOCK
se svolenim zakladam novou misi...jestli mi to svoleni daj... | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Výcvik pro blinky | |
| |
|
| |