OSW - O Star Wars Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemLatest imagesRegistracePřihlášení

Zápletka (Mise pro Darth Gryat)

Goto down 
2 posters
Jdi na stránku : 1, 2, 3  Next
AutorZpráva
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

Poeet p?íspivku : 2441
Vyznamenání : Republikový odznak cti,odvahy a oddanosti
Registration date : 24. 04. 08

Zápletka (Mise pro Darth Gryat) Empty
PříspěvekPředmět: Zápletka (Mise pro Darth Gryat)   Zápletka (Mise pro Darth Gryat) Icon_minitimeFri Jul 18 2008, 18:32

Corusant - lod
Nebylo to dlouho cos s tvou novou mistriní jste letěli na první misi - ochrana senátora Zarta za každou cenu...
Letěli jste na místo setkání ale najednou jsi spatřil lod která na vás vystřelila a vaše lod se zřítila...
Naštěstí mistrině Ti tě uchopila a z lodi jste vyskočili...
Na místo setkání jste se dostali o hodinu později a tam na vás čekal velitel ochranky...
Kde jste???Senátora unesli před půl hodinou a kdybyste tady byli tak byste to mohli zachránit...
Tak vyšetřování začíná...

-----------------------------

ted sem ti dal hodně volného prostoru
Návrat nahoru Goto down
Darth Gryat
SPAMER
SPAMER
Darth Gryat

Poeet p?íspivku : 6890
Registration date : 04. 05. 08

PříspěvekPředmět: Re: Zápletka (Mise pro Darth Gryat)   Zápletka (Mise pro Darth Gryat) Icon_minitimeFri Jul 18 2008, 18:42

Pomalu jsem začal, protože jsem poznal že Mystrině to zdůvodňování nechala na mě! Promiňte kapitáne, ale naše loď byla sestřelena! Zatím co jsem to zdůvodňoval Mystrině se zeptala jak vypadalo plavidlo v kterém senátora unesli!
Byl jsem rozrušen z té zprávy. Pomyslel jsem si: Jak mohly vědět že jedem za Senátorem zrovna my?
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Zápletka (Mise pro Darth Gryat)   Zápletka (Mise pro Darth Gryat) Icon_minitimeFri Jul 18 2008, 18:59

Corusant - místo setkání
Sestřelena?Pche stejně to není pravda beztak ste se někde toulali...A lod byla třídy Delta...A ted byste měli něco udělat...Třeba byste mohli oznámit raděo vašem neúspěchu...Pak se uchechtl a odešel do své kanceláře...
Mistrině Ti řekla:Už vím kam odletěli...Měli by být na planetě Mygeeto...
Tak ted na planetu Mygeeto...
Návrat nahoru Goto down
Darth Gryat
SPAMER
SPAMER
Darth Gryat

PříspěvekPředmět: Re: Zápletka (Mise pro Darth Gryat)   Zápletka (Mise pro Darth Gryat) Icon_minitimeFri Jul 18 2008, 19:10

Corusant-Chrám Jedi- někde ve vesmíru-orbit planety Mygeeto
Zajeli jsme do chrámu Jedi a tam jsme vyfasovali starou a malou Fregatu. Vyletěli jsme a ve vesmíru mi Mystrině mi řekla aby jsem strávil let Meditováním.SKončil jsem asi 5 minut před vystoupením z Hyperprostoru. Sednul jsem si vedle Mystrině, Po chvilce mlčení jsem se zaptal:Promiňtě Mystrině, ale jak je tam najdeme? Než mi stihla Mystrině odpovědět rozblikalo se světýlko že máme vystoupit z hyperprostoru. Hned jak jsme vystoupily dostali jsme souřadnice na které jsme měli přistát!
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Zápletka (Mise pro Darth Gryat)   Zápletka (Mise pro Darth Gryat) Icon_minitimeFri Jul 18 2008, 19:15

Mygeeto - přistávací plocha
Vyšli jste z lodi a mistrině ti řekla:Síla nás bude vést...A pak mistrině Ti ukázala na věž...
Takže já zabavím stráže a ty se tam dostaneš a získáš informace...
Pak to bylo na tobě...
Návrat nahoru Goto down
Darth Gryat
SPAMER
SPAMER
Darth Gryat

PříspěvekPředmět: Re: Zápletka (Mise pro Darth Gryat)   Zápletka (Mise pro Darth Gryat) Icon_minitimeFri Jul 18 2008, 19:26

Mygeeto-Misto vloupání

Když jsem se chtěl zeptat jak se tam mam dostat Mystrině už tam nebyla! A proto jsem musel spěchat. KDyž jsem přiběhl
k hlavním dvěřim viděl jsem že stráže někam odcházejí, tak jsem se rychle vloupal do vnitř! Když jsem se tam dostal rychle jsem se schoval do nějakých dveří protože tam šla nějaká žena! když přešla, vyběhl jsem a šel jsem do věže kterou mi ukazala mystrině Ti! Bylo mi jasné že tam budou mít nějaké informace! Musí, cítím to!
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Zápletka (Mise pro Darth Gryat)   Zápletka (Mise pro Darth Gryat) Icon_minitimeFri Jul 18 2008, 20:06

Mygeeto-Misto vloupání
Byl jsi v té místnosti a našel jsi tam informace a zjistils že to byl nějaký Jinan Zuckell ale vtom přišla ta žena a s ní Shaak Ti která byla spoutaná-zajali ji...Kolem té ženy se objevili droideky a mířili na tebe...
Vzdej se!Řekla žena...
Shaak Ti si přivolala meč a přesekla si pouta.Pak přiskočila k tobě a ta žena odešla a za ní se zavřeli pancéřový dveře a na vás začali střílet droideky a vy ste začali ihned střely odrážet...
Návrat nahoru Goto down
Darth Gryat
SPAMER
SPAMER
Darth Gryat

PříspěvekPředmět: Re: Zápletka (Mise pro Darth Gryat)   Zápletka (Mise pro Darth Gryat) Icon_minitimeFri Jul 18 2008, 20:19

Mygeeto-Misto vloupání
Chvíli jsme tam vykrívali střely, až jsem to dostal do ruky! Naštěstí to nebyla ta v které mám světelný meč! Naštěstí jsem dostal nápad a hned jsem ho Mystrini řekl! Mystrině Ti, takhle se dlouho neudržíme! Mám nápad, Zopakujme to co na Corusantu a vyskočme z okna! Mystrině ten nápad přijala a vyskočily jsme. Hned jak jsme dopadli na zem, tak se za námi objevila ta žena. Než se stačila vzpamatovat , tak jsme ji dopadli a rychle jsme utíkaly do naší Fregaty! Hned jsme odstartovali. Mystrině nastavila kurz do nejbližší soustavi, a dala autopilota!
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Zápletka (Mise pro Darth Gryat)   Zápletka (Mise pro Darth Gryat) Icon_minitimeFri Jul 18 2008, 20:34

Mygeeto - vesmír
Za vámi letěli lodě obchodní federace a stříleli po vás...Naštěstí štíty držý furt...
Rychle běž k dělu jinak se jich nezbavíme!!!!!!!!!!!Vykřikla mistrině Ti.Utíkal jsi k dělu ale po cestě tě zastavil hlas v hlavě:Zabiju tě!!!Zabiju tě stejně jako tvého otce minule...Ten hlas tě mučil a probrala tě jen rána která uhodila do lodi a výkřik mistrině Ti.Dělej sama to nezvládnu!!!!!
Kývnul jsi na ni a šels k dělu a ihned jsi začal v palbě na supí-droidy...
Ale bylo jich moc,příliš mnoho abyste se jich zbavili...
Ten,ten sith je na tý lodi co nás pronásleduje...On,on zabil mého otce...
Rakety sestřel je honem!Vykřikla mistrině Ti...
Ty rakety musíš zničit...
Návrat nahoru Goto down
Darth Gryat
SPAMER
SPAMER
Darth Gryat

PříspěvekPředmět: Re: Zápletka (Mise pro Darth Gryat)   Zápletka (Mise pro Darth Gryat) Icon_minitimeFri Jul 18 2008, 20:46

Mygeeto - vesmír
Viděl jsem čtyři rakety. dvě jsem bez problému sestřelil. Mystrině nás zbavile všech supích droidů. Další dvě rakety byly problém. Jedna lětěla na mou stanici s dělěm! Naštěstí jsem ji sestřelil, ale tu poslední jsem nestihl sestřelit! Narazila do zadní části naší fregaty! Naštěstí nezasáhla žádné primární systémy, jen trochu poškodila přívod energie do jedné z našich zbraní!
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Zápletka (Mise pro Darth Gryat)   Zápletka (Mise pro Darth Gryat) Icon_minitimeFri Jul 18 2008, 20:55

Mygeeto - vesmír
Raketa nic důležitýho nezasáhla ale pomocí síly jsi to ppoznal-mistrině Ti upadla do bezvědomí...
Okamžitě jsi začal řídit lod a uhýbat mezi střelami a střílet supí droidy a když byl čas třeba zlomek sekundy začal jsi probouzet Shaak Ti ale marně...
Pak náhle s llodí cuklo-TAŽNÝ PAPRSEK!!!!!!!!!!!Zrovna ted když Shaak Ti je v bezvědomí...
Ale nestřílejí po vás-zřejmě kvůli té zajaté ženě...
Návrat nahoru Goto down
Darth Gryat
SPAMER
SPAMER
Darth Gryat

PříspěvekPředmět: Re: Zápletka (Mise pro Darth Gryat)   Zápletka (Mise pro Darth Gryat) Icon_minitimeFri Jul 18 2008, 21:14

Mygeeto - vesmír
Kdo nás to přitahuje? Zaběhnul jsem za Mystriní! Naštěstí se mi ji podařilo probudit. Mystrině mi prozradila že tato loď má pár vylepšení které obsahuje klamné cíle a něco jako dýmovnice, a potom znovu omdlela! rychle jsem ji odnesl na
pohodlné místa a okamžitě jsem si sedl na místo pilota, na stavil jsem hyperprostorový skok do soustavy s Corusantem.
Hned jak byl skok vypočítán, vypustil jem ,,dýmovnici" a klamný cíl. Díky dýmovnici jsem se vymanil z Tažného paprsku a
kvůli klamnému cíly si myslely že letím dál! Jenže já už jsem byl dávno v hyperprostoru! Dal jsem autopilata a místo abych se staral o vězenkyni tak jsem obletoval zraněnou Mystrini Shaak Ti!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
To lukáš co? checkmane!
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Zápletka (Mise pro Darth Gryat)   Zápletka (Mise pro Darth Gryat) Icon_minitimeFri Jul 18 2008, 21:30

Corusant - vesmír
Poté co ses spojil s radou a ta ti dala svolení pokračovat v případu tak ses rozhodl navštívit toho velitele ochranky protože máš podezdření,že to je ten tajný Jinan Zuckell a tak se ted nahcázíš na tom prvním místu setkání a mistrini Shaak Ti odnášejí jediové a ona se nachvíli probere a řekne:Zvládneš to věřím ti...Pak opět upadla do bezvědomí a tys ses vydal do jeho kanceláře kde nikdo nebyl...
Tak ses hrabal v jeho spisech a najednou tě síla šťouchne a ty tasíš meč a odrazíš blasterový výboj ale velitel ochranky na ttebe míří furt...
Kdo jsi?Zeptáš se ho...
Jinan Zuckell ano jsem ten koho hledáš ale nedostaneš mě...
Vytáhne druhý blaster a začne na tebe střílet...
Návrat nahoru Goto down
Darth Gryat
SPAMER
SPAMER
Darth Gryat

PříspěvekPředmět: Re: Zápletka (Mise pro Darth Gryat)   Zápletka (Mise pro Darth Gryat) Icon_minitimeFri Jul 18 2008, 21:41

Corusant- kancelář senátora
CHvilku tam na mě střílí, ale nedaří se mu zabít mě! Po chvilce mě to přestane bavit a proto uskočim střela z blasteru rozbije jedno velké sklo zamnou. Já přezkočim stůl a elegentním sekem mu rozseknu jeden blaster a druhý mu vykopnu z ruky chytím ho a přiložim mu světelný meč ke krku a odzbrojim ho od dalších dvou blasterů!
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Zápletka (Mise pro Darth Gryat)   Zápletka (Mise pro Darth Gryat) Icon_minitimeFri Jul 18 2008, 21:49

Držíš ho s mečem u krku a on se snaží z toho vyklouznout...
Chvíli něco mumlá a pak spustí:To já jsem vám zničil loď to já vás zdržel a já ho unesl spolu s ním...
Ty se zeptáš:S kým?
Jmenuje se Grievous...Generál Grievous velitel armády droidů a senátor je zajat na planetě Felucia...
Ty se zamračíš a řekneš:A proč mi tohle všechno říkáš???
Jinan se usměje:Protože umřeš!A při těchto slovech odjistí termální detonátor a hodí ho na zem...
Pokud se dotkne země tak vyhodícelou budovu do vzduchu...
Návrat nahoru Goto down
Darth Gryat
SPAMER
SPAMER
Darth Gryat

PříspěvekPředmět: Re: Zápletka (Mise pro Darth Gryat)   Zápletka (Mise pro Darth Gryat) Icon_minitimeFri Jul 18 2008, 22:01

Chtě jsem se rozeběhnout a vyskočit, ale pomyslel jsem na všechny ty lidi v té budově. Než dopadnul na zem tak jsem si ho přitáhl a uhl, detonátor vyletěl z budovy a aby nedopadl přímo k té budově tak jsem ho odhodil dál od budovi! Detonátor spadl do pukliny na Corusanto přímo do lávy!
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Zápletka (Mise pro Darth Gryat)   Zápletka (Mise pro Darth Gryat) Icon_minitimeFri Jul 18 2008, 22:11

Detonátor pohltila láva a vybouchl ale síla výbuchu se zmenšila...
Praštils Jinana a omráčils ho a odtáhl do chrámu kde ti dali svolení letět na Felucii.Shaak Ti se zotavovala v chrámu.S tebou letěl Rytíř jedi Trinad Kalejo tak ste se vydali na Felucii tentokrát s Ayalou Securou a Barris Ofee a s praporem klonů vedených komandérem Blym ale vy jdete tajně se musíte dostat do centrály droidů a generála Grivouse a senátora osvobodit a pokud možno generála Grivouse zneškodnit...
Útok se chystá...
Návrat nahoru Goto down
Darth Gryat
SPAMER
SPAMER
Darth Gryat

PříspěvekPředmět: Re: Zápletka (Mise pro Darth Gryat)   Zápletka (Mise pro Darth Gryat) Icon_minitimeFri Jul 18 2008, 22:25

Corusant-Chrám Jedi-Ošetřovna-Hangár-Felucie
Zašel jsem se podívat na ošetřovnu za Mistriní Shaak Ti. Zrovna jí pustily a tak jsem se sní potkal ve dveřích! Pozdravil jsem a zeptal jsem se jak jí, a hned potom než mi odpověděla nabrhnul jsem ji aby jsme si šli přichystat svůj průnik do centra na Felucii! Později jsme se nalodili do dvou fregat a letěli jsme na Felucii! Když jsme přistály dodrželi jsme plán a rozešli jsme se!

Naposledy upravil Darth Gryat dne Fri Jul 18 2008, 22:36, celkově upraveno 2 krát
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Zápletka (Mise pro Darth Gryat)   Zápletka (Mise pro Darth Gryat) Icon_minitimeFri Jul 18 2008, 22:32

Felucie - před bunkrem
Chystal ses s Trinadem vniknout dovnitř ale vchod hlídali dvě droideky tak ste se rozhodli vniknout tam horem...
Vyskočili jste na střechu a Trinad vyřezal díru do stropua vnikli ste dovnitř...
Byli jste v 35 patře a senátor byl podle údajů na 5 patře takže musíte sejít ale nesmí být za žádnou cenu spuštěn poplach jinak vás chytí a zabijou...
Návrat nahoru Goto down
Darth Gryat
SPAMER
SPAMER
Darth Gryat

PříspěvekPředmět: Re: Zápletka (Mise pro Darth Gryat)   Zápletka (Mise pro Darth Gryat) Icon_minitimeFri Jul 18 2008, 22:59

Felucie-Bunkr
Seskočili jsme dovnitř, podle ůdajú tam bylo skladiště rozbitých počítačů, robotů a jiných věcí! Nejednou se otevřeli dveře výtahu a vyšel tam jeden bitevní droid a protokolární, předělaný na roznašeče. Naštěstí jsem se stihl s Mistrem Trinadem schovat za hromadu šrotu. Občas tam byl rozpozna Droideka, Super Battledroid atd... když konečně ty dva droidi odešly museli jsme se rozhodnout jak se posunem do dalšího patra!
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Zápletka (Mise pro Darth Gryat)   Zápletka (Mise pro Darth Gryat) Icon_minitimeSat Jul 19 2008, 08:37

Felucia - bunkr
Všiml sis výtahu a chystal ses jít do něj ale mistr Trinad tě zadržel:Určitě tam maj senzory a kamery...Půjdeme radši větrací šachtou...Zažehl světelný meč a rozřízl díru do dvířek...
Skočili jste šachtou někam k pátému patru a přez mřížkou jste viděli do místnosti...
Vzadu v místnosti byl v silovém poli spoután senátor a před ním byl Generál Grievous,nalevo v místnosti byly dveře které vedli k osobní lodi Grivouse...Pak tam byl jeden z rady separatistů a ted bylo na vás abyste za bránili pokusu zabití Grivousee senátora...
Grivous vytáhl něco co vypadalo jako blaster a mířil tím na senátora...
Musíte zakročit...
Návrat nahoru Goto down
Darth Gryat
SPAMER
SPAMER
Darth Gryat

PříspěvekPředmět: Re: Zápletka (Mise pro Darth Gryat)   Zápletka (Mise pro Darth Gryat) Icon_minitimeSat Jul 19 2008, 10:50

Felucia - bunkr
Chtěl jsem tam skočit, ale Mistr Trinad to udělal první.. Rychlím sekem rozřízl Grievusovi jeho blaster chtěl mu oddělit hlavu od těla, ale Grievus byl rychlejší než předpokládal a zažehl světelný meč a odrazil útok mistra. Chtěl Mistra Trinada probodnout druhým mečem, ale v té chvíli jsem tam skočil já a útok na Mistra jsem vykryl!
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Zápletka (Mise pro Darth Gryat)   Zápletka (Mise pro Darth Gryat) Icon_minitimeSat Jul 19 2008, 10:55

Felucia - bunkr
Běž se senátorem!!!Vykřikl mistr Trinad...
Néééé mistře! Zařval jsi když Grievous probodl tvého mistra a ted jsi byl na Grivousa sám...
Rozsekl jsi pouta senátorovi a zařval jsi:Utíkejte do raketoplánu!!!Já se o něj postarám...

---------------------------------------

A ted si chci přečíst pěkný souboj
Návrat nahoru Goto down
Darth Gryat
SPAMER
SPAMER
Darth Gryat

PříspěvekPředmět: Re: Zápletka (Mise pro Darth Gryat)   Zápletka (Mise pro Darth Gryat) Icon_minitimeSat Jul 19 2008, 11:05

Felucia - bunkr
Griveus chtěl zastavit Senátora, tak že před něj strčil světelný meč, ale já jsem bleskově srazil k zemi jeho ruku takže Senátor mohl utéct! Grievus měl zatím jen ve dvou rukou světelné meče. Grievus udělal rovný výpad, ale já jsem ho vykryl a srazil jsemmu ruku k zemi, takže světelný meč udělal do podlahy dlouhou díru. Grievus jako u měho Mistra použil stejný výpad, ale já jsem ho vykryl a udělal jsem přez něj salto a zničil jsem mu jeden světelný meč. Potom vykryl můj výpad na jeho ruku. Naneštěstí si vzal další ze svých Leaserových mečů a znovu měl dva! Chtěl jsem udělat stejný výpad se saltem, ale ve vzduchu mě Grievus kopnul takže jsem se zastavil až o zeť !
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Zápletka (Mise pro Darth Gryat)   Zápletka (Mise pro Darth Gryat) Icon_minitimeSat Jul 19 2008, 11:17

Felucia - bunkr
Bojovali ste nikdo nebyl ve výhodě a nevýhodě akorát Grievous měl výhodu meče...
Výpadem jsi mu srazil ruce k podlaze a chtěl jsi udeřit ale Grievous si vzal meč tvého mistra usekl ti ruku...
Pak zažehl zbytek mečů a kopl do tebe ažs letěl ke zdi a upadls do bezvědomí...

Felucia - zdravotní středisko
Probral ses na jednom lůžku a místo useklé ruky jsi měl ruku kyborga - umělou ruku...
Pak k tobě přišla Ayala Secura a řekla:Zachránili jsme tě těsně před tím než tě Grievous zabil...A utekl nám...Rada tě stahuje z mise - máš odletět na Corusant...Ano máš v hangáru nachystanou Jedi Starfighter a odletět můžeš hned...
Pak odešla a tys ses vydal do hangáru a tam byla nachystaná zbrusu nová jedi starfighter...

Felucia - vesmír - bitva
Letěl jsi pryč ale v tom se ti do komlinku ozval klon:Pane potřebujeme pomoc!Musíte zničit jejich řídící věž...
Pak ti poslali souřadnice a řekli jen:Pane zlomte va....ne...A zvuk statické elektřiny...
Vydal ses podle těch souřednic...
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Zápletka (Mise pro Darth Gryat)   Zápletka (Mise pro Darth Gryat) Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Zápletka (Mise pro Darth Gryat)
Strana 1 z 3Jdi na stránku : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Darth Gryat(tvorba
» Defense of the Corusant (For Darth Gryat)

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
OSW - O Star Wars Forum :: O Star Wars: The Text Story :: O Star Wars Game :: Dokončené tréninky a mise-
Přejdi na: