| Darth Krayt (A'Sharad Hett) | |
|
+29Pavel501st JediSith Neophyte Jacen Solo Lance Stone Anakin solo Cross Ichos Ultimate Elinor Yall Padme von Kell Dustil Onasi Orita-kill filippppppos J.T.Bansbi Jakkob Killer Cody Darth Eternal Hatred Koubi10 Xavier Derk Yall Lukin013 Mandalorian Ruplikon Darth Gryat William Potan von Kell Checkman Darth Assmondeus 33 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
filippppppos Osoba citlivá na Sílu
Poeet p?íspivku : 18 Vyznamenání : Imperátor Revanova impéria, Lord ze Sithu Registration date : 30. 03. 10
| Předmět: pokračování Tue Mar 30 2010, 23:52 | |
| Pamatuju si, že v posledním díle co sem viděl, jak darth Whyrlock jmenoval Morlishe Veeda regentem impéria, ale dál už nevim. | |
|
| |
Orita-kill High Jedi General
Poeet p?íspivku : 402 Vyznamenání : Koonovec Registration date : 17. 11. 09
| Předmět: Re: Darth Krayt (A'Sharad Hett) Wed Mar 31 2010, 18:11 | |
| Nevypadá zle ae stejně mám radši starkillera. | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
Poeet p?íspivku : 11775 Age : 32 Registration date : 03. 02. 08
| Předmět: Re: Darth Krayt (A'Sharad Hett) Wed Sep 08 2010, 22:29 | |
| | |
|
| |
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Darth Krayt (A'Sharad Hett) Wed Sep 08 2010, 22:36 | |
| Blesku, gratuluju ti tak k měsíc, ne li díl staré informaci _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
| |
| |
Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Darth Krayt (A'Sharad Hett) Thu Sep 09 2010, 07:59 | |
| No, to mě taky... ale docela jsem s tím i počítala viz moje první Itchy tam byl taky oživen ale vypadal nepopsatelně líp | |
|
| |
Dustil Onasi Osoba citlivá na Sílu
Poeet p?íspivku : 5 Registration date : 08. 09. 10
| Předmět: Re: Darth Krayt (A'Sharad Hett) Thu Sep 09 2010, 20:33 | |
| | |
|
| |
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: Darth Krayt (A'Sharad Hett) Thu Sep 09 2010, 20:35 | |
| nez udela na webu neco s tema povidkama, chtel ji sam..jako motivaci _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Elinor Yall Grand Moff
Poeet p?íspivku : 1818 Vyznamenání : Mírumilovný pacifista Registration date : 02. 03. 10
| Předmět: Re: Darth Krayt (A'Sharad Hett) Fri Sep 10 2010, 13:56 | |
| | |
|
| |
ScorpiO Dark Lord of the Sith
Poeet p?íspivku : 4650 Age : 37 Registration date : 07. 02. 08
| Předmět: Re: Darth Krayt (A'Sharad Hett) Fri Sep 10 2010, 20:23 | |
| existuje krome me ete nekdo kdo by si pral aby Legacy-War skoncila tak, ze Krayt zabije Cadea, Wyyrloka, Fella a Staziho a bude vladnout?? Ja bych si to opravdu moc pral, jednak by to bylo originalni bo by to byl spany konec kerych v SW moc neni, a pak, Jeho vlada by nemusela byt pro lidi tak zla. proste moc bych si pral aby Krayt vyhral a aspon Sto let v Galaxii vladli One Sith | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
| Předmět: Re: Darth Krayt (A'Sharad Hett) Fri Sep 10 2010, 20:34 | |
| Mno, originalita - kdyby vyhrál krayt byl byl to stejný kýč, stejně jako kdyby vyhrála ta "správná strana". Tohleto "odlišení se a originalita" (přeci happy endy jsou již ohrané ) co je vidět i v některých knihách a filmech je stejně kýčovitá, protože je nasazená proti tomu kýči. Nelze bojovat proti kýči přesným opakem toho samého kýče, působí to blbě. já bych osobně chtěl vidět to, že třeba Cade nakope Kraytovi zadnici, nějak se obnoví řád jedi, který se ale rozpadne kvůli neschodám a nedůveře v mistry na několik frakcí (schizma) z nichž by každá na Sílu nahlížela pod jiným úhlem a ne pouze LS/DS. S tím, že některé z těchto Jediských frakcí by si přestali hrát na zachránce galaxie a třeba by sloužili jen lokální vládě, či sami za sebe. To samé i k sithům, kteří by přestali jít proti Jediům jen tak z principu. | |
|
| |
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Darth Krayt (A'Sharad Hett) Fri Sep 10 2010, 21:39 | |
| - ScorpiO napsal:
- existuje krome me ete nekdo kdo by si pral aby Legacy-War skoncila tak, ze Krayt zabije Cadea, Wyyrloka, Fella a Staziho a bude vladnout??
Fajn, jsme dva, aspon něco Když nic, doufám že zabije alespon Wyyrlocka než ho "hodní gošani" dostanou ... _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Ultimate Grand Moff
Poeet p?íspivku : 5624 Age : 28 Registration date : 16. 07. 09
| Předmět: Re: Darth Krayt (A'Sharad Hett) Fri Sep 10 2010, 21:43 | |
| Krayt by měl vyhrát, já mu fandím. | |
|
| |
Elinor Yall Grand Moff
Poeet p?íspivku : 1818 Vyznamenání : Mírumilovný pacifista Registration date : 02. 03. 10
| Předmět: Re: Darth Krayt (A'Sharad Hett) Fri Sep 10 2010, 22:17 | |
| Ideální konec: Cade a Krayt se zabijí navzájem, galaxii ovládne Felovo Impérium, rytíři Jedi budou muset koexistovat s Imperial Knighty a bude zas na nějakou dobu klid Jinak on Krayt není špatně postavený charakter, pouze k němu coby One Sithovi mám velkou averzi. A - ano, nepovažuji ho za dobrého vládce. Ne za "až tak špatného" (ona je taky otázka, jestli byli sithští panovníci v praxi prototypy "až tak špatného vládce", protože někdo takový se nemá šanci u moci dlouhodobě udržet, natož vytvořit něco, co prostě bude mít sklon do budoucna pokračovat a rozrůstat se...), ale oproti Felovi... Jinak happy endy, za které postavy prostě zaplatily dost vysokou cenu, považuji za asi nejlepší způsob ukončování příběhů. A nebo happy end, u kterého se právě kvůli té ceně dá polemizovat o tom, jestli je to happy end. "Happy end bez následků" i "vítězství druhé strany" mi připadají - no, jedno za osmnáct, druhé bez dvou za dvacet. | |
|
| |
| Předmět: Re: Darth Krayt (A'Sharad Hett) Fri Sep 10 2010, 22:50 | |
| no me nejde o to aby to byla idylka, de mi to aby mel Krayt prostor jako sith vladnout, toto tu zatim nebylo, Palpi vladl, 23 let, to je dost malo, kdyby mohl Krayt vladnout alespon 100 mohlo by se dokazat, ze pod vedenim sithu, se normalnim lide nezije zas tak zle, protoze Krayt je dle meho nazoru maximalne schopny | |
|
| |
Elinor Yall Grand Moff
| Předmět: Re: Darth Krayt (A'Sharad Hett) Mon Sep 13 2010, 14:25 | |
| Popravdě řečeno - a normálním lidem se žilo za Palpyho špatně? Myslím normálním lidem, co nechtějí problémy, žijí si každý svůj normální život s normálními starostmi, bez vyšších ambicí, potřeby jít jinak než s davem a bez starostí o to, co se odehrává dál než a sousedním dvorku. Obávám se, že pro tento typ lidí jsou (sithská) impéria i lepší. Mohou si v malém nadávat na režim (neškodňoučce a tak, že to nikomu nevadí), ale jinak jsou v pohodě, šance, že nějak zásadněji narazí, je minimální (pokud nedojde na blbou náhodu a na spáchání nějakého excesu a pak v rámci akce-reakce tedy i průšvihu)... Tolik DSiderský sarkasmus. | |
|
| |
Ichos Rytíř Jedi
Poeet p?íspivku : 142 Registration date : 28. 09. 09
| Předmět: Re: Darth Krayt (A'Sharad Hett) Mon Sep 13 2010, 15:08 | |
| - ScorpiO napsal:
- no me nejde o to aby to byla idylka, de mi to aby mel Krayt prostor jako sith vladnout, toto tu zatim nebylo, Palpi vladl, 23 let, to je dost malo, kdyby mohl Krayt vladnout alespon 100 mohlo by se dokazat, ze pod vedenim sithu, se normalnim lide nezije zas tak zle, protoze Krayt je dle meho nazoru maximalne schopny
.... ........ono se ani za 3 říše nežilo normalním němcom tak zle...to ale neznamenalo že nemněla vrchnost na rukou krev...a to ne malo! | |
|
| |
Elinor Yall Grand Moff
| Předmět: Re: Darth Krayt (A'Sharad Hett) Mon Sep 13 2010, 15:12 | |
| Ichos: tak pochopitelně, nikdo neříká, že tomu tak nebylo. Normální lidi zpravidla nemívají problémy s jakýmkoli režimem, pokud to není vyloženě zhůvěřilost typu vláda rudých Khmérů. | |
|
| |
| Předmět: Re: Darth Krayt (A'Sharad Hett) Mon Sep 13 2010, 15:20 | |
| nemate pravdu, za palpiho se normalne zilo jen normalnim LIDEM. to se mi nelibi, ja nejsem pro druhovou a ani pohlavni diskriminaci, clovek (tvor) by mel byt posuzovan podle toho co ma v hlave, ne kolik hlav ma. Toto Krayt akceptoval, (je pravda ze nekeri imperialove pod jeho vedenim ne) to vidim jako zakladni rozdil. Aby proste vsichni tvorove v galaxii meli stejne moznosti a omezeni a ne ze "ty" nemas sanci jen proto ze mas tri oci a "ty" ji dostanes i kdyz si primitiv ale si clovek. | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
| Předmět: Re: Darth Krayt (A'Sharad Hett) Mon Sep 13 2010, 15:26 | |
| Dlabte nal Palpiho, Pellaeon je hoden následování. | |
|
| |
Elinor Yall Grand Moff
| Předmět: Re: Darth Krayt (A'Sharad Hett) Mon Sep 13 2010, 15:27 | |
| tak fakt je, že Palpyho politika byla hodně humanocentrická. Rozhodně ho nechci obhajovat (tu postavu nemám ráda a myslím, že by byl v čele mých top ten nejneoblíbenějších SW charakterů), ale na druhou stranu v případě potřeby dokázal s tímhle něco udělat. Alespoň tenhle dojem na mě dělal imperiální přístup ke Xizorovi a podobné věci. | |
|
| |
| Předmět: Re: Darth Krayt (A'Sharad Hett) Mon Sep 13 2010, 15:31 | |
| ano, kdyz se mu to hodilo. Ale co treba takovy tatinek z Granske rodiky???? ten byl v podstate bez sance na nejakou karieru. stejne jako Neimoidian ci Zabrack. A to nemluvim o rasach, ktere byly predurceny k otroctvi, | |
|
| |
Xavier Inkvizitor
Poeet p?íspivku : 2500 Registration date : 26. 08. 08
| Předmět: Re: Darth Krayt (A'Sharad Hett) Mon Sep 13 2010, 15:40 | |
| tak o tom že si nějaký gran neudělal kariéru nemohl zcela palpatine, větší část rasizmu v impériu měli na triku guvernéři, mofové a podobně, kteří byli mnohdy mnohem více lido-centryčtí než palpatine. a kteří byli u moci mnohdy už za staré rep. jinak papatinův rasizmus by se asi měl řešit spíše v palpatinově topicu | |
|
| |
| Předmět: Re: Darth Krayt (A'Sharad Hett) Mon Sep 13 2010, 15:44 | |
| mi nejsme OT, mi resime rozdily mezi temito dvema vladami, ja rikam ze Kraytova je lepsi pro obic tvory nez Palpatinova. A pokud de o Moffy. tak to je fakt, ale Palpi byl u moci, mohl si to ohlidat ale on se o to nestaral. cili jeho vina | |
|
| |
Xavier Inkvizitor
Poeet p?íspivku : 2500 Registration date : 26. 08. 08
| Předmět: Re: Darth Krayt (A'Sharad Hett) Mon Sep 13 2010, 15:45 | |
| Ok, už mlčim. Jinak v tom že za krayta bylo méně rasizmu máš recht, i když to bylo částečně tím že bylo všeobecně méně rasistů. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Darth Krayt (A'Sharad Hett) | |
| |
|
| |
| Darth Krayt (A'Sharad Hett) | |
|