| Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords | |
|
+44Stank0 Hawk Narkotikl56 Cross Tod Tyler Cody gendar Jake Sully TulisT Syntax An-Drew Deer Vegi muuurgh2 J.T.Bansbi Orita-kill K'Krunhk Beri Vikinger Darth Eternal Hatred Jakkob Killer Wrait Darth_Radim Ultimate darth hegi lord mikerrus Padme von Kell Riven Fall Darth Gryat Xavier Mandalorian Undertaker janosjanos darth t-error Stopa Darth Assmondeus Horox Derk Yall Malasorte ScorpiO vooj-tae Monak Potan von Kell Cynamon 48 posters |
|
Co máte radši KOTORa 1 nebo 2? | KOTOR 1 | | 23% | [ 93 ] | KOTOR 2 | | 32% | [ 130 ] | Obojí | | 35% | [ 142 ] | Je mi to jedno | | 8% | [ 31 ] | Nelíbí se mi ani jedno | | 1% | [ 6 ] |
| Celkem hlasů : 402 | | Back | |
|
Autor | Zpráva |
---|
Beri Rytíř Jedi
Poeet p?íspivku : 147 Age : 32 Vyznamenání : Clone fan! Clone vpřed! :) Registration date : 09. 08. 08
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Sat Nov 21 2009, 18:05 | |
| Mám problém, chtěl jsem si to zas zahrát, ale úplně se ve hře podělala grafika, přitom jsem to porázdninách hrál bez problémů, dělá mi to 1 i 2 nevíte čím to může být? | |
|
| |
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Sat Nov 21 2009, 21:35 | |
| nemenil si ovladace od grafiky treba? _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Beri Rytíř Jedi
Poeet p?íspivku : 147 Age : 32 Vyznamenání : Clone fan! Clone vpřed! :) Registration date : 09. 08. 08
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Sat Nov 21 2009, 21:44 | |
| jen jsem nainstaloval Catalyst control center k ATIně | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Sat Nov 21 2009, 22:15 | |
| mno, tak ja se v tom tolik nevyznam, navic mam nvidii, ale tak jediny co me napadlo je zmena ovladacu no.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
Poeet p?íspivku : 6890 Age : 38 Registration date : 04. 05. 08
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Mon Dec 14 2009, 16:53 | |
| tak jsem si to dneska koupil a dostanu to k ježíškovy :/ už se těšim | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Mon Dec 14 2009, 17:17 | |
| hmm, ja uz mam, tenkrat k tomu jeste meli i tu cestinu _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
K'Krunhk Rytíř Jedi
Poeet p?íspivku : 105 Age : 37 Vyznamenání : The Elder Jedi Registration date : 15. 12. 09
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Thu Dec 17 2009, 16:27 | |
| - Potan napsal:
- Bojuješ no
SI radši tahrej jedničku kde hraješ za jednoho s nějvětších sithů v galaxii. :vad: BTW: Od včerejška II taky hraju a zdá se mi že 1 byla lepší. No, když ono to s Revanem a jeho připojení se k DS je taky těžký... Jak se už několikrát řeklo, udělal to spíše jako jednu velkou oběť z důvodu, aby zachránil Republiku, takže i když to byl Sith, není to takovej ten standartní Sith (asi něco jako v případě Anakina, i když taky to úplně stejné není). Jinak dvojky maj takovej slabší začátek, ale mě to chytlo - hlavně proto, že už od začátku je člověk Jedi | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Thu Dec 17 2009, 16:36 | |
| no, to se mi prave nelibilo, ze byl clovek jedi od zacatku.. jinak proc citujes tak starej prispevek? _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
K'Krunhk Rytíř Jedi
Poeet p?íspivku : 105 Age : 37 Vyznamenání : The Elder Jedi Registration date : 15. 12. 09
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Thu Dec 17 2009, 17:04 | |
| - Padme napsal:
- no, to se mi prave nelibilo, ze byl clovek jedi od zacatku..
Tak to je už věcí názoru, každopádně v jedničkách by se to třeba hodilo více, než třeba ve dvojkách... Pokud totiž člověk rozjel jednčky blbě (v rámci feats to je HODNĚ znát), tak se to s ním potom neslo až na konec... - Padme napsal:
- jinak proc citujes tak starej prispevek?
Pro mě je novej - sem tu dlouho nebyl, vzpomínáš? | |
|
| |
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Thu Dec 17 2009, 17:08 | |
| - K'Krunhk napsal:
- Padme napsal:
- jinak proc citujes tak starej prispevek?
Pro mě je novej - sem tu dlouho nebyl, vzpomínáš? Ten příspěvek je starej Rok a 3/4. _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Thu Dec 17 2009, 17:09 | |
| JK: mno, z roku 2008? sem tu nebyla ani ja jinak me to v 1 vyhovovalo lip navic sem to uz na dalsi zahrani lipo vychytala, s tema featama.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
K'Krunhk Rytíř Jedi
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Thu Dec 17 2009, 17:18 | |
| | |
|
| |
Orita-kill High Jedi General
Poeet p?íspivku : 402 Vyznamenání : Koonovec Registration date : 17. 11. 09
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Thu Dec 17 2009, 17:20 | |
| Nemám ani jedničku,ani dvojku. | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Thu Dec 17 2009, 17:21 | |
| Jsme tušil že tu chybu nepřizná _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Thu Dec 17 2009, 17:22 | |
| Orita: mno, si porid, je to super parba JK: mno, pravda, ja to dohravala tu 1 na trikrat, poprve sem to prerusila na dantooine, co ze me udelali jedie, pak kdyz nastal zlom na Leviathanu...takze sem to dohrala vlastne az na potreti _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
K'Krunhk Rytíř Jedi
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Thu Dec 17 2009, 17:22 | |
| - Orita-kill napsal:
- Nemám ani jedničku,ani dvojku.
Chyba chlape O dost přicházíš... O tom jako žádná - Padme napsal:
- JK: mno, pravda, ja to dohravala tu 1 na trikrat, poprve sem to prerusila na dantooine, co ze me udelali jedie, pak kdyz nastal zlom na Leviathanu...takze sem to dohrala vlastne az na potreti
Tak já to mám dneska naprosto přesně promyšlený a rozvržený, ať se jedná o krytaly v meči, výběvě, featech, schopnostech a partě - všechno do detailů promakaný A je fakt, že na konci to pak krosím jako velkej king Ale to sem hrál s non-canon classama, takže teď jedu canon classu a už přemejšlím, kam co dát atd.
Naposledy upravil K'Krunhk dne Thu Dec 17 2009, 17:26, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Thu Dec 17 2009, 17:23 | |
| | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Thu Dec 17 2009, 17:23 | |
| mno nevim, ja oboje kupovala asi za 6 stovek, ale uz je to cca rok a vic _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Thu Dec 17 2009, 17:24 | |
| Se juknu na netu a někdy asi pořídím. | |
|
| |
J.T.Bansbi Sithský lord
Poeet p?íspivku : 4477 Registration date : 28. 10. 09
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Thu Dec 17 2009, 17:25 | |
| Ted to bude stát asi 500 a nebo si to stáhni já to nekupoval. | |
|
| |
K'Krunhk Rytíř Jedi
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Thu Dec 17 2009, 17:27 | |
| Jedničky se teď už blbě sháněj, ale dvojky v poho seženeš do těch cca 6ti kil | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Thu Dec 17 2009, 17:27 | |
| | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Thu Dec 17 2009, 17:30 | |
| Jednička byla na steamu za 2 a půl eura ... _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
K'Krunhk Rytíř Jedi
| |
| |
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Thu Dec 17 2009, 17:31 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords | |
| |
|
| |
| Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords | |
|