|
|
| Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords | |
|
+44Stank0 Hawk Narkotikl56 Cross Tod Tyler Cody gendar Jake Sully TulisT Syntax An-Drew Deer Vegi muuurgh2 J.T.Bansbi Orita-kill K'Krunhk Beri Vikinger Darth Eternal Hatred Jakkob Killer Wrait Darth_Radim Ultimate darth hegi lord mikerrus Padme von Kell Riven Fall Darth Gryat Xavier Mandalorian Undertaker janosjanos darth t-error Stopa Darth Assmondeus Horox Derk Yall Malasorte ScorpiO vooj-tae Monak Potan von Kell Cynamon 48 posters | |
| Autor | Zpráva |
---|
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Wed Sep 13 2017, 10:30 | |
| Tak jednicku miluju prave pro ten "Fuck up" moment, kdy ti reknou, ze jsi Revan.. Ja prave celou dobu pri prvnim hrani vubec netusila nejaky spojeni s nima, proste sem si rikala, ze jedinej padouch je malak a o Revanovi zvani jen proto, ze byl lepsi nez Malak no, ale ten ho utrel.. Proste Revan je tam dulezity pro to pozadi a neprislo mi divny, ze o nem tak moc mluvi.. Z tyhle hry mi doslova spadla celist, coz se mi zatim u zadny jiny hry nestalo (ne ze bych jich hrala tolik) Naproti tomu u dvojky mi desne vadi ta nedodelanost (s restored content je to lepsi, ale i tak tam jsou diry) a proste tam chybi ten moment prekvapka, protoze ac je Kreia zahadna, tak proste tusis, ze to bude ta svine na konci no... Uz proto, ze to je pani zrady _________________ Vivat Itchy | |
| | | Darth Soren Sithský lord
Poeet p?íspivku : 921 Age : 31 Vyznamenání : Poslední imoralista Registration date : 29. 11. 12
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Wed Sep 13 2017, 10:49 | |
| Jo, totalne soulasim, ja napr když jsem to hral uplne poprve, tak jsem mel nejake podezreni, jakože "ty vole, ono se o tom Revanovi tolik mluvi... nejsem ja nahodou nejaky Jedi, ktery s nim bojoval ve valce, nebo neco takoveho?" A pak prišlo to prekvapeni a ja jsem byl z toho fakt jako vedle, navic jsem to hral ze temnou stranu a o to to bylo pro mne silnejsi A ta dvojka... jo jsou tam ty diry, je videt ze to neni uplne dodelany, ale presne jak rikas ten pribeh je bez prekvapeni, neni vyslovene spatny, jenom tam chybi to neco, co tomu pribehu prida ten smrnc, ten punc velkoleposti. | |
| | | Padme von Kell Císařova ruka
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Thu Sep 14 2017, 10:30 | |
| Ja si myslim ze ta dvojka to proste mela tezky.. Zopakovat moment ze ty jsi nekdo, kdo jsi necekal, tak dostanou pojeb, ze kopirujou sami sebe.. A zaroven tohle se proste v ty jednicce tezko prekonava no Pro me to fakt dodneska zustava jako nej pocit ze hry, to prekvapko.. Podobnou sanci u me mel zlom v Jade Empire, coz je tak trochu kopie kotoru odehravajici se ve stary cine (ostatne jako spousta bioware her to ma proste podobny prubeh, coz me osobne nevadi, sedi mi to ), ale blbej internet mi to vyspoileroval Takze ta dvojka proste nemela moc sanci byt lepsi si myslim.. alespon pribehove. Co se herni stranky tyce, tak nektery veci jsem uvitala, neco bylo naopak dle myho trochu zbytecny, ale to uz tak byva asi vsude Mozna mohli vymyslet neco vic s Darth Nihilem (tvl, jak se to vlastne sklonuje? ), ten mi prisel jako trosku nevyuzita postava no _________________ Vivat Itchy | |
| | | Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Mon Oct 09 2017, 19:49 | |
| Souhlasim, překonat jedničku asi nemohli, bohužel jsem byl spoilery ochuzen o to fenomenální překvapení, že jsem Revan, ale i tak naprosto luxusní... Souhlasím také s tím, že Nihilus (? ) je opravdu nevyužitá postava, čekal jsem mnohem více prostoru, pro jeho pochopení a použití, naproti tomu Sion je tam stále jak na běžícím páse a ukazován jako někdo neporazitelný , což se o Nihilovi říct nedalo... bohužel... | |
| | | Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Tue Oct 10 2017, 17:47 | |
| tak když srovnám I a II, no tak I. má začátek, prostředek a konec, II. má začátek, plus mínus prostředek a žádnej konec. Ta hra je prostě nedodělaná a matoucí. II se mi líbí, je o hodně temnější než I ale chybí mi tam taková ta interakce s partou, nebo jak to říct... v I spolu tak nějak všichni vycházeli, byla to taková ta hrdinská skupnka, kde si pomáhaj, občas se špičkujou nebo poučujou ale vycházej spolu... no a ve II se většina jich ignoruje, držkujou, navíc jich je jak psů tak tam všichni nemaj tolik prostoru a já je vššchny během hry nevyužiju... něco jako v ME2, ale tam měli apson vedlejší ukoly a na konci měli všichni využití, tady ne. Navíc trochu nechápu, jak to že Kreia udělala něco, pomocí čeho jí Disciple (pro mě zbytečná postava, jako Jacob muhehe) nedokázal vidět... takže to jako, když vemu do party Kreiu a Disciple, tak jako von uvidí během boje, jak se tam jen vznáší meč a seká do lidí? Nebo ani to neuvidí a uvidí, jak lidi padaj sami od sebe na zem mrtvý? to sem nepochopila, ale kdyby hra byla dotažená do konce tak to tam někde vysvětlený bude nebo nebude možný ty dva vzít do party, co já vím... Pak když jsem II hrála s rozšířením (bohužel to odešlo spolu s mým starým kompem takže mam zase tu osekanou verzi) tak jsem něco víc pochopila nějaký souvislosti, ale za ty roky si to prd pamatuju, když to ted znova hraju... I byla prostě taková přímější, Ii záludná - přesně jak to řikala Kreia, že "tahle válka je jinačí, sihové útočej ze stínů" nebo tak něco... v I prostě víš, že hele, támdle to je padouch, co dělá padouchoidní věci, jdem ho zastavit, republika na nás spoléhá, no a le tady je to ve II takový že nevíš, kdo je ten padouch vlastně, kdo to všehcno vede, víš akorát že je Sion, pak se dozvíš že Nihilus (jo, dost nevyužitej) no a na konci teda Kreia vysvětlí, že je to ona... prostě takový ty samý intriky, tahání za nitky, úskoky, až se v tom jeden ztrácí... ale to neva, mám ráda tu pochmurnou atmosféru chaosu a nejistoty, dnešní doba od toho taky není moc daleko... | |
| | | Mandalorian Grand Moff
Poeet p?íspivku : 12786 Age : 38 Vyznamenání : Synek von Hau Registration date : 16. 05. 08
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Tue Oct 10 2017, 18:24 | |
| ano, ta temnota a nejasnost ve dvojce navozovala solidni atmosferu (kdyby ji nemela a byla by v podobnem duchu jako jednicka a vypustili by ji ve stejnem stavu tak by asi skoncila v propadlisti dejin) to jaci byli partaci ve dvojce mi ke hre trosku vice sedlo zvlaste v restoraion projektu
disciple je pako _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Thu Oct 12 2017, 20:11 | |
| Kotor 2 je prostě taková tajemná hra, ale jako vzpoměla jsem si, že se různý konspirace hemžily kolem Mass Effectu jsem na nějaký stránce kdysi četla (nevim jí najít, třeba budete úspěšnější) že vývojáři mass effectu maj vazby na rusko, kde tou dobou byly odtajněný archivy s mimozemšťanama. Tem vývojářům se to dostalo do ruk nějak a podle toho mass effect vytvořili, a nějaký mimozemštani tam jsou skutečný. ne, asari ne, maj to bejt salariani takže mazec.
Každopádně, tak ted hraju KOTOR 2 po asi 2 letech, co jsem to nehrála, a oproti 1 mě tam teda víc bavěj ty dialogy než boje a ebon hawk mi přide takovej víc depresivnější než v I | |
| | | Shred Naki High Jedi General
Poeet p?íspivku : 922 Age : 39 Vyznamenání : Solus veman aka sa beroya Registration date : 14. 04. 08
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Fri Oct 13 2017, 08:02 | |
| Salariany udělali trochu podle toho klasického vyobrazení mimozemšťana s velkýma očima a hlavou. Ve světě ME by pak měli historicky cestovat na Zem a unášet lidi pro pokusy. Nedávno jsem zjistil, že asi za 300,- udělali KOTOR 1 do mobilu. | |
| | | Padme von Kell Císařova ruka
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Wed Nov 01 2017, 12:59 | |
| Uz byl i ve sleve za 80 Ale nejak se mi to nechtelo kupovat a od te doby cekam kdy to zopakujou :/ DEH: Nekde restoration mod mam, klidne ti ho nekam nahraju ale verim ze kdybys trochu pohledala na netu, tak se snad da porad stahnout ne? Ja jsem jen linej clovek na to to hledat, tak si takovyhle veci ukladam AD ten clanek na ME, to jsem kdysi taky cetla no Zdroj netusim Jinak cela dvojka kotoru je depresivni, i to jak clovek prochazi stary mista z jednicky.. i ty novy lokace jsou depresivni.. Me osobne tenhle feel nesedi no (staci mi deprese v normalnim zivote ), ale je pravda ze diky tomu to je aspon originalnejsi.. Kazdopadne mi tam chybi fakt badass zaporak no Kreiu proste clovek odhali hned ze zacatku Uz jen to, ze i kdyz ji clovek leze do zadku a ma u ni 100% vliv, tak je furt seda To je proste divny a jasny uz od zacatku no _________________ Vivat Itchy | |
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Sun Nov 05 2017, 21:53 | |
| já mám problém spíš s tím jak to instalovat, nikdy mi tyhle věci nešly... | |
| | | Darth Soren Sithský lord
Poeet p?íspivku : 921 Age : 31 Vyznamenání : Poslední imoralista Registration date : 29. 11. 12
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Sat Mar 24 2018, 20:25 | |
| Tak jsem do toho opět padl a okamžitě po dokončení recenze na román Revan, jsem si nainstaloval první KotOR Konečně se mi povedlo tu hru rozjet na nové mašině. Pořád je to stejně silné, zábavné a ultimátní jako před lety... | |
| | | Hyger3 High Jedi General
Poeet p?íspivku : 642 Vyznamenání : Ruka Kraytova Registration date : 14. 04. 12
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Fri Mar 30 2018, 22:37 | |
| Užij si to | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords | |
| |
| | | | Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords | |
|
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |