| Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords | |
|
+44Stank0 Hawk Narkotikl56 Cross Tod Tyler Cody gendar Jake Sully TulisT Syntax An-Drew Deer Vegi muuurgh2 J.T.Bansbi Orita-kill K'Krunhk Beri Vikinger Darth Eternal Hatred Jakkob Killer Wrait Darth_Radim Ultimate darth hegi lord mikerrus Padme von Kell Riven Fall Darth Gryat Xavier Mandalorian Undertaker janosjanos darth t-error Stopa Darth Assmondeus Horox Derk Yall Malasorte ScorpiO vooj-tae Monak Potan von Kell Cynamon 48 posters |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Tue Mar 25 2008, 22:32 | |
| No tak ucítí penízky takže snad vyda _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
Poeet p?íspivku : 11775 Age : 32 Registration date : 03. 02. 08
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Tue Mar 25 2008, 22:56 | |
| Vydá, nebo pro nás dělá už něco jiného. Vzdyt i první Kotor bl také původně dřív na Xboxu a pak přišel na PC, takže nejspíš vydaj, ale se spožděním. | |
|
| |
darth t-error High Jedi General
Poeet p?íspivku : 1386 Age : 31 Registration date : 05. 04. 08
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Wed Apr 09 2008, 15:40 | |
| je to celkem dobra hra .
jo a trojka mozna bude mozna ne (mluvi se o tom) | |
|
| |
Anonymn? Anonymní
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Wed Apr 09 2008, 15:59 | |
| co já vím tak ohlásily že makaj na MMO a někde jsem četl že jim ulítla informace o pkračování...osobně bych radši 3 s hutným příběhem než další Galaxies... |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Wed Apr 09 2008, 18:41 | |
| nee mmo to nebude to byla povera na swgames.cz | |
|
| |
Anonymn? Anonymní
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Wed Apr 09 2008, 19:03 | |
| myslíš MMO nebo 3...?...jinak jsem nidky nečetl swgame nebo jak se to jemnuje, takže já mám oficiální informace od SCORE... |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Wed Apr 09 2008, 19:52 | |
| aha ale bude trojka ale ne mmo (nejspis) | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Wed Apr 09 2008, 19:55 | |
| Myslím, že to bude Kotor MMO a Kotor III, dvě různé hry. | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Wed Apr 09 2008, 19:57 | |
| ted me celkem sere ze davaj vsecko na konzole treba unleashed | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Wed Apr 09 2008, 20:00 | |
| Ano Unleashed a přitom to vyjde i pro Nintendo DS, to je velmi divné proč to na PC nevyjde. Že by nějaké divné konspirační teorie? Že by se Sony, Nintendo, a Microsoft dohodli s LA aby zvysili prodej svých konzolí? | |
|
| |
Anonymn? Anonymní
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Wed Apr 09 2008, 20:07 | |
| já bych spíš řek že PC vyšly z módy. |
|
| |
Anonymn? Anonymní
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Wed Apr 09 2008, 20:18 | |
| tak to určitě ne.... ale ono je lehčí vyrábět na platformy s určenou konfigurací...než na počítač, kde to musí těžko optimalizovat... |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Wed Apr 09 2008, 20:18 | |
| Špatně, PC jsou důležité platformy a vývojáři si to ale neuvšdomují. BTW PS3 A XBOX 360 neni Next gen, ale Curent gen Oni jsou jen líní a LA si chce asi jen nastvat část komunity. | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Tue Apr 15 2008, 22:46 | |
| Tak tenhle borec s dantooinský domobrany má hodně špatný ruce _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
janosjanos Adept
Poeet p?íspivku : 26 Age : 31 Registration date : 18. 08. 08
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Thu Aug 21 2008, 18:29 | |
| podle mne je lepsi 2 ma lepsi grafiku a postavy | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Thu Aug 21 2008, 19:29 | |
| Tak grafiak je skoro stejná ale ty psotavy maj udělaný líp. Hlavně ten vliv na ně je zajímavej nápad. _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
janosjanos Adept
Poeet p?íspivku : 26 Age : 31 Registration date : 18. 08. 08
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Sat Aug 23 2008, 17:14 | |
| 2 sice neni lepsi o hodne ale zato je tessi | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Sat Aug 23 2008, 17:47 | |
| tak mně přišlo že umřít šlo snad jenom na Malachoru _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Undertaker Legend Killer
Poeet p?íspivku : 2762 Vyznamenání : Metalista 1. stupně. Registration date : 03. 05. 08
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Sat Aug 23 2008, 18:20 | |
| - Potan napsal:
- tak mně přišlo že umřít šlo snad jenom na Malachoru
No, na malachoru ani ne, ale jednou jsem chcípl na korribanu, jak tam seš proti malakovy... | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Sat Aug 23 2008, 19:02 | |
| Já jednou chcípl na Telosu když sem se probíjel na tu základnu Czerky a pak pak Xkrát v Akademii na Malachoru. Nikdy jindy sem neumřel. _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Undertaker Legend Killer
Poeet p?íspivku : 2762 Vyznamenání : Metalista 1. stupně. Registration date : 03. 05. 08
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Sat Aug 23 2008, 19:20 | |
| - Potan napsal:
- Já jednou chcípl na Telosu když sem se probíjel na tu základnu Czerky a pak pak Xkrát v Akademii na Malachoru.
Nikdy jindy sem neumřel. když jsi upgradoval dobře skilly a atrubuty, měl jsi všeho až moc... | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Sat Aug 23 2008, 19:21 | |
| Tak ono stačí si pořádně vytunit blesky a máš hned projetejch 80% hry bez potíží _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Undertaker Legend Killer
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Sat Aug 23 2008, 19:34 | |
| - Potan napsal:
- Tak ono stačí si pořádně vytunit blesky a máš hned projetejch 80% hry bez potíží
Já jsme po celou hru sílu nepoužil, ať jsme to hrál kolikrát chtěl, pač mně to zdržovalo, radši jsem držel 1...(furt kritickej, nebo rychlej útok) | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Sat Aug 23 2008, 19:36 | |
| tak já dal blesky. 10 chlapů dole. Boj na meče je zdržování _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Undertaker Legend Killer
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Sat Aug 23 2008, 19:38 | |
| - Potan napsal:
- tak já dal blesky.
10 chlapů dole. Boj na meče je zdržování No, spíš furt hledat ty blesky já byl vždy na meč, i z konzula jsme udělal šermíře... | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords | |
| |
|
| |
| Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords | |
|