| Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords | |
|
+44Stank0 Hawk Narkotikl56 Cross Tod Tyler Cody gendar Jake Sully TulisT Syntax An-Drew Deer Vegi muuurgh2 J.T.Bansbi Orita-kill K'Krunhk Beri Vikinger Darth Eternal Hatred Jakkob Killer Wrait Darth_Radim Ultimate darth hegi lord mikerrus Padme von Kell Riven Fall Darth Gryat Xavier Mandalorian Undertaker janosjanos darth t-error Stopa Darth Assmondeus Horox Derk Yall Malasorte ScorpiO vooj-tae Monak Potan von Kell Cynamon 48 posters |
|
Co máte radši KOTORa 1 nebo 2? | KOTOR 1 | | 23% | [ 93 ] | KOTOR 2 | | 32% | [ 130 ] | Obojí | | 35% | [ 142 ] | Je mi to jedno | | 8% | [ 31 ] | Nelíbí se mi ani jedno | | 1% | [ 6 ] |
| Celkem hlasů : 402 | | Back | |
|
Autor | Zpráva |
---|
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Fri Jan 08 2010, 20:23 | |
| presne tak...tady se to uklada podle jednotlivych postav, ne jako v K1 vsechno dohromady _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Vegi Admiral of the New Republic
Poeet p?íspivku : 1969 Age : 30 Vyznamenání : Hlavní pořadatel přípitků OSW Registration date : 01. 11. 09
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Fri Jan 08 2010, 20:36 | |
| | |
|
| |
An-Drew Deer High Jedi General
Poeet p?íspivku : 495 Age : 31 Vyznamenání : Hrdina Sovětského Svazu,Železný Kříž I. řádu Registration date : 04. 02. 08
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Tue Feb 09 2010, 18:54 | |
| čau mám trochu problé se závodama kluzáků nejde mi to vyhrát, ikdyž překonám nejlepší čas řekne že sem nedojel závod neví někdo co s tím? | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Tue Feb 09 2010, 19:02 | |
| mno, o tom uz sem slysela, kde to je ty zavody? neni to jak souperis s tim robotem? _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
Poeet p?íspivku : 5624 Age : 28 Registration date : 16. 07. 09
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Tue Feb 09 2010, 20:11 | |
| tak já mám stejný problém... i když zajedu sebelepší čas, vždycky to napíše, bohužel se ti nepodařilozávod dokončit... | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 495 Age : 31 Vyznamenání : Hrdina Sovětského Svazu,Železný Kříž I. řádu Registration date : 04. 02. 08
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Wed Feb 10 2010, 15:40 | |
| je to u všech závodů na Telosu na Onderonu i na Nar Shadaa po tom co je zničenej robot | |
|
| |
Syntax Jedi Guardian
Poeet p?íspivku : 4961 Age : 35 Vyznamenání : Velitel eskadry Rogue, hrdina Povstalecké aliance Registration date : 22. 10. 08
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Wed Feb 10 2010, 15:48 | |
| tak jsem se konečně dokopal k tomu, abych si taky zahrál Kotory, stahuju 2. _________________ "Are we ready to finish what he started? Then at last, The Rebel Alliance is born. Here. Tonight." "We need a flag to rally behind. A symbol. A symbol of hope..." - Bail & Leia Organa "We take what is given." - Kol Skywalker "I am Revan reborn, and before me you are nothing." - Revan "I'm a leaf on the wind, watch how I soar." - Hoban "Wash" Washburne | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Wed Feb 10 2010, 16:47 | |
| huh, to brzo syntaxi jinak ad ty zavody, myslim ze to je bug..ale nejsem si jista, nehrala sem to vic jak rok.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Wed Feb 10 2010, 19:42 | |
| a nevíte jestli je na to nějakej patch? | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Wed Feb 10 2010, 20:38 | |
| hmm, ja mam pocit ze i neco bylo, ale fakt nevim, uz si to nepamatuju no..ja ten problem nemela.. neudelali neco gizky? _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Thu Feb 11 2010, 07:03 | |
| mo když sem hrál tu beta verzi té jejich dodělávky tak to taky myslím nešlo | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Thu Feb 11 2010, 12:33 | |
| no, to by nebylo v tom, tusim ze maj na svych strankach spoustu oprav jen bugu...ale nevim poradne sem tam nelezla, mam stesti a bugy me moc nepotkavaj.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Thu Feb 11 2010, 19:44 | |
| nemůžu si pomoct, ale víc by mi sedlo, kdyby revan byla kanonicky žena a exile muž. A jak tak koukám, víc lidí se mnou souhlasí. | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Thu Feb 11 2010, 19:58 | |
| no, pro me sou to obe holky asi proto ze sem u obou hrala za zenu.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
Poeet p?íspivku : 5624 Age : 28 Registration date : 16. 07. 09
| |
| |
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Thu Feb 11 2010, 20:06 | |
| já hraju i za muže a ve 2 mi přijde zajímavější lovestory. Briana je zajímavější než disciple, který je uplně na nic, jenom se na něm dají skládat lékárničky, ale vůbec mě nezajímal. No a atton taky ne, s visas je to lepší,hlavně proto že s vámi ve všem souhlasí. Atton se pořád vymlouvá. A v jedničce, to je jasné, revanka mi na to sedí víc. Ted hraju tedy za chlápka na DS a popravdě řečeno, nejradši mam orda protože se mnou ve všem souhlasí a ještě mě podporuje "jo, zabij ho, slabí tu nemají co dělat" atd | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Thu Feb 11 2010, 20:08 | |
| jo, tak ja hrala oboje taky za chlapa, a je fakt ze v ty dvojce trochu ta zenska romance je chudsi, me mrzi ze to ve vysledku melo byt vsecko zajimavejsi, ale jak zkrouhli konec, kvuli brzkymu vydani, uplne tam vsecko vynechali.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Thu Feb 11 2010, 20:09 | |
| no právě, měli ještě víc rozvinout toho Siona, docela ráda bych měla tu verzi kde ve finále zabije attona... | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Thu Feb 11 2010, 20:11 | |
| no, to by udajne melo byt v restoration projectu..muzes zkusit jestli chces, je neoficialne venku beta, je na ni i cestina.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Thu Feb 11 2010, 20:12 | |
| restoration project? jo to bych ráda zkusila... | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Thu Feb 11 2010, 20:17 | |
| no, najdu ti odkaz a poslu pm _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Sun Feb 21 2010, 18:20 | |
| taky se vám stalo, že když jste uplně dole na DS, když tam máte ty bublinky, tak tam vůbec není carth? Jak na Telos přilétá Nihilus a je tam flotila pod velením Cartha, já místo něj měla nějakého černocha, a pak jak měl být ten rozhovor s carthem, jak tam přijde bastila, tak to tam vůbec nebylo... nějaký bug? nebo to tak je schválně, protože ten černoch měl i jiný hlas | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Sun Feb 21 2010, 20:33 | |
| no, jestli je tam carth, zavisi na tom, jakej si zvolila konec kotoru 1...revan na ds - carth tam neni, bastilu uvidis na korribanu na hologramu v loznici mistra uthara, revan na ls - carth je admiralem republiky.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
Poeet p?íspivku : 11775 Age : 32 Registration date : 03. 02. 08
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Sun Feb 21 2010, 20:40 | |
| A má to nějaký zásadní vliv na průběh hry? | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Sun Feb 21 2010, 20:51 | |
| ah so, tak tím to je, padme... taky mě to napadlo, carth při tom ds konci vlastně někam utekl a asi zemřel, a bastilla se stala revanovou učednicí.. ano je pravda na začátku jsem dala, že revan spojil sithy na korribanu a odjeli do neznámých oblastí... heh | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords | |
| |
|
| |
| Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords | |
|