| Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords | |
|
+44Stank0 Hawk Narkotikl56 Cross Tod Tyler Cody gendar Jake Sully TulisT Syntax An-Drew Deer Vegi muuurgh2 J.T.Bansbi Orita-kill K'Krunhk Beri Vikinger Darth Eternal Hatred Jakkob Killer Wrait Darth_Radim Ultimate darth hegi lord mikerrus Padme von Kell Riven Fall Darth Gryat Xavier Mandalorian Undertaker janosjanos darth t-error Stopa Darth Assmondeus Horox Derk Yall Malasorte ScorpiO vooj-tae Monak Potan von Kell Cynamon 48 posters |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Mandalorian Grand Moff
Poeet p?íspivku : 12786 Age : 38 Vyznamenání : Synek von Hau Registration date : 16. 05. 08
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Tue Feb 23 2010, 14:27 | |
| a ty antenky, paraty a podobne _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
|
| |
Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Tue Feb 23 2010, 14:29 | |
| ..žádné růžky.. | |
|
| |
Mandalorian Grand Moff
Poeet p?íspivku : 12786 Age : 38 Vyznamenání : Synek von Hau Registration date : 16. 05. 08
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Tue Feb 23 2010, 14:31 | |
| no problem ty mu prilepis _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
|
| |
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Tue Feb 23 2010, 16:14 | |
| goto je nesympaticka hnusna velka koule, zato remote je takovej roztomilej robutecek, takze na toho nesahat _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Tue Feb 23 2010, 16:27 | |
| gota jsem ani jednou nepoužila, taková koule co se na mě nalepila a parazituje | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Tue Feb 23 2010, 16:52 | |
| no, ja se priznam, nacheatovala sem si u nej vliv, ale sebou v parte sem ho nemela snad ani jedinkrat...max pred ebon hawk a zas zpatky sup do lodi _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Tue Feb 23 2010, 17:06 | |
| mě se ani jednou nepovedlo mít vliv u attona, pořád chtěl pazaak a já prohrávala. a služebná, když jsem se bavila, tedy "bavil" s visas, tak se urazila, protože jí kreia nabulíkovala, že s ní, visas, držím a paxe se mnou nebavila. Zajímalo by mě zda by se urazil i disciple, a při nejlepším aby utekl a spáchal sebevraždu | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
Poeet p?íspivku : 6890 Age : 38 Registration date : 04. 05. 08
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Tue Feb 23 2010, 18:48 | |
| když sem měl ještě starej počítač tak jsem Kotor hral prakticki furt a nad attonem jsem už vyhrával i v paazaku | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Tue Feb 23 2010, 18:51 | |
| pazaak ve 2 je celkem v pohode, prisel mi jednodussi nez v 1...u attona sem mela vliv velkej, ale bavila sem se s disciplem a chtela z nej udelat padawana...nacez si hra zacala myslet, ze ho balim, takze na konci mi kreia vypravela o nem...atton se urazil, pohadal se s disciplem, ale na me byl furt milej...kdyz sem hrala za chlapa, sbalila sem sluzebnou , ale presto sem mela u visas porad velkej vliv...Btw. myslim ze se disciple neurazi, jen proste clovek u nej nebude mit tak velkej vliv, pokud chce romanci s attonem, takze je mozny ze z nej nepujde vycvicit jedi... _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
TulisT Osoba citlivá na Sílu
Poeet p?íspivku : 5 Registration date : 01. 03. 10
| Předmět: Pomoc Prosím Mon Mar 01 2010, 18:41 | |
| Zdravím lidičky. Jsem velkej fanda SW a strašně si chci zahrát Kotor 1 a 2. Mám ale problém. Mám Windows Vista home premium servise pack 2.Mám NTB a docela našláplej. Nemůžu to rozjet ani zaboha. Vždy po spuštění se objeví program přestal pracovat. Prosím o radu na TulisT@seznam.cz. Děkuju předem. Udělám pro vás na oplátku cokoli | |
|
| |
Syntax Jedi Guardian
Poeet p?íspivku : 4961 Age : 35 Vyznamenání : Velitel eskadry Rogue, hrdina Povstalecké aliance Registration date : 22. 10. 08
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Mon Mar 01 2010, 19:17 | |
| já mám taky Home Premium a Kotor 1 bez problémů, 2 jsem ještě nezkoušel... _________________ "Are we ready to finish what he started? Then at last, The Rebel Alliance is born. Here. Tonight." "We need a flag to rally behind. A symbol. A symbol of hope..." - Bail & Leia Organa "We take what is given." - Kol Skywalker "I am Revan reborn, and before me you are nothing." - Revan "I'm a leaf on the wind, watch how I soar." - Hoban "Wash" Washburne | |
|
| |
| Předmět: Pomoc Prosím Mon Mar 01 2010, 21:18 | |
| Vůbec ti to nic nedělá?....lidičky help pls | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
Poeet p?íspivku : 11775 Age : 32 Registration date : 03. 02. 08
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Mon Mar 01 2010, 21:24 | |
| Co ti přesně ten program píše, že se vyskytlo za chybu? | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Mon Mar 01 2010, 23:02 | |
| no, me jednicka jede bez problemu, u dvojky akorat bylo potreba nahrat tam dynamickou knihovnu z kotor 1, jmenuje se nejak mss32.dll a pak uz taky chodil...kdyztak zkus obe hry opatchovat, treba to stabilite hry pomuze..popr. pokud nechodi ani jedna, nahrat tam starsi ovladace grafiky, to pry taky pomaha... _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Jake Sully Osoba citlivá na Sílu
Poeet p?íspivku : 2 Age : 30 Registration date : 01. 03. 10
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Mon Mar 01 2010, 23:15 | |
| Tak mě bavil převážně KotOR 2 a s tím vlivem jsem to měl taky celkem rozjeté, sice to dalo práci ale u Attona mi to rostlo nějak samo Vlastně by se dalo říct že se mi v té hře povedlo udělat vše co šlo. | |
|
| |
Syntax Jedi Guardian
Poeet p?íspivku : 4961 Age : 35 Vyznamenání : Velitel eskadry Rogue, hrdina Povstalecké aliance Registration date : 22. 10. 08
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Tue Mar 02 2010, 09:40 | |
| _________________ "Are we ready to finish what he started? Then at last, The Rebel Alliance is born. Here. Tonight." "We need a flag to rally behind. A symbol. A symbol of hope..." - Bail & Leia Organa "We take what is given." - Kol Skywalker "I am Revan reborn, and before me you are nothing." - Revan "I'm a leaf on the wind, watch how I soar." - Hoban "Wash" Washburne | |
|
| |
| Předmět: Pomoc Prosím Tue Mar 02 2010, 15:45 | |
| mno prostě zapnu hru...objeví se lod a pak program přestal pracovat a konec | |
|
| |
Mandalorian Grand Moff
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Tue Mar 02 2010, 15:48 | |
| rezim kompatibility? buhvi zda tam neco takoveho je _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
|
| |
| Předmět: Pomoc Prosím Tue Mar 02 2010, 16:02 | |
| reřim kompatibility mám na win xp | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
Poeet p?íspivku : 6890 Age : 38 Registration date : 04. 05. 08
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Tue Mar 02 2010, 16:43 | |
| můžu se zeptat co se stane když dam tomu twilekovi v baru třeba Kreiu nebo Vissas aby tancovali pro Gotta? nebo co se stane když T3 prodam tomu droidovi v skladišti. | |
|
| |
| Předmět: Pomoc Prosím Tue Mar 02 2010, 16:49 | |
| už jsem na to asi přišel....opatchuju na 1.03 ale potřebuju crack na 1.03....ten z vás kdo to valí na vistách má verzi kotoru 1.3...pošlete mi prosím na TulisT@seznam.cz nem 435363447 (ICQ). děkuju | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
Poeet p?íspivku : 11775 Age : 32 Registration date : 03. 02. 08
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Tue Mar 02 2010, 17:26 | |
| Crack do hry, která si zaslouží být koupena, si vyřeš jinde. K tomuto nejsou tato fora určena a ani nikdy nebudou. | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Tue Mar 02 2010, 18:11 | |
| gryat: mno, kdyz mu nabidnes kreiu nebo visas, tak se obe ohradi, ze nechtej, kreia nevim presne jak, visas rekne neco jako ze sice je ti oddana, ale tohle neudela... kdyz prodas T3, tak myslim se k tobe stejne zas vrati, akorat u nej ztratis vliv a dostanes DS pointy
TulisT: jak rika Derk, popr. pokud uz musis pouzivat crack -> na co je sakra google? btw. doubleposty nam taky moc nevoni... _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Tue Mar 02 2010, 19:46 | |
| kreiu odmítne ten twilek, že preferuje někoho mladšího a kreia na to, že chápe | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Tue Mar 02 2010, 20:11 | |
| jo, pravda, vidis, to sem uz zapomnela.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords | |
| |
|
| |
| Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords | |
|