| Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords | |
|
+44Stank0 Hawk Narkotikl56 Cross Tod Tyler Cody gendar Jake Sully TulisT Syntax An-Drew Deer Vegi muuurgh2 J.T.Bansbi Orita-kill K'Krunhk Beri Vikinger Darth Eternal Hatred Jakkob Killer Wrait Darth_Radim Ultimate darth hegi lord mikerrus Padme von Kell Riven Fall Darth Gryat Xavier Mandalorian Undertaker janosjanos darth t-error Stopa Darth Assmondeus Horox Derk Yall Malasorte ScorpiO vooj-tae Monak Potan von Kell Cynamon 48 posters |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Cross Sithský lord
Poeet p?íspivku : 1450 Age : 30 Registration date : 16. 01. 11
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Sun Sep 11 2011, 19:52 | |
| to je logický,ale jak??jsem na temný,ale víc nevim...pořád bojuju za královnu...
jo a ještě jedna věc....jakou musím mít třidu,abych se naučil sílu rozdrcení??už jsem to zapoměl | |
|
| |
ScorpiO Dark Lord of the Sith
Poeet p?íspivku : 4650 Age : 37 Registration date : 07. 02. 08
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Sun Sep 11 2011, 19:55 | |
| sith lord, a dostanes ji po konecnem dantooinu, cili pred telosem. mno a s vakluem, musis vsem rikat ze ho podporujes a pak tusim u tech zoldaku dostanes moznost jit k nim, (ja sem ted na dxunu a hraju za temnou takze kdyz vydrzis chvilu, budu na onderonu a reknu ti bo ted chcu podporit vaklua) | |
|
| |
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Sun Sep 11 2011, 20:10 | |
| _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Cross Sithský lord
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Sun Sep 11 2011, 20:16 | |
| to jsem dělal a pořád nic | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Sun Sep 11 2011, 20:17 | |
| mi nerikej, ze kdyz se rozhodnes pro vaklua a vsem to rikas v rozhovoru, ze si "nucen" podporovat kralovnu...... | |
|
| |
Cross Sithský lord
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Sun Sep 11 2011, 21:29 | |
| mám to celý nějak v p*deli
čert vem Vaklua,teď mám třeba zase jinou chybu....dsotanu se na Dantooine a čeká tam na mě Kavar...Vrooka a toho z Nar Shaada jsem už zabil....dám možnost že to skončím..skočíme do hry,Kavar se rozeběhne proti mě a najednou se zastaví...nemůžu s ním bojovat nic...mám u něj takovou tu modrou ikonku,jako když chci s někým mluvit....nevíš co s tím??? | |
|
| |
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| |
| |
Cross Sithský lord
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Sun Sep 11 2011, 21:53 | |
| to vím taky...neptám se co to je..ptám se co s tím... | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Sun Sep 11 2011, 22:04 | |
| nevim, me se vetsinou na bugy osvedcilo nacist posledni save... ten nebuglej samozrejme... pokud se ti to stava porad a tohle uz si vyzkousel, tak to bude crackem, modem, co my vime co mas v ty hre vsecko nacpany.. chtelo by to podat vice informaci.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Cross Sithský lord
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Sun Sep 11 2011, 22:09 | |
| jenom ten Restoration mod,jak má tady na fóru i topic ..... jinak ten save jsou zkoušel...zkoušel jsem loadnout starší,ale nepomohlo....a zase přeinstalovávat se mi to celý nechce.. nebo co přesně za info? | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Sun Sep 11 2011, 22:13 | |
| mas to crackly? Mas tam ten patch? _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Cross Sithský lord
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Mon Sep 12 2011, 16:43 | |
| mám tam verzi 1.7 ...a kdybych to neměl cracknutý,tak to ani nespustím | |
|
| |
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Mon Sep 12 2011, 16:48 | |
| No, ona myslela jestli máš originálku cype _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Mon Sep 12 2011, 16:51 | |
| ehm, ja myslela patch na hru ten je myslim jenom jeden... a aktualizuje ti hru na verzi 2.01b... me treba pak crack na tuhle verzi hry hazel podobnou chybu, nekde jsem byla a nemohla se dostat dal, nepomohlo nic, starsi save, atd.. musela sem patch odendat a dat tam crack na starsi verzi... jeste jedna poznamka, patch a mod neni to samy _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Cross Sithský lord
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Mon Sep 12 2011, 17:06 | |
| já vím že to není to samý..nevím,prostě tam mám 1.7 ...nějak to vyzkouším | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Mon Sep 12 2011, 17:15 | |
| hm, jak myslis, komu neni rady... _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Cross Sithský lord
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Mon Sep 12 2011, 17:21 | |
| myslím,to co jsi mi tady vypsala...nějak to aktualizovat,dát jinej crack a tak...jinak dík.... | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Sat Sep 17 2011, 15:32 | |
| mno tak ja sem priletel na onderon, rekl davu, ze si myslim, ze vaklu je lepsi, podporil sem je, pak sem to rekl te typce co tam stoji, ta mi dala ukol, abych odstranil royalisticke kapitany, a uz to stacilo. | |
|
| |
Cross Sithský lord
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Tue Sep 27 2011, 17:32 | |
| tak s tím bugem nevim,zkoušel jsem všechno...aktualizace,reintall,patch,...ale nic....nějaký jiný nápady? | |
|
| |
Hawk Občan Impéria
Poeet p?íspivku : 12 Age : 28 Registration date : 25. 09. 11
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Sat Oct 01 2011, 14:43 | |
| Dobrá hra jsem rád že se mi povedla sehnat originálka. U jedničky jsem takové štěstí neměl. | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Sat Oct 01 2011, 17:31 | |
| Ja stihla nastesti oboje, tu dvojku i s exkluzivni cestinou od xzone.. Jsem rada ze tenkrat byly akce a donutilo me to ke koupi jinak mozna bys jednicku sehnal nekde pres net.. Ale chapu, ze to neni takovy jako mit doma krabicku (aspon pro me tedy ) _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Hawk Občan Impéria
Poeet p?íspivku : 12 Age : 28 Registration date : 25. 09. 11
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Sat Oct 01 2011, 17:46 | |
| Jo tu dvojku mám také s češtinou od xzone. Jedničku mám přes net, ale originál je originál. | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Sat Oct 01 2011, 18:02 | |
| no, ono pres net si jako muzes koupit i original, verim tomu, ze nakej steam nebo neco to ma.. A to pak mas regulerni originalni hru.. Jen ne fyzicky to cd/dvd... _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
Poeet p?íspivku : 11775 Age : 32 Registration date : 03. 02. 08
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Sun Dec 11 2011, 14:30 | |
| Taky váš štve ten bug, co v každé lokaci prohazuje DS a LS u NPC? | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Sun Dec 11 2011, 14:33 | |
| ani ne, spis je mi volnej | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords | |
| |
|
| |
| Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords | |
|