OSW - O Star Wars Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemLatest imagesRegistracePřihlášení

Star wars JediOutcast

Goto down 
+23
Vikinger
Ki
pitris
Xavier
Padme von Kell
Jakkob Killer
Ruplikon
olin
Darth Gryat
Checkman
Potan von Kell
Mandalorian
Derk Yall
Undertaker
Darth Assmondeus
Shred Naki
carbon
jursky
darth t-error
ScorpiO
Raziel
Cody
Jekyll SK
27 posters
Jdi na stránku : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AutorZpráva
Jekyll SK
Adept
Adept
Jekyll SK

Poeet p?íspivku : 37
Registration date : 01. 02. 08

Star wars JediOutcast Empty
PříspěvekPředmět: Star wars JediOutcast   Star wars JediOutcast Icon_minitimeSun Feb 03 2008, 19:15

Je to celkom dobrá hra ale chýbali my tam svetelné tyče a saber dual.
Návrat nahoru Goto down
http://dsc.discovery.com/convergence/everestbeyond/everestbeyond
Cody
Mandalorian Trooper
Cody

Poeet p?íspivku : 7508
Vyznamenání : Poslední svého druhu.
Registration date : 31. 01. 08

PříspěvekPředmět: Re: Star wars JediOutcast   Star wars JediOutcast Icon_minitimeSun Feb 03 2008, 20:37

Celkem dobrá? Shocked Shocked Shocked

Na příběh je vinikající!!! Twisted Evil Twisted Evil

A na multiplayer je lepší jen Jedi Academi!!! king king
Návrat nahoru Goto down
Raziel
Adept
Adept
Raziel

Poeet p?íspivku : 36
Registration date : 04. 02. 08

PříspěvekPředmět: Re: Star wars JediOutcast   Star wars JediOutcast Icon_minitimeMon Feb 04 2008, 15:10

akurat som nepochopil preco aj skywallker hadzal blesky lol!
Návrat nahoru Goto down
ScorpiO
Dark Lord of the Sith
Dark Lord of the Sith
ScorpiO

Poeet p?íspivku : 4650
Registration date : 07. 02. 08

PříspěvekPředmět: Re: Star wars JediOutcast   Star wars JediOutcast Icon_minitimeFri Feb 08 2008, 13:16

sice si ted nepamatuju ze by je hazel ale co je na tom divneho? luke blesky bezne pouzival, Jediove maji taky svoje blesky menuje se to Force Electric judgement. ale luke ten byl schopny pouzivat i obyc force lightning. pouzival je casteji, i jako grandmaster. a jako kyle taky pouzivas blesky takze kofola, neni co resit Very Happy:D jinak hra je to moooc moc pekna projel sem ji ani nevim kolikrat, moc paraadni pribeh, jen skoda ze se v akademii neobjevil nikdo ze znamych jediu te doby, i kdyby aspon jeden tak by to stcilo. takova kirana ti nebo kam solusar by se tam hodili a zakomponovat do pribehu by nebyl problem pro ne
Návrat nahoru Goto down
darth t-error
High Jedi General
High Jedi General
darth t-error

Poeet p?íspivku : 1386
Registration date : 05. 04. 08

PříspěvekPředmět: Re: Star wars JediOutcast   Star wars JediOutcast Icon_minitimeWed Apr 09 2008, 15:22

dobry z hlediska star wars ale spatny z hlediska her
Návrat nahoru Goto down
jursky
Osoba citlivá na Sílu
Osoba citlivá na Sílu
jursky

Poeet p?íspivku : 3
Registration date : 01. 02. 08

PříspěvekPředmět: Re: Star wars JediOutcast   Star wars JediOutcast Icon_minitimeTue Apr 15 2008, 17:20

darth t-error napsal:
dobry z hlediska star wars ale spatny z hlediska her

Neviem či môžem súhlasiť. Na svoju dobu bola hra veľmi dobrá. Vtedy grafika super, na najvyšších, svetelne odrazy na stene, atď ... Príbehovo sa podľa mna radí medzi najlepšie hry a aj z hľadiska hratelnosti je na tom veľmi dobre.

10/10 hodnotenie
Návrat nahoru Goto down
carbon
High Jedi General
High Jedi General

Poeet p?íspivku : 402
Registration date : 30. 05. 08

PříspěvekPředmět: Re: Star wars JediOutcast   Star wars JediOutcast Icon_minitimeWed Jun 04 2008, 21:15

Souhlasím, příběh to má hodně dobrý no a ta grafika - dobrá tak na dobu kdy se to vydalo teď už je podprůměrná ale je to Star Wars takže to prostě zabaví Cool
Návrat nahoru Goto down
darth t-error
High Jedi General
High Jedi General
darth t-error

Poeet p?íspivku : 1386
Registration date : 05. 04. 08

PříspěvekPředmět: Re: Star wars JediOutcast   Star wars JediOutcast Icon_minitimeThu Jun 05 2008, 06:54

na svoju dobu mozna ale ted je jina doba ovsem protoze je to star wars tsk super Smile
Návrat nahoru Goto down
Shred Naki
High Jedi General
High Jedi General
Shred Naki

Poeet p?íspivku : 922
Vyznamenání : Solus veman aka sa beroya
Registration date : 14. 04. 08

PříspěvekPředmět: Re: Star wars JediOutcast   Star wars JediOutcast Icon_minitimeThu Jun 05 2008, 08:58

No jo ty jsi ještě mladej. Dřív se hry nesoudily podle grafiky ale podle hratelnosti a zábavy. A v tom je Outcast supr
Návrat nahoru Goto down
Darth Assmondeus
Sithský lord
Sithský lord
Darth Assmondeus

Poeet p?íspivku : 2653
Registration date : 14. 03. 08

PříspěvekPředmět: Re: Star wars JediOutcast   Star wars JediOutcast Icon_minitimeThu Jun 05 2008, 10:45

Tak pozor mě je 15 a úpně nenávidim když někdo soudí hry podle grafiky!
Mad Nenávidim Crysis!!! Mad
Návrat nahoru Goto down
Shred Naki
High Jedi General
High Jedi General
Shred Naki

PříspěvekPředmět: Re: Star wars JediOutcast   Star wars JediOutcast Icon_minitimeThu Jun 05 2008, 11:37

Já taky nemluvil o tobě Smile
Návrat nahoru Goto down
Darth Assmondeus
Sithský lord
Sithský lord
Darth Assmondeus

PříspěvekPředmět: Re: Star wars JediOutcast   Star wars JediOutcast Icon_minitimeThu Jun 05 2008, 11:39

Já to pochopil tak že každý kdo je mladý hodnotí hry podle grafiky. Minimálně já to nedělám protože grafika je až na 4. místě.
Návrat nahoru Goto down
Undertaker
Legend Killer
Legend Killer
Undertaker

Poeet p?íspivku : 2762
Vyznamenání : Metalista 1. stupně.
Registration date : 03. 05. 08

PříspěvekPředmět: Re: Star wars JediOutcast   Star wars JediOutcast Icon_minitimeThu Jun 05 2008, 12:29

hmm...mně je stejně, a taky nehodnotím podle grafiky, pač pak bych nebyl schopen hrát hry na DOSboxu celej den, kterej leží zaprášen na polici zapomenout Razz
Návrat nahoru Goto down
carbon
High Jedi General
High Jedi General

Poeet p?íspivku : 402
Registration date : 30. 05. 08

PříspěvekPředmět: Re: Star wars JediOutcast   Star wars JediOutcast Icon_minitimeThu Jun 05 2008, 13:12

Pro mě je grafika důležitá, protože podle ní mě to baví nebo nebaví. I když u SW mě baví spíš příběh :farao:
Návrat nahoru Goto down
Darth Assmondeus
Sithský lord
Sithský lord
Darth Assmondeus

PříspěvekPředmět: Re: Star wars JediOutcast   Star wars JediOutcast Icon_minitimeThu Jun 05 2008, 13:19

Jak tě může bavit grafika??? Shocked
Grafika není důležitá! Důležitá je hratelnost! Ne jako u Crysis dobrá grafika ale jinak totální debilita. Vlastně Crysis ani není hra ale reklamní produkt na hardware.
Návrat nahoru Goto down
Shred Naki
High Jedi General
High Jedi General
Shred Naki

PříspěvekPředmět: Re: Star wars JediOutcast   Star wars JediOutcast Icon_minitimeThu Jun 05 2008, 14:28

To jo. Jako supr grafika = supr hra je blbost. Většina skvělých her co jsem kdy hrál měly grafiku z pravěku s milimetrovýma pixelama a 16 barvama. Poslední hra s vynikajícím příběhem, hratelností a už ucházející grafikou byl Outcast a český Spellcross. Možná by tam moh být i KOTOR ale ten jsem nehrál.
Návrat nahoru Goto down
Undertaker
Legend Killer
Legend Killer
Undertaker

PříspěvekPředmět: Re: Star wars JediOutcast   Star wars JediOutcast Icon_minitimeThu Jun 05 2008, 14:31

Tak mezi hry s dobrou garfikou, hratelností a příběhem bych mohl označit snad Zaklínače, možná ještě KOTOR 1 ale i 2, a musím dodat, že Crysis zas tak velká blbost není. Mně to jak omajiteli nového železa jede na plno bez pár maličkostí) takže si nemužu stěžovat Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Derk Yall
Grand Moff
Grand Moff
Derk Yall

Poeet p?íspivku : 11775
Registration date : 03. 02. 08

PříspěvekPředmět: Re: Star wars JediOutcast   Star wars JediOutcast Icon_minitimeThu Jun 05 2008, 14:32

No, takovej Fallout I a II mě dokáže chytnout pořád, i když jde jen o 2D iso grafiku. Já si myslím, že pokud si někdo chce nějakou hru opravdu užít neměl by soudit dle grafiky. Mám rád například staré Crimson Skies, a i když jsou možná graficky lepší hry, tak mě tak nechtli jako tohle.

NO, batisto, on to asi myslel tak, že kdyby to nemělo takovou grafiku, tak by to bylo asi jako obyčejná střílečka, kterých tu jsou tucty. Ale já soudit nemůžu, nehral jsem to.
Návrat nahoru Goto down
http://www.ostarwars.profitux.cz
Darth Assmondeus
Sithský lord
Sithský lord
Darth Assmondeus

PříspěvekPředmět: Re: Star wars JediOutcast   Star wars JediOutcast Icon_minitimeThu Jun 05 2008, 15:39

S tim Zaklínačem souhlasim. Dobrá hra s dobrou garfikou to se dnes kdy se 90% her dělá pro 10 leté fakany kterým záleží jen na grafice jen tak nevidí. A třeba Oblivion má taky dobrou grafiku a je sqělý. Nebo Call of duty 4. Sice singl nic moc ale předevčírem jsem hrál multiplayer a po něm je vynikající.

A ano myslel jsem to tak. Crysis bez grafiky by byla jen velice podprůměrná střílečka.
Návrat nahoru Goto down
Undertaker
Legend Killer
Legend Killer
Undertaker

PříspěvekPředmět: Re: Star wars JediOutcast   Star wars JediOutcast Icon_minitimeThu Jun 05 2008, 16:09

Ano CoD 4 je dost dobrý hra, asi jako všechny díly série, i když musím říct že nejlepší díl pro mně byl určitě 1, zajímavej seskok hned na začátku, dobití města, pak jeho gránění, mise na lodi, kde zemře poprvé a ne naposled cpt. Price, jako vrchol atmosferičtnosti (divný slovo) přejezd Ivanů ke Stalingradu, tohle jsem neviděl dlouho v žádně hře, nemyslím mise, ale tu atmosféru, kterou se jen málokteré hře podařil onapodobit. Tohle je právě ta !!věc!! dnešní doby. Dělají konzumní hry, pro malý fakany, kde se nedá chcípnout, a kosíte tam nácky (nebo kohokoliv jiného) po 1000! (v MoH: airborne máte na konci poslední mise myslím zabitých nějákých 1000 vojáků, což je dost šílený). Tohle platí u většiny, hlavně musím narážet na EA, kde vydávají svý hry jak opřes kopírák, např. FIFU už dělají několik let stejnou, a to i NHL. Radši si zahraju starou dobrou OFP, než Armu, která je ku*evsky zm*daná, akorát nová grafika (a ještě blbě optimalizováno). Takže i když mám pěknou krabičku CoD 1, i s datáčem, CoD 2 i CoD 4, tak se vždycky hned vrátím k lepší, a hlavně k levnější a kvalitnější jedničce! Jak se dívám, tak jsem toho napsal hafo, ale většinu jsem napsal jak jsem chtěl, a jestli si na něco vzpomenu, tak znovu napíšu Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Derk Yall
Grand Moff
Grand Moff
Derk Yall

Poeet p?íspivku : 11775
Registration date : 03. 02. 08

PříspěvekPředmět: Re: Star wars JediOutcast   Star wars JediOutcast Icon_minitimeThu Jun 05 2008, 16:21

Ehm, ArmA neni špatná, ona byla od začátku jak vim koncipována jako flashpoin s vylepšenou grafikou a díky patchům je již dost optimalizovaná.
Návrat nahoru Goto down
http://www.ostarwars.profitux.cz
Undertaker
Legend Killer
Legend Killer
Undertaker

PříspěvekPředmět: Re: Star wars JediOutcast   Star wars JediOutcast Icon_minitimeThu Jun 05 2008, 16:39

No není, ale já jsem tam použil srovnání s OFP. Ale promiň, ale když musí vydat několik stomegových patchů, aby byla hra hratelný, tak to promiň, ale není to zrovna nejlepší. A to ještě neříkám že v něčem grafika dost pokulhávala, a na poměry doby kedy přišla to byla ještě stále furt zaostálá hra!
Návrat nahoru Goto down
Darth Assmondeus
Sithský lord
Sithský lord
Darth Assmondeus

PříspěvekPředmět: Re: Star wars JediOutcast   Star wars JediOutcast Icon_minitimeThu Jun 05 2008, 17:15

Undertaker plně vyjádřil můj názor na herní scénu. Very Happy Na CoD 1,2,3 mě vadilo že jsem nehrál za vojáka Třetí Říše. Díky tomu u mě tyto hry klesly HODNĚ dolů. V CoD 4 se dá hrát za SAS které mám rád. Ale i tak je to pos singlu nic moc.
Návrat nahoru Goto down
Undertaker
Legend Killer
Legend Killer
Undertaker

PříspěvekPředmět: Re: Star wars JediOutcast   Star wars JediOutcast Icon_minitimeThu Jun 05 2008, 17:37

tak SAS jsou ve většině CoD, mimo 2! Ovšem to že se nedá hrát za nácka je výsada všech akních titulů! bylo by zajímavé útočit na polsko, bránit pláž omaha, nebo při operaci Barbarrosa vyzkoušet pravou Ruskou zimu. Ovšem série CoD je po SP i po MP hodně nadprůměrný titul, už jenom protože tam nejsou jen tak běžné scenérie, ale i místa, kdetá se ve hrách moc neobjevují (těďkom halvně myslím CoD 1, 1.5 a 2)
Návrat nahoru Goto down
Darth Assmondeus
Sithský lord
Sithský lord
Darth Assmondeus

PříspěvekPředmět: Re: Star wars JediOutcast   Star wars JediOutcast Icon_minitimeThu Jun 05 2008, 17:50

Kdyby se v CoD dalo za hrát za němce byl by to vynikající titul. Díky této nemožnosti je to pro mě blbost.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Star wars JediOutcast   Star wars JediOutcast Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Star wars JediOutcast
Strana 1 z 6Jdi na stránku : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-
» Star Wars: The Clone Wars - Republic Heroes
» Lego Star Wars An Average Death Star Day
» Lego Star Wars: The Clone Wars 2
» Lego Star Trek vs. Star Wars
» Star Wars: Clone wars

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
OSW - O Star Wars Forum :: Vše o Star Wars :: Klub Cizinec :: Jedi Knight-